Er du på jakt etter en meningsfull og utfordrende arbeidsdag samtidig som du er glad i mennesker?

Da har vi jobben for deg. 

Enhetsleder

Radiologisk enhet Lofoten

Som enhetsleder har du ansvar sammen med dyktige fagfolk å sørge for et godt og kvalitetssikret radiologisk tilbud til pasienter i Lofoten.

Radiologisk enhet Lofoten tilbyr radiologiske undersøkelser innen MR, CT, ultralyd og generell røntgen. Vi ser etter deg som brenner for å skape en hverdag for dine medarbeidere hvor faglig utvikling og kvalitetsarbeid er i sentrum til det beste for pasienten.

Som enhetsleder får du en spennende lederjobb i en enhet med dyktige medarbeidere. Som enhetsleder vil du inngå i avdelingens leder – team hvor du vil finne hyggelige og dyktige kollegaer.  Samtidig ser vi etter deg som evner å være selvstendig og selvgående. 

Det er ønskelig at du har utdanning tilsvarende bachelor innenfor helsefag, men søkere med annen kompetanse vil bli vurdert.

Vi ser etter deg som gjerne har erfaring med eller kjennskap til spesialisthelsetjenesten, samt tidligere ledererfaring 

Personlig egnethet vektlegges. Det viktigste for oss er derfor at du har en samlende lederstil og er glad i folk. Du er kontaktsøkende og nysgjerrig på dine ansatte. Du er god på selvledelse og trygg i dine beslutninger. Du er løsningsorientert, og evner å gjennomføre endringer samt følge opp i etterkant. Du evner å jobbe selvstendig, systematisk og tilegner deg ny kompetanse raskt.

Du må være god på å finne handlingsrom i en hverdag hvor dette kanskje ikke er så tydelig. Du setter deg tydelige mål samtidig som du inkluderer og anerkjenner innspill fra dine medarbeidere. 

Vi ser etter deg som evner å skape et arbeidsmiljø preget av tillit og samarbeid, og som er trygg i din leder rolle.

Enhetsleder har personalansvar for enhetens 12 medarbeidere bestående av 9 radiografer, 2 helsesekretærer og 1 portør. Som enhetsleder vil du få ansvaret for å sørge for et tett og nært samarbeid mellom ulike profesjoner både internt i enheten og ut mot andre fagmiljø.

Arbeidsoppgavene inkluderer sykefraværsoppfølging, rekruttering, arbeidsplanlegging, opplæring, budsjett og økonomi oppfølging samt faglig utvikling.

Enhetsleder har ansvaret for at enhetens aktiviteter driftes i henhold til lov og forskrift samt overordnede føringer.

Bli med på laget da vel. Sammen sørger vi for rett tjeneste til rett tid!