Categories
Sykepleiere

Sykepleierside – NLSH – Prehospital klinikk – 468161

VELKOMMEN TIL PREHOSPITAL KLINIKK

Om Prehospital klinikk

Klinikken er sykehusets akuttmedisinske spydspiss og har aktivitet spredt over hele Nordlandssykehusets ansvarsområde.

Prehospital klinikk er lokalisert ved sykehusene i Bodø, Gravdal og Stokmarknes, i tillegg til 20 ambulansestasjoner spredt utover hele Nordlandssykehusets ansvarsområde. Virksomheten omfatter bil- og båtambulansetjeneste, luftambulansetjeneste, AMK-sentral, akuttmottak, observasjonsenhet og portørtjeneste.

Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral (AMK) i Bodø betjener alle 113-henvendelser i Salten, Lofoten og Vesterålen. Operasjonsområdet omfatter en variert geografi og demografi, med en populasjon på om lag 136 000 innbyggere fordelt på 20 kommuner. Til disse områdene styrer og koordinerer AMK Bodø ambulanseressurser (ambulansebiler, ambulansebåter og luftambulanse) i det daglige. AMK Bodø er samlokalisert med 110 Nordland (Brann) og 112 Nordland (Politi) og samarbeider tett med disse og HRS Nord ved hendelser som ulykker, brann, skred og andre større hendelser som har behov for hjelp av alle etater. 

Primæroppgavene til AMK-sentralen er mottak og håndtering av nødtelefon 113 fra publikum. Gi profesjonell veiledning, fastsette hastegrad og iverksette utrykning og koordinering av ressurser og innsats.

Ambulansetjenesten har stor geografisk spredning og utøver akuttmedisin og ambulansetransport til vanns og langs landeveien for 136 000 mennesker i Nordland. Dette ansvaret hviler på avdelingens 180 flotte medarbeidere. Nordlandssykehusets ansvarsområde er delt inn i fem ambulanseområder med hver sin enhetsleder. Ambulansetjenesten utfører i snitt omlag 19 500 ambulanseoppdrag og kjører rundt 1,3 millioner kilometer pr år.

Akuttmottaket vurderer og prioriterer undersøkelse og behandling av pasienter som kommer til sykehuset med behov for øyeblikkelig hjelp. Bemanningen er i hovedsak sykepleier og spesialsykepleier med merkantil støtte.

Observasjonsenheten er en forlengelse av akuttmottaket. Pasientene har kort liggetid og avklares raskt ved undersøkelser og behandling. Observasjonsposten bemannes av sykepleiere og spesialsykepleiere.

Kombinasjonsstilling i Bemanningssenteret

Nordlandssykehuset jobber aktivt for å komme fremtidens behov for helsepersonell i møte. Bemanningssenteret har vært en viktig del av dette arbeidet siden etableringen i 2018, og jobber for å fremme heltidskultur i sykehuset ved å tilby 100 %-stillinger i ulike modeller. Vi er godt etablert ved NLSH Bodø, og samarbeider tett med de ulike klinikkene om heltidsstillinger i flere varianter.

Bemanningssenteret består av omtrent 60 medarbeidere med helsefaglig bakgrunn – og innbefatter sykepleiere, spesialsykepleiere, jordmødre, helsefagarbeidere samt ambulansefagarbeidere. Medarbeiderne jobber i ulike stillingsbrøker tilknyttet Bemanningssenteret, og er tilknyttet mange ulike enheter både innen somatikk og psykiatri.

Les mer om Bemanningssenteret her.

På utkikk etter nye utfordringer?

I prehospital klinikk samarbeider vi på tvers av mange ulike fagområder. Hovedvekten av sykepleierressursene i Prehospital klinikk jobber i Akuttmottaket og ved Observasjonsposten, men vi har også sykepleiere som jobber i ambulansetjenesten og AMK. Som sykepleier i prehospital klinikk finnes det derfor mange muligheter for deg som ønsker å jobbe innenfor det akuttmedisinske feltet.  

Hos oss jobber det sykepleiere i alle aldre og med mange ulike bakgrunner. Nettopp dette gjør oss til en arbeidsplass med allsidige medarbeidere som utfyller hverandre.

Vi er opptatt av å levere faglig kvalitet og jobber kontinuerlig for å opprettholde og videreutvikle kompetansen vår. Til tider har vi det hektisk og kan stå i krevende situasjoner, men vi er gode på å ta vare på hverandre. Vi er en uhøytidelig gjeng som er opptatt av å ha det fint sammen og latteren sitter løst når vi samles.

Akuttmottak og Observasjonspost

Hvem er vi?

Akuttmottak og Observasjonsposten er en todelt avdeling. 

Akuttmottaket håndterer øyeblikkelig hjelp-pasienter med medisinsk, kirurgisk, ortopedisk, nevrologisk og gynekologiske problemstillinger. Akuttmottaket tar imot alvorlig syke eller skadde pasienter med team som traumeteam, akutt mottaksteam og slagteam.

Observasjonsposten har 12 senger, og er en forlengelse av akuttmottaket for pasienter hvor det  forventes et kort pasientforløp. Pasienten skal i hovedsak utredes og behandles innen 24 timer før de skrives ut eller flyttes på sengepost i sykehuset.

Hos oss arbeider det sykepleiere, spesialsykepleiere og merkantilt personell. Vi er ca. 50 ansatte fordelt på akuttmottak og observasjonsposten. Det er engasjerte medarbeidere med høy faglig kompetanse og interesse. Vi er opptatt av å gjøre hverandre gode og fungere godt som et team sammen på jobb.

Ansattegruppen består av en god blanding av damer og menn i alle aldre og med ulik erfaring. Her er det trygt og godt å komme som nytilsatt. Vi ønsker at du har erfaring fra yrket som sykepleier når du starter i akuttmottaket. På observasjonsposten ansetter vi på sommeren nyutdannede sykepleiere som sommervikarer. Ved forlengelse av arbeidsforholdet får de fleste etter hvert mulighet til å arbeide i akuttmottaket. Dette kan gi en myk tilnærming til akuttmottaket.

Hos oss får du jobbe med…

Her får du en spennende arbeidshverdag i tredelt turnus. Vi har kalenderplan på seks måneder, og ansatte rullerer som hovedregel mellom akuttmottak og observasjonspost.

Som sykepleier i akuttmottaket og observasjonsposten får du varierte arbeidsoppgaver som består av blant annet:

  • hastegradsvurdering og prioritering (triage) av pasienter gjennom anamnese, observasjon og systematisk scoring (RETTS triage, NEWS, ProAct) 
  • innhente opplysninger om og observere pasientens helsetilstand og funksjonsevne, vurdere, prioritere, iverksette og evaluere sykepleietiltak i tett samarbeid med lege
  • medikamentadministrasjon 
  • legevisitt
  • klargjøring og forberedelse til undersøkelser og operasjoner 
  • pre- og postoperativ sykepleie 
  • bruk av medisinteknisk utstyr 
  • bruk av appen “Medanets” hvor det via mobil legges inn NEWS, observasjoner, nærkontakt, screening m.m. 
  • tverrfaglig samarbeid med nesten alle faggrupper på Nordlandssykehuset i tillegg til pasient, pårørende og kommunehelsetjenesten  
  • du blir medlem i akuttmottaksteam, traumeteam og slagteam.
  • du deltar i el-konvertering og AKG (stress-EKG) av pasienter på observasjonsposten

Akuttmottaket ble renovert i 2018  og observasjonsposten i 2020, og avdelingen har moderne og lyse lokaler. Akuttmottaket består av seks mottaksrom, en traumestue med kapasitet til to pasienter, ventesone og triageringsområder.

Observasjonsposten består av tre tomannsrom og et seksmannsrom. Vi har også egne rom til både el-konvertering av pasienter og AKG sykkelbelastning. Vi bruker Dräger monitorsystem på alle våre pasienter, også i observasjonsenheten.

Hvorfor komme til oss?

Du skal begynne å arbeide i akuttmottaket og observasjonsposten fordi du er en faglig dyktig sykepleier eller spesialsykepleier som ønsker å være en del av et godt arbeidsmiljø, med fokus på høy faglig kvalitet på tjenestene og god pasientsikkerhet. I tillegg er du motivert og engasjert som sykepleier.

Som nyansatt hos oss vil du  få god opplæring, støtte og veiledning fra erfarne kolleger, som ønsker å inkludere deg. Vi har internundervisning på morgenen flere ganger i uken og jevnlig faglig oppdatering med fagdager i kalenderplanen.

En av de mange fordeler med å jobbe her hos oss er at du blir fort kjent med “alle” og vi tar vare på hverandre på tvers av yrkesgrupper. Hos oss er ingen spørsmål dumme og vi er opptatt av at du skal bli en del av laget vårt. Det er stor takhøyde for å spørre og vi vil du skal føle deg trygg på jobb og glede deg til hver dag. Vi får tilbakemelding på at arbeidsmiljøet er godt og at nye blir godt tatt imot.

Vårt kjennetegn:
  • vi er engasjerte og fleksible med korte beslutningslinjer, og gjennom trygghet, pålitelighet og glimt i øyet skaper vi gode muligheter for faglig utvikling og opplæring
  • på vår arbeidsplass ser vi og oppmuntrer hverandre
  • hos oss får du kollegaer som vil at du skal trives og en jobb du kan føle deg trygg i
  • hverdagen består av utfordringer og variasjon, og sykepleieren hos oss tåler uforutsigbarhet og er løsningsorientert – ingen dag hos oss er lik
Vårt gode arbeidsmiljø:
  • vi har godt humør og er kreative folk
  • vi er flink til å hjelpe hverandre til å takle stress og er strukturert og flink til å involvere hverandre
  • vi har god arbeidsmoral og vi strekker oss langt for både hverandre og pasientene
  • vi legger til rette for at du skal føle dette som din egen arbeidsplass slik at du involverer deg
  • egen arbeidsmiljøgruppe som har fokus på å styrke sosial tilhørighet og trivsel på arbeidsplassen        
  • vi har fredagsvafler og søndagsfrokost fast hver uke
  • vi har julebord og lønningspils                                       
  • vi har mange spreke folk som er aktive på fritiden med blant annet kajakk, fjellturer og toppturer
  • mange finner gode venner på jobben
Vi trenger deg som…
  • har autorisasjon som sykepleier
  • behersker norsk skriftlig og muntlig
  • har grunnleggende datakunnskap, vi bruker blant annet DIPS Arena, nødnett, Medanet og Imatis
  • har erfaring som sykepleier, men det er ikke et krav og må ikke hindre deg i å søke
  • bidrar inn i et godt miljø både faglig og sosialt
  • har gode samarbeidsevner
  • takler et hektisk miljø med høy turnover av pasienter
  • utøver kvalitet i arbeidet ditt og bidrar til det beste for pasientene og deres pårørende
  • er interessert i å holde deg oppdatert på faglige prosedyrer og rutiner
  • har god arbeidskapasitet og kan arbeide tredelt turnus
  • er motivert og engasjert
Ledelse

Hei, jeg heter Nanna Eriksen og er enhetsleder for akuttmottaket og observasjonsposten. 

Jeg var ferdig utdannet sykepleier i 1996, hvor jeg så startet min karriere ved gamle R4 her ved Nordlandssykehuset HF. R4 var den hematologiske/infeksjonsmedisinske sengeposten. Siden den gang har jeg høstet mye erfaring fra blant annet akutt slagpost ved Diakonissehjemmet sykehus, Haraldsplass i Bergen og Hematologisk sengepost ved Haukeland Sykehus.

Fra 1999- 2013 jobbet jeg som sykepleier og leder ved flere sykehus i London, før jeg vendte nesen tilbake til Nordlandssykehuset og begynte som assisterende enhetsleder i akuttmottaket/observasjonsposten og AMK. Jeg har vært enhetsleder siden desember 2018.

For meg er det spennende, givende og utfordrende å lede denne gruppen med ansatte. Jeg får jobbe med faglig dyktige, hyggelige og fine kollegaer hver dag. Hos oss har vi et godt arbeidsmiljø og for meg er ivaretakelse av ansatte viktig. Jeg mener at det er dette som leder oss styrket igjennom utfordringene vi møter i hverdagen.

Når jeg tar imot nyansatte i enheten er det viktig for meg at de får tid og rom til å bli trygge i vår enhet. Jeg skal gjøre mitt ytterste for at du skal føle deg ivaretatt og trygg på jobb. Vi legger opp til god faglig utvikling her og jeg har alltid som mål at de ansatte i enheten skal få tid og rom til faglig påfyll i løpet av året.

Er du nysgjerrig på vår enhet og om det å jobbe hos oss er noe for deg?  Ta gjerne kontakt, jeg slår gjerne av en uformell prat med deg.

Enhetsleder Nanna Eriksen

Previous
Next
Les mer om våre ansatte og livet i Nordlandssykehuset her:

Livet i Nordlandssykehuset – Nordlandssykehuset

Les også om livet utenfor jobb her #NLSHfritid – Nordlandssykehuset

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Oversikt over ledige stillinger innenfor alle våre yrkesgrupper finner du her: Les mer

Categories
Sykepleiere

Sykepleierside – NLSH – Karrieremuligheter – 468161

KARRIERE- OG UTVIKLINGSMULIGHETER

Karriere- og utviklingsmuligheter

For oss er våre ansatte vår viktigste ressurs. Derfor bygger vi trygge rammer og bistår med videreutvikling av den kompetansen du allerede har.

Nordlandssykehuset gir ansatte støtte og veiledning i gjennomføring av videreutdanning og spesialistutdanning. Vårt bibliotek har spesialkompetanse innen helsefaglig stoff. Vi er et moderne sykehus, og tar imot flere hundre studenter innenfor mange ulike studieretninger. Vi tar gjerne imot deg også!

Vårt foretak skal være preget av kvalitet, trygghet og respekt. Alle våre tjenester og alle våre valg skal ha pasientens beste som målsetting, og vi arbeider kontinuerlig for å forbedre våre tjenester. Som foretak forsøker vi å legge til rette for fagutvikling, kunnskapsdeling og livslang læring. Her har du noen av utviklingsmulighetene du finner hos oss.

Å sikre morgendagens kompetansebehov handler om å tilpasse seg endringer i arbeids- og samfunnsliv, og hvordan disse påvirker krav og behov til kompetanse i Nordlandssykehuset. Kontinuerlig kompetanseutvikling er derfor viktig, og handler om å utvikle kunnskaper, ferdigheter, evner og holdninger. Kompetanse kan tilegnes både teoretisk og praktisk, og gjør det mulig å utføre våre prioriterte oppgaver i tråd med foretakets krav og mål.

Årlig kartlegger vi foretakets kompetansebehov og utvikler planer og tiltak i henhold til dette. Behovene skal gjenspeile prioriteringer og tiltaksområder i Nordlandssykehusets strategiske utviklingsplan og/eller strategisk kompetanseplan.

Nordlandssykehuset gjennomfører årlig kartlegging av kompetansebehov i foretaket. Kartleggingen omfatter alle fagområder – både individuelle videreutdanninger og konkrete kompetansetiltak som kurs eller utdanningsprogram. Søknader om støtte til videreutdanning må gjøres i forbindelse med denne kartleggingen. De vurderes og prioriteres av egen klinikk/stab og vil deretter ses i sammenheng med strategisk kompetanseplan og sykehusets behov av foretaksledelsen.

Vi utlyser varierende antall utdanningsstillinger i spesialsykepleie i forbindelse med oppstart ved aktuelle studiesteder. Med utdanningsstilling får søker studentlønn for å gjennomføre videreutdanning, og stilling som spesialsykepleier i aktuelle enhet i bindingstiden.

Vanligvis må det søkes på utdanningsstilling parallelt med søknad om opptak ved universitetet.

Søknadsfrist på utdanningsstillinger blir annonsert på vår intranettside Pulsen rundt søknadsfristen ved studiestedet.

Vi tilbyr utdanningsstilling innen følgende fagområder: Anestesi, barn, intensiv, operasjon, kreft (ABIOK) og jordmor.

I tillegg tilbys det utdanningsstilling i psykisk helsearbeid til sykepleiere og ansatte med minimum 3-årig helse- og sosialfaglig bachelorutdanning.

Vi tilbyr lønn de tre første semestrene, til spesialsykepleier. Det vil også utlyses noen få stillinger til masteroppgaven.

Seksjon for kunnskapsbygging lyser ut fire utdanningsstillinger for spesialsykepleiere som ønsker å ta master.

Søknad til utdanningsstillingene skjer via søknadsskjema. Utvelgelse av søkere vil foregå i samarbeid med Seksjon for kunnskapsbygg og aktuelle enhetsledere. 

Målgruppe

Du er i slutten av tredje semester med master/-videreutdanning innenfor ABIOK, eller har fullført utdanningen tidligere og ønsker å sluttføre med en master.

Rammer for utdanningsstilling master
  • Vi tilbyr 3 måneder med 90 % tarifflønn.
  • Utdanningspermisjonen med lønn kan tas ut sammenhengende eller oppdelt. Dette gjøres i samråd med nærmeste leder.
  • Det gis reise- og oppholdsstipend til ansatte fra Lofoten og Vesterålen, samt studenter ved UiT inntil 7000 kr.
  • Studiet må avvikles innen budsjettåret 2022.
  • Bindingstid 6 mnd. For de som allerede er i et utdanningsforløp som spesialsykepleier, tillegges dette allerede avtalt bindingstid. Det vil si at total bindingstid økes fra 2 ½ år til 3 år.
  • Ved ikke fullført master kan Nordlandssykehuset kreve at allerede utbetalte midler tilbakebetales. Ved særskilte grunner kan hele eller deler av kravet frafalles.
  • Søker må levere en kort prosjektbeskrivelse for masterens tema med anbefaling fra nærmeste leder
Kriterier for tildeling utdanningsstilling master

Etter fullført studie skal den ansatte påta seg forbedrings- og fagutviklingsoppgaver i tråd med enhetens behov. I tillegg skal den ansatte også ha ansvar for, og gi veiledning til, sykepleiere i bachelor og masterutdanninger i sin enhet.

QI Nord/Forbedringsutdanning

Formålet med utdanningen er å gi sykehusansatte i alle ledd, kunnskap om hvordan de setter i gang, leder og gjennomfører forbedringsprosjekt som gir varig endring av tjenestene til det beste for pasienter, pårørende og medarbeidere.

Utdanningen består av syv dager fordelt på tre samlinger over 7-8 måneder. I mellom samlingene jobber deltakeren med sitt forbedringsprosjekt.

Forbedringsutdanningen legges opp slik at du lærer verktøyene samtidig som det gjennomføres et mindre forbedringsprosjekt på eget arbeidssted. Spennet for hvilke forbedringsprosjekter som egner seg er stort, og vi ønsker prosjekter fra alle deler av organisasjonen både klinisk og drift.

Læringsprinsippet for utdanningen er «all teach, all learn», som innebærer at alle deltar aktivt i øvinger og diskusjoner, og at alle deler kunnskap og erfaringer fra sitt eget forbedringsarbeid med de andre deltakerne under utdanningen. Det er høye krav til deltakeraktivitet siden man jobber med et eget forbedringsarbeid som case under utdanningen.

Kullene og antall deltakere har nå økt i omfang og fra kull fire arrangeres kullet både i Tromsø og i Bodø med 48 deltakere på hver lokalisasjon. QI Nord arrangeres to ganger i året, vår og høst. Det er avsatte plasser til hvert foretak og med tanke på kortest reisevei. Ved Nordlandssykehuset er ytterligere ti plasser satt av til LIS-leger som et krav i deres utdanning som lege.

Fordeling av plasser

Helgelandssykehuset: 10 plasser ved Bodø-kull

Finnmarksykehuset: 10 plasser ved Tromsø-kull

Sykehusapotek Nord: 2 plasser ved Bodø-kull og 2 plasser ved Tromsø-kull

Helse Nord: 2 plasser ved Bodø-kull og 2 plasser ved Tromsø-kull

Søknad til utdanning

Alle deltakere søker gjennom sin klinikkleder. Dette er for å sørge for lederforankring i deltakelsen. Søknadsfrist for vår-kullet pleier å være medio november, og frist for høst-kull er 10. juni.

Forbedringsveileder

Dette er også en regional utdanning med plasser fordelt på foretakene i regionen, for de som har fått forbedringskunnskap gjennom QI Nord eller annen relevant forbedringsutdanning. Forbedringsveiledere anses som en nødvendig ressurs og et viktig element i vellykket forbedringsarbeid.

Alle som har gått QI Nord eller tilsvarende kan melde seg på. Klinikksjef prioriterer deltakere fra sin klinikk.

Har du spørsmål? Send gjerne en e-post til kontinuerligforbedring@nordlandssykehuset.no

Les mer på Helse-Nord sine sider

Nordlandssykehuset har et modulbasert tilbud til opplæring og utvikling av ledere. De ulike modulene er:

  • Ledermobilisering – talentprogram for ansatte som ønsker å undersøke om ledelse passer for dem
  • Kompetanseplan NLSH-alle ledere i kompetanseportalen (egenstudier)
  • Velkommen som ny leder – halv-dags samling
  • HMS-grunnkurs (4 dager samling samt hjemmearbeidsoppgave tilsvarende 1 arbeidsdag)
  • Lederforum – 2 timers åpne møter en gang i måneden
  • Teambasert opplæring/kurs
  • Program for ledere som leder medarbeidere (nytt program med samlinger og deltakelse i refleksjonsgrupper – oppstart høsten 2024)
  • Program for ledere som leder medarbeidere (nytt program med samlinger og deltakelse i refleksjonsgrupper – oppstart juni 2024)

I programmene vil det jobbes med ulike tema, som feks ledelsesteori, endring og omstilling, kommunikasjon, motivasjon og identitet mm. Det vil være både interne og eksterne bidragsytere på de ulike temaene. Gjennom deltakelse i grupper på og mellom samlingene, vil du i tillegg få trening i å jobbe med lederutfordringer sammen med andre ledere. Alle tilbudene som ikke er program, vil i utgangspunktet rette seg mot alle ledere og ass. ledere på alle nivåer i vår organisasjon.

For ledere på nivå 1 og 2 vil det være tilbud om å delta på;

Felles topplederprogram

Felles topplederprogram for kommune- og spesialisthelsetjenesten er et samarbeid mellom de fire regionale helseforetakene, KS og Handelshøyskolen BI.

Du kan lese mer om dette her: https://www.spesialisthelsetjenesten.no/nasjonal-ledelsesutvikling/felles-topplederprogram 

Har du spørsmål til lederutvikling ved Nordlandssykehuset? Ta gjerne kontakt med oss:

Gry Mette Dahl, gry.mette.dahl@nordlandssykehuset

Å sikre morgendagens kompetansebehov handler om å tilpasse seg endringer i arbeids- og samfunnsliv, og hvordan disse påvirker krav og behov til kompetanse i Nordlandssykehuset.

Kontinuerlig kompetanseutvikling er derfor viktig, og handler om å utvikle kunnskaper, ferdigheter, evner og holdninger. Kompetanse kan tilegnes både teoretisk og praktisk, og som gjør det mulig å utføre våre prioriterte oppgaver i tråd med foretakets krav og mål.

Dersom du og/eller din avdeling har behov for ny eller forbedret kunnskap, tilbyr Seksjon for kunnskapsbygging hvert år økonomisk støtte til videreutdanning eller kompetansehevende tiltak som kurs eller interne utdanningsprogram. Tilbudet gjelder for alle enheter/staber og servicefunksjoner. Parallelt med søknad om økonomisk støtte må du huske å selv søke om studieplass.

Når kan du søke om økonomisk støtte?

Søknad om støtte til videreutdanning eller kompetansehevende tiltak må gjøres i forbindelse med Fagavdelingens årlige kartleggingen av kompetansebehov i foretaket. Kartleggingen administreres og ledes av Seksjon for kunnskapsbygging i løpet av januar/februar hvert år. Informasjon om kartleggingen annonseres på Pulsen og formidles til alle ledere.

Innsamling av kompetansebehov gjøres i første omgang i egen klinikk/stab, og klinikk/stabsleder gjør en prioritering av innkomne kompetansebehov. Fagavdelingen vil på bakgrunn av disse prioriteringene fordele økonomisk støtte ut fra årets budsjett.

For ansatte som søker om støtte til videreutdanning, må alle søknader inneholde informasjon om kostnader pr år det søkes for, antall permisjonsdager, samt motivasjon for søknaden og leders anbefaling.

Hvem og hvordan behandles søknadene?

Alle søknadene blir vurdert og prioritert av egen klinikk/stab og vil deretter ses i sammenheng med internt kompetansebehov mot Nordlandssykehusets strategiske kompetanseplan

Har du spørsmål om ordningen om støtte til videreutdanning kontakt oss på e-post eller tlf. 75 50 11 00.

Det er egen ordning for søknad om utdanningsstillinger for master- og videreutdanning innen spesialsykepleie i fagene anestesi, barn, intensiv, operasjon, kreft, jordmor og psykisk helsearbeid. 

Kompetanse for framtiden: (Klikk for å laste ned)

Mange av våre enheter ønsker å gi deg en forutsigbar og trygg innføring i din fremtidige sykepleierjobb. Dette gjør de gjennom å ansette deg som assistent til helgetillinger og ekstrahjelp ved siden av sykepleierstudiene. Ta kontakt med leder ved det fagområdet du ønsker å jobbe ved.

Kontaktinformasjon finner du på hver enkelt klinikkside under informasjon om de ulike enhetene her.

Som ferievikar i Nordlandssykehuset vil du bli en del av et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø, med interessante, varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har behov for ferievikarer i flere yrkesgrupper hvert år og lyser ut mot slutten av året for neste sommer.

Er du ute etter ferievikariat, ta kontakt med:

Siri Sandbakk
Siri.Sandbakk@nordlandssykehuset.no
+47 75 50 15 95

eller

Caroline Engmark
Caroline.Engmark@nordlandssykehuset.no
+47 75 57 05 52

Nordlandssykehuset inngår avtale med studiestedene om praksisplasser for de ulike studiene. Vi forplikter oss til å bidra med veiledede praksisplasser i det antallet vi har avtalt. Dette administreres gjennom seksjon for kunnskapsbygging.

Studenter fra universiteter uten avtale som ønsker praksisplass ved Nordlandssykehuset må ta kontakt med seksjon for kunnskapsbygging for å inngå avtale:

Anita Holstad
anita.harsvik@nordlandssykehuset.no
+47 452 41 066

eller

Grethe Brobakk
grethe.brobakk@nordlandssykehuset.no
+47 75 57 06 18

Les mer om våre ansatte og livet i Nordlandssykehuset her:

Livet i Nordlandssykehuset – Nordlandssykehuset

Les også om livet utenfor jobb her #NLSHfritid – Nordlandssykehuset

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Oversikt over ledige stillinger innenfor alle våre yrkesgrupper finner du her: Les mer

Categories
Ambulansepersonell

Nordlandssykehuset – Ambulanseavdelingen – august 2022

Å jobbe i ambulansen...

Å jobbe i ambulansen...

…innbefatter en rekke daglige gjøremål for å sikre at vi er klare og holder god beredskap. I tillegg til bil og utstyr, må vi vedlikeholde egne kunnskaper og ferdigheter. Vi må alltid være klare til å rykke ut med riktig utstyr og kompetanse. Dette reguleres av eksterne krav og interne systemer. Vi er alltid i beredskap når vi er på vakt og arbeidstaker må innfri fastsatte krav til utrykningstid i sin vaktperiode.

Hver enkelt må ha nødvendige kunnskaper og ferdigheter til å kunne undersøke og treffe livreddende tiltak. Vi må alltid være medmennesker og trygge i møte med pasienter som ofte står i en krise. Vi har mulighet til å hjelpe dem som trenger det som mest – og med det følger et stort ansvar. Det krever en egnethet og en kompetanse som vektlegges tungt ved ansettelse og videre opplæring.

Ledige stillinger

Område 1 – Salten sør:

  • Enhetsleder for ambulanseområde 1

Område 2 – Salten midt

  • For tiden ingen ledige stillinger

Område 3 – Salten nord

  • For tiden ingen ledige stillinger

Område 4 – Lofoten

  • For tiden ingen ledige stillinger

Område 5 – Vesterålen

  • For tiden ingen ledige stillinger

Område 6 – Salten indre

  • For tiden ingen ledige stillinger

Dette er ledige faste og midlertidige stillinger per dags dato. Ved intern tilsetning eller andre særlige behov ved den enkelte stasjon/område vil behovet kunne endres, søkere vil da kunne tilbys andre stillinger.

Husk å oppgi i søknaden hvilken stilling du søker på!

Søknadsfrist: 25. oktober 2022

Du innehar disse kvalifikasjonene

For fast stilling: 

  • Autorisasjon som ambulansearbeider
  • Førerkort klasse B
  • Ønskelig med videreutdanning som paramedic
  • Ønskelig med utdanning som paramedisiner
  • Ønskelig med uttrykningssertifikat kode 160 eller du må kunne erverve deg dette (for egen regning innen 6 måneder)
  • Ønskelig med førerkort kl C1
  • Kunnskap, ferdigheter og generell kompetanse innen ambulansemedisin og ambulanseoperative emner
  • Sykepleiere kan også vurderes

For midlertidige stillinger inntil 6. måneder og tilkallingsvikarer kreves:

  • Relevant autorisasjon som helsepersonell
  • Førerkort kl. B
  • Øvrige kvalifikasjoner som beskrevet for faste stillinger er ønskelig

Aktuelle kan også være:

  • Paramedisin studenter som har fullført 2 av 3 år på fulltid eller 3 av 4 år på deltid
  • Medisinerstudenter som har fullført 4. år av studie

Vi ser etter deg som:

  • har pågangsmot
  • er en lagspiller
  • er en god kommunikator
  • er en problemløser
  • er lærevillig
  • er robust
  • evner å ta raske og gode beslutninger i operative situasjoner, alene og som en del av en gruppe
  • har kunnskap, ferdigheter og generell kompetanse innen ambulansemedisin og ambulanseoperative emner
  • har en fysisk styrke og utholdenhet samt bevegelighet til å kunne utføre oppgaver som må kunne forventes i operativ ambulansetjeneste på en trygg og effektiv måte

Dette vil bli vurdert og vektlagt, i tillegg til utdanning og erfaring.

Vi tilbyr:

  • Varierte og spennende oppgaver som vil utfordre deg
  • Moderne bilpark og utstyr
  • Dyktige kollegaer
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • Lønn iht. gjeldende overenskomster og avtaler

Videre vurdering

  • Kvalifiserte søkere vil bli kalt inn til et intervju for helhetlig vurdering av sin utdanning, erfaring og personlige egnethet iht. lov-/avtaleverk og denne utlysning
  • Skriv en kortfattet søknad, ta utgangspunkt i utlysningsteksten
  • Oppgi 2 referanser med deres telefonnummer og mailadresse

Ambulanseavdelingen

Ambulanseavdelingen er en del av Prehospital klinikk som er delt inn i 4 ulike avdelinger som består av Portøravdelingen,  Akuttmottaket/Observasjonsposten, AMK og Ambulanseavdelingen.

Avdelingen for ambulanse er lokalisert i Lofoten, Vesterålen og Saltenområdet, fordelt på seks områder med 20 ambulansestasjoner. Klinikken har også det medisinskfaglige ansvaret for sykehusets luftambulansetjeneste. 

Ambulanseområde 1 – Salten Sør

Som er Meløy og Gildeskål kommune og har stasjoner på Ørnes, Inndyr og Engavågen. Har i alt fire ambulanser, tre døgnbiler og én dagbil som er aktiv i ukedager.

Område 1 utfører totalt ca.1240 (2019-tall) oppdrag pr. år. For tiden har vi 22 stillingshjemler i 100% på ambulansebil, to lærlinger og én stiling administrativt/opplæring, og vi har et godt faglig og sosialt miljø med fantastiske kolleger.

Området ledes for tiden av assisterende enhetsleder Wenche Winje.
Tlf. 48 04 63 61
Wenche.Winje@nordlandssykehuset.no

Ambulanseområde 2 – Salten Midt

Som er Bodø Kommune og har stasjonene i Bodø og på Tverlandet. Område benytter 2 operative Mercedes Sprinter ambulanse plassert i Bodø og en Volvo XC90 ambulanse plassert på Tverlandet. I tillegg har Bodø 1 reserve Wolksvagen Caravelle ambulanse.

I 2020 hadde stasjonene 6.694 oppdrag i Bodø kommune har ca. 53.000 innbyggere.

I Bodø har vi for det meste oppdrag i bykjernen, mens Tverlandet har oppdrag som strekker seg ut i distriktene. På Bodøstasjonen går man 12 timers aktivt skift dagvakt eller nattevakt mens man på Tverlandet jobber døgnvakter i en kombinasjon av aktiv og passivt hvilende vakt. I Bodø har vi 18 ansatte og 1 lærling, samt 6 ansatte i 50% stilling. På Tverlandet har vi 7 ansatte.

Området ledes av enhetsleder Thomas Følvik.
Tlf. 90 66 38 65
Thomas.Folvik@nordlandssykehuset.no

Ambulanseområde 3 – Salten Nord

Som er kommunene Steigen og Hamarøy, har i alt fire ambulanser. Per tiden har vi stasjon på Oppeid, Innhavet og to stasjoner i Leinesfjord.

Område 3 utfører totalt ca. 800 oppdrag og kjører ca. 200 000 km pr år. For tiden er vi 24 ansatte, og vi har et godt faglig og sosialt miljø.

Området ledes av enhetsleder Magnar Marhaug.
Tlf. 97 69 38 09
Magnar.Johan.Marhaug@nordlandssykehuset.no

Ambulanseområde 4 – Lofoten

Som er Vågan, Vestvågøy og Moskenes kommune og har stasjoner i Svolvær, på Gravdal og Reine.

I Svolvær er det 14 ansatte og to lærlinger. To døgnbiler med ca. 1500 oppdrag pr år.

Gravdal har 14 ansatte og to lærlinger. To døgnbiler med ca. 2000 oppdrag pr år.

Reine har per tiden seks ansatte, og inngår i en rulleringsturnus med Gravdal. Én døgnbil med ca. 300 oppdrag pr år.

Vårt lokalsykehus i Lofoten ligger på Gravdal. Vi kan tilby et faglig og godt arbeidsmiljø med gode kolleger. I tillegg kan vi blant annet friste med en vill og vakker natur med eks toppturer, fjellklatring surfing, rafting, fisking.

Området ledes av enhetsleder Britt Ragna Rønning.
Tlf. 95 09 00 84
Britt.Ragna.Ronning@nordlandssykehuset.no

Ambulanseområde 5 – Vesterålen

Som er Sortland, Hadsel, Andøy, Øksnes og Bø kommune og har stasjoner på Sortland, Andenes, Åse, Stokmarknes, Myre og Bø.

Vi har følgende ressurser; Stokmarknes en døgn og en dagbil, Sortland døgnbil, Andenes døgnbil, Myre døgnbil, Straume døgnbil og Åse døgnbil.

I 2020 hadde vi 4179 oppdrag i området 5 som i snitt blir mellom 11-12 oppdrag i døgnet. Pr. tiden skal det være 55 ansatte inklusiv ledelse og lærlinger.

For øvrig er Vesterålen verdens flottest område på alle mulige måter.

Området ledes av enhetsleder Alf Ivan Pettersen.
Tlf. 95 19 27 78
Alf.Ivan.Pettersen@nordlandssykehuset.no

Ambulanseområde 6 – Salten Indre

Som er Fauske, Sørfold, Saltdal og Beiarn Kommune og har stasjoner på Fauske med to ambulanser, Saltdal med to ambulanser og Beiarn med én ambulanse

Vi utfører ca. 1900 oppdrag pr. år og er ca. 40 ansatte med operative, administrative og lærlinger.

Området ledes av enhetsleder Karl Christian Kviseth.
Tlf. 93 62 84 64
Karl.Christian.Kviseth@nordlandssykehuset.no

Categories
Sykepleiere

Sykepleierside – NLSH – Bemanningssenteret – 468161

VELKOMMEN TIL BEMANNINGSSENTERET

Bemanningssenteret

Hvem er vi?

Bemanningssenteret består av omtrent 60 medarbeidere med helsefaglig bakgrunn – og innbefatter sykepleiere, spesialsykepleiere, jordmødre, helsefagarbeidere samt ambulansefagarbeidere. Medarbeiderne jobber i ulike stillingsbrøker tilknyttet Bemanningssenteret, og er tilknyttet mange ulike enheter både innen somatikk og psykiatri. Vi er godt etablert ved NLSH Bodø, og samarbeider tett med de ulike klinikkene om heltidsstillinger i flere varianter. Nå ser vi frem til å videreutvikle dette samarbeidet med vårt sykehus i Vesterålen.

På utkikk etter nye utfordringer?

 

Nordlandssykehuset HF satser på heltidskultur, og i den forbindelse er det etablert et bemanningssenter som skal bidra til dette. Som sykepleier i heltidsstilling ved Bemanningssenteret, vil du jobbe tre-delt turnus med arbeid per tiden hver tredje helg. Hos oss vil du kunne kombinere somatikk og/eller psykiatri. 

Bemanningssenteret er opptatt av at du skal oppleve faglig utvikling og trygghet. Du vil derfor jobbe opp mot enheter og fagområder i en begrenset rullering, hvor din kompetanse, dine interesser og sykehusets behov vil bli vektlagt. Ved å jobbe på ulike enheter vil du få verdifull erfaring fra flere fagfelt. Er du nyutdannet sykepleier, eller ny på Nordlandssykehuset, vil du den første tiden jobbe ved ett sted, slik at du får en fin introduksjon til sykehuset vårt.

 «Selv om man sjonglerer mellom to plasser, er turnusen lagt opp slik at det ikke blir lenge mellom hver gang, og at man får en viss kontinuitet. De er flinke til å følge opp og har sagt at jeg kan få mer opplæring hvis jeg ønsker det. De har hele tiden vært på tilbudssiden».              

Sitat sykepleier ved Bemanningssenteret

Jobber du deltid, men ønsker å jobbe heltid? I den forbindelse tilbyr vi deg som jobber redusert i fast stilling ved Nordlandssykehuset Bodø å søke på 100% stilling. Brøken du allerede har tilknyttet moderpost vil kombineres med en brøk i Bemanningssenteret, slik at du til sammen har en 100 % stilling i en tilpasset arbeidsplan.

I en studentstilling i Nordlandssykehuset vil du få muligheten til å lære mer om fagområder innen somatikk og/eller psykiatri. Vi vektlegger god opplæring slik at du kan føle deg trygg på jobb og oppleve faglig utvikling. 

Som sykepleierstudent i helge- og feriestilling ved Bemanningssenteret, vil du jobbe turnus med arbeid per tiden hver tredje helg og fem uker innenfor sykehusets hovedferieavvikling. Her er det mulighet for individuelle ønsker og tilpasninger. 

De faste helgestillingene tilpasses innenfor en stillingsandel på intervall 12 – 20 %.

Hos oss får du jobbe med...

Som ansatt i Bemanningssenteret vil du ha daglig oppfølging av pasienter i enhetene du jobber, i nært samarbeid med andre faggrupper. Du vil jobbe både selvstendig og i team. Vi søker deg som ønsker å utvikle deg faglig og som vil bidra med engasjement og stå på vilje til det beste for vårt fagmiljø. Hvis du liker å jobbe i en hektisk og meningsfull hverdag, med fokus på pasienten og det tverrfaglige samarbeidet, kan dette være jobben for deg.

Intensivsykepleier Magne Kvavik – kombinerer Hjerteovervåkningen og Barnemedisin.

Hvorfor komme til oss?

Ved ansettelse gjennom Bemanningssenteret får du forutsigbarhet i jobbhverdagen: 

  • heltidsstilling
  • bred og allsidig kompetanse
  • begrenset rullering
  • forutsigbar arbeidsplan
  • god opplæring

Sykepleier Pernille på jobb ved Hjerteovervåkningen 

Vi trenger deg som...

  • har autorisasjon eller fagbrev som helsepersonell
  • behersker norsk skriftlig og muntlig
  • har grunnleggende datakunnskap
  • kan bidra inn i et godt miljø både faglig og sosialt
  • liker å jobbe i team og kan være en god teamleder
  • har gode kommunikasjonsevner
  • har evnen til å omstille deg
  • er løsningsorientert

Intensivsykepleier Magne Kvavik

Ledelse

Hei, jeg heter Irene Flatvoll-Pedersen og er seksjonsleder for Bemanningssenteret i Nordlandssykehuset. I Bemanningssenteret har jeg vært siden etableringen høsten 2018.

Fra tidligere har jeg jobbet både som sykepleier og deretter leder i foretaket siden 2005. Som nyutdannet sykepleier begynte jeg på det som den gang het R4 medisinsk gastro/nyre. I tillegg tok jeg ekstravakter ved det som nå heter A7 gastrokirurgen. Jeg har alltid likt å jobbe med kreft og palliasjon og tenkte det var i den retningen jeg skulle gå. Tilfeldigheter gjorde at jeg havnet i Akuttmottaket i stedet. Fra 2008 har jeg vært der, først som sykepleier i Akuttmottaket og AMK, og deretter som leder.

Det å jobbe som leder kom litt tilfeldig på meg. Jeg ble spurt om å bistå i forbindelse med kortvarig fravær i ledelsen ved Akuttmottaket. Noen uker som stedfortreder ble til åtte år. Etter 11 år som leder ser jeg tilbake på utallige og fine møter med medarbeidere, endringsarbeid for å forbedre hverdagen både for pasienter og ansatte, og den viktige oppgaven vi som ledere har i å oversette målet vi alle må jobbe mot – altså benytte rammene vi har på en klok og rettferdig måte til sykehusets felles beste.

Med meg på laget har jeg rådgiverne Caroline Engmark-Scobie og Greta Hovde. Vi har alle bakgrunn som sykepleiere, og har i tillegg med oss variert erfaring fra en rekke felt både innenfor og utenfor foretaket. Sammen utgjør vi et team som kjenner sykehuset, dets ledere, og enhetene svært godt. Dette har vi med oss på alle arenaene vi opererer.

Vi er veldig stolte av Bemanningssenteret og medarbeiderne våre. De jobber på tvers av enheter, og bidrar med sin kompetanse på ulike fagfelt. Nettopp det at flere av sykehusets medarbeidere kan jobbe noe fleksibelt gjør oss bedre rustet for å benytte en ressurs vi vil ha mangel på i fremtiden, på en god måte.

Bemanningssenteret er i tillegg til å ha en viktig servicefunksjon, også en arbeidsplass, og vi i teamet deres arbeidsgiver. Det betyr for oss, at alle våre medarbeidere skal ha en trygg arbeidshverdag, med forutsigbarhet og god opplæring i arbeidet de skal utføre. Dette jobber vi hardt for hver dag og det finnes ikke noe mer motiverende enn tilbakemeldinger på at medarbeiderne våre opplever at vi ivaretar de på en god måte.

Dersom du har lyst til vite mer om Bemanningssenteret og hvilke muligheter vi kan tilby deg, så er det bare å kontakte oss for en hyggelig prat.

Seksjonsleder for Bemanningssenteret – Irene Flatvoll-Pedersen

Seksjonsleder for Bemanningssenteret
Irene Flatvoll-Pedersen

Rådgiver ved Bemanningssenteret
Siri Sandbakk

Rådgiver ved Bemanningssenteret
Caroline Engmark-Scobie (bilde ikke tilgjengelig)

Link til artikkel om noen av Bemanningssenterets flotte medarbeidere:

https://nordlandssykehuset.no/om-oss/livet-i-nordlandssykehuset/fa-heltidsstilling-i-nordlandssykehuset

Våre lokasjoner

Bodø er en av Norges raskest voksende byer. Vi har fantastisk natur med både fjell, hav og strender og i tillegg et yrende kulturliv. Man kan bo i byen å ha kulturelle opplevelser i det nye kulturhuset Stormen, eller spise på en av byens fantastiske restauranter og likevel være midt i fantastisk natur med kort vei til spektakulære fjelltopper eller båtturer rundt i skjærgården. 

Vi har heller aldri kjedelig vær, og vi opplever ofte både vintervær og vårvær på samme dag. Om vinteren danser nordlyset og om sommeren har vi lyse netter med fantastisk midnattssol. 

Bodø kan by på en rekke aktiviteter for en hver smak. Fantastiske skimuligheter med både slalåmbakker og lysløyper, toppturer, klatring, kajakk, golf eller seiling. I tillegg er det gode muligheter for shopping og storbyliv for de som liker det.  

Flyplassen er lokalisert midt i byen, og det samme gjør sykehuset vårt som vi synes er passe stort. Stort nok til å gi varierte og interessante oppgaver, lite nok til at det er lett å be om samarbeid og kort vei til hjelp.

Stine Skog, avdelingsleder dagbehandling og poliklinikk Bodø

 

Les mer om klinikkene i Bodø:

Les mer om Bodø:

Å ankomme Lofoten fra havet eller lufta gir en uforglemmelig opplevelse, det er rett og slett magisk.

Og her ligger sykehuset, midt i Lofoten på øya Vestvågøy. Sykehuset er lokalsykehus for de fire Lofot-kommunene Moskenes, Flakstad, Vestvågøy og Vågan, med til sammen ca. 24.000 innbyggere.

Å bo og jobbe i Lofoten betyr kort vei til jobb, skole, butikk og barnehage. Om du må ta bussen, så stopper den like ved sykehuset. I Lofoten blomstrer kulturen. Vi har musikk-, kunst og teaterfestivaler og kunstnere med gallerier innenfor mange sjangre. Her hos oss møter fjellet havet, her kan du klatre og surfe, kjøre ski, kite og padle kajakk. Vi har kino og svømmehall, treningssenter og butikker. Og selvfølgelig – kort vei til flyplassen.

Sissel Juliussen, avdelingsleder kirurgisk avdeling Lofoten

Les mer om klinikkene i Lofoten:

«Vesterålen har alt man trenger og kan ønske seg både i arbeidstid og ikke minst på fritiden.

Livet i nord er en herlig blanding av vill, vakker og storslått natur, et frisinnet og inkluderende folkeslag, fravær av rushtrafikk og storbylivets mas og stress. Jeg savner tidvis det urbane bylivet i Oslo, men det går fort over, når man ser ut vinduet enten hjemmefra eller på kontoret – til praktfulle fjelltopper som bader i sollyset man bare har her nord for polarsirkelen.

Flere av mine tilflyttende kolleger blir værende i Vesterålen, slik som jeg; selv om planen i utgangspunktet kanskje bare var å jobbe her i et år. Det er til og med de som velger å komme tilbake etter å ha flyttet sørpå igjen Det er veldig godt å være ansatt og tilflytter i Vesterålen. Arbeidsmiljøet på sykehuset i Stokmarknes er godt og vi har spennende og varierende arbeidsdager. Noen dager er roligere enn andre og som på andre steder har vi også hektiske perioder. Vi har gode kolleger og ledere som faglig utfordrer og løfter samtidig som man føler seg ivaretatt. Fritiden her i Vesterålen er preget et svært aktivt turnuslegemiljø som både er kulturinteresserte og friluftsmennesker. Vi kan gå majestetiske fjellturer rett etter jobb, eller drive med klatring, padle i kajakk, gå på konserter ved Hurtigrutens Hus eller på Sortland og teater, møtes for et treff hvor vi nyter reker og øl på den lokale puben Rødbrygga m.m. Det er kort oppsummert svært enkelt å leve det gode liv i Vesterålen. Kom selv – du vil raskt skjønne hva jeg mener.»

Geir Brokstad, avdelingsleder Kirurgisk avdeling Vesterålen

Previous
Next
Les mer om våre ansatte og livet i Nordlandssykehuset her:

Livet i Nordlandssykehuset – Nordlandssykehuset

Les også om livet utenfor jobb her #NLSHfritid – Nordlandssykehuset

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Oversikt over ledige stillinger innenfor alle våre yrkesgrupper finner du her: Les mer

Categories
Sykepleiere

Sykepleier – Nordlandssykehuset

Sykepleier

Medisinsk sengepost, Seksjon for lunge -og blodsykdommer (B4)

Vi har ledige stillinger for sykepleiere. 

B4 en fantastisk plass å være ny på, både på jobb og sosialt.
Vi er på mange måter en stor jobb-familie
Et flott og inkluderende arbeidsmiljø der det er lov å være ny, spørrende og nysgjerrig.
Hos oss får du være ny sammen med en mentor som følger deg det første året
Vi utfordrer hverandre, veileder og støtter hverandre slik at vi kan gi best mulig behandling, -pleie -og omsorg til våre pasienter
Vi liker tempo, og jobber best når det skjer litt som krever fleksibilitet og man får brukt sine løsningsorienterte talenter
På B4 får du utviklet og utfordret deg både faglig, som medmenneske og som kollega.
Vi er dyktig hver og en, og enda bedre som team.
Vi er et ungt og fremoverlent miljø som ønsker å være med å forme framtidens sykepleiere og helsefagarbeidere
Er Du det nyeste tilskuddet til vår B4-familie?
Vil du jobbe i et høy-kompetent og utviklende miljø, med fantastiske kollegaer så oppfordres du til å søke hos oss.
Previous
Next

Medisinsk sengepost, seksjon for lunge, -blod, og infeksjonssykdommer (B4)

Om oss på B4

Gode, gamle R3 er blitt nye og freshe B4!  Gammelt og slitt er byttet ut med nye lyse og luftige lokaler og nytt utstyr, men kompetansen, humoren og miljøet har vi tatt med oss. Hos oss er vi en storfamilie som står tett sammen om å tilby høy kvalitet på behandling og pleie med pasientens behov i fokus. Her er en liten historisk smakebit på hvordan det er å jobbe sammen med oss. «Kom join vår gjeng»

Sykepleier

Er du vår nyeste kollega?

B4 er en fantastisk plass å være ny på, både på jobb og sosialt.

Vi har et flott og konkluderende arbeidsmiljø der det er lov å være ny og spørrende, der man er i trygge omgivelser. Vi har et mentorprogram for nyansatte, slik at oppstarten skal oppleves trygg og lærerik. Vil du jobbe i et høy-kompetent og utviklende miljø, med fantastiske kollegaer så oppfordres du til å søke hos oss.

Hvis du er typen som liker å jobbe i et ungt miljø, liker å jobbe i høyt tempo med varierte oppgaver, så er kanskje du det nyeste tilskuddet til vår B4-familie?

B4 har 7 isolater, der to av disse er luftisolat. Isolatene benyttes til isolering av pasienter med f. eks Covid, tuberkulose, smittsomme luftveisvirus og isolasjonskrevende bakterielle infeksjoner. Enerommene benyttes også til beskyttende isolering av pasienter med nedsatt immunforsvar. De som jobber på B4 har derfor mye kompetanse innen smittevern og håndtering av isolasjon.

Sykepleierne er delt inn in team/grupper som ivaretar pasientene på de ulike fagfeltene. Alle sykepleierne har kompetanse på alle fagfelt slik at det er lett å hjelpe hverandre på tvers av grupper i vanskelige situasjoner. 60-80 % av pasientbelegget har kreftrelatert sykdom. Som sykepleier på B4 opparbeider du deg høy kompetanse inne smertelindring, palliasjon og generell kreftomsorg. Vi jobber tett opp mot omkringliggende kommuner og tverrfaglige samarbeidspartnere internt på sykehuset.

B4 er en medisinsk sengepost som har 2 fagseksjoner fordelt på 21 senger:

Seksjon for lungesykdommer: 10-12 senger der KOLS og lungekreft er de vanligste diagnosene.

Seksjon for hematologi: 6-8 senger der leukemi, lymfom, myelomatose og anemi er de vanligste sykdommene.

I tillegg kommer B4 til å ha 2-3 kreft/strålesenger.

Vi har ledig:

  • 1 ledig 100 %-stilling fast
  • 3 ledige 75 %-stillinger fast, som eventuelt kan utvides til 100% stilling i kombinasjon med Bemanningssenteret.
  • 2 ledige svangerskapsvikariat i 100 % i perioden 01.10.2022-31.01.2024.

Ved interne endringer i forbindelse med ansettelser kan andre stillinger bli tilgjengelig.

Bemanningssenteret er en del av Nordlandssykehusets satsning på heltidskultur. Som sykepleier i en kombinert stilling hos oss vil du jobbe heltid ved lokasjonene i Bodø og få breddeerfaring innen flere felt. Bemanningssenteret vektlegger god opplæring, begrenset rullering og tilbyr arbeidsplaner som er tilpasset enheten du rullerer mot og dine ønsker. Vi ser etter deg som ønsker å utvikle deg som sykepleier i et hektisk og pulserende fagmiljø. Hvis du i tillegg kan bidra med engasjement og stå på vilje til beste for pasient og det tverrfaglige samarbeidet, så kan dette være jobben for deg.


Arbeidsoppgaver

  • Pasientomsorg
  • Sykepleiefaglig
  • prosedyrer
  • Samhandling med lege
  • Samhandling med kommuner/andre sykehus
  • Samhandling med hotell og pasienter
  • Ivaretakelse av pårørende
  • Dokumentasjon
  • Legemiddelhåndtering
  • Håndtering av medisinteknisk utstyr

Kvalifikasjoner

  • Norsk autorisasjon som sykepleier
  • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig er et krav.
  • Erfaring innen Dips Arena/PLO, Medanets og Dokmap er ønskelig.
  • Erfaring med Optiflow, Bi-pap, O2-konsentratorer, Thopaz/sug/dren, smertepumper, iv-pumper og ernæringspumper er ønskelig.
  • Videreutdanning innen, eller erfaring innen kreftbehandling og palliasjon og/eller lungesykdommer er ønskelig.

Personlige egenskaper

Kommunikasjon: ha en positiv og hyggelig måte å kommunisere på. Tørre å spørre og like å dele kunnskap. Være lærevillig og interessert i å lære.

Samarbeid: bidra til positiv samarbeidskultur innad i posten og når vi kommuniserer med hverandre. Være på tilbudssiden og søke konstruktive løsninger på problemstillinger.

Ledelse: evne til å lede sitt team, gjøre hverandre gode og få teamet til å samarbeide effektivt. Jobber strukturert og er ryddig.

Selvstendighet: kunne ta egne avgjørelser, og formidle egne synspunkter på visitt og i samhandling for å bidra til best pasientomsorg. At du har gode observasjonsevner og er ansvarsbevisst.

Stressmestring: fungere godt under press og høyt tempo. Ha evne til endre fokus raskt når det er behov for det og evne til å prioritere fortløpende de viktigste oppgavene.

Arbeidsmiljø: være en positiv bidragsyter i arbeidsmiljøet

Vi tilbyr

  • Høy faglig kompetanse
  • Et fantastisk arbeidsmiljø
  • Dyktige og inkluderende kollegaer
  • Moderne lokaler og utstyr
  • Fagdager, kurs og mentorprogram
  • Varierte arbeidsoppgaver
  • 3-delt turnus i kalenderplan
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • Lønn iht. gjeldende overenskomster og avtaler
  • Bo og jobbe i en by med gangavstand-nærhet til vill natur, havgapet og et myldrende byliv.
Birgitte Cetin
Enhetsleder
 469 09 965
 birgitte.cetin@nordlandssykehuset.no
Søknadsfrist: 18.09.2022
Arbeidsgiver: Nordlandssykehuset
Sted: Bodø
Stillingstittel: Sykepleier
Stillinger: 6
 
 
Categories
Ledere innenfor helsetjenester

Assisterende enhetsleder

Ass. enhetsleder

Kirurgisk klinikk, Avd Intensiv, Nordlandssykehuset

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Assisterende enhetsleder

Vil du være med å lede denne freske gjengen og sammen med oss gå inn i et spennende utviklingsarbeid?

Kirurgisk klinikk har to intensivenheter, Intensiv A og Intensiv B hvor lederteamet skal bestå av to enhetsledere og to ass enhetsledere som jobber tett sammen og samarbeider rundt den daglige driften.

Vi har ledig to faste stillinger for assisterende enhetsledere.

Intensiv A og intensiv B har til sammen 10 intensivsenger og 15 senger for overvåkning av pasienter som har gjennomgått kirurgiske inngrep. Intensiv A og B har en stabil personalgruppe med totalt ca. 70 ansatte hvorav 90 % av disse er intensivsykepleiere og sykepleiere.

Assisterende enhetsleder er direkte underlagt enhetsleder og er dennes stedfortreder. Stillingen medfører dagarbeidstid med noe arbeid på helg. Ansvaret for å koordinere daglig drift vil være en av dine viktige oppgaver og sammen bistår du enhetsleder i ledelse av enheten. Enhetsleder vil ha personalansvaret for de 35 ansatte i enheten, samt det faglige hovedansvar for postoperativ eller intensiv. Personalet har felles turnus og rullerer mellom enhetene.

Dette er kanskje den utfordringen for deg som:

  • Trives i et spennende fagmiljø
  • Motiveres av utfordringer, hvor det å drifte en enhet godt er en slik utfordring
  • Ønsker en videre karriere som leder
  • Vil jobbe i et lederteam hvor det er flere som du kan samarbeide tett med
  • Vil være med å drive frem et spennende utviklingsarbeid
  • Trives i en aktiv og til tider hektisk hverdag
  • Tror du kan motivere medarbeidere

    I søknaden spesifiserer du om du søker på stilling ved intensiv A eller intensiv B.

Arbeidsoppgaver
Hos oss vil du få flere spennende arbeidsoppgaver. Assisterende enhetsleder bistår enhetsleder blant annet med:

  • Oppgaver knyttet daglig drift
  • Personaladministrasjon, herunder:
    • Følge opp personalinformasjon i våre administrative systemer
    • Fraværsoppfølging og hente inn vikarer ved fravær
    • Planlegging av turnus og arbeidstidsplanlegging
    • Delta i tilsettingsprosesser
  • HMS, kvalitets- og forbedringsarbeidet
  • Fagutvikling og ulike prosjekter for forbedring
  • Tilrettelegging for opplæring og oppfølging av studenter.

Kvalifikasjoner

  • Intensivsykepleier eller sykepleier
  • Ønskelig med erfaring fra intensiv, oppvåkningsavdeling eller postoperativ
  • Formell lederutdanning og/eller ledererfaring er ønskelig
  • Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper
Vi ser etter en person som:

  • Har pågangsmot, som betyr at du er positiv og entusiastisk, er dyktig til å omstille deg, arbeider konstruktivt under press og påvirker miljøet
  • Er en god kommunikator, som betyr at du formidler informasjon med klarhet og letthet, god til å lytte, løser utfordringer på en åpen og ærlig måte
  • Er resultatorientert, som betyr at du setter mål og jobber for å nå dem, løser utfordringer, identifiserer og handler på uløste problemstillinger
  • Er relasjonsbyggeren, som betyr at du etablere troverdighet, tillit og innflytelse, samarbeider med andre på tvers av etablerte linjer.
  • Har lærevillighet, som betyr at du lærer av erfaringer og tilbakemeldinger, utvikler kompetanse over tid og bevisst egne styrker og svakheter.
  • Planlegger, som betyr at du utvikler omfattende og realistiske planer med både korte og lange tidshorisonter, forutser problemer, avstemmer mål med den større sammenhengen
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

  • Engasjerte, dyktige, erfarende kollegaer i et godt arbeidsmiljø med høy fagkompetanse.
  • Høyt faglig nivå
  • Faglig og personlig utvikling
  • Gode utviklingsmuligheter og muligheten til å delta i lederopplæringsprogram
  • En hektisk og spennende arbeidshverdag i nye, moderne lokaler.
  • Et tett og godt samarbeide på tvers av avdelinger og fag.
  • Du får være en del av en avdeling i utvikling.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • Enheten er lokalisert ved Nordlandssykehuset avdeling Bodø. En spennende, urban by i utvikling, som er omringet av storslått natur. Byen har vært kåret til Norges mest attraktive by og ble nylig kåret til Europas kulturhovedstad 2024.

Kontakt

Astri Marie Moland Blegeberg
Avdelingsleder
Tlf. 907 24 399

Søknadsfrist: 18.09.2022

 

Nordlandssykehuset HF har over 4000 medarbeidere med lokalisasjoner i Bodø, Lofoten og Vesterålen. Vi har sykehusfunksjoner på lokalt og regionalt nivå. Nordlandssykehuset er også en stor utdanningsinstitusjon for leger, psykologer, sykepleiere, bioingeniører og andre faggrupper i spesialisthelsetjenesten. Vi har et voksende forskningsmiljø.

Nordlandssykehuset ser verdien av mangfold i et godt arbeidsmiljø, og oppfordrer kvalifiserte kandidater med nedsatt funksjonsevne, hull i CV-en, innvandrerbakgrunn og ellers ulik livserfaring til å søke stilling hos oss.

Les mer om oss og jobbmulighetene på jobb-nordlandssykehuset.no.
Følg eller kontakt oss på: Facebook, LinkedIn, YouTube eller Twitter

Livet i Nordlandssykehuset

Les også litt mer om hva våre ansatte bruker fritiden og lokalområdene våre på her 

Og følg #NLSHfritid på Instagram

Categories
Sykepleiere

Sykepleierside – NLSH – Psykisk helse- og rusklinikken – 468161

VELKOMMEN TIL PSYKISK HELSE- OG RUSKLINIKKEN

Hos oss blir pasienter og pårørende møtt med respekt, omsorg og inkludering ved alle enheter i klinikken.

Om Psykisk helse- og rusklinikken

Klinikken er lokalisert i Lofoten, Vesterålen og Salten, og omfatter alle tilbud ved Nordlandssykehuset innen psykisk helsevern, rusbehandling og rehabilitering. Vi yter tjenester for alle aldersgrupper og på alle nivåer i spesialisthelsetjenesten til befolkningen i Nordland.

I tillegg er Helse Nord sitt regionale tilbud for voksne med spiseforstyrrelser organisert som en seksjon i klinikken.

Klinikken har også andre spesialiserte enheter og poliklinikker som per nå ikke er presentert her, men hvor vi også ansetter sykepleiere. Se hvilke andre spennende jobbmuligheter vi har her.

Kombinasjonsstilling i Bemanningssenteret

Nordlandssykehuset jobber aktivt for å komme fremtidens behov for helsepersonell i møte. Bemanningssenteret har vært en viktig del av dette arbeidet siden etableringen i 2018, og jobber for å fremme heltidskultur i sykehuset ved å tilby 100 %-stillinger i ulike modeller. Vi er godt etablert ved NLSH Bodø, og samarbeider tett med de ulike klinikkene om heltidsstillinger i flere varianter.

Bemanningssenteret består av omtrent 60 medarbeidere med helsefaglig bakgrunn – og innbefatter sykepleiere, spesialsykepleiere, jordmødre, helsefagarbeidere samt ambulansefagarbeidere. Medarbeiderne jobber i ulike stillingsbrøker tilknyttet Bemanningssenteret, og er tilknyttet mange ulike enheter både innen somatikk og psykiatri.

Les mer om Bemanningssenteret her.

På utkikk etter nye utfordringer?

 

Noen av våre enheter

Akuttenhet Nord

Hvem er vi?

Akuttenhet Nord er en av tre akutte mottaksenheter. Akuttenhet Nord har ti senger i enerom, og er akutt mottaksenhet for befolkningen i Nordland.

Ved enheten gis det korttidsbehandling til personer med psykotiske tilstander, alvorlige affektive lidelser, alvorlige personlighetsforstyrrelser, akutt selvmordtruende pasienter, samt personer med sammensatte tilstandsbilder.

Hos oss kommer sykepleierne på jobb med en faglig nysgjerrighet, er opptatt av kvalitet i jobben og er pasient- og individorientert. Vi har 27 stillinger i miljø, med et tverrfaglig sammensatt miljøpersonale bestående av spesialsykepleiere, sykepleiere, vernepleiere, miljøterapeuter og helsefagarbeidere. Behandlerstaben ved Akuttpsykiatrisk avdeling er sammensatt av psykologspesialister, psykologer og leger.

Hos oss får du jobbe med…

Ved Akuttenhet Nord får du en spennende arbeidshverdag i todelt turnus (dag/aften) med arbeid hver tredje helg. Vi har egne nattevakter. 

Du vil få varierte arbeidsoppgaver som består av blant annet:

  • kriseintervensjon, utredning og korttidsbehandlinger
  • miljøterapi, medikamentell behandling, ECT, individualsamtaler og nettverks-/pårørendearbeid
  • bruk av ulike kartleggingsverktøy til hjelp av diagnostisering.
  • dokumentasjon og praktiske arbeidsoppgaver i enheten
  • bruk av appen “Medanets” hvor det via mobil legges inn NEWS, observasjoner, nærkontakt, screening m.m.
  • tverrfaglig samarbeid og veiledning med ulike faggrupper i tillegg til pasient og pårørende og kommunehelsetjenesten.
  • MAP-kurs (møte med aggresjonsproblematikk) fast i turnus

Hvorfor komme til oss?

Som nyansatt hos oss vil du få god opplæring, støtte og veiledning fra erfarne kolleger som ønsker å inkludere deg.

Vi har jevnlig faglig oppdatering med internundervisning, veiledning, fagdager og kurs.

En av de mange fordeler med å jobbe her hos oss er at du blir fort kjent med “alle” og vi tar godt vare på hverandre på tvers av avdelinger og yrkesgrupper.

Som sykepleier hos oss vil få en bred og god erfaring som vi er stolte av å kunne gi deg.

Vårt kjennetegn:
  • vi er engasjerte og fleksible med korte beslutningslinjer, og gjennom trygghet, pålitelighet og glimt i øyet skaper vi gode muligheter for faglig utvikling og opplæring
  • på vår arbeidsplass ser vi og oppmuntrer hverandre i hverdagen
  • hos oss får du kollegaer som vil at du skal trives og en jobb du kan føle deg trygg i
  • hverdagen består av utfordringer og variasjon, og sykepleieren hos oss tåler uforutsigbarhet og er løsningsorientert
 Vårt gode arbeidsmiljø:
  • vi har godt humør, det er «høyt under taket» og er kreative folk
  • vi er flink til å hjelpe hverandre med å håndtere stress, er strukturert og flink til å involvere hverandre
  • vi har god arbeidsmoral og strekker oss langt for både hverandre og pasientene
  • vi legger til rette for at du skal føle dette som din egen arbeidsplass slik at du involverer deg
  • egen arbeidsmiljøgruppe som har fokus på å styrke sosial tilhørighet og trivsel på arbeidsplassen
Vi trenger deg som…
  • har norsk autorisasjon som sykepleier
  • behersker norsk skriftlig og muntlig
  • har grunnleggende datakunnskap
  • kan bidra inn i et godt miljø både faglig og sosialt
  • liker å jobbe i team
  • er opptatt av kvalitet, er engasjert og bidrar til at vi som avdeling og team gjør det beste for pasientene og deres pårørende
  • er faglig interessert og holder deg oppdatert
  • liker utfordringer, er løsningsorientert og trives i akuttsituasjoner
  • takler å jobbe under press og kan gå inn og ta kontroll i krevende behandlingsmessige situasjoner
  • er åpen, pålitelig, etisk reflektert og ansvarsbevisst
Ledelse

Hei, jeg heter Daniel Solbakken og er leder for Akuttenhet Nord.

Jeg var ferdig utdannet sykepleier i 2013, men startet min første jobb innenfor helse i 2006. Jeg valgte raskt en retning innenfor psykisk helse, og er i dag godt fornøyd med mitt retningsvalg i arbeidslivet. Jeg opplever Nordlandssykehuset som en solid arbeidsgiver med gode kollegaer og ledere, og jeg har en spennende og utfordrende arbeidshverdag.

Jeg har en bred erfaring innenfor helse og omsorg, og har nylig startet i jobben som leder. Ledelse som fag er i omstilling, og jobben på en døgnenhet oppleves for meg som lærerik, spennende og interessant. Jeg gleder meg over de bidrag jeg kan gjøre for mine nærmeste kollegaer og jobben i en samfunnsviktig organisasjon.

Helse- og omsorgstjenestene er i stadig endring. Arbeidsoppgavene og utfordringer vi har er mange og ulike. På Akuttenhet Nord er vi opptatt av høy faglig kompetanse og setter av tid til utvikling av de ansatte. Vi har et stort fokus på godt faglig og tverrfaglig samarbeid, hvor vi jobber sammen mot felles mål. Vi har hatt flere interessante forbedringsprosjektet de siste årene, og flere skal igangsettes.

Vi er interessert i nye kollegaer som ønsker å bidra med sin kunnskap og kompetanse i vårt fagmiljø. Vi har grundig opplæring og kan tilby flere kurs til nyansatte.

Håper akkurat DU føler at dette er jobben for deg. Ta gjerne kontakt med meg, jeg er tilgjengelig og svarer deg på spørsmål rundt jobben på Akuttenhet Nord.

Akuttenhet Salten

Hvem er vi? 

Akuttenhet Salten er en av tre akutte mottaksenheter for Nordland. Akuttenhet Salten har tolv senger i enerom, og er akutt mottaksenhet for Bodø kommune.

Ved enheten gis det korttidsbehandling til personer med psykotiske tilstander, alvorlige affektive lidelser, alvorlige personlighetsforstyrrelser, akutt selvmordtruende pasienter, samt personer med sammensatte tilstandsbilder. 

Hos oss kommer sykepleierne på jobb med en faglig nysgjerrighet, er opptatt av kvalitet i jobben og pasient- og individorientert. Vi har 28 stillinger i miljø, med et tverrfaglig sammensatt miljøpersonale bestående av spesialsykepleiere, sykepleiere, vernepleiere, miljøterapeuter, helsefagarbeidere og kokk. Behandlerstaben ved Akuttpsykiatrisk avdeling er sammensatt av psykologspesialister, psykologer og leger.

Hos oss får du jobbe med…

Ved Akuttenhet Salten får du en spennende arbeidshverdag i todelt turnus (dag/aften) med arbeid hver tredje helg. Vi har egne nattevakter. 

Du vil få varierte arbeidsoppgaver som består av blant annet:

  • kriseintervensjon, utredning og korttids-behandlinger
  • miljøterapi, medikamentell behandling, ECT, individualsamtaler og nettverks-/pårørendearbeid    
  • bruk av ulike kartleggingsverktøy til hjelp av diagnostisering.
  • dokumentasjon og praktiske arbeidsoppgaver i enheten
  • bruk av appen “Medanets” hvor det via mobil legges inn NEWS, observasjoner, nærkontakt, screening m.m. 
  • tverrfaglig samarbeid og veiledning med ulike faggrupper i tillegg til pasient og pårørende og kommunehelsetjenesten.  
  • MAP-kurs fast i turnus

Avdelingen har tolv senger i enerom, to skjermingsenheter, og oversiktlige, lyse lokaler med byens fineste park rett utenfor.

Hvorfor komme til oss?

Som nyansatt hos oss vil du få god opplæring, støtte og veiledning fra erfarne kolleger, som ønsker å inkludere deg. Vi har jevnlig faglig oppdatering med Internundervisning, veiledning, fagdager og kurs. Du vil generelt få en bred faglig erfaring her. En av de mange fordeler med å jobbe her hos oss er at du blir fort kjent med “alle” og vi tar vare på hverandre på tvers av avdelinger og yrkesgrupper. Som sykepleier hos oss vil få en bred og god erfaring som vi er stolte av å kunne gi deg.

Vårt kjennetegn:
  • vi er engasjerte og fleksible med korte beslutningslinjer, og gjennom trygghet, pålitelighet og glimt i øyet skaper vi gode muligheter for faglig utvikling og opplæring
  • på vår arbeidsplass ser vi og oppmuntrer hverandre i hverdagen
  • hos oss får du kollegaer som vil at du skal trives og en jobb du kan føle deg trygg i
  • hverdagen består av utfordringer og variasjon, og sykepleieren hos oss tåler uforutsigbarhet og er løsningsorientert  
Vårt gode arbeidsmiljø:
  • vi har godt humør, det er «høyt under taket» og er kreative folk
  • vi er flink til å hjelpe hverandre til å takle stress og er strukturert og flink til å involvere hverandre
  • vi har god arbeidsmoral og vi strekker oss langt for både hverandre og pasientene
  • vi legger til rette for at du skal føle dette som din egen arbeidsplass slik at du involverer deg
  • egen arbeidsmiljøgruppe som har fokus på å styrke sosial tilhørighet, trivsel på arbeidsplassen
Vi trenger deg som…
  • har autorisasjon som sykepleier
  • behersker norsk skriftlig og muntlig
  • har grunnleggende datakunnskap
  • kan bidra inn i et et godt miljø både faglig og sosialt
  • liker å jobbe i team
  • kvalitet er også viktig her og du må være engasjert og bidra til at vi som avdeling og team gjør det beste for pasientene og deres pårørende
  • du være faglig interessert å holde deg oppdatert
  • liker utfordringer, er løsningsorientert og trives i akuttsituasjoner
  • du takler å jobbe under press, og kan gå inn å ta kontroll i krevende behandlingsmessige situasjoner
  • du er åpen, pålitelig, etisk reflektert og ansvarsbevisst
Ledelse

Hei, jeg heter Ann Sofie Magnussen og er leder for Akuttenhet Salten. Jeg ble utdannet sykeleier i 2012 men startet som assistent i psykiatrien i 2006 ved Nordlandssykehuset HF. Siden da har jeg høstet mye erfaring og har videreutdannet meg inn Psykiatri, lunge og ledelse. I 2016 begynte jeg som Assisterende.enhetsleder ved Akuttenhet Sør og gjennomførte lederprogrammet til NLSH.  I 2019 tok jeg over som enhetsleder ved Akuttenhet Salten.

For meg er det veldig spennende og givende å lede denne gruppen med ansatte. Jeg får jobbe med faglig dyktige, hyggelige og fine kollegaer hver dag. Her hos oss setter vi samarbeide og arbeidsmiljø høyt og for meg er ivaretakelse av dette viktig. Jeg mener at det er dette som leder oss styrket igjennom utfordringene og omstillingene vi møter i hverdagen. Når jeg tar i mot nyansatte i enheten er det viktig for meg at de får tid og rom til å bli trygge i vår enhet. Jeg skal gjøre mitt ytterste for at du skal føle deg ivaretatt og trygg på jobb her hos oss. Vi legger opp til god faglig utvikling her og jeg har alltid som mål at de ansatte i enheten skal få tid og rom til faglig påfyll i løpet av året.

Nysgjerrig på vår enhet og om det å jobbe hos oss er noe for deg? Ikke nøl med å ta kontakt, jeg slår gjerne av en uformell prat med deg.

Akuttenhet Sør

Hvem er vi?

Akuttenhet Sør er en av tre psykiatriske akuttenheter ved Nordlandssykehuset. Akuttenhet Sør har ti senger i enerom, med mulighet for to ytterlige senger i drift.

Vi mottar akuttinnleggelser fra Helgeland, Gildeskål og Meløy. Ved enheten gis det korttidsbehandling til personer med psykotiske tilstander, alvorlige affektive lidelser, alvorlige personlighetsforstyrrelser, akutt selvmordstruede pasienter, samt personer med sammensatte tilstandsbilder.

Hverdagen hos oss består av utfordringer og variasjon. Vi tåler uforutsigbarhet og er løsningsorienterte. Vi er en gjeng med engasjerte ansatte som er fleksible med korte beslutningslinjer, og gjennom trygghet og pålitelighet skaper vi gode muligheter for faglig utvikling og opplæring.

På arbeidsplassen vår ser vi hverandre og er flinke å oppmuntre og ta vare på hverandre. Her får du kollegaer som vil at du skal trives og en jobb som du kan føle deg trygg i. 

Vi har 27 årsverk i miljøet, med et tverrfaglig sammensatt miljøpersonale bestående av spesialsykepleiere, sykepleiere, vernepleier, miljøterapeuter, helsefagarbeider, assistent og kjøkkenassistent. Behandlerstaben ved Akuttpsykiatrisk avdeling er sammensatt av psykiater, psykologspesialist, og leger i spesialisering.

Vi går to-delt turnus med arbeid hver tredje helg og egne nattevakter. 

Hos oss får du jobbe med….

Her får du varierte arbeidsoppgaver som består av blant annet:

  • miljøterapeutisk og sykepleiefaglig oppfølging av pasienter i enheten
  • arbeide i tverrfaglige team rundt hver enkelt pasient
  • ansvarsvakter med koordinering av daglig gjøremål i enheten
  • kriseintervensjon, utredning og korttidsbehandlinger
  • individualsamtaler samt nettverks- og pårørendearbeid/barn som pårørende
  • håndtering av uro i situasjoner, gjennom en faglig forankret tilnærming
  • medisinfaglige oppgaver og ECT-behandling
  • praktiske arbeidsoppgaver i enheten
  • observasjon og dokumentasjon med løpende dokumentering i DIPS
  • bruk av appen “Medanets” hvor det via mobil legges inn NEWS, vitale observasjoner, smittescreening, sjekklister mm.
  • tverrfaglig samarbeid og veiledning med ulike faggrupper i kommunehelsetjenesten
  • MAP (møte med aggressjonsproblematikk), kurs og internundervisning
Hvorfor komme til oss?

Som sykepleier hos oss vil du bli inkludert i et sterkt fagmiljø, møte erfarne kollegaer som gir deg god opplæring, støtte og veiledning.

Vi har jevnlig faglig oppdatering med internundervisning, veiledning, fagdager og kurs. Du vil få en bred og god erfaring innenfor psykisk helse som vi er stolte av å kunne gi deg. Du vil tilegne deg mye kunnskap om psykiske lidelser, hvordan utvikle god psykisk helse, utvikle deg selv, og ha tid til pasientene dine.

Dette er en enhet med mye læring, kunnskap og faglige diskusjoner. Vi er hele tiden i utvikling, og arbeider med prosjekter og implementering av nye måter å arbeide på.

Vårt kjennetegn:
  • vi er engasjerte og fleksible og beslutningsdyktige
  • vi utviser trygghet, pålitelighet og respekt for kollegaer og pasienter
  • vi setter pasienten i fokus
  • vi støtter hverandre i utfordrende situasjoner
  • vi jobber godt i team
  • hos oss får du kollegaer som vil at du skal trives og en jobb du kan føle deg trygg i
  • hverdagen består av utfordringer og variasjon, og sykepleieren hos oss tåler uforutsigbarhet og er løsningsorientert  

Vårt gode arbeidsmiljø
  • vi har godt humør, det er «høyt under taket» og vi har faglige diskusjoner
  • vi er kreative ansatte som finner løsninger
  • vi hjelper hverandre til å håndtere stress, er strukturerte og bistår hverandre
  • vi har god arbeidsmoral og vi strekker oss langt for både hverandre og pasientene
  • vi legger til rette for at du skal føle dette som din egen arbeidsplass slik at du involverer deg
  • vi har fokus på å styrke sosial tilhørighet og trivsel på arbeidsplassen
Vi trenger deg som…
  • har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner ovenfor kolleger og pasienter
  • kan bidra inn i et godt miljø både faglig og sosialt
  • har evne til å kommunisere godt med kolleger og lytte til innspill fra erfarne medarbeidere
  • bidrar i utviklingen av vår miljøterapi og til et godt teamarbeid rundt den enkelte pasient
  • har gode kommunikasjonsferdigheter med pasienter i sårbare situasjoner
  • er pasientorientert og har respekt for hver enkelt pasient
  • er en bevisst bidragsyter til et godt arbeidsmiljø
  • evner til både selvstendig arbeid og teamarbeid
  • er strukturert, fleksibel og har engasjement for fagfeltet
  • er ansvarsbevisst, reflektert, målrettet og lojal
  • kan gå inn og ta kontroll i utfordrende behandlingsmessige situasjoner
  • har evne til å jobbe under press
  • er tydelig og klarer å sette grenser
  • har en positiv innstilling til arbeidet og gode personlige egenskaper
Ledelse

Hei, jeg heter Carolin Olsen Hemminghytt og er konstituert i stilling som enhetsleder for Akuttenhet Sør.

Jeg var ferdig utdannet sykeleier i 2016, og etter å ha vært i praksis på enheten, ble jeg fast ansatt. Siden da har jeg høstet mye erfaring og fagkunnskap, og har tatt videreutdanning innen psykisk helsearbeid, og personalledelse og kompetanseutvikling. I 2021 begynte jeg i vikariat som assisterende enhetsleder ved Akuttenhet Sør, og i 2022 i stilling som enhetsleder.

For meg er det veldig spennende og givende å lede de ansatte ved enheten. Jeg får jobbe med faglig dyktige, hyggelige og flotte kollegaer hver dag. Her hos oss setter vi samarbeid, pasientrettet arbeid og arbeidsmiljø høyt, og for meg er ivaretakelse av dette viktig. Som en samlet enhet står vi sterkt i møte med utfordringene vi møter.

Som nyansatt i enheten er det viktig å få tid og rom til å bli trygg i vår enhet, og vi har fokus på samarbeid og å kunne si fra til hverandre. Du vil bli godt mottatt blant alle våre hyggelige og rause ansatte. Jeg skal gjøre mitt ytterste for at du skal føle deg ivaretatt her hos oss.

Er du nysgjerrig på vår enhet, og om det å jobbe hos oss er noe for deg? Ikke nøl med å ta kontakt, jeg slår gjerne av en uformell prat med deg.

Akuttenhet for ungdom

Hvem er vi?

Akuttenheten for ungdom er en akuttpsykiatrisk enhet for ungdom mellom 13 og 18 år. Vi mottar akuttinnleggelser fra hele Nordland fylke og er en av to akuttenheter for den yngre aldersgruppen i Helse Nord.

Akuttenhet for ungdom har seks senger i enerom, i tillegg til en skjermingsenhet og to familieleiligheter. Vanligste årsak til innleggelser hos oss er psykosemistanke og sucidalitet, og bak disse problemstillingene avdekkes det en lang rekke øvrige problemstillinger. Å være ung i dag kan være utfordrende. Oppvekstmiljøet med sammensatte familiesystem og et stadig mer utfordrende digitalisert sosialt samspill kan være noe av de utfordringene vi ser hos vår pasientgruppe.

Hverdagene ved akuttenhet for ungdom kan være både utfordrende, spennende og varierte. Pasientgruppen gir oss muligheten til å være aktiv og delta i aktiviteter som er vanlig blant ungdom både innendørs og utendørs. Uten å overdrive eller skryte for mye – «mer ungdommelig miljø finnes ikke på Nordlandssykehuset!». Det ligger jo i enhetens natur!

Vi er en gjeng med engasjerte ansatte som trives på jobb i lag. Fleksibilitet, gjensidig respekt, trygghet, pålitelighet og flat struktur med høy grad av humor er kjennetegn for vårt arbeidsmiljø. Hos oss får du kollegaer som er flink til å ta vare på hverandre og som er opptatt av at alle skal ha det godt på jobb.

Vi har 20 årsverk i miljøet, med et tverrfaglig sammensatt miljøpersonale bestående av spesialsykepleiere, sykepleiere, vernepleier, barnevernspedagoger, miljøterapeuter, assistenter og kjøkkenassistent. Behandlerstaben ved akuttenhet for ungdom består av psykiater, psykologer/psykologspesialister og leger i spesialisering.

Vi går to-delt turnus med arbeid hver tredje helg og egne nattevakter.

Hos oss får du jobbe med…

Hos oss får du varierte arbeidsoppgaver som består av blant annet:

  • miljøterapeutisk og sykepleiefaglig oppfølging av pasienter i enheten
  • arbeide i tverrfaglige team rundt hver enkelt pasient
  • arbeid med ungdommens familie og nettverk
  • samhandling med øvrige samarbeidspartnere som skole, barnevern og evt. andre institusjoner
  • kriseintervensjon, utredning og korttidsbehandlinger
  • individualsamtaler, nettverks- og pårørendearbeid, og oppfølging av søsken som pårørende
  • håndtering av uro i situasjoner gjennom en faglig forankret tilnærming
  • observasjon, dokumentasjon og praktiske oppgaver i enheten.
  • tverrfaglig samarbeid og veiledning med ulike faggrupper i kommunehelsetjenesten.  
  • MAP (møte med aggresjonsproblematikk), kurs og internundervisning
Hvorfor komme til oss?

Vi er «beryktet» på Nordlandssykehuset for å ha et veldig godt arbeidsmiljø. Kollegaene her strekker seg langt for at alle skal føle seg inkludert og trives. Vi tenker at humor og humør i hverdagen er en styrke og gjør arbeidsdagen lettere, selv om det tidvis kan være tøffe tak.

Som nyansatt hos oss vil du få god opplæring, støtte og veiledning fra dyktige og erfarne kollegaer. Vi har jevnlig faglig oppdatering med internundervisning, veiledning, fagdager og kurs. Du vil få en bred og god erfaring innen psykisk helse, utvikle deg selv og ha tid til pasient og pårørende. Det er en tverrfaglig sammensatt enhet med tett kontakt mellom alle faggrupper noe som bidrar til læring, kunnskap og interessante faglige diskusjoner.  Vi ønsker å hele tiden være i utvikling og strekke våre kunnskaper på et stadig høyere nivå.

Vårt kjennetegn:
  • vi er engasjerte og fleksible
  • vi setter pasienten og dens familie og nettverk i fokus
  • vi har et tett og godt teamarbeid hvor alles meninger har plass og skal ha fokus
  • hos oss får du kollegaer som vil at du skal trives og en jobb du kan føle deg trygg og stolt av
  • hverdagen har mange ulike utfordringer og er variert, og kollegaene hos oss tåler uforutsigbarhet og er løsningsorientert
Vårt gode arbeidsmiljø:
  • vi har fokus på at humor og humør er for viktig til ikke å bli tatt på alvor
  • vi har spennende faglige diskusjoner
  • vi har en flat struktur uten distanse mellom de ulike yrkesgrupper
  • vi er en gruppe kreative ansatte som liker å finne løsninger og ikke bare se på problemer eller begrensinger
  • vi har god arbeidsmoral, er flinke til å ta vare på hverandre og strekker oss langt for både pasienter, pårørende og kollegaer.
  • vi er aktive og legger til rette for sosiale treffpunkter utenfor arbeidsplassen for å sikre et godt miljø og at alle skal føle seg inkludert

Vi trenger deg om…
  • har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner ovenfor kolleger og pasienter
  • har en positiv innstilling til arbeidet og gode personlige egenskaper
  • er engasjert, fleksibel og motivasjon til å utgjøre en forskjell for unge mennesker i krise og sårbare situasjoner.  
  • liker å jobbe med ungdom og deres familie og nettverk.
  • har evne til å fremstå som en tydelig voksenperson og kunne sette grenser.
  • bidrar i utviklingen av vår miljøterapi og teamarbeid rundt enkeltpasienter og deres pårørende.
  • har gode kommunikasjonsferdigheter med pasienter i sårbare situasjoner
  • er bevisst på din rolle som kollega og bidragsyter til et godt arbeidsmiljø og trivsel
  • har gode evner til både selvstendig arbeid og teamarbeid
  • kan gå inn og ta kontroll i utfordrende behandlingsmessige situasjoner og evne til å jobbe under press
Ledelse

Hei, mitt navn er Trond Andreassen og jeg er leder ved Akuttenhet for ungdom.

Jeg var ferdig utdannet sykepleier i 2001 og fullførte videreutdanning i psykisk helsearbeid i 2015. Jeg jobbet i psykiatrien i Nordlandssykehuset under min grunnutdanning fra 1999, men det var somatikken som ble mitt første arbeidssted som ferdigutdannet sykepleier.  Etter 10 år i prehospital klinikk i ulike stillinger startet jeg ved Akuttenhet for ungdom i 2011 og har vært her siden. I 2017 tok jeg over som enhetsleder.

Jeg synes det er veldig givende og spennende, og føler meg heldig som får jobbe med ei arbeidsgruppe som består av så mange dyktige og positive ansatte. Hos oss har vi høyt fokus på at alle skal trives på jobb og de ansatte har høy omsorg for hverandre og takhøyden er stor. Humor i hverdagen og sosiale treffpunkter også utenfor arbeidstiden er med på å gjøre arbeidsgruppen sammensveiset og trygge på hverandre, noe som er viktig i hektiske og krevende situasjoner også.

Ved mottak av nyansatte har jeg høyt fokus på trivsel og arbeidsmiljø og ønsker at alle skal føle seg sett og ivaretatt, både av meg som leder og av sine kollegaer. Vi legger til rette for god faglig utvikling og har som mål at de ansatte skal få tid og rom til faglig påfyll gjennom året.

Dersom du er nysgjerrig på vår enhet og ønsker å ta del i et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø så ta gjerne kontakt med meg for en uformell prat.

Korttidsenhet for ungdom

Hvem er vi?

Korttidsenhet for ungdom (KEU) er et frivillig døgntilbud til ungdom mellom 13 – 18 år innenfor spesialisert psykisk helsevern. De fleste mennesker kan opplevde psykiske problemer en eller flere ganger i løpet av livet. For enkelte blir livet så vanskelig at de har behov for hjelp.

Hos oss hjelper vi pasienter som sliter med ulike utfordringer som angst, depresjon, tvang, ADHD, spiseproblemer eller vansker med å være sammen med andre. Dette innebærer at pasientene får ulik oppfølging, men felles for alle er at de ønsker hjelp til å mestre sine problemer.

KEU har syv sengeplasser og opphold hos oss varer inntil seks uker. En av sengene disponeres av Akuttenhet for ungdom og kalles «intermediærseng». Oppholdet har vanligvis en varighet på inntil to uker.

Vi har 19 stillinger i miljøet, inkludert to ledere. Vi er et tverrfaglig sammensatt bestående av spesialsykepleiere, sykepleiere, miljøterapeuter og vernepleiere. Det er fire stillinger i behandlerstab ved KEU som er sammensatt av en psykolog, to psykologspesialister og en psykiater. Her jobber miljø-og behandlingstaben tett sammen.

Vi går i todelt turnus med arbeid hver tredje helg og egne nattvakter.

Hos oss får du jobbe med…

Her får du varierte arbeidsoppgaver som blant annet består av:

  • å jobbe i tverrfaglige team rundt hver enkelt pasient og familie
  • miljøterapeutisk og sykepleiefaglig oppfølging av pasientene
  • ulike aktiviteter, både ute og inne i avdelingen, som for eksempel klatring, maling, turer i skog og mark, bowling og matlaging etc.
  • pårørende- og nettverksarbeid
  • medikamentell behandling
  • dokumentasjon og praktiske arbeidsoppgaver i enheten
  • jobbe med utredning og behandling

Enheten ligger på tomten til tidligere direktørbolig i Rønvik. Enheten har forholdsvis nye lokaler, med fasiliteter som treningsrom, bordtennisbord, to stuer og nærheten til naturen. Vi har syv senger i enerom med eget bad. Enheten har to leiligheter der pårørende kan bo under deler av oppholdet.

Hvorfor komme til oss?

Som sykepleier hos oss møter du en faglig sterk enhet med fokus på trygghet, respekt og kvalitet. Vi er en liten enhet som jobber tett og du vil derfor raskt bli kjent med oss alle. Gjennom opplæring, støtte og veiledning vil du få mye kunnskap innen psykisk helsearbeid for barn og unge.

Vårt kjennetegn:
  • på vår arbeidsplass er samhold viktig. Gjennom trygghet, faglig styrke og glimt i øyet skaper vi et godt miljø
  • støtter hverandre i utfordrende situasjoner
  • har respekt for kollegaer og pasienter
  • setter pasienten i fokus
Vårt gode arbeidsmiljø:
  • vi har en sosialkomité som har fokus på å styrke sosialt tilhørighet og trivsel på arbeidsplassen
  • vi er en gjeng med godt humør
  • vi hjelper hverandre og strekker oss langt for både hverandre og pasientene
Vi trenger deg som:
  • har en positiv innstilling til arbeidet, og gode personlige egenskaper
  • liker å jobbe selvstendig og i team
  • er åpen, pålitelig, reflektert og ansvarsbevisst og har evne til å kommunisere og reflektere over egen praksis
  • framstår som en tydelig voksenperson som kan sette grenser
  • liker å jobbe med ungdom, deres familie og nettverk
  • har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner overfor kolleger og pasienter

Salten DPS, Enhet B

Hvem er vi?

Allmennpsykiatrisk Enhet B er en av to sengeposter på Salten Distriktspsykiatriske senter. Vi er en femdagers-post med åtte plasser som har stengt i helgene. Pasientene våre blir da satt på permisjon.

Vi er 13 ansatte og personalet på enheten er tverrfaglig sammensatt av spesialsykepleiere, vernepleiere, miljøterapeuter og miljøarbeidere. Vi har egen behandlerstab som tilhører enheten og består pr. i dag av psykologspesialist, psykolog og psykomotorisk fysioterapeut.

Vi tar imot pasienter med ulike utfordringer som hindrer normal livsutfoldelse. Dette kan være pasienter som sliter med blant annet angst, depresjon, PTSD, traumer, spiseproblematikk, samt andre sammensatte problemer. Innleggelse på Enhet B er frivillig og vi tar derfor ikke i mot pasienter med alvorlige spiseforstyrrelser, alvorlig psykose og/eller stort rusmisbruk. Innleggelsene på enheten varer normalt fra 4-6 uker, med noen unntak.

Vi har kognitiv terapi som vår hovedtilnærming i arbeidet med pasientene, og personalet ved enheten har eller blir tilbudt kurs og utdanning i kognitiv terapi. Gruppeterapi er en sentral del av behandlingstilbudet og det er hovedsakelig våre ansatte i miljøet, samt psykomotorisk fysioterapeut, som driver gruppene.

Hos oss får du jobbe med…

På Enhet B vil du få en variert arbeidshverdag. Du får brukt deg selv som fagperson og dine kunnskaper aktivt i behandlingen av pasientene.

Miljøpersonalet går i to-delt turnus og vi har egne nattevakter som følger turnus for natt.

Arbeidsoppgavene består hovedsakelig av:

  • miljøterapi, medikamentell behandling, individualsamtaler og nettverk -og pårørendearbeid.  Vi bistår også ved ECT
  • gruppeterapi som består av blant annet kognitiv gruppe, undervisning, treningsgruppe og bevegelsesgruppe
  • dokumentasjon og praktiske arbeidsoppgaver i enheten.
  • bruk av appen “Medanets” hvor det via mobil legges inn NEWS, observasjoner, nærkontakt, screening m.m. 
  • tverrfaglig samarbeid og veiledning med ulike faggrupper, i tillegg til pasient og pårørende, og kommunehelsetjenesten

Enhet B holder til på Mellomåsen og alle ansatte har tilgang til gratis parkering. Enheten er i stadig fornyelse både med tanke på utstyr og lokaler. Vi har akkurat fått pusset opp vaktrommet og skal i gang med flere rom etter hvert.

Hvorfor komme til oss?

Som nyansatt på Enhet B vil du få god veiledning, tid til å gjøre deg kjent, få en kollega å gå opplæringsvakter sammen med, samt kolleger som ønsker å inkludere deg både faglig og sosialt.

Som ansatt hos oss vil du få en unik mulighet til å drive mye av behandlingstilbudet som enheten tilbyr selv. Vi legger stor vekt på god opplæring og at nyansatte blir tilbudt kurs og utdanninger for å kunne drive og videreutvikle behandlingstilbudet ved enheten.

Vi har et godt arbeidsmiljø og vi legger stor vekt på både faglig utvikling og sosialt samvær. Du får jobbe tverrfaglig sammen med kolleger med bred og lang kompetanse.

Vårt kjennetegn:

På Enhet B vektlegger vi å:

  • være engasjerte
  • motivere hverandre
  • gi hverandre tid
  • arbeide strukturert, men også ha rom for fleksibilitet
  • skape rom og tid for faglig utvikling
  • la alle få sagt sin mening
  • ta oss tid og finne rom for latter, samvær og kreativitet
Vårt gode arbeidsmiljø:

Vi arbeider for å skape et godt og trygt arbeidsmiljø for alle. Dette kjennetegnes ved at:

  • vi er inkluderende
  • vi har godt humør
  • vi verdsetter hverandre og jobben som hver enkelt gjør
  • vi kan spørre om hjelp
  • vi har god arbeidsmoral og vi strekker oss langt for både hverandre og pasientene
  • vi legger til rette for at du skal føle dette som din egen arbeidsplass slik at du involverer deg
  • vi arrangerer sosialt samvær og tilstreber at det skal passe for alle 
Vi trenger deg som…
  • har norsk autorisasjon som sykepleier/vernepleier, gjerne med videreutdanning i psykiskhelsearbeid
  • har utdanning og/eller erfaring med å arbeide kognitivt, men dette er ikke et krav
  • liker utfordringer, er løsningsorientert og trives med å delta i grupper og undervisning
  • kan bidra til et godt miljø både faglig og sosialt
  • liker å jobbe i team
  • er engasjert og bidrar til at vi som avdeling og team gjør det beste for pasientene og deres pårørende
  • er faglig interessert og holder deg oppdatert
  • er åpen, pålitelig, etisk reflektert og ansvarsbevisst
  • behersker norsk skriftlig og muntlig
  • har grunnleggende datakunnskap
Ledelse

Hei, mitt navn er Linn-Elice Nystad, men kalles for Lise, og jeg er stolt enhetsleder for Enhet B.

Jeg var ferdig utdannet sykepleier i 2013 og har med det bakgrunn fra både kommunehelsetjenesten og spesialisthelsetjenesten – og har jobbet både i somatikken og psykiatrien. Jeg har videreutdanning i psykisk helsearbeid og innen helse, miljø og sikkerhet.

Som enhetsleder ved Enhet B opplever jeg en spennende hverdag sammen med dyktige kolleger som har masse kunnskap og erfaring. Jeg er en ganske fersk leder, men jeg finner de nye arbeidsoppgavene mine givende og utfordrende.

Som leder er jeg opptatt av at alle mine kolleger skal føle seg sett og hørt, bidra på best mulig måte til utvikling og skape engasjement. Som kollega hos oss ønsker jeg at alle skal bidra til et godt arbeidsmiljø, at vi jobber mot felles mål og at alle bidrar til de arbeidsoppgavene som arbeidshverdagen krever av oss, at vi er rause med hverandre og at vi er engasjerte.

Jeg er stolt av å være leder i Nordlandssykehuset og trives godt med mine kolleger og ledere, og vi har plass til flere. Ta gjerne kontakt med meg dersom du syns det høres interessant ut å jobbe hos oss.

Se også Enhet B sin informasjonsvideo.

Salten DPS, Enhet D

Hvem er vi?

Enhet D er en allmennpsykiatrisk sengepost som er lokalisert på Salten Distriktspsykiatrise Senter.

Vi har 12 sengeplasser og tar imot pasienter hovedsaklig fra de 12 kommunene i Salten. Vi behandler og utreder mennesker med ulike psykiatriske lidelser og mennesker i krise.

Hverdagen hos oss består av både utfordringer og uforutsette hendelser som må tas tak i der og da, samt planlagte forløp der forutsigbarheten for både pasient og miljøpersonalet er gjennomgående.

Vi jobber i team der vi samarbeider for å gjøre en best mulig jobb og vi ser, støtter og tar vare på hverandre. Hos oss får du gode kollegaer som vil at du skal trives og en jobb du kan føle deg trygg i.

Vi har 22 stillinger i miljøet som består av spesialsykepleiere, sykepleiere, vernepleiere, miljøterapeuter og assistenter. I behandlerstaben er det psykologspesialist, psykolog, klinisk sykepleier, psykomotorisk fysioterapeut og psykiater.

I løpet av året er det også innom flere i opplæring, blant annet leger i spesialisering, leger på hospitering, sykepleierstudenter, studenter innen sosialt arbeid og helsefaglærlinger.  Vi er opptatte av at vi skal være et godt sted å få opplæring på.

Hos oss får du jobbe med…

Her får du en spennende arbeidshverdag. Vi har to-delt turnus dag/aften, med arbeid hver fjerde helg, i tillegg til egne nattevakter med arbeid hver tredje helg.

Du vil få varierte arbeidsoppgaver som består av blant annet:

  • miljøterapeutisk og sykepleiefaglig oppfølging av pasienter i enheten
  • arbeid i tverrfaglige team rundt hver enkelt pasient
  • ansvarsvakter med koordinering av daglig gjøremål i enheten
  • kriseintervensjon, utredning og behandlinger
  • individualsamtaler, samt nettverks- og pårørendearbeid og barn som pårørende
  • håndtering av uforutsette situasjoner gjennom en faglig forankret tilnærming
  • medisinfaglige oppgaver og bistand ved ECT-behandling
  • praktiske arbeidsoppgaver i enheten
  • observasjon og dokumentasjon med løpende dokumentering i DIPS
  • bruk av appen “Medanets” hvor det via mobil legges inn NEWS, vitale observasjoner, smittescreening, sjekklister mm.
  • tverrfaglig samarbeid og veiledning med ulike faggrupper i kommunehelsetjenesten
  • lede og delta på gruppebehandling med ulike tema

Det er enkeltrom til alle pasientene, men to deler bad. Deler av lokalene er oppgradert og pusset opp, men det gjenstår en del før vi kan si oss fornøyd. Vi er lokalisert nært byens fineste utfartsområder og oppfordrer pasientene til å komme seg jevnlig på tur i nærområdet.

Hvorfor komme til oss?

En av de mange fordeler med å jobbe her hos oss er at du blir fort kjent med “alle”, og vi tar vare på hverandre på tvers av yrkesgrupper. Som sykepleier hos oss vil du få en bred og god erfaring som vi er stolte av å kunne gi deg. Du vil tilegne deg mye kunnskap om psykiske lidelser, hvordan utvikle god psykisk helse, utvikle deg selv, og ha tid til pasientene dine.

Vi er en enhet med mye læring, kunnskap og faglige diskusjoner; vi er hele tiden i utvikling. Vi får ofte tilbakemeldinger fra større sykehus om at “våre” sykepleiere kan mye og har vært innom det meste innenfor psykisk helsevern.

Vårt kjennetegn:
  • vi er engasjerte og fleksible med korte beslutningslinjer, og gjennom trygghet, pålitelighet og glimt i øyet skaper vi gode muligheter for faglig utvikling og opplæring
  • på vår arbeidsplass ser vi og oppmuntrer hverandre i hverdagen
  • hos oss får du kollegaer som vil at du skal trives og en jobb du kan føle deg trygg i
  • hverdagen består av utfordringer og variasjon, og sykepleieren hos oss tåler uforutsigbarhet og er løsningsorientert
  • vi jobber godt i team og setter pasientene i fokus
Vårt gode arbeidsmiljø:
  • vi har godt humør og er kreative folk
  • vi er flink til å hjelpe hverandre med å håndtere stress, er strukturert og flink til å involvere hverandre
  • vi har god arbeidsmoral og vi strekker oss langt for både hverandre og pasientene
  • vi legger til rette for at du skal føle dette som din egen arbeidsplass slik at du involverer deg
  • vi har fokus på å styrke sosial tilhørighet og trivsel på arbeidsplassen 
Vi trenger deg som…
  • har norsk autorisasjon som sykepleier
  • behersker norsk skriftlig og muntlig
  • har evne til å samarbeide og kommunisere godt med kolleger og lytte til innspill fra erfarne medarbeidere
  • ønsker å bidra i utviklingen av vår miljøterapi og til et godt teamarbeid rundt den enkelte pasient
  • har gode kommunikasjonsferdigheter med pasienter i sårbare situasjoner
  • er pasientorientert og har respekt for hver enkelt pasient
  • er en bevisst bidragsyter til et godt arbeidsmiljø, både faglig og sosialt
  • evner til både selvstendig arbeid og teamarbeid
  • er strukturert, fleksibel og har engasjement for fagfeltet
  • kan gå inn og ta kontroll i utfordrende behandlingsmessige situasjoner
  • har evne til å jobbe under press
  • er tydelig og klarer å sette grenser
  • har en positiv innstilling til arbeidet og gode personlige egenskaper

Ledelse

Hei, jeg heter Trude Haug og er enhetsleder for Enhet D på Salten DPS. 

Jeg var ferdig utdannet sykepleier i 2000, og har tatt to tilleggsutdanninger i ettertid: psykosebehandling og psykisk helsevern. Jeg startet her i miljøet på Enhet D i 2002, og fikk i 2012 stilling som assisterende enhetsleder. I 2016 begynte jeg som enhetsleder, og har etter dette gjennomført Nordlandssykehuset sitt lederprogram.

For meg er det veldig spennende og givende å lede de ansatte ved enheten. Jeg får jobbe med faglig dyktige, hyggelige og flotte kollegaer hver dag. Her hos oss setter vi samarbeid, pasientrettet arbeid og arbeidsmiljø høyt, og for meg er ivaretakelse av dette viktig. Som en samlet enhet står vi sterkt i møte med utfordringene vi møter.

Som nyansatt i enheten er det viktig å få tid og rom til å bli trygg i vår enhet, og vi har fokus på samarbeid og å kunne si fra til hverandre. Du vil bli godt mottatt blant alle våre hyggelige og rause ansatte. Jeg skal gjøre mitt ytterste for at du skal føle deg ivaretatt her hos oss.

Nysgjerrig på vår enhet og om det å jobbe hos oss er noe for deg? Ikke nøl med å ta kontakt, jeg slår gjerne av en uformell prat med deg.

Her er bilde av meg sammen med ass. enhetsleder Ann-Kristin Breivik:


Regional enhet for psykoser

Hvem er vi?

Regional enhet for psykoser er underlagt Spesialpsykiatrisk avdeling, og er en spesialenhet for utredning og behandling av psykoselidelser. Enheten har 20 sengeplasser fordelt på to lokasjoner, som drifter i nært samarbeid med hverandre og har en rekke felles aktiviteter og pasienttilbud. Behandlingstilbudet tilpasses individuelt og kan vare fra noen uker til 3-6 mnd. Her inngår helhetlig diagnostisk utredning, igangsetting av behandling og etablering av passende oppfølging.

Vårt behandlingstilbud er delt i to lokasjoner der:

  • Enhet for psykoser 1. etg gir tilbud om behandling til pasienter som har vært gjennom diagnostisering og har en kjent psykoselidelse. Målgruppen her vil være personer med langvarige eller tilbakevendende psykoselidelser (primært aldersgruppen over 30 år)
  • Enhet for psykoser 2. etg gir tilbud om utredning og behandlingsoppstart til unge, nysyke (aldersgruppen 16-30 år), der det er mistanke om alvorlig psykoselidelse

Enhetene er fysisk adskilte og har eget miljøpersonell, men felles behandlerstab og ledelse.  Vi har et tverrfaglig sammensatt miljøpersonale bestående av spesialsykepleiere, sykepleiere, vernepleiere og miljøterapeuter. Behandlerstab består av leger, psykologspesialister og psykologer.

Hos oss får du jobbe med:

Hos regional enhet for psykoser får du en spennende og variert jobbhverdag i todelt turnus (dag/aften). I 1.etg jobber de hver tredje helg og i 2. etg jobber de hver fjerde helg. Vi har egne nattevakter.

Vi har mange og varierte oppgaver, blant annet:

  • miljøterapeutisk oppfølging av pasienter i og utenfor enheten, både selvstendig og i samarbeid med andre faggrupper
  • sykepleierfaglige oppgaver
  • Medanets, hvor vi via mobil legger inn News og andre observasjoner
  • utarbeidelse av undervisningsmateriell og undervisning til pasienter, kollegaer, og ved forespørsel fra distriktspsykiatriske senter
  • deltakelse i utredning og behandling
  • praktiske oppgaver
  • dokumentasjon
  • MAP-kurs (møte med aggresjonsproblematikk), vi har faste treninger i forhold til dette

Hvorfor komme til oss?

Hos oss vil du bli møtt av en «fadder» som følger deg gjennom opplæringsperioden og så lenge du har behov for det. Du vil få mange godt erfarne kollegaer som er inkluderende, og som liker å veilede og støtte de nyansatte. Sykepleierne har et trygt og nært samarbeid, også på tvers av etasjene.

Vi har et faglig godt og sterkt miljø, og du vil møte engasjerte kollegaer. Vi har fokus på fysisk aktivitet, så det er mange muligheter for turer ut sammen med pasienter og kollegaer.

Våre kjennetegn:
  • vi er engasjerte og fleksible
  • vi har et trygt og godt arbeidsmiljø
  • vi har varierte og spennende arbeidsdager
  • vi setter pasienten i fokus
  • vi støtter hverandre i utfordrende situasjoner
Vårt gode arbeidsmiljø:
  • vi har mange spennende diskusjoner
  • vi har mye godt humør og god humor
  • vi har god arbeidsmoral og strekker oss langt, både for hverandre og for pasienter og pårørende
  • vi har en del treffpunkter utenom arbeidstid for å styrke sosial tilhørighet
Vi trenger deg som:
  • har norsk autorisasjon som sykepleier
  • er faglig engasjert og holder deg oppdatert
  • har grunnleggende datakunnskaper
  • er åpen, pålitelig, etisk reflektert og ansvarsbevisst
  • er løsningsfokusert og fleksibel
  • har tålmodighet til å stå i utfordrende og krevende pasientforløp over tid
Ledelse

Hei, jeg heter Kirsti Ringø Kristensen og er enhetsleder for Regional enhet for psykoser (REFP) 1 og 2.

Jeg var ferdig utdannet sykepleier i 2008, men har jobbet som assistent i psykiatrien siden 2003. Etter at jeg ble ferdig sykepleier jobbet jeg tre år i kommunehelsetjenesten, før jeg i 2011 begynte å jobbe ved Psykisk helse- og rusklinikken ved Nordlandssykehuset. Jeg har tatt videreutdanning i rusproblematikk og psykiske lidelser, samt psykisk helsearbeid i etterkant av min bachelorutdanning. I 2020 begynte jeg som enhetsleder for Regional enhet for psykoser 1 og februar 2021 tok jeg også over som enhetsleder på Regional enhet for psykoser 2.

Sammen med meg har jeg to assisterende enhetsledere, en i hver etasje. Vi er opptatte av at de ansatte skal bli sett og hørt og føle seg godt ivaretatt. Det er viktig for oss at vi har rett kompetanse på jobb til en hver tid og vi ønsker at de ansatte skal få utvikle seg faglig. Vi er opptatt av at den faglige kompetansen skal ha høyt nivå.

For meg som leder er det utrolig spennende å få jobbe sammen med en engasjert, faglig dyktig og trivelig gjeng her på REFP. Jeg håper akkurat du kan tenke deg til å bli en del av vårt team her, så skal jeg gjøre mitt ytterste for at du skal føle deg ivaretatt her hos oss.

Ta gjerne kontakt med meg for en uformell prat dersom du ønsker å høre mer om oss.

Sikkerhetsenheten

Hvem er vi?

Sikkerhetsenheten er organisert under Spesialpsykiatrisk avdeling (SPA) som er Psykisk helse- og rusklinikkens største avdeling, og har primært elektiv drift. Sikkerhetsenheten er en høyspesialisert, fylkesdekkende sikkerhetsenhet med 15 behandlingsplasser.

Enheten gir et tilbud til pasienter med sammensatte utfordringer og behov for strukturerte, trygge omgivelser. Dette omfatter også mennesker som er dømt til behandling etter tvunget psykisk helsevern. Sikkerhetsenheten driver klinisk rettspsykiatri ved gjennomføring av judisielle døgnobservasjoner jf. straffeprosesslovens § 167.

Vårt samfunnsoppdrag er å gi behandling til pasienter med alvorlige psykiske lidelser som i tillegg trenger høyt sikkerhetsnivå for å verne samfunnet. Ved å jobbe tett sammen i flerfaglige team prøver vi å finne en optimal balanse mellom trygghet og behandling for pasient, personalet og samfunnet for øvrig. Målet vårt er å gi pasienter gjennom en kombinasjon av miljøterapi, medikamentell behandling og samtaleterapi anledning til å mestre ulike faser av sin sykdom, samtidig som vi tar hensyn til at samfunnet trenger trygghet. Sikkerhetsenheten har som mål gjennom relasjonsbygging og motivasjonsbygging å gi behandling og utredning i kortvarige og langvarige pasientforløp, fra innleggelse til etablering og behandling på et lavere omsorgsnivå.

Hos oss får du jobbe med…

Hos Sikkerhetsenheten får du en spennende og variert jobbhverdag i todelt turnus (dag/aften) med arbeid hver 3 helg. I tillegg har vi egen nattevaktturnus.

Vi har mange spennende og varierte oppgaver, blant annet:

  • miljøterapeutisk og sykepleiefaglig oppfølging av pasienter i og utenfor enheten
  • ivaretakelse av den somatisk helsen til pasientene
  • ansvarsvakter med koordinering av gjøremål i enheten
  • håndtering av urosituasjoner gjennom en faglig forankret tilnærming
  • praktiske oppgaver i enheten                                                                 
  • observasjon og dokumentasjon med løpende dokumentering i DIPS
  • MAP-kurs (møte med aggresjonsproblematikk)
  • kriseintervensjon, utredning og behandlinger
Hvorfor komme til oss?

Som ny hos oss vil du møte engasjerte og faglig dyktige kollegaer som vil gi deg god opplæring og inkludere deg i vår enhet. Du vil kunne tilegne deg mye kunnskap om mennesker med psykiske lidelser og få utvikle deg selv som sykepleier. Du får jobbe sykepleiefaglig og tverrfaglig sammen med kolleger med bred og lang kompetanse. Våre sykepleiere gir hverandre støtte og trygghet til å jobbe faglig godt med og for våre pasienter.

Vårt kjennetegn:
  • fleksible og motiverte engasjerte medarbeidere
  • vi har et trygt og godt arbeidsmiljø
  • utfordrende og varierte arbeidsdager
  • vi støtter hverandre i utfordrende situasjoner
  • godt fagmiljø
  • godt oppbygd team hvor alle får si sin mening
 Vårt gode arbeidsmiljø:
  • vi har mange spennende diskusjoner hvor «takhøyden» er stor
  • vi involverer hverandre i hverdagen og legger ting til rette for faglig påfyll
  • vi er en stor arbeidsgruppe med stort aldersspenn
  • vi er flinke til å ta vare på hverandre og gi en trygg og stabil arbeidshverdag
  • vi respekterer hverandre og er mentalt påskrudd i vår arbeidshverdag
Vi trenger deg som…
  • har gode samarbeidsevner både ovenfor kolleger og pasienter
  • er en bevisst bidragsyter til et godt arbeidsmiljø
  • har evne til å tenke og handle tverrfaglig
  • har gode kommunikasjonsferdigheter med pasienter i sårbare situasjoner
  • har tålmodighet til å så i krevende og utfordrende pasientforløp over tid
  • er strukturert, fleksibel og har engasjement for fagfeltet
  • er ansvarsbevisst, målrettet og lojal
  • kan være tydelig og sette grenser
  • har evne til både selvstendig arbeid og teamarbeid
  • behersker norsk skriftlig og muntlig
Ledelse

Hei, jeg heter Karl Ivan Pedersen og er enhetsleder ved Sikkerhetsenheten.

Jeg er psykiatrisk sykepleier, og har jobbet på ulike enheter og ulike roller ved Psykisk helse- og rusklinikken siden jeg var ferdig utdannet sykepleier i 1999. I 2010 begynte jeg å jobbe ved Sikkerhetsenheten og har trivdes veldig godt her ved enheten. I 2020 begynte jeg i jobben som assisterende enhetsleder og etter halvannet år i denne rollen begynte jeg i jobben som enhetsleder sommeren 2021.

Å være leder for Sikkerhetsenheten er en spennende jobb med mange ulike utfordringer. Vi har hatt en veldig stabil og engasjert ansatt gruppe her med ulike perspektiver på de utfordringer vi står i, noe som er en styrke i møte med pasienten. Vi står nå i et generasjonsskifte, noe som medfører at det i en periode framover vil komme en del nye medarbeidere til oss. Det skaper både utfordringer og muligheter, at vi nå mister en del av våre mest erfarne medarbeidere. Jeg velger å se på dette som en mulighet til å bidra til rekruttering av dyktige medarbeidere i tiden som kommer.

Om du som sykepleier eller spesialsykepleier er interessert i å lære mer om oss så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for en prat. Vi har gode opplæringsprogram for nyansatte og gode muligheter for fagutvikling og videreutdanning. Vi jobber systematisk med en faglig forankring til de problemstillinger vi står.

 

Previous
Next
Les mer om våre ansatte og livet i Nordlandssykehuset her:

Livet i Nordlandssykehuset – Nordlandssykehuset

Les også om livet utenfor jobb her #NLSHfritid – Nordlandssykehuset

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Oversikt over ledige stillinger innenfor alle våre yrkesgrupper finner du her: Les mer

Categories
Personal, arbeidsmiljø og rekruttering

Miljørådgiver for bærekraftig utvikling innenfor klima og miljø – Nordlandssykehuset

Miljørådgiver

for bærekraftig utvikling innenfor klima og miljø

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Er dette din nye jobb?
Miljørådgiver for bærekraftig utvikling innenfor klima, miljø, økonomi og ressurser/kompetanse i Nordlandssykehuset HF og Helse Nord.

Foretakene i Helse Nord har siden 2014 være sertifisert i henhold til miljøstandarden ISO 14001, men vil fra 2022 gå over til Rammeverk for miljø og bærekraft i spesialisthelsetjenesten som styrende dokument for arbeidet med klima og miljø.

For å styrke foretaksgruppen sitt arbeid innen klima, miljø og bærekraftig utvikling skal vi ansette miljørådgiver. Stillingen som miljørådgiver omfatter oppgaver knyttet til oppfølging og utvikling av Helse regionens foretaksarbeid innen klima, miljø og bærekraftig utvikling.

Stillingen vil være knyttet til Senter for drift og eiendom, Nordlandssykehuset HF og skal i tillegg til regionale oppgaver ivareta oppgavene ved Nordlandssykehuset HF. Som miljørådgiver vil du være en pådriver i arbeidet innen klima og miljø for Nordlandssykehuset, samt ansvar for miljøarbeidet i det regionale helseforetaket.

Miljørådgiver vil ha et spesielt ansvar for oppfølging av den regionale miljøfaggruppa som består av miljørådgivere fra alle foretakene i Helse Nord.
Miljøstrategien er en del av miljøstyringssystemet og er utarbeidet med basis i de føringer som er gitt i Strategi for Helse Nord RHF 2021-2024 samt Rammeverk for miljø og bærekraft i spesialisthelsetjenesten med tilhørende miljøindikatorer. Strategien skal gjelde for alle helseforetak i Helse Nord, og miljøarbeidet skal følges opp gjennom felles miljøstyringssystem. Regional faggruppe klima og miljø vil ha ansvar for oppfølging og revisjon av strategien og miljøstyringssystemet.

Til grunn for arbeidet ligger;

Arbeidsområdene  i Nordlandssykehuset HF

Miljørådgiver bistår direktør i arbeidet med klima og miljø hos Nordlandssykehuset HF og skal være en pådriver i organisasjonen for utvikling innenfor klima, miljø og bærekraftig utvikling.

Arbeidet innebærer blant annet:

  • Gi råd, følge opp og veilede ansatte og ledere innen klima, miljø og bærekraftig utvikling
  • Følge opp Nordlandssykehusets miljøstyringssystem med et spesielt fokus på å støtte miljøkoordinatorene i deres lokale arbeid
  • Utvikle og vedlikeholde mål, krav, systemer og rutiner i Nordlandssykehusets felles miljøstyringssystem og rapportere i tråd med disse
  • Gjennomføre internrevisjoner innen fagområdet
  • Kommunisere og rapportere om klima, miljø og bærekraftig utvikling både internt og eksternt
  • Dialog og samarbeid med eksterne samarbeidspartner
Arbeidsområdene i Helse Nord
  • Sekretariat og ledelse for regional faggruppe klima og miljø
  • Utvikle og vedlikeholde krav, systemer og rutiner i felles miljøstyringssystem
  • Gi råd, følge opp og veilede ansatte og ledere innen klima og miljøarbeid
  • Organisere RHFets arbeid med klima og miljø
  • Forberede og gjennomføre internrevisjoner i samarbeid med regional faggruppe
  • Koordinere nasjonalt klimaregnskap samt rapportere for RHFet
  • Planlegge og gjennomføre opplæringsaktiviteter innen klima og miljøarbeid i samarbeid med regional faggruppe
  • Være Helse Nord sin representant i nasjonalt samarbeidsutvalg for klima og miljø, og koordinere nasjonale oppgaver innen fagområdet som til enhver tid tillegges Helse Nord
Av utdanning og erfaring vektlegger vi:
  • Relevant utdanning fra høyskole/universitet eller dokumentert erfaring innen klima- og miljøarbeid
  • God kjennskap til og erfaring med ISO 14001 Ledelsessystem for miljø, FN’s bærekraftsmål eller øvrige miljøledelsessystem
  • God kunnskap og erfaring om klimaregnskap og sirkulær økonomi
  • Engasjement for klima, miljø og bærekraftig utvikling
  • Gode datakunnskaper
  • At du behersker norsk skriftlig og muntlig godt
Av personlige egenskaper vektlegger vi at du:
  • Er løsningsorientert, identifiserer problemer og ser det store bilde
  • Har god forståelse for virksomhetens strategier og har kunnskaper og evner til å omsette disse til å nå mål
  • Er positiv og entusiastisk med pågangsmot og jobber konstruktivt under press
  • Evner å utfordre virksomhetens situasjon og fremmer nye initiativ, søker nye perspektiver og ideer for forbedring og nytenkning
  • Formidler informasjon, både muntlig og skriftlig, med klarhet og letthet
  • Løser utfordringene på en åpen og ærlig måte og er konkret og konstruktiv i tilbakemeldingene
Vi tilbyr blant annet:
  • God støtte og et faglig nettverk
  • Utfordrende og spennende oppgaver både i Norlandssykehuset HF og Helse Nord
  • Lønn etter avtale
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • Arbeidsted Nordlandssykehuset HF – Bodø
  • Mobiltlf. ordning og mobilt kontor
  • Noe reisevirksomhet og en god mulighet for å bli kjent i Nord Norge
Kontakt
Bernt Toldnes
Drift- og eiendomssjef
915 93 800
Bernt.Toldnes@nordlandssykehuset.no
 
Lars Alvar Mickelsen
Seksjonsleder drift og eiendom
902 21 400
Lars.Alvar.Mickelsen@helse-nord.no
Søknadsfrist: 29.08.2022

NORDLANDSSYKEHUSET HF
Nordlandssykehuset HF har over 4000 medarbeidere med lokalisasjoner i Bodø, Lofoten og Vesterålen. Vi har sykehusfunksjoner på lokalt og regionalt nivå. Nordlandssykehuset er også en stor utdanningsinstitusjon for leger, psykologer, sykepleiere, bioingeniører og andre faggrupper i spesialisthelsetjenesten. Vi har et voksende forskningsmiljø.

Nordlandssykehuset ser verdien av mangfold i et godt arbeidsmiljø, og oppfordrer kvalifiserte kandidater med nedsatt funksjonsevne, hull i CV-en, innvandrerbakgrunn og ellers ulik livserfaring til å søke stilling hos oss.

Les mer om oss og jobbmulighetene på jobb-nordlandssykehuset.no.
Følg eller kontakt oss på: Facebook, LinkedIn, YouTube eller Twitter

HER KAN DU LESE MER OM HELSE NORD
Helse Nord RHF skal sørge for at befolkningen i Nord-Norge og på Svalbard får de beste spesialisthelsetjenestene i den landsdelen der de bor.

Nye Bodø gir deg alt om livet i verdens beste by – samlet i et flunkende nytt konsept.