Categories
Bioingeniører

Bioingeniører – Jobbinordlandssykehuset

Vil du jobbe på lag med oss i moderne lokaler med morgendagens metoder og instrumenter?

Vi har ledig stilling for Fagansvarlig for prøvemottak og kundesenter og Fagansvarlig kvalitet

 

Bioingeniører ved Sentrallaboratoriet, Diagnostisk klinikk avd Bodø

Om diagonistisk klinikk

Diagnostisk klinikken yter tjenester til alle ledd i helsevesenet. Vi utfører medisinske laboratorietjenester herunder også patologi og obduksjoner, samt radiologiske og nukleærmedisinske undersøkelser for primær- og spesialisthelsetjenesten. Klinikken er lokalisert i Bodø, Lofoten og Vesterålen.

Klinikken er stor nok til å ha spesialiserte tjenester, men vi er små nok til at man som ansatt kan prøve ulike fagfelt hvis det er ønskelig. Vi legger til rette for at de av våre ansatte som ønsker det gis mulighet til å utøve eller delta i forskning innenfor sine fagfelt.  

Det er en godt sammensveiset klinikk hvor vi samarbeide på tvers av fag, avdelinger og yrker. Klinikken består av Bildediagnostisk avdeling, Laboratoriemedisinsk avdeling, Patologisk avdeling og har ca. 300 ansatte. Hos oss jobber det bioingeniører, laboratorieleger, molekylærbiologer, helsesekretærer, radiografer, radiologer, patologer og rådgivere. 

Vi er en høyteknologisk klinikk, som er langt framme når det kommer til teknologi og utstyr. Kontinuerlig arbeider vi med å forbedre kvalitetssystemet vårt, holde personalet faglig oppdatert og utvikle utstyrsparken med ny teknologi. Pasientene skal være trygg på at vi leverer rett tjeneste til rett tid. 

Ved NLSH jobber vi systematisk og målrettet på tvers av klinikkene for å trene på samhandling mellom profesjonene med pasienten i fokus. Diagnostisk klinikk er en viktig brikke i dette arbeidet. Klinikken er akkreditert i henhold til NS-EN ISO15189. I 2019 vant vi forbedringsprisen til Helse Nord for Team Slagalarm. Les her og se video her

Om Sentrallaboratoriet

På Sentrallaboratoriet sørger kyndige bioingeniørhender for at analysering og svarutgivelse av pasientprøver blir korrekt. Bioingeniørene hos oss er faglig sterke og mestrer en hverdag i høyt tempo, og har alltid fokus på kvalitet på våre tjenester. Til det beste for våre pasienter. Vi søker nå nye hender til å bidra i dette arbeidet – og kanskje er du en av dem!?

Våre kjennetegn:

Vi har en arbeidshverdag i turnus med stor variasjon i arbeidet, hvor vi har fokus på faglig utvikling. Hos oss blir du opplært i alle fagområder, noe som gir en bred og god erfaring. Du blir en del av en mangfoldig, vennlig, raus og inkluderende gjeng. I tillegg har vi et godt samarbeide med andre enheter og faggrupper som gjør arbeidsdagen ytterligere interessant. Vi har fokus på kvalitet i alle ledd; fra blodprøvetaking til analyse og svarutgivelse. I disse dager holder vi på å verifisere instrumentene i en flunkende ny og moderne ny automasjonslinje. Dette er en av landets mest moderne automasjonslinjer, og vil være i drift på nyåret. 

Se hva bioingeniør Åse Kristin Hopen synes om jobben på diagonistisk klinikk​:

«Det aller beste med å jobbe på sentrallaboratoriet syns jeg er at vi har så varierte arbeidsoppgaver og dager. Man får jobbe med så mange ulike fagområder.»
Åse Kristin Hopen

Bioingeniør

«Man har mye pasientkontakt, da vi har hovedansvaret for blodprøvetaking på sykehuset. Det å møte mennesker i alle livets faser syns jeg er givende, og det er noe jeg liker veldig godt i jobben min.»
Åse Kristin Hopen

Bioingeniør

«For tiden er vi inne i en veldig spennende fase med ny automasjon og nye analyseinstrumenter»
Åse Kristin Hopen

Bioingeniør

«I tillegg til jobben på sentrallaboratoriet ønsket jeg å flytte til Bodø blant annet på grunn av den fantastiske naturen som omgir byen.»
Åse Kristin Hopen

Bioingeniør

«Bodø er en spennende og urban by i utvikling, som samtidig har kort vei til det meste av turmuligheter»
Åse Kristin Hopen

Bioingeniør

Previous
Next
Categories
Bioingeniører

Fagansvarlige Bioingeniører – Jobbinordlandssykehuset

Diagnostisk klinikk

Diagnostisk klinikk yter tjenester til alle ledd i helsevesenet, og er lokalisert ved alle tre sykehusene i Nordlandssykehuset.

Bodø, Gravdal i Lofoten og Stokmarknes i Vesterålen

Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre kvalitetssystemet vårt, holde personalet faglig oppdatert og til en hver tid ha moderne utstyr.
Du som pasient skal være trygg på at vi leverer rett tjeneste til rett tid.

Klinikken består av:

  • Bildediagnostisk avdeling
  • Laboratoriemedisinsk avdeling
  • Patologisk avdeling

Livet i Nordlandssykehuset

Her blir du kjent med våre ansatte og får et glimt inn i deres jobbhverdag. Vi er stolte av dem alle og gjør alt vi kan for å gi dem best mulig betingelser i møtet med pasienter og pårørende.

Alice Lillegaard Pettersen

Alice (33) flyttet tilbake til hjembyen

– Sykehuset er stort nok til at man får vært med på mye, men lite nok til at man får varierte arbeidsoppgaver, sier bioingeniør Alice Lillegaard Pedersen. Les mer

Sentrallaboratoriet NLSH

Bioingeniør Åse Kristin (22) får utfordret seg selv

– Det aller beste med å jobbe på Sentrallaboratoriet er at vi har så varierte arbeidsoppgaver. Les mer

Ledige stillinger

Diagnostisk klinikk

Fagansvarlig for prøvemottak og kundesenter

Diagnostisk klinikk - Preanalytisk enhet

Fagansvarlig kvalitet

Sentrallaboratoriet, Diagnostisk klinikk

Categories
Sykepleiere

Nordlandssykehuset – Sykepleiere

ER DU SYKEPLEIER OG ØNSKER NYE UTFORDRINGER?

Nevrologisk og revmatologisk sengepost søker

Sykepleiere

Medisinsk avd. B3 søker

Sykepleiere / intensivsykepleiere

Medisinsk Poliklinikk K4

Sykepleier - lokal prosjektkoordinator i screeningprogram for tykk/endetarmskreft

Medisinsk post - B4

Sykepleiere

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Sykepleier

Nevrologisk og revmatologisk sengepost

Vi har følgende stillinger ledig:

1 x 75 % fast stilling som sykepleier ved nevrologisk og revmatologisk sengepost
Nordlandssykehuset kan tilby 100 % fast stilling,  og 25 % er da tilknyttet Bemanningssenteret.  Det må oppgis i søknaden om du ønsker kombinasjonsstilling eller ikke. 

1 x 100 % svangerskapsvikariat som sykepleier er ledig fra d.d. til mars 2023

Kombinertstillingen har alle arbeidshelger, høytidsturnus og sommerplan på Nevrologisk og revmatologisk sengepost.

Sykepleiere / intensivsykepleiere

Medisinsk avd Hjerte B3

Vi har 2 faste 100% stillinger ledig.

B3 er en sengeenhet som består av 21 senger. Enheten er inndelt i 8 overvåkningssenger for akutt og kritisk syke medisinske pasienter, og 13 senger, primært for pasienter med hjerterelaterte problemstillinger. Vi bemanner sykehusets scop/ telemetrisentral 24 timer i døgnet og er sammen med anestesiavdelingen tilknyttet stansteamet internt på sykehuset. Vi har egne AHLR instruktører.
Fra februar 2020 har avdelingen hatt ansvar for pasienter som skal til coronar angio og PCI, både elektivt og ø-hjelp. 
Enheten har egen fagsykepleier.
Våre ansatte er vår viktigste ressurs. Vi ønsker å knytte til oss de beste fagfolkene. Vi jobber derfor kontinuerlig med tilrettelegging for økt trivsel og godt arbeidsmiljø.

Sykepleier - lokal prosjektkoordinator i screeningprogram for tykk/endetarmskreft

Medisinsk Poliklinikk K4

Medisinsk Poliklinikk K4 er en enhet i Medisinsk Klinikk. Enheten består av fagene fordøyelse, infeksjon, hud og geriatri.
De fleste av våre pasienter utredes og behandles poliklinisk, og vi har sengeplass ved Medisinsk avdeling A4 for de av våre pasienter som trenger innleggelse.

Mellom 25-30 ansatte har tilhørighet til poliklinikken. Her samarbeider overleger, leger under utdanning, sykepleiere, sykepleierstudenter, assistent, helsesekretærer og ledere. Ved fagområdet fordøyelse utreder og behandler vi pasienter med mage/tarmsykdommer og leversykdom. Vi har lang erfaring med dagbehandling og opplæring til pasienter, dette utgjør en stor del av vår virksomhet. Vi utreder pasienter i pakkeforløp for kreft. 

Våren 2023 skal vi i gang med nasjonalt screeningprogram for tykk- og endetarmskreft. Vi søker lokal prosjektkoordinator for 3 år, i 20 % stilling. 

Sykepleier

Medisinsk post - B4

Vi har for tiden ledig følgende sykepleierstillinger:

  • 2 x 50% fast
  • 3 x 100% vikariat 1år

B4 er en travel indremedisinsk post som ivaretar lungesykdommer, hematologiske sykdommer og infeksjonssykdommer. Enheten har i dag  21 senger fordelt  på 3 hovedgrupper pasienter. Lunge, hematologi og Infeksjon. Det er mye kreft pasienter på avdelingen så du må tørre å være nær både pasienter og pårørende. Sykepleierne deles inn team  etter disse hovedgruppene. Vi prøver å få til kontinuitet her, men det er vanskelig så man må være forberedt på å arbeide innenfor alle fagfeltene.

Les mer om hva våre ansatte og livet i Nordlandssykehuset her:

Livet i Nordlandssykehuset – Nordlandssykehuset

Les også om livet utenfor jobb her #NLSHfritid – Nordlandssykehuset

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

For mer info om livet i Bodø se Bodø i Vinden (www.bodo.no) og følg #NLSHfritid – Nordlandssykehuset på Instagram.

Categories
Ledere av helsetjenester

Nordlandssykehuset – Assisterende enhetsleder Intensivenhet A og B

Assisterende enhetsleder Intensivenhet A og B

KIR Intensivenheten

Du får være med å lede denne freske gjengen og sammen med oss gå inn i et spennende utviklingsarbeid!

Kirurgisk klinikken har valgt å dele intensiven i to enheter, Intensiv A og Intensiv B. I denne forbindelse har fått to fast stilling som assisterende enhetsleder som vi søker kandidater til. Lederteamet vil bestå av to enhetsledere og to ass enhetsledere som vil jobbe tett sammen og samarbeide rundt den daglige driften.

Intensiv A og intensiv B har til sammen 10 intensivsenger og 15 senger for overvåkning av pasienter som har gjennomgått kirurgiske inngrep. Intensiv A og B har en stabil personalgruppe med totalt ca. 70 ansatte hvorav 90 % av disse er intensivsykepleiere. Vi ansetter også sykepleiere og bidrar til at disse får videreutdanning i intensivsykepleie. Assisterende enhetsleder er direkte underlagt enhetsleder og er dennes stedfortreder. Stillingen medfører dagarbeidstid med arbeid på helg. Ansvaret for å koordinere daglig drift vil være en av dine viktige oppgaver og sammen bistår du enhetsleder i ledelse av enheten. Enhetsleder vil ha personalansvaret og det faglige hovedansvar for postoperativ eller intensiv, for de 35 ansatte i enheten. Personalet i felles turnus og rullerer mellom enhetene.

 Dette er kanskje den utfordringen du kunne tenke deg som:

  • Trives i et spennende fagmiljø
  • Motiveres av utfordringer, hvor det å drifte en enhet godt er en slik utfordring
  • Ønsker en videre karriere som leder
  • Vil jobbe i et lederteam hvor det er flere som du kan samarbeide tett med
  • Vil være med å drive frem et spennende utviklingsarbeid
  • Trives i en aktiv og til tider hektisk hverdag
  • Tror du kan motivere medarbeidere

I søknaden spesifisere du om du søker på stilling ved intensiv A eller intensiv B

Arbeidsoppgaver

Hos oss vil du få flere spennende arbeidsoppgaver, blant annet:

  • Bistå enhetsleder i oppgaver som omfatter daglig drift.
    Personaladministrasjon herunder;
  • følge opp personinformasjon i våre administrative systemer
  • fraværsoppfølging og hente inn vikarer ved fravær
  • planlegging av turnus og arbeidstidsplanlegging
  • delta i tilsettingsprosesser
  • HMS, kvalitets- og forbedringsarbeidet
  • Delta i fagutvikling og ulike prosjekter for forbedring.
  • Tilrettelegging for opplæring og bistå i oppfølging av studenter

Kvalifikasjoner

  • Intensivsykepleier eller sykepleier
  • Ønskelig med erfaring fra intensiv/oppvåkningsavdeling
  • Formell lederutdanning og/eller ledererfaring er ønskelig
  • Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper
Vi ser etter en person som:

Har pågangsmot, som betyr at du er positiv og entusiastisk, er dyktig til å omstille deg, arbeider konstruktivt under press og påvirker miljøet

Er en god kommunikator, som betyr at du formidler informasjon med klarhet og letthet, god til å lytte, løser utfordringer på en åpen og ærlig måte

Er resultatorientert, som betyr at du setter mål og jobber for å nå dem, løser utfordringer, identifiserer og handler på uløste problemstillinger

Er relasjonsbyggeren, som betyr at du etablere troverdighet, tillit og innflytelse, samarbeider med andre på tvers av etablerte linjer.

Har lærevillighet, som betyr at du lærer av erfaringer og tilbakemeldinger, utvikler kompetanse over tid og bevisst egne styrker og svakheter.

Planlegger, som betyr at du utvikler omfattende og realistiske planer med både korte og lange tidshorisonter, forutser problemer, avstemmer mål med den større sammenhengen 

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

  • Engasjerte, dyktige, erfarende kollegaer i et godt arbeidsmiljø med høy fagkompetanse.
  • Høyt faglig nivå
  • Faglig og personlig utvikling
  • Gode utviklingsmuligheter og muligheten til å delta i lederopplæringsprogram
  • En hektisk og spennende arbeidshverdag i nye, moderne lokaler.
  • Et tett og godt samarbeide på tvers av avdelinger og fag.
  • Du får være en del av en avdeling i utvikling.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger.

Enheten er lokalisert ved Nordlandssykehuset avdeling Bodø. En spennende, urban by i utvikling, som er omringet av storslått natur. Byen har vært kåret til Norges mest attraktive by og ble nylig kåret til Europas kulturhovedstad 2024.

Astri Marie Blegeberg
Avdelingsleder
 907 24 399
 Astri-Marie.Blegeberg@nordlandssykehuset.no
Søknadsfrist: 16.01.2022
Categories
Jordmødre

Jordmødre og assisterende enhetsleder – Lofoten og Vesterålen

Fødestua Lofoten og Fødeavdelingen i Vesterålen



Vi søker nå nye dyktige kollegaer med på laget.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Å ankomme Lofoten fra havet eller lufta gir en uforglemmelig opplevelse, det er rett og slett magisk.

Og her ligger sykehuset, midt i Lofoten på øya Vestvågøy. Sykehuset er lokalsykehus for de fire Lofot-kommunene Moskenes, Flakstad, Vestvågøy og Vågan, med til sammen ca. 24.000 innbyggere.

Å bo og jobbe i Lofoten betyr kort vei til jobb, skole, butikk og barnehage. Om du må ta bussen, så stopper den like ved sykehuset. I Lofoten blomstrer kulturen. Vi har musikk-, kunst og teaterfestivaler og kunstnere med gallerier innenfor mange sjangre. Her hos oss møter fjellet havet, her kan du klatre og surfe, kjøre ski, kite og padle kajakk. Vi har kino og svømmehall, treningssenter og butikker. Og selvfølgelig – kort vei til flyplassen.

Sissel Juliussen, avdelingsleder kirurgisk avdeling Lofoten

NLSH Vesterålen – Leve og bo i Vesterålen

Ledige stillinger ved fødestua

Jordmor

Lyst til å jobbe som jordmor i Lofoten, da har du muligheten nå!

Vi har nå ledige stillinger som jordmor i 100%, i tre-delt turnus.

Ass.enhetsleder

Ønsker du å kombinere stilling som assisterende enhetsleder med jordmoroppgaver?

Jordmor - vikariat

I forbindelse med sykefravær har vi behov for en jordmor til vår fødeavdeling, i 85% stilling

Jordmor - Vesterålen

Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver på en mindre avdeling der du også får mer ansvar

Categories
Sykepleiere

Miljø- og helsepersonell psykiatri – Ferievikarer 2022 – Nordlandssykehuset

Miljø- og helsepersonell psykiatri

Psykisk helse- og rusklinikken søker ferievikarer med bakgrunn som sykepleier, spesialsykepleier, vernepleier, helsefagarbeidere og andre relevante helse- og sosialfaglige utdanningsretninger.

Studenter innen relevante helse- og sosialfaglige utdanningsretninger er også velkommen til å søke.

Kvalifikasjonskrav:

Assistent/student

  • Ingen formelle krav til utdanning

Helsefagarbeider

  • Norsk autorisasjon som helsefagarbeider

Sykepleier/vernepleier

  • Norsk autorisasjon som sykepleier/vernepleier

Spesialsykepleier/vernepleier med videreutdanning innen psykisk helsearbeid

  • Norsk autorisasjon som sykepleier/vernepleier, og fullført og godkjent videreutdanning med et omfang på 60–120 studiepoeng

Miljøterapeut

  • For stilling som miljøterapeut kreves relevant helse- og sosialfaglig utdanning på minimum bachelornivå
  • Politistudenter/-utdannede kan tilsettes ved Akuttenhet Nord, Sør, Salten og Sikkerhetsenheten

Generelt

  • For arbeid med barn og utviklingshemmede kreves det politiattest jf. helsepersonelloven §20a
  • Personlig egnethet vektlegges

Praktisk informasjon:

  • Behandling av søknadene skjer fortløpende, så ikke vent med å søke
  • Du må presisere fagbakgrunn og erfaring i søknaden
  • Dokumentasjon på fullført utdanning/videreutdanning bes legges ved søknad. Dokumentasjon må inneholde opplysninger om antall studiepoeng, hvilken grad og når graden ble oppnådd
  • Du oppgir hvilken enhet du ønsker å jobbe ved. Følg linkene nedenfor for mer info om hvor og hvilke behov vi har
  • Du oppgir alternativt arbeidssted hvis du ikke får førstevalget
  • Studenter tilsettes som assistenter
  • Du oppgir to referanser  i søknaden
  • Tilsetting skjer iht. de til enhver tid gjeldende lover og avtaler
  • Det vil være individuell opplæring
  • Vi er stadig på jakt etter flere dyktige folk!
    Klikk her for å lese mer om hvordan det er å jobbe i Nordlandssykehuset

Oversikt over ledige stillinger

Akuttenhet Nord, Sør og Salten (Bodø)

Akuttpsykiatrisk avdeling har tre likelydende enheter – Akuttenhet Nord, Akuttenhet Sør og Akuttenhet Salten.

Akuttenhetene tar imot øyeblikkelig hjelp-innleggelser fra hele Nordland fylke.

Ved enhetene gis det korttidsbehandling til personer med psykotiske tilstander, alvorlige affektive lidelser, alvorlige personlighets-forstyrrelser samt personer med sammensatte tilstandsbilder.

Enhetene er veldrevne og med et stabilt og kompetent fagmiljø.

Kontaktpersoner:

Akuttenhet Nord:
Ass. enhetsleder Daniel Solbakken | daniel.solbakken@nordlandssykehuset.no | 97140627

Akuttenhet Sør:
Enhetsleder Britt Eva Hansen | britt.eva.hansen@nordlandssykehuset | 48154827

Akuttenhet Salten:
Enhetsleder Ann Sofie Eriksen Magnussen | ann.sofie.eriksen.magnussen@nordlandssykehuset.no | 95949229

Regional enhet for psykose (Bodø)

Velkommen som søker på til oss på Regional enhet for psykose. Vi jobber innenfor et spennende fagfelt og tilhører spesialpsykiatrisk avdeling på NLSH.

Vi er delt i to enheter hvor 1.etg har pasienter over 30 år med langvarige eller tilbakevendende psykoselidelser. 2.etg har pasienter fra 16-30 år hvor det gis tilbud om utredning og behandlingsoppstart til unge, nysyke hvor det er mistanke om alvorlig sinnslidelse.

På sommeren er disse to enhetene sammenslått slik at du vil møte begge pasientgruppene.

Arbeidet vil bestå av miljøterapeutiske tiltak, observasjoner, organisering av aktiviteter, forefallende arbeid i enheten osv. Opplæring vil bli gitt.

Kontaktpersoner:
Enhetsleder Kirsti Kristensen | kirsti.pernille.kristensen@nlsh.no | 75570453

Ass. enhetsleder Ole-Christian Sæbø | ole-kristian.saebo@nlsh.no | 75570320
Ass. enhetsleder Bjørg Skjelstad | bjorg.skjelstad@nlsh.no | 75571428

Sikkerhetsenheten (Bodø)

Sikkerhetsenheten er en høyspesialisert, fylkesdekkende sikkerhetsenhet med 15 behandlingsplasser. Enheten gir et tilbud til pasienter med sammensatte utfordringer og behov for strukturerte, trygge omgivelser. Dette omfatter også mennesker som er dømt til behandling etter tvunget psykisk helsevern.  I løpet av vår 2022 vil to av de 15 plassene være forbeholdt regionale sikkerhetsplasser, av den grunn kreves det politi attest ved ansettelse ved Sikkerhetsenheten.

Miljøterapeut/miljøarbeider/assistent: Sentrale oppgaver er oppfølging og gjennomføring av gjeldende rutiner og retningslinjer for pasientene samt husregler. Bistå pasientene i dagliglivet gjennom målrettet miljøterapi og dokumentasjon av dette, og evne til å samarbeide med pasienter og personal. Utføre praktiske oppgaver i enheten.

Sykepleier/vernepleier: Sentrale oppgaver er utredning og langtidsbehandling. Behandlingen består av miljøterapi, medikamentell behandling, individualsamtaler, dokumentasjon og nettverksarbeid.

Kontaktperson:
Ass. enhetsleder Curt-Raimond Hansen | Curt-Raimond.Hansen@nordlandssykehuset.no | 97342955

Categories
Sykepleiere

Bioingeniører stråleterapeuter og radiografer – Ferievikarer 2022 – Nordlandssykehuset

Bioingeniører, stråleterapeuter og radiografer

Vi søker bioingeniører, stråleterapeuter og radiografer til ferievikariat.

Bioingeniørstudenter og helsesekretærer/helsefagarbeidere med erfaring med blodprøvetaking kan også søke ved noen av våre enheter.

Kvalifikasjonskrav:

Assistent/student

  • Ingen formelle krav til utdanning

Helsesekretær

  • Norsk autorisasjon som helsesekretær

Bioingeniør

  • Norsk autorisasjon som bioingeniør

Radiograf

  • Norsk autorisasjon som radiograf

Stråleterapeut

  • Norsk autorisasjon som radiograf og fullført videreutdanning
    innen stråleterapi

Praktisk informasjon:

  • Behandling av søknadene skjer fortløpende, så ikke vent med å søke
  • Du må presisere fagbakgrunn og erfaring i søknaden
  • Dokumentasjon på fullført utdanning/videreutdanning bes legges ved søknad
  • Dokumentasjon må inneholde opplysninger om antall studiepoeng, hvilken grad og når graden ble oppnådd
  • Du oppgir hvilken enhet du ønsker å jobbe ved. Følg linkene nedenfor for mer info om hvor og hvilke behov vi har
  • Du oppgir alternativt arbeidssted hvis du ikke får førstevalget
  • Studenter tilsettes som assistenter
  • Du oppgir to referanser  i søknaden
  • Tilsetting skjer iht. de til enhver tid gjeldende lover og avtaler
  • Det vil være individuell opplæring
  • Vi er stadig på jakt etter flere dyktige folk!
    Klikk her for å lese mer om hvordan det er å jobbe i Nordlandssykehuset

Oversikt over ledige stillinger

Laboratoriet (Lofoten)

Velkommen som søker til oss på laboratoriet i Lofoten!

Arbeidet til sommervikarer vil være blodprøvetaking på sengeposter, i akuttmottak og i poliklinikk, mottak og forsendelse av prøver, og enkelte analyser.

Kontaktperson:
Enhetsleder Linda H. Ness | linda.helen.ness@nlsh.no | 75572051

Mikrobiologisk enhet (Bodø)

Velkommen som søker til oss på Mikrobiologisk enhet. Hos oss vil vi sørge for god opplæring, og du blir godt tatt imot av våre erfarne kollegaer.

Vi analyserer mikrobiologiske prøver fra hele Nordland fylke. Som sommervikar vil du få opplæring på en helt konkret oppgave. Vi har pleid å bruke sommervikarer til preanalyse bakteriologi eller konkret opplæring til en analyse/instrument. Dette avhengig av enhetens behov.

Kontaktperson:
Enhetsleder Margaret Li | margaret.froseth.l@nlsh.no | 97093911

Sentrallaboratoriet (Bodø)

Enheten har ca. 40 stillinger, hovedsakelig bioingeniører. Vi mottar prøver fra Helgelandssykehusene og Nordlandssykehuset Lofoten, Vesterålen og Bodø. Vi har døgnbemanning og har et stort analyserepertoar. 

Som ferievikar må du regne med å delta i analysering av prøver innen medisinsk biokjemi og blodprøvetaking av polikliniske og inneliggende pasienter i tillegg til andre fellesoppgaver. Du må regne med å gå noen kveldsvakter og helg, men ingen alenevakter som student.

Kontaktperson:
Enhetsleder Tove Hvassing | tove.hvassing@nlsh.no | 95833753

Stråle (Bodø)

Vi søker stråleterapeuter/radiografer.

Arbeidsoppgaver vil bestå av pasientbehandling på Varian TrueBeam og IX.

Kontaktperson:
Enhetsleder Are Rasmussen | are.rasmussen@nlsh.no | 95555586

Blodbanken (Bodø)

Velkommen som søker hos oss!

Vi søker bioingeniører og bioingeniørstudenter.

Kontaktperson:
Enhetsleder Birgit-Maria Andersen | 
Birgit-Maria.Andersen@nordlandssykehuset.no

Categories
Helse og sosial

Renholdere kokker og assistenter innen drift og eiendom – Ferievikarer 2022 – Nordlandssykehuset

Senter for Drift og eiendom i Lofoten, Vesterålen og Bodø søker ferievikarer for sommeren 2022

Senter for Drift og eiendom søker ferievikarer innen renhold, kjøkken og kantine, sentralbord/resepsjon, og assistenter til drift og vedlikeholdsavdelingen og vaskeriet.

Som ferievikar hos oss får du en aktiv og variert arbeidsdag sammen med våre dyktige ansatte!

Kvalifikasjonskrav:

Assistent/student

  • Ingen formelle krav til utdanning

Sentralbord/resepsjon

  • Fagarbeiderutdanning (fagbrev) innen service og samferdsel, resepsjon eller lignende, eller 3 års videregående utdanning

Renholder

  • Ingen formelle krav til utdanning
  • Fagbrev i renhold gir lønn som renholdsoperatør

Kokk/kjøkkenassistent

  • Fagbrev i kokkfag
  • For stilling som kjøkkenassistent er det ingen formelle krav til utdanning

Praktisk informasjon:

  • Behandling av søknadene skjer fortløpende, så ikke vent med å søke
  • Du må presisere fagbakgrunn og erfaring i søknaden
  • Dokumentasjon på fullført utdanning/videreutdanning bes legges ved søknad. Dokumentasjon må inneholde opplysninger om antall studiepoeng, hvilken grad og når graden ble oppnådd
  • Du oppgir hvilken enhet du ønsker å jobbe ved. Følg linkene nedenfor for mer info om hvor og hvilke behov vi har
  • Du oppgir alternativt arbeidssted hvis du ikke får førstevalget
  • Studenter tilsettes som assistenter
  • Du oppgir to referanser  i søknaden
  • Tilsetting skjer iht. de til enhver tid gjeldende lover og avtaler
  • Det vil være individuell opplæring
  • Vi er stadig på jakt etter flere dyktige folk!
    Klikk her for å lese mer om hvordan det er å jobbe i Nordlandssykehuset

Oversikt over ledige stillinger

Drift og vedlikehold (Lofoten)

Velkommen som ferievikar hos oss!

Arbeidet til sommervikarene vil bestå av å male utvendig og innvendig, klipping av gress, portørtjenester som kjøring av blodprøver til flyplass, rydding og annet forefallende arbeid i avdelingen. Det er nødvendig at du har førerkort kl. B.

Kontaktperson:
Seksjonsleder Ronny Sørensen | Ronny.Sorensen@nlsh.no | 90747682

Kjøkken, postkjøkken og kantine (Lofoten)

Velkommen som ferievikar hos oss!

Vår enhet står for tillaging og servering av mat til alle pasienter på sykehuset fra vårt postkjøkken, i tillegg drifter vi kantinen som produserer og selger nydelig mat til ansatte, pasienter og besøkende.

Erfaring og kjennskap til kantinearbeid/storkjøkken er en fordel men ikke et krav da opplæring vil bli gitt.

Kontaktperson:
Enhetsleder Lill-Tove Grande Stensen | 95788430

Renhold (Lofoten)

Velkommen som ferievikar hos oss!

Vi utfører renhold i alle avdelinger på sykehuset, samt vask og reiing av senger. Våre dyktige renholdere tar godt imot deg og gir deg god opplæring.

Kontaktperson:
Seksjonsleder Sølvi J. Lorentzen | Solvi.jakobsen.lorentzen@nordlandssykehuset.no | 95455475

Kjøkken, postkjøkken og kantine (Vesterålen)

Velkommen som ferievikar hos oss!

Vår enhet står for tillaging og servering av mat til alle pasienter på sykehus og psykiatri. Vi leverer også mat til alle syke-/aldershjem i kommunen. Arbeidsoppgavene vil variere alt etter avdeling.

Erfaring og kjennskap til kantinearbeid/storkjøkken er en fordel men ikke et krav da opplæring vil bli gitt.

Kontaktperson:
Seksjonsleder Camilla J. Mathisen | 47171127

Renhold (Vesterålen)

Velkommen som søker til oss i Renhold Vesterålen.

Vi søker noen dedikerte renholdere som vil være vikarer mens de faste ansatte tar sin sommerferie. Du vil bli godt opplært i våre systemer og våre renholdsplaner.

Arbeidsoppgavene vi utfører er daglig renhold, periodisk renhold, hybel/leilighetsrenhold, bruk av forskjellige renholdsmaskiner, operasjonsrenhold mm.

Kontaktperson:
Enhetsleder Monica Watvedt | monica.watvedt@nordlandssykehuset.no | 94363777

Vaskeriet (Vesterålen)

Vi er en liten og trivelig avdeling med kun 3 ansatte. Vi søker deg som har lyst å jobbe i vaskeriet sammen med oss. Du vil bli få opplæring i alle oppgaver som er her.

Arbeidsoppgaver vil bestå av folding og sluttbehandling av tøy, tømming/fylling av maskiner og tørketromler.

Kontaktperson:
Enhetsleder Sissel Sjøvoll | sissel.sjovoll@nordlandssykehuset.no | 93639301

Kjøkken, Panorama kafé (Bodø)

Velkommen som ferievikar hos oss!

Vår seksjon står for tillaging og servering av mat til alle pasienter på sykehus og psykiatri. Arbeidsoppgavene vil være varierende. I tillegg drifter vi Panorama kafe som produserer og selger nydelig mat til ansatte, pasienter og besøkende.

Erfaring og kjennskap til kantinearbeid/storkjøkken er en fordel men ikke et krav da opplæring vil bli gitt.

Kontaktpersoner:
Kjøkkensjef Ove Belden | Ove.andor.Belden@nordlandssykehuset.no | 41429621
Ass. kjøkkensjef Roger Olsen | roger.olsen@nordlandssykehuset.no | 99300356
Enhetsleder Margarita Basista | Margarita.Basista@nordlandssykehuset.no | 96651165

Renhold (Bodø)

Velkommen som ferievikar hos oss!

Vi søker noen dedikerte renholdere som vil være vikarer mens de faste ansatte tar sin sommerferie. Du vil bli godt opplært i våre systemer og våre renholdsplaner.

Arbeidsoppgavene vi utfører er daglig renhold, periodisk renhold, hybel/leilighetsrenhold, bruk av forskjellige renholdsmaskiner, operasjonsrenhold.

Vi utfører renhold i alle avdelinger på sykehuset, samt vask og reiing av senger. Våre dyktige ledere og renholdere vil ta godt imot deg og gi deg god opplæring.

Jobb hos oss kan gi muligheter for tilkallingsvakter etter endt ferieperiode.

Kontaktpersoner:
Seksjonsleder Bente Bredesen | Bente.Aina.Bredesen@nordlandssykehuset.no | 95296500
Enhetsleder renhold somatikk Lena Mari Olsen | Lena.Mari.Olsen@nordlandssykehuset.no | 46925198
Enhetsleder renhold operasjon Karin Beiermann | karin.beiermann@nordlandssykehuset.no | 97109238
Enhetsleder renhold psykiatri Rita Hardy | Rita.Sonja.Hardy@nordlandssykehuset.no | 46761313

Sentralbord/resepsjon (Bodø)

Velkommen som søker til oss på Sentralbord/resepsjon Bodø.

Vi søker noen dedikerte sekretærer som vil være vikarer mens de faste ansatte tar sin sommerferie. Jobben vil være 3-tredelt turnus, og du vil bli godt opplært før du går i selvstendige vakter.

Arbeidsoppgavene vi utfører vil være sentralbordbetjening og resepsjonistarbeid i hovedinngangen på sykehuset.

Jobb hos oss kan gi muligheter for tilkallingsvakter etter endt ferieperiode.

Kontaktperson:
Seksjonsleder Anne Aga | Anne.Synnove.Aga@nordlandssykehuset.no | 41629418

Categories
Helse og sosial

Helsesekretærer – Ferievikarer 2022 – Nordlandssykehuset

Helsesekretærer

Vi søker helsesekretærer og sekretærer til ferievikariat sommeren 2022.

Elever som tar helsesekretærutdanningen er også velkommen til å søke.

Kvalifikasjonskrav:

Assistent/student

  • Ingen formelle krav til utdanning

Helsesekretær/sekretær

  • Autorisert helsesekretær, medisinsk sekretær eller sekretær med erfaring fra sykehus

Praktisk informasjon:

  • Behandling av søknadene skjer fortløpende, så ikke vent med å søke
  • Du må presisere fagbakgrunn og erfaring i søknaden
  • Dokumentasjon på fullført utdanning/videreutdanning bes legges ved søknad. Dokumentasjon må inneholde opplysninger om antall studiepoeng, hvilken grad og når graden ble oppnådd
  • Du oppgir hvilken enhet du ønsker å jobbe ved. Følg linkene nedenfor for mer info om hvor og hvilke behov vi har
  • Du oppgir alternativt arbeidssted hvis du ikke får førstevalget
  • Studenter tilsettes som assistenter
  • Du oppgir to referanser  i søknaden
  • Tilsetting skjer iht. de til enhver tid gjeldende lover og avtaler
  • Det vil være individuell opplæring
  • Vi er stadig på jakt etter flere dyktige folk!
    Klikk her for å lese mer om hvordan det er å jobbe i Nordlandssykehuset

Oversikt over ledige stillinger

Post og dokumentasjon (Bodø)

Arbeidet til ferievikarene vil bestå av skanning av pasientdokumentasjon til DIPS.

Kontaktperson:
Avdelingsleder Vivi-Ann Samuelsen | vivi-ann.samuelsen@nordlandssykehuset.no | 99031244

Seksjon for klinisk støtte Lofoten

Velkommen som søker til oss på Seksjon for klinisk støtte Lofoten.

Som ansatt hos oss jobber du med den administrative pasientflyten i sykehuset. Vi er opptatt av at nyansatte får god opplæring og føler seg trygg i arbeidsoppgavene de skal utføre.

Arbeidet til sommervikarer kan bestå av oppgaver som skriving etter diktat, administrative registreringer, skanning av dokumenter og ekspedisjonsarbeid.

Kontaktperson:
Seksjonsleder Linda Mitterschifftaler | linda.iren.mitterschifftaler@nlsh.no | 76572767

Seksjon for klinisk støtte Vesterålen

Velkommen som søker til oss på Seksjon for klinisk støtte Vesterålen.

Som ansatt hos oss jobber du med den administrative pasientflyten i sykehuset. Vi er opptatt av at nyansatte får god opplæring og føler seg trygg i arbeidsoppgavene de skal utføre.

Arbeidet til sommervikarer kan bestå av oppgaver som skriving etter diktat, administrative registreringer, skanning av dokumenter og ekspedisjonsarbeid.

Kontaktperson:
Avdelingsleder Lisa Haug | lisa.haug@nlsh.no | 75572538

Categories
Helse og sosial

Barnepleiere sykepleiere og jordmødre – Ferievikarer 2022 – Nordlandssykehuset

Barnepleiere, sykepleiere og jordmødre

Barneklinikken og Kvinneklinikken søker ferievikarer med bakgrunn som jordmor, sykepleier, helsefagarbeider og barnepleier til våre sengeposter, nyfødtintensiv, fødeavdelinger og poliklinikk.

Ved noen av våre enheter kan også assistenter, jordmorstudenter, medisinerstudenter og 3. års sykepleierstudenter søke.

Kvalifikasjonskrav:

Assistent/student

  • Ingen formelle krav til utdanning

Helsefagarbeider

  • Norsk autorisasjon som helsefagarbeider

Barnepleier

  • Krav til norsk autorisasjon som helsefagarbeider og fullført videreutdanning i barsel- og barnepleie

Sykepleier

  • Norsk autorisasjon som sykepleier 

Jordmor

  • Norsk autorisasjon som jordmor

Generelt

  • For arbeid med barn og utviklingshemmede kreves det politiattest, jf. helsepersonelloven §20a
  • Personlig egnethet vil vektlegges

Praktisk informasjon:

  • Behandling av søknadene skjer fortløpende, så ikke vent med å søke
  • Du må presisere fagbakgrunn og erfaring i søknaden
  • Dokumentasjon på fullført utdanning/videreutdanning bes legges ved søknad. Dokumentasjon må inneholde opplysninger om antall studiepoeng, hvilken grad og når graden ble oppnådd
  • Du oppgir hvilken enhet du ønsker å jobbe ved. Følg linkene nedenfor for mer info om hvor og hvilke behov vi har
  • Du oppgir alternativt arbeidssted hvis du ikke får førstevalget
  • Studenter tilsettes som assistenter
  • Du oppgir to referanser  i søknaden
  • Tilsetting skjer iht. de til enhver tid gjeldende lover og avtaler
  • Det vil være individuell opplæring
  • Vi er stadig på jakt etter flere dyktige folk!
    Klikk her for å lese mer om hvordan det er å jobbe i Nordlandssykehuset

Oversikt over ledige stillinger

Barnemedisin (Bodø)

Barnemedisin er en sengepost med 10 heldøgnsenger til barn i alderen 0-16 år. De fleste kommer inn med medisinske diagnoser, men vi har også noen barn med ortopediske, kirurgiske og ØNH diagnoser.

Arbeidsoppgaver hos oss består blant annet av:

  • Å observere barnets helsetilstand og funksjonsevne. Vi bruker Pevs scoringssystem
  • Å vurdere, prioritere, iverksette og evaluere sykepleietiltak sammen med lege og øvrige helsepersonell
  • Medisinering både iv. og per.os
  • Bruk av ulike medisinteknisk utstyr
  • Å organisere slik at pasienten får utført alle sine undersøkelser på en forsvarlig og effektiv måte
  • Forefallende arbeid i avdelingen

Sykepleier gjør alle mottak/utskrivelse av barn på sengeposten sammen med lege. Nødvendig opplæring og veiledning vil bli gitt.

Kontaktperson:
Enhetsleder Lindis Tollåli | lindis.tollali@nordlandssykehuset.no | 90365528

Nyfødt intensiv (Bodø)

Velkommen som søker til oss på Nyfødtintensiv. Hos oss vil vi sørge for god opplæring og du blir tatt godt vare på av våre erfarne kollegaer.

Vi behandler premature fra uke 26 og syke nyfødte fra hele Nordland fylke, med unntak av Narvik som tilhører UNN.

Arbeidet til sommervikarer vil bestå i stell og pleie av de mest stabile pasientene, opplæring og veiledning til foresatte samt forefallende arbeid i avdelingen.

Kontaktpersoner:
Enhetsleder Anne Grethe Skogøy |anne.grethe.skogoy@nlsh.no | 90198349
Ass. enhetsleder Hanne Sofie Andreasson | hanne.sofie.andreasson@nlsh.no | 90241294

Fødestua Lofoten

Vi ønsker jordmødre velkommen til Fødestua i ferievikariater.

Vi ivaretar den gravide og hennes partner gjennom svangerskap, fødsel og barseltid.

Vi har svangerskaps-, gynekologisk- og ultralyd-poliklinikk. Vi har enkelte gynekologiske inngrep, og innleggelser i forbindelse med dette.

Hjemmevakter må påberegnes, og det er tredelt turnus, eventuelt med flere helger.

Kontaktperson:
Enhetsleder Linda Sandsund | 75572233

Føde/gyn Vesterålen

Avdelingen er organisert under kvinne/barn klinikken og er en kombinert føde og barselavdeling, med i overkant av 300 fødsler pr år. Vi har fulldøgns gynekologberedskap, og samarbeider tett med fødestua i Lofoten, fødeavdelingen/kvinneklinikken og nyfødt intensiv i Bodø. Hos oss vil du få jobbe i ei trivelig avdeling med både svangerskapsomsorg, med fødsler og i barsel.

Kontaktperson:
Enhetsleder Lisa Jakobsen | lisa.jakobsen@nordlandssykehuset.no | 98258738

Føde-/barselavdelingen og KK Poliklinikk (Bodø)

Fødeavdelingen er en Mor-Barn vennlig kombinert føde/ barselavdeling med observasjonspost. Fødeavdelingen har fire fødestuer.

Vi tilbyr samtaler i forkant av fødsel med kvinner med fødselsangst og ammepoliklinikk to dager i uken. Risikofødende fra hele Nordlandfylke er selektert til å føde hos oss. Vårt felles mål er å gi den nybakte familien en best mulig start i livet.

Fødeavdelingen søker etter jordmødre, jordmor-studenter, barnepleiere, sykepleiere/sykepleierstudenter (fra 2. året).

Poliklinikken (gynekologi og obstetrikk) søker sykepleier/jordmor til poliklinisk dagarbeid.

Oppgi i søknaden om du søker ferievikariat ved fødeavdelingen eller ved poliklinikken.

Kontaktperson:
Enhetsleder Ragnhild Schrøder Elvik | ragnhild.schroder.elvik@nlsh.no | 41515513
Ass. enhetsleder Pernille Aune | pernille.aune@nlsh.no | 45177889