Categories
Sykepleiere

Sykepleierside – NLSH – Hovedside – 468161

Sykepleiere

Nordlandssykehuset er Nord-Norges nest største helseforetak med tjenestetilbud som et tradisjonelt sentralsykehus. Sykehuset har både lokale-, fylkesdekkende- og landsdelsdekkende funksjoner.

Les mer om de spennende mulighetene vi har å by på og ledige stillinger under info om våre klinikker.

Som sykepleier her kan vi by på et mangfold av muligheter.

Vi kan ikke love at arbeidsdagene vil bli like, men vi kan love variasjon. Du vil oppleve gode, mindre gode, tunge, fine, triste, morsomme, spennende, aktive, lærerike, frustrerende, innholdsrike dager. Det vi også kan love er at du vil oppleve dette omringet av et mangfold av kollegaer. Du vil alltid ha noen å spørre, lene- og støtte deg på. Her er det gode muligheter for faglig utvikling og nye erfaringer.

La oss fortelle deg litt om hvem vi er, hva vi jobber med og hva vi ser etter i deg som sykepleier innenfor de ulike fagfeltene våre. 

Play Video

Her er våre klinikker

Våre lokasjoner

Bodø er en av Norges raskest voksende byer. Vi har fantastisk natur med både fjell, hav og strender og i tillegg et yrende kulturliv. Man kan bo i byen å ha kulturelle opplevelser i det nye kulturhuset Stormen, eller spise på en av byens fantastiske restauranter og likevel være midt i fantastisk natur med kort vei til spektakulære fjelltopper eller båtturer rundt i skjærgården. 

Vi har heller aldri kjedelig vær, og vi opplever ofte både vintervær og vårvær på samme dag. Om vinteren danser nordlyset og om sommeren har vi lyse netter med fantastisk midnattssol. 

Bodø kan by på en rekke aktiviteter for en hver smak. Fantastiske skimuligheter med både slalåmbakker og lysløyper, toppturer, klatring, kajakk, golf eller seiling. I tillegg er det gode muligheter for shopping og storbyliv for de som liker det.  

Flyplassen er lokalisert midt i byen, og det samme gjør sykehuset vårt som vi synes er passe stort. Stort nok til å gi varierte og interessante oppgaver, lite nok til at det er lett å be om samarbeid og kort vei til hjelp.

Stine Skog, avdelingsleder dagbehandling og poliklinikk Bodø

 

Les mer om klinikkene i Bodø:

Les mer om Bodø:

Å ankomme Lofoten fra havet eller lufta gir en uforglemmelig opplevelse, det er rett og slett magisk.

Og her ligger sykehuset, midt i Lofoten på øya Vestvågøy. Sykehuset er lokalsykehus for de fire Lofot-kommunene Moskenes, Flakstad, Vestvågøy og Vågan, med til sammen ca. 24.000 innbyggere.

Å bo og jobbe i Lofoten betyr kort vei til jobb, skole, butikk og barnehage. Om du må ta bussen, så stopper den like ved sykehuset. I Lofoten blomstrer kulturen. Vi har musikk-, kunst og teaterfestivaler og kunstnere med gallerier innenfor mange sjangre. Her hos oss møter fjellet havet, her kan du klatre og surfe, kjøre ski, kite og padle kajakk. Vi har kino og svømmehall, treningssenter og butikker. Og selvfølgelig – kort vei til flyplassen.

Sissel Juliussen, avdelingsleder kirurgisk avdeling Lofoten

Les mer om klinikkene i Lofoten:

«Vesterålen har alt man trenger og kan ønske seg både i arbeidstid og ikke minst på fritiden.

Livet i nord er en herlig blanding av vill, vakker og storslått natur, et frisinnet og inkluderende folkeslag, fravær av rushtrafikk og storbylivets mas og stress. Jeg savner tidvis det urbane bylivet i Oslo, men det går fort over, når man ser ut vinduet enten hjemmefra eller på kontoret – til praktfulle fjelltopper som bader i sollyset man bare har her nord for polarsirkelen.

Flere av mine tilflyttende kolleger blir værende i Vesterålen, slik som jeg; selv om planen i utgangspunktet kanskje bare var å jobbe her i et år. Det er til og med de som velger å komme tilbake etter å ha flyttet sørpå igjen Det er veldig godt å være ansatt og tilflytter i Vesterålen. Arbeidsmiljøet på sykehuset i Stokmarknes er godt og vi har spennende og varierende arbeidsdager. Noen dager er roligere enn andre og som på andre steder har vi også hektiske perioder. Vi har gode kolleger og ledere som faglig utfordrer og løfter samtidig som man føler seg ivaretatt. Fritiden her i Vesterålen er preget et svært aktivt turnuslegemiljø som både er kulturinteresserte og friluftsmennesker. Vi kan gå majestetiske fjellturer rett etter jobb, eller drive med klatring, padle i kajakk, gå på konserter ved Hurtigrutens Hus eller på Sortland og teater, møtes for et treff hvor vi nyter reker og øl på den lokale puben Rødbrygga m.m. Det er kort oppsummert svært enkelt å leve det gode liv i Vesterålen. Kom selv – du vil raskt skjønne hva jeg mener.»

Geir Brokstad, avdelingsleder Kirurgisk avdeling Vesterålen

Nordlandssykehuset HF er Nord-Norges nest største helseforetak med tjenestetilbud som et tradisjonelt sentralsykehus. Helseforetaket har over 5000 medarbeidere og betjener en befolkning i lokalsykehusområdet på ca. 136 000 i 20 kommuner i regionene Salten, Lofoten og Vesterålen. I tillegg har foretaket flere fylkesdekkende funksjoner for hele Nordland og regionale funksjoner for hele Nord-Norge.

Nordlandssykehuset har et omfattende tilbud både innenfor somatikk og psykisk helsevern og rus og er lokalisert både i Salten, Lofoten og Vesterålen. Den største delen av virksomheten er lokalisert til det somatiske og det psykiatriske sykehuset i Bodø. Foretaket har også lokalsykehus på Gravdal i Lofoten og Stokmarknes i Vesterålen, samt flere distriktspsykiatriske sentre og ambulansestasjoner i Salten, Lofoten og Vesterålen. 

Nordlandssykehuset er klinikkorganisert med gjennomgående ledelse på tvers av lokalisasjonene. Foretaksadministrasjonen er lagt til det somatiske sykehuset i Bodø.

Nordlandssykehuset har tatt en ledende rolle i å utvikle og ta i bruk innovative teknologiske løsninger i pasientbehandlingen, både internt i sykehusene og i pasientens hjem. Som eksempler kan nevnes teknologiske løsninger for hjemmedialyse der pasienten kan monitorere og rapportere vitale parameter og kommunisere digitalt om sin helsetilstand med sykehuset via app på mobil. Nordlandssykehuset har også tatt i bruk elektronisk registrering av vitale pasientdata (news score) via Medanets app på mobiltelefon. Data lagres direkte i pasientens journal. 

Helseforetaket er en stor utdannings- og forskningsinstitusjon. I samarbeid med Universitetet i Tromsø, tilbyr Nordlandssykehuset komplett studium for femte- og sjetteårs medisinerstudenter. Forskningsaktiviteten er stor og voksende, både innenfor somatikk og psykisk helsevern og rus.

I løpet av de siste 15 årene har Nordlandssykehuset investert om lag 5,5 milliarder kroner i nye sykehusbygg. Nytt lokalsykehus på Stokmarknes ble tatt i bruk i 2014, og det moderniserte og utbygde somatiske sykehuset i Bodø ble ferdigstilt i 2021. 

Nordlandssykehuset HF har et budsjett på nærmere 5 milliarder kroner. Ansatte: 3 454 årsverk fordelt på 4 807 ansatte. 

Nordlandssykehuset HF har som visjon å være ledende på kvalitet.​​

Les mer om våre ansatte og livet i Nordlandssykehuset her:

Livet i Nordlandssykehuset – Nordlandssykehuset

Les også om livet utenfor jobb her #NLSHfritid – Nordlandssykehuset

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Oversikt over ledige stillinger innenfor alle våre yrkesgrupper finner du her: Les mer

Categories
Personal, arbeidsmiljø og rekruttering

Miljørådgiver for bærekraftig utvikling innenfor klima og miljø – Nordlandssykehuset

Miljørådgiver

for bærekraftig utvikling innenfor klima og miljø

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Er dette din nye jobb?
Miljørådgiver for bærekraftig utvikling innenfor klima, miljø, økonomi og ressurser/kompetanse i Nordlandssykehuset HF og Helse Nord.

Foretakene i Helse Nord har siden 2014 være sertifisert i henhold til miljøstandarden ISO 14001, men vil fra 2022 gå over til Rammeverk for miljø og bærekraft i spesialisthelsetjenesten som styrende dokument for arbeidet med klima og miljø.

For å styrke foretaksgruppen sitt arbeid innen klima, miljø og bærekraftig utvikling skal vi ansette miljørådgiver. Stillingen som miljørådgiver omfatter oppgaver knyttet til oppfølging og utvikling av Helse regionens foretaksarbeid innen klima, miljø og bærekraftig utvikling.

Stillingen vil være knyttet til Senter for drift og eiendom, Nordlandssykehuset HF og skal i tillegg til regionale oppgaver ivareta oppgavene ved Nordlandssykehuset HF. Som miljørådgiver vil du være en pådriver i arbeidet innen klima og miljø for Nordlandssykehuset, samt ansvar for miljøarbeidet i det regionale helseforetaket.

Miljørådgiver vil ha et spesielt ansvar for oppfølging av den regionale miljøfaggruppa som består av miljørådgivere fra alle foretakene i Helse Nord.
Miljøstrategien er en del av miljøstyringssystemet og er utarbeidet med basis i de føringer som er gitt i Strategi for Helse Nord RHF 2021-2024 samt Rammeverk for miljø og bærekraft i spesialisthelsetjenesten med tilhørende miljøindikatorer. Strategien skal gjelde for alle helseforetak i Helse Nord, og miljøarbeidet skal følges opp gjennom felles miljøstyringssystem. Regional faggruppe klima og miljø vil ha ansvar for oppfølging og revisjon av strategien og miljøstyringssystemet.

Til grunn for arbeidet ligger;

Arbeidsområdene  i Nordlandssykehuset HF

Miljørådgiver bistår direktør i arbeidet med klima og miljø hos Nordlandssykehuset HF og skal være en pådriver i organisasjonen for utvikling innenfor klima, miljø og bærekraftig utvikling.

Arbeidet innebærer blant annet:

  • Gi råd, følge opp og veilede ansatte og ledere innen klima, miljø og bærekraftig utvikling
  • Følge opp Nordlandssykehusets miljøstyringssystem med et spesielt fokus på å støtte miljøkoordinatorene i deres lokale arbeid
  • Utvikle og vedlikeholde mål, krav, systemer og rutiner i Nordlandssykehusets felles miljøstyringssystem og rapportere i tråd med disse
  • Gjennomføre internrevisjoner innen fagområdet
  • Kommunisere og rapportere om klima, miljø og bærekraftig utvikling både internt og eksternt
  • Dialog og samarbeid med eksterne samarbeidspartner
Arbeidsområdene i Helse Nord
  • Sekretariat og ledelse for regional faggruppe klima og miljø
  • Utvikle og vedlikeholde krav, systemer og rutiner i felles miljøstyringssystem
  • Gi råd, følge opp og veilede ansatte og ledere innen klima og miljøarbeid
  • Organisere RHFets arbeid med klima og miljø
  • Forberede og gjennomføre internrevisjoner i samarbeid med regional faggruppe
  • Koordinere nasjonalt klimaregnskap samt rapportere for RHFet
  • Planlegge og gjennomføre opplæringsaktiviteter innen klima og miljøarbeid i samarbeid med regional faggruppe
  • Være Helse Nord sin representant i nasjonalt samarbeidsutvalg for klima og miljø, og koordinere nasjonale oppgaver innen fagområdet som til enhver tid tillegges Helse Nord
Av utdanning og erfaring vektlegger vi:
  • Relevant utdanning fra høyskole/universitet eller dokumentert erfaring innen klima- og miljøarbeid
  • God kjennskap til og erfaring med ISO 14001 Ledelsessystem for miljø, FN’s bærekraftsmål eller øvrige miljøledelsessystem
  • God kunnskap og erfaring om klimaregnskap og sirkulær økonomi
  • Engasjement for klima, miljø og bærekraftig utvikling
  • Gode datakunnskaper
  • At du behersker norsk skriftlig og muntlig godt
Av personlige egenskaper vektlegger vi at du:
  • Er løsningsorientert, identifiserer problemer og ser det store bilde
  • Har god forståelse for virksomhetens strategier og har kunnskaper og evner til å omsette disse til å nå mål
  • Er positiv og entusiastisk med pågangsmot og jobber konstruktivt under press
  • Evner å utfordre virksomhetens situasjon og fremmer nye initiativ, søker nye perspektiver og ideer for forbedring og nytenkning
  • Formidler informasjon, både muntlig og skriftlig, med klarhet og letthet
  • Løser utfordringene på en åpen og ærlig måte og er konkret og konstruktiv i tilbakemeldingene
Vi tilbyr blant annet:
  • God støtte og et faglig nettverk
  • Utfordrende og spennende oppgaver både i Norlandssykehuset HF og Helse Nord
  • Lønn etter avtale
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • Arbeidsted Nordlandssykehuset HF – Bodø
  • Mobiltlf. ordning og mobilt kontor
  • Noe reisevirksomhet og en god mulighet for å bli kjent i Nord Norge
Kontakt
Bernt Toldnes
Drift- og eiendomssjef
915 93 800
Bernt.Toldnes@nordlandssykehuset.no
 
Lars Alvar Mickelsen
Seksjonsleder drift og eiendom
902 21 400
Lars.Alvar.Mickelsen@helse-nord.no
Søknadsfrist: 29.08.2022

NORDLANDSSYKEHUSET HF
Nordlandssykehuset HF har over 4000 medarbeidere med lokalisasjoner i Bodø, Lofoten og Vesterålen. Vi har sykehusfunksjoner på lokalt og regionalt nivå. Nordlandssykehuset er også en stor utdanningsinstitusjon for leger, psykologer, sykepleiere, bioingeniører og andre faggrupper i spesialisthelsetjenesten. Vi har et voksende forskningsmiljø.

Nordlandssykehuset ser verdien av mangfold i et godt arbeidsmiljø, og oppfordrer kvalifiserte kandidater med nedsatt funksjonsevne, hull i CV-en, innvandrerbakgrunn og ellers ulik livserfaring til å søke stilling hos oss.

Les mer om oss og jobbmulighetene på jobb-nordlandssykehuset.no.
Følg eller kontakt oss på: Facebook, LinkedIn, YouTube eller Twitter

HER KAN DU LESE MER OM HELSE NORD
Helse Nord RHF skal sørge for at befolkningen i Nord-Norge og på Svalbard får de beste spesialisthelsetjenestene i den landsdelen der de bor.

Nye Bodø gir deg alt om livet i verdens beste by – samlet i et flunkende nytt konsept.
Categories
Ledere av helsetjenester

Klinikksjef – Diagnostisk klinikk – Nordlandssykehuset HF

Nordlandssykehuset HF søker klinikksjef til Diagnostisk klinikk

Ta gjerne kontakt for en uformell prat om stillingen og mulighetene
– eller meld din interesse, helt uforpliktende.

Om Nordlandssykehuset HF

Nordlandssykehuset HF har over 4000 medarbeidere med lokalisasjoner i Bodø, Lofoten og Vesterålen. Vi har sykehusfunksjoner på lokalt og regionalt nivå. Nordlandssykehuset er også en stor utdanningsinstitusjon for leger, psykologer, sykepleiere, bioingeniører og andre faggrupper i spesialisthelsetjenesten. Vi har et voksende forskningsmiljø.

Nordlandssykehuset HF skal være et sykehus preget av kvalitet, trygghet og respekt. Alle våre tjenester og alle våre valg skal ha pasientenes beste som øverste målsetting og vi vil arbeide kontinuerlig for å forbedre våre tjenester.

Om Diagnostisk klinikk

Klinikken er lokalisert i Bodø, med enheter også i Lofoten og Vesterålen, og består av 4 avdelinger; Bildediagnostisk avdeling, Laboratoriemedisinsk avdeling, Patologisk avdeling og Medisinteknisk avdeling.

Diagnostisk klinikk omfatter spesialitetene immunologi og transfusjonsmedisin, medisinsk biokjemi, nukleærmedisin, radiologi, patologi og medisinsk mikrobiologi. Klinikken yter service for sykehus og primærhelsetjenesten i nedslagsfeltet til Nordlandssykehuset HF og delvis også for nabohelseforetakene. Medisinskfaglig rådgivning står sentralt i profilen til klinikken.

Klinikken er akkreditert etter NS-EN ISO 15189 Medisinske laboratorier – krav til kvalitet og kompetanse.

Klinikksjefens arbeidsoppgaver

Klinikksjefen har hovedarbeidssted i Bodø og utgjør sammen med direktører og øvrige klinikksjefer foretakets sentrale ledergruppe. Klinikksjefen skal være en god lagspiller og være delaktig i å utøve et helhetlig ansvar for den samlede virksomhet innen foretakets mål, rammer og verdigrunnlag. Foretakets ledelsesmodell skal ivareta et helhetsperspektiv, et godt og sammenhengende pasienttilbud, faglig robusthet, godt arbeidsmiljø, og evne til å finne løsninger innenfor avtalte økonomiske rammer.

Klinikksjefen har det totale resultatansvar for egen klinikk, og som ledelsesmodell legges til grunn prinsippet om enhetlig gjennomgående ledelse. Klinikksjefen har ansvar for strategisk planlegging, omstillings- og endringsarbeid, samt sørge for at klinikken har god fagutvikling og tjenester av høy kvalitet.

Kvalifikasjoner
  • Utdanning fra universitets/høgskole på masternivå
  • Lang relevant erfaring kan kompensere for deler av utdanningskravet
  • Relevant lederutdanning
  • Ledererfaring, hvor ledererfaring fra helsevesenet vil bli foretrukket
  • Helsefaglig bakgrunn vil være en fordel
Personlige egenskaper

Nordlandssykehuset søker en samlende og tydelig leder med høy grad av gjennomføringsevne og relevant ledererfaring, også innenfor endringsprosesser.

Vi ønsker søkere som vil ta en aktiv rolle i vår gjennomgripende satsing på pasientsikkerhet og kvalitetsforbedring. Dette gjelder først og fremst i egen klinikk, men også for organisasjonen som helhet.

Som klinikksjef må du ha et kunnskapsmessig og erfaringsmessig fundament som sammen med dine personlige egenskaper gjør at du kan ivareta de strategiske, faglige, mellommenneskelige, administrative og ledelsesmessige oppgaver som ligger i klinikksjefstillingen.

Vi tilbyr
  • En utfordrende og spennende lederstilling i Nord-Norges nest største helseforetak
  • En organisasjon i endring og utvikling som du kan være en del av
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Betingelser for stillingen fastsettes i avtale med direktøren
Søknadsfrist: 15. juni 2022
Ta gjerne kontakt for en uformell prat om stillingen og mulighetene – eller meld din interesse.
Kontaktinformasjon
 
Siri Tau Ursin
Administrerende direktør
Categories
Helse og sosial

Nordlandssykehuset – Ferievikarer ambulansepersonell 2022 del 2

Ferievikarer ambulansen 2022

Vi mangler ennå noen ferievikarer og behandler innkommende søknader fortløpende.

Ambulansetjenesten er lokalisert i Lofoten, Vesterålen og Saltenområdet, fordelt på seks områder med 20 ambulansestasjoner. Ambulansetjenesten er en del av  Prehospital klinikk i Nordlandssykehuset HF. Klinikken er delt inn i 3 ulike avdelinger Portøravdelingen, Akuttmottaket/AMK/Observasjonsposten og Avdeling for bilambulansetjeneste. Klinikken har også det medisinskfaglige ansvaret for sykehusets luftambulansetjeneste. Totalt har ambulanseavdelingen mellom 18- 20 000 oppdrag i året.

Ambulansearbeideren jobber med akuttmedisin og er et bindeledd mellom pasienten, sykehuset og annen helsetjeneste. Som ambulansearbeider er du i beredskap til å rykke ut ved akutt sykdom eller skade.

Ambulanseavdelingen sine områder har stor geografisk spredning og er inndelt i 6 område. Behovet for ferievikarer gjelder alle avdelingens områder. I søknaden angir du hvilket område du primært ønsker å jobbe, samt et alternativt område.

Kvalifikasjonskrav og arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner

  • Du bør ha autorisasjon som ambulansearbeider
  • Du har førerkort klasse B
  • Personell med følgende utdanning kan også søke som ferievikar:
    • Paramedisin fullført 2/3 år (fulltid) eller 3/4 år (deltid)
    • Sykepleier
    • Fullført 4. år medisinstudiet
  • Det er ønskelig med
    • Førerkort for klasse C1
    • Førerkort for utrykningskjøring (160)
    • Videreutdanningsom paramedic eventuelt paramedisin
    • PHTLS og AMLS fra siste 4.år
  • Du har en fysisk styrke og utholdenhet samt bevegelighet til å kunne utføre de oppgaver som må kunne forventes i operativ ambulansetjeneste, trygt og effektivt
  • Du har pågangsmot
  • Du er en lagspiller
  • Du er en god kommunikator
  • Du er en problemløser
  • Du er lærevillig
  • Du evne å ta raske og gode beslutninger i operative situasjoner, alene og som del av en gruppe
  • Du bør ha kunnskap, ferdigheter og generell kompetanse innen ambulansemedisin og ambulanseoperative emner

Vi vil i selekteringsprosessen teste for både kunnskap, fysikk, personlighet og evner

  • Vi krever 2 referanser hvorav en primært er fra siste leder. Oppgi: navn, relasjon, telefon samt mail.
  • Ved behov for ytterligere referansesjekk vil du bli kontaktet.  
  • Du må fremlegge utvidet politiattest for utstedelse av ID-kort til lufthavnenes flyside jmf  Luftfartstilsynet og BSL A 2-1 § 25. For personer som ikke er bosatt i Norge må tilsvarende offentlig dokumentasjon fremskaffes jf. BSL A 2-1 § 26

Arbeidsoppgaver:

Å jobbe i ambulansen innbefatter en rekke daglige gjøremål for å sikre at vi er klare og holder god beredskap. I tillegg til bil og utstyr, må vi vedlikeholde egne kunnskaper og ferdigheter.

Vi må alltid være klare til å rykke ut med riktig utstyr og kompetanse. Dette reguleres av eksterne krav og interne systemer. Vi er alltid på beredskap men kan ha forskjellig bemanning på forskjellige stasjoner og til forskjellige tider. På vakt er vi alltid to, og som vikar inngår vikaren i et makkerpar med fartøysjef. Vi rykker ut og løser hele oppdraget i lag.

Hver enkelt må ha de nødvendige kunnskaper og ferdigheter til å kunne undersøke og treffe livreddende tiltak. Så må vi alltid være medmennesker og trygge i møte med pasienter som ofte står i en krise.

Vi har mulighet til å hjelpe dem som trenger det som mest – og med det følger et stort ansvar. Det krever en egnethet og en kompetanse som vi vektlegger tung ved ansettelse og videre opplæring

Søknad og seleksjon

Vi tilbyr

  • Krevende og givende oppgaver
  • Dyktige kollegaer
  • Et trivelig arbeidsmiljø
  • Et tverrfaglig miljø
  • Faglig og personlig utvikling
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • Lønn iht. gjeldende overenskomster og avtaler

Videre vurdering:

  • Vi vurdere søkerne sin utdanning, erfaring og personlig egnethet opp mot denne utlysningstekst.
  • Beskrive dine kvalifikasjoner kort og enkelt i søknaden.
  • Som en del av vurderingen blir det gjennomført personlighets- og evnetester for aktuelle søkere. Testene vil være nettbasert og gjøres i forkant.
  • For de som gis opplæring blir det også tester av kunnskap, ferdigheter samt fysiske tester.
  • Opplæringen starter med et nettbasert forkurs før vi møtes til et vikarkurs uke 24 i Bodø.
  • Det blir innfasing i det enkelte område før man går selvstendige vakter.
  • Ferievikarbehov varierer noe mellom områder og stasjoner, men siste ferie er uke 34.
  • Alle angir, gjennom screeningen i søknadsdelen, tydelig hvilke områder og stasjoner de ønsker å jobbe ved, i prioritets rekkefølge, samt eventuelle begrensninger tom uke 34. (bruk søknadsfeltet for utfyllende opplysninger. NB! Husk å fylle inn personnummeret)
  • Søknadsfrist, vi behandler søknadene fortløpende men siste frist er 1. juni

Ambulanseavdelingens områder

Enhetsledere for de ulike områder

Ambulansetjenesten i område 1

Sør-Salten som er kommunene Meløy og Gildeskål, har i alt fire ambulanser, 3 døgn biler og en dagbil som er aktiv i ukedager. Pr tiden har vi stasjon på Ørnes, Inndyr og Engavågen.
Område 1 utfører totalt ca.1240 (2019tall) oppdrag pr år. For tiden har vi 22 stillingshjemler i 100% på ambulansebil , + 2 lærlinger og 1 stiling administrativt/opplæring , og vi har et godt faglig og sosialt miljø med fantastiske kolleger.

Ambulansetjenesten i område 2

Stasjonene Bodø og Tverlandet er underlagt Ambulanseområde 2 som befinner seg i Bodø Kommune. Område benytter 2 operative Mercedes Sprinter ambulanse plassert i Bodø og en Volvo XC90 ambulanse plassert på Tverlandet. I tillegg har Bodø 1 reserve Wolksvagen Caravelle ambulanse.

I 2020 hadde stasjonene 6.694 oppdrag og har dermed desidert flest oppdag i året av alle ambulansestasjoner i avdelingen. Bodø kommune har ca. 53.000 innbyggere, mens Tverlandet, et tettsted som ligger 2 mil øst for Bodø har et innbyggertall på knapt 4.000.

I Bodø har vi for det meste oppdrag i bykjernen, mens Tverlandet har oppdrag som strekker seg ut i distriktene. På Bodøstasjonen går man 12 timers aktivt skift dagvakt eller nattevakt mens man på Tverlandet jobber døgnvakter i en kombinasjon av aktiv og passivt hvilende vakt. I Bodø har vi 18 ansatte og 1 lærling, samt 6 ansatte i 50% stilling. På Tverlandet har vi 7 ansatte. I Område 2 er det gode muligheter for turer i vakker natur.

Ambulansetjenesten i område 3

Nord-Salten som er kommunene Steigen og Hamarøy, har i alt fire ambulanser. Pr tiden har vi stasjon på Oppeid, Innhavet og 2 stasjoner i Leinesfjord.
Område 3 utfører totalt ca. 800 oppdrag og kjører ca. 200 000 km pr år. For tiden er vi 24 ansatte, og vi har et godt faglig og sosialt miljø.

Ambulansetjenesten område 4

Ambulanseområdet 4 finner du i vakre Lofoten. I Vågan, Vestvågøy og Moskenes kommune er vi stasjonert. I Svolvær har vi  14 faste stillinger og 2 lærlinger. To døgnbiler med  ca 1500 oppdrag pr år.  Gravdal har også 14 fast ansatte og 2 lærlinger. To  døgnbiler med  ca 2000 oppdrag pr år.. Reine har pt tiden 6 stillinger og inngår i en rulleringsturnus med Gravdal. En døgnbil med  ca 300 oppdrag pr år.  Vårt lokalsykehus ligger på Gravdal i Lofoten.  Vi kan tilby et faglig og godt arbeidsmiljø med gode kolleger. I tillegg kan vi blant annet  friste med en vill og vakker natur med eks toppturer, fjellklatring  surfing, rafting, fisking.

Ambulansetjenesten i område 5

Ambulanseområdet 5 ligger i Vesterålen og består av kommunene Sortland, Hadsel, Andøy, Øksnes og Bø. Vi har 6 ambulansestasjoner der 5 ligger i kommunesenter og 1 midt i Andøy. Vi har følgende ressurser (Hadsel- Stokmarknes 1 døgn og en dagbil(blir omgjort til døgnbil snart), Sortland-Sortland døgnbil, Andøy-Andenes døgnbil, Øksnes-Myre døgnbil, Bø-Straume døgnbil og til sist så har Andøy en som ligger på Åse døgnbil.

I 2020 hadde vi 4179 oppdrag i området 5 som i snitt blir mellom 11-12 oppdrag i døgnet. Pr tiden skal det være 55 ansatte inklusiv ledelse og lærlinger.

For øvrig er Vesterålen verdens flottest område på alle mulige måter.

Ambulansetjenesten i område 6

Område 6 dekker indre Salten med stasjonene Fauske, Beiarn og Saltdal.

Vi har døgnvakt på alle stasjoner med god pendlermulighet fra eks Bodø. Vi er omtrent 40 ansatte (inkl. ledelse og lærlinger) som bemanner 5 ambulanser og løser ca 2.250 oppdrag i året.

Så har vi en flott arbeidsplass og trenger enda flere dyktige og gode kollegaer.

Categories
Andre helseyrker

Klinisk konsulent – Nordlandssykehuset

Klinisk konsulent

Habiliteringsteamet

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Klinisk konsulent

Ambulant habiliteringsteam ved Nordlandssykehuset Lofoten er en del av Enhet for kliniske servicefunksjoner, habilitering og rehabilitering. Enheten er organisatorisk plassert i Avdeling for habilitering og rehabilitering i Medisinsk klinikk. Teamet har 3 stillinger og er tverrfaglig sammensatt. De samarbeider tett med resten av enheten, habiliteringsfeltet i Nordlandssykehuset, øvrige spesialisthelsetjeneste og fagpersoner i kommunene.

Arbeidsoppgaver
  • Behandlingsansvar i pasientsaker.
  • Kartlegging og utredning for videre diagnostikk, behandling eller miljøbaserte tiltak.
  • Koordinering og oppfølging av tiltak og behandling.
  • Råd, veiledning og opplæring til pasient, pårørende og andre.
  • Arbeidsformen er ambulant noe som i stor grad fordrer tett samarbeid med andre nærpersoner i bostedskommunen og spesialisthelsetjenesten.
Kvalifikasjoner
  • Minimum 3-årig utdanning på høyere nivå innen helse, sosial eller pedagogiske fag (Bachelor).
  • Relevant videreutdanning vil være svært positivt.
  • Relevant praksis fra arbeid med målgruppen for habilitering er et krav.
  • Praksis fra undervisning og veiledning  vil være en stor fordel.
  • Sertifikat klasse B er et krav, og bilkjøring er en naturlig del av jobben.
  • Svært god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.
  • Bruk av IKT-verktøy er nødvendig i jobben og en positiv holdning til slikt er en stor fordel.
Personlige egenskaper
  • Høy grad av selvstendighet og teamkompetanse er nødvendig.
  • Gode evner knyttet til refleksjon rundt tilbakemeldinger fra pasient/pårørende, teamet og andre samarbeidsparter. 
  • Du må være en pådriver i ulike prosesser og like nye utfordringer.
  • Du må kunne drive møteledelse, undervisning og veiledning for andre.
Vi tilbyr
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • Lønn iht. gjeldende overenskomster og avtaler
  • God opplæring og en variert og selvstendig arbeidshverdag.
  • Vakre Lofoten som arbeidssted og fritidsarena.
  • Et svært godt og inkluderende arbeidsmiljø.
  • Dagarbeid med fleksitidsordning.
Beate Iren Johansen
Enhetsleder
 +47 959 48 132
 
Søknadsfrist: 31.05.2022

Nordlandssykehuset HF har over 4000 medarbeidere med lokalisasjoner i Bodø, Lofoten og Vesterålen. Vi har sykehusfunksjoner på lokalt og regionalt nivå. Nordlandssykehuset er også en stor utdanningsinstitusjon for leger, psykologer, sykepleiere, bioingeniører og andre faggrupper i spesialisthelsetjenesten. Vi har et voksende forskningsmiljø.

Nordlandssykehuset ser verdien av mangfold i et godt arbeidsmiljø, og oppfordrer kvalifiserte kandidater med nedsatt funksjonsevne, hull i CV-en, innvandrerbakgrunn og ellers ulik livserfaring til å søke stilling hos oss.

Les mer om oss og jobbmulighetene på jobb-nordlandssykehuset.no.
Følg eller kontakt oss på: FacebookLinkedInYouTube eller Twitter

Livet i Nordlandssykehuset

Les også litt mer om hva våre ansatte bruker fritiden og lokalområdene våre på her Livet i Nordlandssykehuset

Og følg #NLSHfritid på Instagram

Categories
Legespesialister

LIS i Radiologi og Overlege i Radiologi – Jobbinordlandssykehuset

Vil du jobbe på lag med oss i en høyteknologisk klinikk, som er langt framme når det kommer til teknologi og utstyr?

Vi har ledig stilling for overlege radiologi og lege i spesialisering, radiologi. 

Om klinikken

Diagnostisk klinikk yter tjenester til alle ledd i helsevesenet.

Vi utfører medisinske laboratorietjenester herunder også patologi og obduksjoner, samt radiologiske og nukleærmedisinske undersøkelser for primær- og spesialisthelsetjenesten. Klinikken er lokalisert i Bodø, Lofoten og Vesterålen.

Klinikken er stor nok til å ha spesialiserte tjenester, men vi er små nok til at man som ansatt kan prøve ulike fagfelt hvis det er ønskelig. Vi legger til rette for at de av våre ansatte som ønsker det gis mulighet til å utøve eller delta i forskning innenfor sine fagfelt. Det er en godt sammensveiset klinikk hvor vi samarbeide på tvers av fag, avdelinger og yrker. Klinikken består av Bildediagnostisk avdeling, Laboratoriemedisinsk avdeling, Patologisk avdeling og har ca. 300 ansatte. Hos oss jobber det bioingeniører, laboratorieleger, molekylærbiologer, helsesekretærer, radiografer, radiologer, patologer og rådgivere.

Vi er en høyteknologisk klinikk, som er langt framme når det kommer til teknologi og utstyr. Kontinuerlig arbeider vi med å forbedre kvalitetssystemet vårt, og jobber for å holde personalet faglig oppdatert og utvikle utstyrsparken med ny teknologi. Pasientene skal være trygg på at vi leverer rett tjeneste til rett tid. Ved NLSH jobber vi systematisk og målrettet på tvers av klinikkene for å trene på samhandling mellom profesjonene med pasienten i fokus. Bildediagnostikk avdeling er en viktig brikke i dette arbeidet. I 2019 og 2021 vant vi forbedringsprisen til Helse Nord for prosjektene Team Slagalarm (2019) og Optimalisering av stråledose for kontroll av hjertefunksjon(2021). Se også video om Tema slagalarm her.

Bildediagnostisk avdeling

Bildediagnostisk avdeling består av enheter for radiologi i både Bodø, Lofoten og Vesterålen. I tillegg er det i Bodø egne enheter for nukleærmedisin og et brystdiagnostisk senter (BDS). Legene er plassert i egen stab under klinikksjefen, med avdelingsoverlegen som leder, men er nært knyttet til avdelingen og en integrert del av den daglige driften der.

Det gjøres et bredt spekter av undersøkelser, med røntgen, ultralyd, CT og MR på alle tre lokasjonene, samt karintervensjon, SPECT/scintigrafier og mammografi i Bodø.
Maskinparken er ny og oppgradert i forbindelse med oppussingen av sykehuset:

  • I Bodø har vi nå to nye MR-maskiner med 1,5T og 3T magnetfeltstyrke, to nye CT-maskiner, 2 nye skjelettlaber, nytt ultralydapparat og ny karintervensjonslab.
  • I Lofoten er det ny 1,5T MR-maskin og nytt ultralydapparat og det er planlagt utskiftning av både CT og skjelettlab i løpet av 1-2 år.
  • I Vesterålen er det planlagt en større oppgradering av MR-maskinen, i tillegg til at de har en relativt ny CT-maskin og skjelettlaber, samt et helt nytt high-end ultralydapparat.

Bodø er den største enheten, med 7 overleger på generell røntgen i tillegg til 1 intervensjonsradiolog og 2 mammaradiologer. Vi har også 3 nukleærmedisinere i delstillinger som er tilknyttet klinikken og som beskriver teleradiologisk. Det er per nå 9 LIS3. Her server vi alle avdelingene på sykehuset, inkludert kirurgi, ortopedi og medisin, i tillegg til barneavdeling med nyfødtintensiv avdeling, øye, ØNH og kvinneklinikken. Det er generelle røntgenmøter for flere av avdelingene, og i Bodø deltar radiologene også i de multidisiplinære tumormøtene (MDT) innen gastrokirurgi, urologi og lunge.

Lofoten og Vesterålen er begge mindre generellradiologiske avdelinger. Legestaben har 1 overlege på hver av lokasjonene, i tillegg til fast vikarinnleie av en overlege i Vesterålen. Det er ingen LIS3 disse stedene. Her gjøres de fleste typer undersøkelser innen røntgen, CT og ultralyd. Begge steder er det også MR, hvor MR-henvisninger og beskrivelser håndteres av legene i Bodø. Her er det begge steder daglige røntgenmøter for klinikerne.

Ansatte ved våre lokasjoner har dette å si om livet der de bor:

Bodø er en av Norges raskest voksende byer. Vi har fantastisk natur med både fjell, hav og strender og i tillegg et yrende kulturliv. Man kan bo i byen å ha kulturelle opplevelser i det nye kulturhuset Stormen, eller spise på en av byens fantastiske restauranter og likevel være midt i fantastisk natur med kort vei til spektakulære fjelltopper eller båtturer rundt i skjærgården. 

Vi har heller aldri kjedelig vær, og vi opplever ofte både vintervær og vårvær på samme dag. Om vinteren danser nordlyset og om sommeren har vi lyse netter med fantastisk midnattssol. 

Bodø kan by på en rekke aktiviteter for en hver smak. Fantastiske skimuligheter med både slalåmbakker og lysløyper, toppturer, klatring, kajakk, golf eller seiling. I tillegg er det gode muligheter for shopping og storbyliv for de som liker det.  

Flyplassen er lokalisert midt i byen, og det samme gjør sykehuset vårt som vi synes er passe stort. Stort nok til å gi varierte og interessante oppgaver, lite nok til at det er lett å be om samarbeid og kort vei til hjelp.

Stine Skog, avdelingsleder dagbehandling og poliklinikk Bodø

Les mer om Bodø her www.bodo.no

Å ankomme Lofoten fra havet eller lufta gir en uforglemmelig opplevelse, det er rett og slett magisk.

Og her ligger sykehuset, midt i Lofoten på øya Vestvågøy. Sykehuset er lokalsykehus for de fire Lofot-kommunene Moskenes, Flakstad, Vestvågøy og Vågan, med til sammen ca. 24.000 innbyggere.

Å bo og jobbe i Lofoten betyr kort vei til jobb, skole, butikk og barnehage. Om du må ta bussen, så stopper den like ved sykehuset. I Lofoten blomstrer kulturen. Vi har musikk-, kunst og teaterfestivaler og kunstnere med gallerier innenfor mange sjangre. Her hos oss møter fjellet havet, her kan du klatre og surfe, kjøre ski, kite og padle kajakk. Vi har kino og svømmehall, treningssenter og butikker. Og selvfølgelig – kort vei til flyplassen.

Sissel Juliussen, avdelingsleder kirurgisk avdeling Lofoten

«Vesterålen har alt man trenger og kan ønske seg både i arbeidstid og ikke minst på fritiden.

Livet i nord er en herlig blanding av vill, vakker og storslått natur, et frisinnet og inkluderende folkeslag, fravær av rushtrafikk og storbylivets mas og stress. Jeg savner tidvis det urbane bylivet i Oslo, men det går fort over, når man ser ut vinduet enten hjemmefra eller på kontoret – til praktfulle fjelltopper som bader i sollyset man bare har her nord for polarsirkelen.

Flere av mine tilflyttende kolleger blir værende i Vesterålen, slik som jeg; selv om planen i utgangspunktet kanskje bare var å jobbe her i et år. Det er til og med de som velger å komme tilbake etter å ha flyttet sørpå igjen Det er veldig godt å være ansatt og tilflytter i Vesterålen. Arbeidsmiljøet på sykehuset i Stokmarknes er godt og vi har spennende og varierende arbeidsdager. Noen dager er roligere enn andre og som på andre steder har vi også hektiske perioder. Vi har gode kolleger og ledere som faglig utfordrer og løfter samtidig som man føler seg ivaretatt. Fritiden her i Vesterålen er preget et svært aktivt turnuslegemiljø som både er kulturinteresserte og friluftsmennesker. Vi kan gå majestetiske fjellturer rett etter jobb, eller drive med klatring, padle i kajakk, gå på konserter ved Hurtigrutens Hus eller på Sortland og teater, møtes for et treff hvor vi nyter reker og øl på den lokale puben Rødbrygga m.m. Det er kort oppsummert svært enkelt å leve det gode liv i Vesterålen. Kom selv – du vil raskt skjønne hva jeg mener.»

Geir Brokstad, avdelingsleder Kirurgisk avdeling Vesterålen

Ledige stillinger

Overlege radiologi

Det er ledig 2 stillinger som overlege i radiologi ved Diagnostisk klinikk, Nordlandssyklehuset.

Lege i spesialisering - Radiologi

To ledige faste stillinger som lege i spesialisering radiolog, med arbeidssted Bodø.

Les mer om hva våre ansatte og livet i Nordlandssykehuset her:

Livet i Nordlandssykehuset – Nordlandssykehuset

Les også om livet utenfor jobb her #NLSHfritid – Nordlandssykehuset

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

For mer info om livet i Bodø se Bodø i Vinden (www.bodo.no) og følg #NLSHfritid – Nordlandssykehuset på Instagram.

Categories
Ledere av helsetjenester

Enhetsleder – Jobbinordlandssykehuset

Er du på jakt etter en meningsfull og utfordrende arbeidsdag samtidig som du er glad i mennesker?

Da har vi jobben for deg. 

Enhetsleder

Radiologisk enhet Lofoten

Som enhetsleder har du ansvar sammen med dyktige fagfolk å sørge for et godt og kvalitetssikret radiologisk tilbud til pasienter i Lofoten.

Radiologisk enhet Lofoten tilbyr radiologiske undersøkelser innen MR, CT, ultralyd og generell røntgen. Vi ser etter deg som brenner for å skape en hverdag for dine medarbeidere hvor faglig utvikling og kvalitetsarbeid er i sentrum til det beste for pasienten.

Som enhetsleder får du en spennende lederjobb i en enhet med dyktige medarbeidere. Som enhetsleder vil du inngå i avdelingens leder – team hvor du vil finne hyggelige og dyktige kollegaer.  Samtidig ser vi etter deg som evner å være selvstendig og selvgående. 

Det er ønskelig at du har utdanning tilsvarende bachelor innenfor helsefag, men søkere med annen kompetanse vil bli vurdert.

Vi ser etter deg som gjerne har erfaring med eller kjennskap til spesialisthelsetjenesten, samt tidligere ledererfaring 

Personlig egnethet vektlegges. Det viktigste for oss er derfor at du har en samlende lederstil og er glad i folk. Du er kontaktsøkende og nysgjerrig på dine ansatte. Du er god på selvledelse og trygg i dine beslutninger. Du er løsningsorientert, og evner å gjennomføre endringer samt følge opp i etterkant. Du evner å jobbe selvstendig, systematisk og tilegner deg ny kompetanse raskt.

Du må være god på å finne handlingsrom i en hverdag hvor dette kanskje ikke er så tydelig. Du setter deg tydelige mål samtidig som du inkluderer og anerkjenner innspill fra dine medarbeidere. 

Vi ser etter deg som evner å skape et arbeidsmiljø preget av tillit og samarbeid, og som er trygg i din leder rolle.

Enhetsleder har personalansvar for enhetens 12 medarbeidere bestående av 9 radiografer, 2 helsesekretærer og 1 portør. Som enhetsleder vil du få ansvaret for å sørge for et tett og nært samarbeid mellom ulike profesjoner både internt i enheten og ut mot andre fagmiljø.

Arbeidsoppgavene inkluderer sykefraværsoppfølging, rekruttering, arbeidsplanlegging, opplæring, budsjett og økonomi oppfølging samt faglig utvikling.

Enhetsleder har ansvaret for at enhetens aktiviteter driftes i henhold til lov og forskrift samt overordnede føringer.

Bli med på laget da vel. Sammen sørger vi for rett tjeneste til rett tid!

Categories
Sykepleiere

Sykepleier – Nordlandssykehuset

Sykepleier

Ønsker du deg en spennende arbeidshverdag i et miljø med høy faglig kompetanse?

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Sykepleier

Nordlandssykehuset HF satser på heltidskultur, og i den forbindelse har vi etablert et bemanningssenter som skal bidra til dette. Vi utlyser nå 100 % stillinger som sykepleier/spesialsykepleier ved sykehusene i Bodø.

HR Bemanningssenteret

Som sykepleier i heltidsstilling ved Bemanningssenteret, vil du jobbe tre-delt turnus med arbeid per tiden hver 3. helg. Hos oss vil du kunne kombinere somatikk og/eller psykiatri. Bemanningssenteret er opptatt av at du skal oppleve faglig utvikling og trygghet. Du vil derfor jobbe opp mot enheter og fagområder i en begrenset rullering, hvor din kompetanse, dine interesser og sykehusets behov vil bli vektlagt. Ved å jobbe på ulike enheter vil du få verdifull erfaring fra flere fagfelt. 

Her kan du lese mer om Bemanningssenteret og om noen av våre flotte medarbeidere.

Vi søker deg som ønsker å utvikle deg som sykepleier og som vil bidra med engasjement og stå på vilje til det beste for vårt fagmiljø. Hvis du liker å jobbe i en hektisk og meningsfull hverdag, med fokus på pasienten og det tverrfaglige samarbeidet, kan dette være jobben for deg.

Du kan lese mer om hverdagen til flere av sykehusets medarbeidere her

Arbeidsoppgaver
Som sykepleier i Bemanningssenteret vil du ha daglig oppfølging av pasienter i enhetene du jobber, i nært samarbeid med andre faggrupper. Du vil jobbe både selvstendig og i team.
Kvalifikasjoner
Norsk autorisasjon som sykepleier
Personlige egenskaper
  • Ha gode kommunikasjonsevner
  • Være en god teamarbeider
  • Være løsningsorientert
  • Ha evnen til å omstille deg
  • Beherske norsk skriftlig og muntlig
  • Personlig egnethet blir vektlagt
Vi tilbyr
  • Bemanningssenteret vektlegger grundig opplæring av våre medarbeidere.
  • Vi tilbyr fagdager, hospitering, oppfølgingssamtaler og internundervisning.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • Oppstart etter avtale.
  •  Hva skjer i Bodø

Nordlandssykehuset HF har over 4000 medarbeidere med lokalisasjoner i Bodø, Lofoten og Vesterålen. Vi har sykehusfunksjoner på lokalt og regionalt nivå. Nordlandssykehuset er også en stor utdanningsinstitusjon for leger, psykologer, sykepleiere, bioingeniører og andre faggrupper i spesialisthelsetjenesten. Vi har et voksende forskningsmiljø.

Nordlandssykehuset ser verdien av mangfold i et godt arbeidsmiljø, og oppfordrer kvalifiserte kandidater med nedsatt funksjonsevne, hull i CV-en, innvandrerbakgrunn og ellers ulik livserfaring til å søke stilling hos oss.

Les mer om oss og jobbmulighetene på jobb-nordlandssykehuset.no.
Følg eller kontakt oss på: FacebookLinkedInYouTube eller Twitter

Søknadsfrist: 31.05.2022
 
Irene Flatvoll-Pedersen
Seksjonsleder
 415 83 184
 Irene.Flatvoll-Pedersen@nordlandssykehuset.no
 
Greta Ingrid Hovde
Rådgiver
 75 57 01 90
 Greta.Ingrid.Hovde@nordlandssykehuset.no
 
Maria Støver Knutsen
Rådgiver
 75 57 02 99
 Maria.Knutsen@nordlandssykehuset.no

Livet i Nordlandssykehuset

Les også litt mer om hva våre ansatte bruker fritiden og lokalområdene våre på her Livet i Nordlandssykehuset

Og følg #NLSHfritid på Instagram

Categories
Sykepleiere

Sykepleierstudent – fast helge- og feriestilling – JobbiNordlandssykehuset

Sykepleierstudent - fast helge- og feriestilling

HR Bemanningssenteret, Nordlandssykehuset

Ønsker du deg en spennende arbeidshverdag i et miljø med høy faglig kompetanse?

Nordlandssykehuset HF har 10 ledige helge- og feriestillinger. Er du 2.- eller 3.års student og ønsker deg en forutsigbar og trygg innføring i din fremtidige sykepleierjobb kan dette kanskje være noe for deg.

Som sykepleierstudent i helge- og feriestilling ved Bemanningssenteret, vil du jobbe turnus med arbeid per tiden hver 3. helg og fem uker innenfor sykehusets hovedferieavvikling, ukene 25-33.
Her er det mulighet for individuelle ønsker og tilpasninger. De faste helgestillingene tilpasses innenfor en stillingsandel på intervall 12 – 20 %.
 
I en studentstilling i Nordlandssykehuset vil du få muligheten til å lære mer om fagområder innen somatikk og/eller psykiatri. Vi vektlegger god opplæring slik at du kan føle deg trygg på jobb og oppleve faglig utvikling.
 
Etter endt sommerjobb tredje studieår vil det være muligheter for fast heltidsstilling som sykepleier. Enten via Bemanningssenteret eller i en kombinasjon med enheter som har behov. I stilling tilknyttet Bemanningssenteret vil du jobbe opp mot enheter og fagområder i en begrenset rullering. Her vil din kompetanse, dine interesser og sykehusets behov bli vektlagt. Ved å jobbe på ulike enheter får du med deg verdifull erfaring fra flere fagfelt som vil være nyttig i din karriere som sykepleier.
 
Her kan du lese mer om Bemanningssenteret og om noen av våre flotte medarbeidere.
 
Vi søker deg som ønsker å utvikle deg som sykepleierstudent og som vil bidra med din kompetanse og ditt engasjement til det beste for vårt fagmiljø. Hvis du liker å jobbe i en hektisk og meningsfull hverdag, med fokus på pasienten og det tverrfaglige samarbeidet, kan dette være jobben for deg.

Arbeidsoppgaver
Som sykepleierstudent i Bemanningssenteret vil du bidra til god og effektiv pasientbehandling i nært samarbeid med andre faggrupper. 
Kvalifikasjoner
  • Påbegynt 2. eller 3. år bachelor i sykepleie
  • Beherske norsk skriftlig og muntlig
Personlige egenskaper
  • Ha gode kommunikasjonsevner
  • Være en god lagspiller med positiv innstilling og godt humør
  • Være løsningsorientert og fleksibel
  • Personlig egnethet blir vektlagt
Vi tilbyr
  • Bemanningssenteret vektlegger grundig opplæring og tett oppfølging av våre medarbeidere.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • Oppstart etter avtale.
  • Mulighet for heltid etter endt utdannelse
Søknadsfrist: 31.05.2022
 
Irene Flatvoll-Pedersen
Seksjonsleder
 415 83 184
 Irene.Flatvoll-Pedersen@nordlandssykehuset.no
 
Maria Støver Knutsen
Rådgiver
 75 57 02 99
 Maria.Knutsen@nordlandssykehuset.no
 
Greta Ingrid Hovde
Rådgiver
 75 57 01 90
 Greta.Ingrid.Hovde@nordlandssykehuset.no

Bemanningssenteret i Nordlandssykehuset

Bemanningssenteret jobber for å fremme heltidskultur i sykehuset og tilbyr 100 %-stillinger i ulike modeller. Noen jobber hele sin stilling i Bemanningssenteret, mens andre kombinerer deltidsstilling på moderpost med stilling i Bemanningssenteret, slik at de totalt jobber heltid. I begge variantene får du din egen arbeidsplan som sikrer deg forutsigbarhet.

Categories
Ambulansepersonell

Nordlandssykehuset – Ambulanseavdelingen – mai 2022

Å jobbe i ambulansen...

Å jobbe i ambulansen

… innbefatter en rekke daglige gjøremål for å sikre at vi er klare og holder god beredskap. I tillegg til bil og utstyr, må vi vedlikeholde egne kunnskaper og ferdigheter. Vi må alltid være klare til å rykke ut med riktig utstyr og kompetanse. Dette reguleres av eksterne krav og interne systemer. Vi er alltid i beredskap når vi er på vakt og arbeidstaker må innfri fastsatte krav til utrykningstid i sin vaktperiode.

Hver enkelt må ha nødvendige kunnskaper og ferdigheter til å kunne undersøke og treffe livreddende tiltak. Så må vi alltid være medmennesker og trygge i møte med pasienter som ofte står i en krise. Vi har mulighet til å hjelpe dem som trenger det som mest – og med det følger et stort ansvar. Det krever en egnethet og en kompetanse som vi vektlegger tungt ved ansettelse og videre opplæring.

Ledige stillinger

Område 1- Salten sør:

  • Enhetsleder for ambulanseområde 1
    Meløy og Gildeskål

Område 2- Salten midt

  • For tiden ingen ledige stillinger

Område 3- Salten nord

Ambulansearbeidere:

  • 1×100% fast stilling i Steigen
  • 5x 100% midlertidig stilling i område 3.
  • Tilkallingsvikarer og sommervikarer i hele område 3

Steigen:

  • For tiden ingen ledige stillinger

Område 4- Lofoten

  • For tiden ingen ledige stillinger

Område 5- Vesterålen

  • For tiden ingen ledige stillinger

Område 6- Salten indre

  • For tiden ingen ledige stillinger

Dette er ledige faste og midlertidige stillinger per dags dato. Ved intern tilsetning eller andre særlige behov ved den enkelte stasjon/område vil behovet kunne endres, søkere vil da kunne tilbys andre stillinger.

Husk å oppgi i søknaden hvilken stilling du søker på!

 

Søknadsfrist: 15. mai 2022

Du innehar disse kvalifikasjonene som ambulansemedarbeider

Kvalifikasjoner

  • Autorisasjon som ambulansearbeider
  • Unntaksvis kan andre med annen helsefaglig autorisasjon vurderes. Da blir prehospital erfaring, kunnskap og ferdigheter særlig vektlagt og du må ha skaffet deg autorisasjon som ambulansearbeider innen 1-2 år  
  • Førerkort klasse B
  • Ønskelig med videreutdanning som paramedic
  • Ønskelig med utdanning som paramedisiner
  • Ønskelig med uttrykningssertifikat kode 160 eller du må kunne erverve deg dette (for egen regning innen 6 måneder)
  • Ønskelig med førerkort kl C1
  • Kunnskap, ferdigheter og generell kompetanse innen ambulansemedisin og ambulanseoperative emner

For tilkallingsvikarer og vikariater inntil 6. måneder kreves:

  • Relevant autorisasjon som helsepersonell
  • Førerkort kl. B
  • Øvrige kvalifikasjoner som beskrevet for faste stillinger er ønskelig

Aktuelle kan også være:

  • Paramedisin studenter som har fullført 2 av 3 år på fulltid eller 3 av 4 år på deltid
  • Medisinerstudenter som har fullført 4. år av studie

Personlig egnethet:

  • Du er/har:
    • pågangsmot
    • lagspiller
    • god kommunikator
    • problemløser
    • lærevillig
  • Du er robust
  • Du evner å ta raske og gode beslutninger i operative situasjoner, alene og som en del av en gruppe
  • Du har kunnskap, ferdigheter og generell kompetanse innen ambulansemedisin og ambulanseoperative emner
  • Du har en fysisk styrke og utholdenhet samt bevegelighet til å kunne utføre oppgaver som må kunne forventes i operativ ambulansetjeneste på en trygg og effektiv måte

Dette vil bli vurdert og vektlagt, i tillegg til utdanning og erfaring.

Videre vurdering:

  • Kvalifisert søkere vil bli kalt inn til intervju for en helhetlig vurdering av sin utdanning, erfaring og personlige egnethet iht lov/avtaleverk og denne utlysning.
  • Skriv en kortfattet søknad, med utgangspunkt i denne utlysningsteksten.
  • Oppgi 2 referanser med kontaktinformasjon, herunder mailadresse og telefonnummer.

For spørsmål om arbeidet eller andre forhold i det enkelte område, kontakt leder i det enkelte område.

Vi tilbyr

  • Varierte og spennende arbeidsoppgaver som vil utfordre deg
  • Moderne bilpark og utstyr
  • Et tverrfaglig miljø
  • Faglig og personlig utvikling
  • Dyktige kollegaer
  • Jobb på ulike stasjoner rundt i Nordland
  • Medlemskap i landets kanskje beste pensjonsordning
  • Lønn i henhold til gjeldende overenskomster.

Vi tilbyr

  • Varierte og spennende arbeidsoppgaver som vil utfordre deg
  • Moderne bilpark og utstyr
  • Et tverrfaglig miljø
  • Faglig og personlig utvikling
  • Dyktige kollegaer
  • Jobb på ulike stasjoner rundt i Nordland
  • Medlemskap i landets kanskje beste pensjonsordning
  • Lønn i henhold til gjeldende overenskomster.

Ambulanseavdelingen

Ambulanseavdelingen er en del av Prehospital klinikk som er delt inn i 3 ulike avdelinger Portøravdelingen, Akuttmottaket/AMK/Observasjonsposten og Avdeling for bilambulansetjeneste.

Ambulanseavdelingen er lokalisert i Lofoten, Vesterålen og Salten, fordelt på seks områder med 20 ambulansestasjoner. Klinikken har også det medisinskfaglige ansvaret for sykehusets luftambulansetjeneste. Totalt hadde ambulanseavdelingen i 18 642 oppdrag i 2020.

Ambulanseområde 1 Salten Sør

Som er Meløy og Gildeskål kommune og har stasjoner på Ørnes, Inndyr og Engavågen. Har i alt fire ambulanser, 3 døgn biler og en dagbil som er aktiv i ukedager.
Område 1 utfører totalt ca.1240 (2019tall) oppdrag pr år. For tiden har vi 22 stillingshjemler i 100% på ambulansebil, + 2 lærlinger og 1 stiling administrativt/opplæring, og vi har et godt faglig og sosialt miljø med fantastiske kolleger.

Området ledes av enhetsleder Thomas Følvik, tlf. 90 66 38 65
Thomas.Folvik@nordlandssykehuset.no

Ambulanseområde 2 Salten Midt

Som er Bodø Kommune og har stasjonene i Bodø og på Tverlandet. Område benytter 2 operative Mercedes Sprinter ambulanse plassert i Bodø og en Volvo XC90 ambulanse plassert på Tverlandet. I tillegg har Bodø 1 reserve Wolksvagen Caravelle ambulanse.

I 2020 hadde stasjonene 6.694 oppdrag i Bodø kommune har ca. 53.000 innbyggere.

I Bodø har vi for det meste oppdrag i bykjernen, mens Tverlandet har oppdrag som strekker seg ut i distriktene. På Bodøstasjonen går man 12 timers aktivt skift dagvakt eller nattevakt mens man på Tverlandet jobber døgnvakter i en kombinasjon av aktiv og passivt hvilende vakt. I Bodø har vi 18 ansatte og 1 lærling, samt 6 ansatte i 50% stilling. På Tverlandet har vi 7 ansatte.

Området ledes av enhetsleder Thomas Følvik, tlf. 90 66 38 65
Thomas.Folvik@nordlandssykehuset.no

Ambulanseområde 3 Salten Nord

Som er kommunene Steigen og Hamarøy, har i alt fire ambulanser. Pr tiden har vi stasjon på Oppeid, Innhavet og 2 stasjoner i Leinesfjord.
Område 3 utfører totalt ca. 800 oppdrag og kjører ca. 200 000 km pr år. For tiden er vi 24 ansatte, og vi har et godt faglig og sosialt miljø.

Området ledes av enhetsleder Magnar Johan Marhaug tlf. 976 93 809
Magnar.johan.marhaug@nordlandssykehuset.no

Ambulanseområde 4 Lofoten

Som er Vågan, Vestvågøy og Moskenes kommune og har stasjoner i Svolvær, på Gravdal og Reine. I Svolvær er det 14 ansatte og 2 lærlinger. To døgnbiler med ca 1500 oppdrag pr år.  Gravdal har 14 ansatte og 2 lærlinger. To døgnbiler med ca 2000 oppdrag pr år. Reine har pt tiden 6 ansatte og inngår i en rulleringsturnus med Gravdal. En døgnbil med ca 300 oppdrag pr år. Vårt lokalsykehus i Lofoten ligger på Gravdal. Vi kan tilby et faglig og godt arbeidsmiljø med gode kolleger. I tillegg kan vi blant annet friste med en vill og vakker natur med eks toppturer, fjellklatring surfing, rafting, fisking.

Området ledes av enhetsleder Britt Ragna Rønning 95 09 00 84 Britt.Ragna.Ronning@nordlandssykehuset.no

Ambulanseområde 5 Vesterålen

Som er Sortland, Hadsel, Andøy, Øksnes og Bø kommune og har stasjoner på Sortland, Andenes, Åse, Stokmarknes, Myre og Bø.

Vi har følgende ressurser; Stokmarknes 1 døgn og en dagbil, Sortland døgnbil, Andenes døgnbil, Myre døgnbil, Straume døgnbil og Åse døgnbil.

I 2020 hadde vi 4179 oppdrag i området 5 som i snitt blir mellom 11-12 oppdrag i døgnet. Pr tiden skal det være 55 ansatte inklusiv ledelse og lærlinger.

For øvrig er Vesterålen verdens flottest område på alle mulige måter.

Området ledes av enhetsleder Alf Ivan Pettersen tlf. 95 19 27 78
Alf.Ivan.Pettersen@nordlandssykehuset.no

Ambulanseområde 6 Salten Indre

Som er Fauske,Sørfold, Saltdal og Beiarn Kommune og har stasjoner på Fauske med 2 ambulanser, Saltdal med 2 ambulanser og Beiarn med 1 ambulanse

Vi utfører ca. 1900 oppdrag pr år og er ca 40 ansatte med operative, administrative og lærlinger.

Området ledes av enhetsleder Karl Christian Kviseth tlf. 93 62 84 64 Karl.Christian.Kviseth@nordlandssykehuset.no