Categories
Bioingeniører

Bioingeniør – Jobbinordlandssykehuset

Vil du jobbe på lag med oss i moderne lokaler med morgendagens metoder og instrumenter?

Vi har ledige stillinger for bioingeniører. 

Bioingeniører ved Laboratoriemedisinsk avdeling, Diagnostisk klinikk

Om diagonistisk klinikk

Diagnostisk klinikken yter tjenester til alle ledd i helsevesenet. Vi utfører medisinske laboratorietjenester herunder også patologi og obduksjoner, samt radiologiske og nukleærmedisinske undersøkelser for primær- og spesialisthelsetjenesten. Klinikken er lokalisert i Bodø, Lofoten og Vesterålen.

Klinikken er stor nok til å ha spesialiserte tjenester, men vi er små nok til at man som ansatt kan prøve ulike fagfelt hvis det er ønskelig. Vi legger til rette for at de av våre ansatte som ønsker det gis mulighet til å utøve eller delta i forskning innenfor sine fagfelt.  

Det er en godt sammensveiset klinikk hvor vi samarbeider på tvers av fag, avdelinger og yrker. Klinikken består av Bildediagnostisk avdeling, Laboratoriemedisinsk avdeling, Patologisk avdeling og har ca. 300 ansatte. Hos oss jobber det bioingeniører, laboratorieleger, molekylærbiologer, helsesekretærer, radiografer, radiologer, patologer og rådgivere. 

Vi er en høyteknologisk klinikk, som er langt framme når det kommer til teknologi og utstyr. Kontinuerlig arbeider vi med å forbedre kvalitetssystemet vårt, holde personalet faglig oppdatert og utvikle utstyrsparken med ny teknologi. Pasientene skal være trygg på at vi leverer rett tjeneste til rett tid. 

Ved NLSH jobber vi systematisk og målrettet på tvers av klinikkene for å trene på samhandling mellom profesjonene med pasienten i fokus. Diagnostisk klinikk er en viktig brikke i dette arbeidet. Klinikken er akkreditert i henhold til NS-EN ISO15189. I 2019 vant vi forbedringsprisen til Helse Nord for Team Slagalarm. Les her og se video her

Om Laboratoriemedisinsk avdeling

Her sørger kyndige bioingeniørhender for at analysering og svarutgivelse av pasientprøver blir korrekt. Bioingeniørene hos oss er faglig sterke og mestrer en hverdag i høyt tempo, og har alltid fokus på kvalitet på våre tjenester. Til det beste for våre pasienter. Vi søker nå nye hender til å bidra i dette arbeidet – og kanskje er du en av dem!?

Våre kjennetegn:

Vi har en arbeidshverdag i turnus med stor variasjon i arbeidet, hvor vi har fokus på faglig utvikling. Hos oss blir du opplært i alle fagområder, noe som gir en bred og god erfaring. Du blir en del av en mangfoldig, vennlig, raus og inkluderende gjeng. I tillegg har vi et godt samarbeide med andre enheter og faggrupper som gjør arbeidsdagen ytterligere interessant. Vi har fokus på kvalitet i alle ledd; fra prøvetaking til analyse og svarutgivelse. Vi har akkurat satt i drift en flunkende ny og moderne ny automasjonslinje.

Se hva bioingeniør Åse Kristin Hopen synes om jobben på diagonistisk klinikk​:

«Det aller beste med å jobbe på sentrallaboratoriet syns jeg er at vi har så varierte arbeidsoppgaver og dager. Man får jobbe med så mange ulike fagområder.»
Åse Kristin Hopen

Bioingeniør

«Man har mye pasientkontakt, da vi har hovedansvaret for blodprøvetaking på sykehuset. Det å møte mennesker i alle livets faser syns jeg er givende, og det er noe jeg liker veldig godt i jobben min.»
Åse Kristin Hopen

Bioingeniør

«For tiden er vi inne i en veldig spennende fase med ny automasjon og nye analyseinstrumenter»
Åse Kristin Hopen

Bioingeniør

«I tillegg til jobben på sentrallaboratoriet ønsket jeg å flytte til Bodø blant annet på grunn av den fantastiske naturen som omgir byen.»
Åse Kristin Hopen

Bioingeniør

«Bodø er en spennende og urban by i utvikling, som samtidig har kort vei til det meste av turmuligheter»
Åse Kristin Hopen

Bioingeniør

Previous
Next

Spektakulære og vakre Lofoten søker Bioingeniør

Laboratoriet i Nordlandssykehuset Lofoten er en enhet i Diagnostisk klinikk, Laboratoriemedisinsk avdeling som har laboratorier i Bodø, Vesterålen og Lofoten. Enheten i Lofoten har 12 stillinger og aktiv vakt hele døgnet. Det er en arbeidsplass med varierte oppgaver i et svært godt arbeidsmiljø. 

Hva ser vi etter hos deg?

Vi søker en vaktgående bioingeniør med autorisasjon som bioingeniør. Siste års bioingeniørstudenter oppfordres også til å søke. Du må beherskes norsk godt, både muntlig og skriftlig

Vi ser etter deg som er effektiv, strukturert, fleksibel og selvstendig. Du er god til å samarbeid, har gode kommunikasjonsevner, lærer raskt og takler å håndtere flere ting samtidig.

Ellers håper vi du har godt humør og er omgjengelig.

Dette kan vi tilby deg

Vi har gunstige pensjons- og forsikringsordning og lønn etter gjeldende overenskomster og avtaler. Vi har også gode vaktkompensasjoner for stillinger i turnus. 

I Lofoten har vi et stort tilbud av natur- og friluftsaktiviteter både på land, til fjells og til havs i midnattssol og under nordlyset. Vi har også gode og varierte kulturtilbud i regionen vår.

Hos oss vil du få spennende muligheter og utfordrende oppgaver. Disse skal du løse i samarbeide med veldig hyggelige kollegaer i et spennende arbeidsmiljø som er opptatt av forbedringsarbeid og det beste for pasienten. Her vil du få lærings- og utviklingsmuligheter med god støtte på veien! 

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram og se hva våre ansatte gjør på fritiden #NLSHfrititid

Bioingeniør

Diagnostisk laboratoriet Stokmarknes, Nordlandssykehuset

Er du bioingeniør og ønsker spennende og varierte arbeidsoppgaver vil vi at du søker på jobb hos oss i vakre Vesterålen!

Vi kan tilby et flott moderne sykehus, med lyse trivelige lokaler og et godt arbeidsmiljø med faglige engasjerte medarbeidere.

Vi har kort vei til naturopplevelser i alle retninger både sommer og vinter!

Nordlandssykehuset Vesterålen flyttet i Mai 2014 inn i helt nytt sykehus. Vi har nå et nytt og moderne lokalsykehus med generelle funksjoner innenfor akuttberedskap, indremedisin og kirurgi, føde, medisinsk servicefunksjoner og pasienthotell. Sykehuset er lokalisert i Stokmarknes, kommunesenteret til Hadsel kommune. -En kommune omringet storslått natur! Her finner du blant annet kjente landemerker som Trollfjorden, Brottøya og Møysalen. Flyplassen ligger nært med flyplassen nært dermed er det god samferdsel og forbindelse til resten av landet.

 Arbeidsoppgaver

Hos oss vil du få varierte arbeidsoppgaver innen blodbank, hematologi, koagulasjon og medisinsk biokjemi. Arbeidsoppgavene rulleres kontinuerlig slik at du får variasjon, og vi har aktiv vakt døgnet rundt

Hva ser vi etter hos deg?

Vi søker en vaktgående bioingeniør med autorisasjon som bioingeniør. Siste års bioingeniørstudenter oppfordres også til å søke. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig godt for kommunikasjon internt med kolleger, med rekvirenter og med pasienter

Vi ser etter en person som er strukturert og nøyaktig i din arbeidsform og som har god evne til å jobbe konsentrert og systematisk ved høy arbeidsmengde. Du må ha gode kommunikasjonsevner og trives med pasientkontakt

Dette kan vi tilby deg

Her vil du få jobbe i et godt arbeidsmiljø med faglig engasjerte medarbeidere som deler kompetanse. Vi har en arbeidsplass hvor vi ser og bryr oss om hverandre. Du vil få utfordrende og varierte arbeidsoppgaver og samarbeid godt mellom ulike yrkesgrupper.

Vi har gunstige pensjons- og forsikringsordning og lønn etter gjeldende overenskomster og avtaler. Vi har også gode vaktkompensasjoner for stillinger i turnus. 

I Lofoten har vi et stort tilbud av natur- og friluftsaktiviteter både på land, til fjells og til havs i midnattssol og under nordlyset. Vi har også gode og varierte kulturtilbud i regionen vår.

Hos oss vil du få spennende muligheter og utfordrende oppgaver. Disse skal du løse i samarbeide med veldig hyggelige kollegaer i et spennende arbeidsmiljø som er opptatt av forbedringsarbeid og det beste for pasienten. Her vil du få lærings- og utviklingsmuligheter med god støtte på veien! 

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram og se hva våre ansatte gjør på fritiden #NLSHfrititid

Ved Blodbankenheten Bodø har vi ledig 2 faste stillinger som vaktgående bioingeniør

Til sammen jobber 130 ansatte i avdelingen, fordelt på Blodbankenheten, Sentrallaboratoriet, Preanalytisk enhet, og Mikrobiologisk enhet. Blodbankenheten har ca.16 ansatte fordelt på bioingeniører, helsesekretærer og sekretær.

Enhetene samarbeider mye på tvers og noen oppgaver er definert som fellesansvar, eksempelvis prøvetaking, poliklinikk og prøvemottak. Blodbankenheten og Sentrallaboratoriet har felles vaktsamarbeid.

Hva ser vi etter hos deg?

Du er motivert, viser initiativ og bidrar til godt samarbeid og faglig utvikling?
Vi ønsker at du er aktiv i den faglige og organisatoriske utviklingen som skjer i faget. Ny maskinpark og nye metoder fordrer fleksibilitet og endringsvillighet.
Vi har svært gode individuelle opplæringsprogram, og hos oss er trygghet og arbeidsglede noe vi har fokus på.

I god pasientomsorg, og i et godt arbeidsmiljø, er begreper som serviceorientert og å ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner egenskaper som er viktig for oss.

Arbeider du godt både selvstendig og i team og at det å håndtere flere ting samtidig, sortere og prioritere faller naturlig for deg er det kanskje akkurat deg vi ønsker som vår nye kollega.

Arbeidsoppgaver her hos oss

Stillingen innebærer helkontinuerlig vaktturnus og deltakelse i avdelingens fellesoppgaver, herunder:

  • Tapping av blodgivere
  • Aferese
  • Blodkomponentframstilling
  • Typing, screening og antistoffutredning av blodgivere, pasienter og gravide
  • Klargjøring og utlevering av blodprodukter
  • Stillingen innebærer helkontinuerlig vaktturnus og deltakelse i avdelingens fellesoppgaver

Kvalifikasjoner

  • Norsk autorisasjon som bioingeniør
  • Ønskelig med bioingeniør som nylig har erfaring fra vaktgående, selvstendig arbeid i blodbank, både innenfor fagområdene tapping, komponent og transfusjonsimmunologi. Dette vil vektlegges.
  • Gode norsk kunnskaper, både muntlig og skriftlig

Vi tilbyr 

Vi har gunstige pensjons- og forsikringsordning og lønn etter gjeldende overenskomster og avtaler. Vi har også gode vaktkompensasjoner for stillinger i turnus. 

Hos oss vil du få spennende muligheter og utfordrende oppgaver. Disse skal du løse i samarbeide med veldig hyggelige kollegaer i et spennende arbeidsmiljø som er opptatt av forbedringsarbeid og det beste for pasienten. Her vil du få lærings- og utviklingsmuligheter med god støtte på veien! 

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram og se hva våre ansatte gjør på fritiden #NLSHfrititid

Categories
Sykepleiere

Ferievikarer – Vesterålen

Vi søker ferievikarer til Vesterålen

Vesterålen

«Vesterålen har alt man trenger og kan ønske seg både i arbeidstid og ikke minst på fritiden.

Livet i nord er en herlig blanding av vill, vakker og storslått natur, et frisinnet og inkluderende folkeslag, fravær av rushtrafikk og storbylivets mas og stress. Jeg savner tidvis det urbane bylivet i Oslo, men det går fort over, når man ser ut vinduet enten hjemmefra eller på kontoret – til praktfulle fjelltopper som bader i sollyset man bare har her nord for polarsirkelen.

Flere av mine tilflyttende kolleger blir værende i Vesterålen, slik som jeg; selv om planen i utgangspunktet kanskje bare var å jobbe her i et år. Det er til og med de som velger å komme tilbake etter å ha flyttet sørpå igjen Det er veldig godt å være ansatt og tilflytter i Vesterålen. Arbeidsmiljøet på sykehuset i Stokmarknes er godt og vi har spennende og varierende arbeidsdager. Noen dager er roligere enn andre og som på andre steder har vi også hektiske perioder. Vi har gode kolleger og ledere som faglig utfordrer og løfter samtidig som man føler seg ivaretatt. Fritiden her i Vesterålen er preget et svært aktivt turnuslegemiljø som både er kulturinteresserte og friluftsmennesker. Vi går majestetiske fjellturer rett etter jobb, drive med klatring, padler i kajakk, gå på konserter ved Hurtigrutens Hus eller på Sortland og teater, møtes for et treff hvor vi nyter reker og øl på den lokale puben Rødbrygga m.m. Det er kort oppsummert svært enkelt å leve det gode liv i Vesterålen. Kom selv – du vil raskt skjønne hva jeg mener.»

Geir Brokstad, avdelingsleder Kirurgisk avdeling Vesterålen

Nordlandssykehuset Vesterålen søker ferievikarer innen sykepleie.

Vårt sykehus i Vesterålen er nytt og moderne. Vi er akkurat “passe stort” slik at du som sykepleier vil få en bred og god erfaring som vi er stolte av å kunne gi deg. Vi får ofte tilbakemeldinger fra større sykehus om at “våre” sykepleiere kan mye og har vært innom det meste innenfor kirurgisegmentet. Her er en nærmere beskrivelse av sykehuset.

I tillegg ligger vi sentralt plassert i vakre Vesterålen omringet av naturperler som gir et hav av tur og fritidsmuligheter, og med flyplassen nært er det god samferdsel og forbindelse til resten av landet. Les hva Visit Vesterålen beskriver om området.


Vi har behov for:

  • Sykepleiere
  • Intensivsykepleiere
  • Jordmødre

Vi tilsetter løpende så ikke nøl med å søk!

Intensivsykepleiere:

Felles Intensiv/Akuttmottak/Dagkirurgi søker engasjerte og kvalifiserte Intensivsykepleiere/Sykepleiere for våre områder. Vi kan tilby en spennende hverdag sammen med trivelige kollegaer, hvor tempoet til tider kan være høyt, men hvor godt arbeidsmiljø, teamarbeid og faglighet er i fokus.

Sykepleiere:

Sykepleie til kirurgiske, ortopediske, urologiske og gynekologiske pasienter. 

Jordmødre:

Avdelingen er organisert under kvinne/barn klinikken og er en kombinert føde og barselavdeling, med i overkant av 300 fødsler pr år. Vi har fulldøgns gynekologberedskap, og samarbeider tett med fødestua i Lofoten, fødeavdelingen/kvinneklinikken og nyfødt intensiv i Bodø. Hos oss vil du få jobbe i ei trivelig avdeling med både svangerskapsomsorg, med fødsler og i barsel.

Kvalifikasjoner

Norsk autorisasjon

Beherske norsk skriftlig og muntlig

 

Søknadsfrist: Snarest

Ta gjerne kontakt for en uformell prat om stillingen og mulighetene – eller meld din interesse.
Kontaktinformasjon
May-Brith Bech
Rådgiver
+47 75 57 12 27
mbe028@nlsh.no
Categories
Sykepleier

Ferievikar – Lofoten

Vi søker ferievikarer til Lofoten

Lofoten

Lofoten er et fantastisk skue – med storslåtte og varierte natur.
Om sommeren kan man vandre langs sandstrender, oppleve spektakulære fjellturer og nyte midnattssolen i nydelige omgivelser.
Vårt vakre øyrike byr på et bredt spekter av aktiviteter knyttet til friluftsliv og idrett, kunst og kulturtilbud (www.lofoten.info). Vestvågøy er den største kommunen i Lofoten, men ca.11.500 innbyggere.
Vi har gode reiseforbindelser både med båt og fly.
Ønsker du en kombinere Lofotmagien og sommerjobb, søk hos oss!

Nordlandssykehuset Lofoten søker ferievikarer.

Vi har behov for:

  • Sykepleiere
  • Sykepleierstudenter
  • Spesialsykepleier / Sykepleier med erfaring fra Overvåkning/mottak/dagkirurg
  • Operasjonssykepleiere
  • Anestesisykepleiere 
  • Jordmor 

Se hva visitlofoten foreslår til alt du kan gjøre på fritiden. 
Les mer om sykehuset på Gravdal her

Vi tilsetter løpende så ikke nøl med å søk!

Overvåking/Akuttmottak:

Overvåkningsenheten og akuttmottaket er en spennende og hektisk arbeidsplass med interessante problemstillinger. Vi står ofte ovenfor komplekse problemstillinger og får brynt oss på tverrfaglige utfordringer.

Vi har et nært samarbeid med både medisinske og kirurgiske leger, i tillegg til anestesitjenesten, operasjonsenheten og øvrige fagpersoner på sykehuset.

Arbeidsoppgaver her er varierte. Vi driver sykepleie og behandling til akutte og kritisk syke pasienter, herunder blant annet respiratorbehandling, både invasiv og non-invasiv, og telemetriovervåkning. Vi har også postoperativ sykepleie. I tillegg koordinerer vi pasientforløp og samarbeider tett med andre enheter i sykehuset.

På Overvåking/Akuttmottaket har vi behov for vikarer spesielt fra midten av juli og hele august. Vi dekker bolig og reise.

Anestesisykepleiere:

Anestesisykepleier med erfaring innen: akuttkirurgi, dagkirurgi, keisersnitt, barneanestesi, tci, traumemottak, medisinsk mottak. Hjemmevakt ordning fra kl 1800 hverdager og helg.

Operasjonssykepleiere:

Vi søker oprerasjonsykepleier med bred erfaring til et spennende miljø i Lofoten. Vi har oprerasjoner innen ortopedi, gyn, gastro og øre-nese-hals. Du vil få egen kontakt i avdelingen som vil gi evt opplæring og følge deg opp. Operasjonsykepleier inngår i traume og sectio team. Du må kunne stå i utfordrende situasjoner og ha gode samarbeidsevner.

For operasjonssykepleierne kan også sykepleier med bred erfaring være aktuelle, men de er bare med i sectio og traumeteam.

Sykepleiere:

Vi tilbyr varierende, spennende og utfordrende oppgaver innen kirurgi, ortopedi og palliasjon. Vi jobber i team med hjelpepleiere, kirurger og fysioterapeuter, samt kommunene. Du vil få opplæring i medisinteknisk utstyr. Vi jobber tre-delt turnus

Autorisasjon som sykepleier
Du må beherske norsk muntlig og skriftlig
Du må beherske digitale verktøy

Vi ser etter egenskaper som:
-Er fleksibel
-Er arbeidsom og takler en arbeidshverdag med høyt tempo
-Er handlekraftig
-Har gode samarbeidsevner

Jordmødre:

Vi ønsker jordmødre velkommen til Fødestua i ferievikariater. Vi ivaretar den gravide og hennes partner gjennom svangerskap, fødsel og barseltid. Vi har svangerskap-gynekologisk-og ultralyd poliklinikk. Vi har enkelte gynekologiske inngrep, og innleggelser i forbindelse med dette. Hjemmevakter må påberegnes, og det er tredelt turnus, evt med flere helger.

Søknadsfrist: Snarest

Ta gjerne kontakt for en uformell prat om stillingen og mulighetene – eller meld din interesse.
Kontaktinformasjon
May-Brith Bech
HR-Rådgiver
+47 75 57 12 27
mbe028@nlsh.no
Categories
Bioingeniører

Bioingeniør – Jobbinordlandssykehuset

Bioingeniør

Diagnostisk laboratoriet Stokmarknes, Nordlandssykehuset

Er du bioingeniør og ønsker spennende og varierte arbeidsoppgaver vil vi at du søker på jobb hos oss i vakre Vesterålen.
Vi kan tilby et flott moderne sykehus, med lyse trivelige lokaler og et godt arbeidsmiljø med faglige engasjerte medarbeidere.

Vi har kort vei til naturopplevelser i alle retninger både sommer og vinter!

Laboratoriet har 13 ansatte.

Arbeidsoppgaver
  • Varierte arbeidsoppgaver innen blodbank, hematologi, koagulasjon og medisinsk biokjemi.
  • Arbeidsoppgavene rulleres kontinuerlig, og vi har aktiv vakt døgnet rundt
Kvalifikasjoner
  • Autorisert bioingeniør
Personlige egenskaper
  • Må beherske norsk skriftlig og muntlig godt for kommunikasjon internt med kolleger, med rekvirenter og med pasienter
  • Du er strukturert og nøyaktig i din arbeidsform
  • Du har god evne til å jobbe konsentrert og systematisk ved høy arbeidsmengde
  • Du har gode kommunikasjonsevner
  • Du må trives med pasientkontakt
  • Du har god arbeidskapasitet og samarbeidsevne
  • Personlig egnethet/skikkethet vektlegges
Vi tilbyr
  • Et godt arbeidsmiljø med faglig engasjerte medarbeidere som deler kompetanse
  • En arbeidsplass hvor vi ser og bryr oss om hverandre
  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
  • Godt samarbeid mellom ulike yrkesgrupper
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • Lønn iht. gjeldende overenskomster og avtaler

Søknadsfrist 20.04.2022

Kontakt
Oddny Kristin Remlo
Avdelingsleder
Tlf: 908 66 044
 
 

Diagnostisk klinikk

Diagnostisk klinikk yter tjenester til alle ledd i helsevesenet, og er lokalisert ved alle tre sykehusene i Nordlandssykehuset.

Bodø, Gravdal i Lofoten og Stokmarknes i Vesterålen

Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre kvalitetssystemet vårt, holde personalet faglig oppdatert og til en hver tid ha moderne utstyr.
Du som pasient skal være trygg på at vi leverer rett tjeneste til rett tid.

Klinikken består av:

  • Bildediagnostisk avdeling
  • Laboratoriemedisinsk avdeling
  • Patologisk avdeling
Categories
Sykepleiere

Anestesisykepleier Jobbinordlandssykehuset

Vi søker anestesisykepleiere til vakre Vesterålen!

– Ønsker du å jobbe i et allsidig fagmiljø som er opptatt av faglig utvikling og å levere god faglig kvalitet og samtidig være omringet av fjell og hav?

Nordlandssykehuset Vesterålen har ledig to 100 % stilling (èn fast og et vikariat) som anestesisykepleier i enhet for operasjon / anestesi og sterilsentral.

Tiltredelse snarlig og etter avtale.

Vi er en del av Kirurgisk klinikk ved Nordlandssykehuset HF som består av 13 fagområder, herunder anestesi, bariatrisk kirurgi, bryst –endokrin kirurgi, gastrokirurgi, generellkirurgi, gynekologi, karkirurgi, ortopedi, plastikk kirurgi, thorax kirurgi, øre-nese-hals og øyespesialiteter. Klinikken behandler pasienter på ulike omsorgsnivå og har virksomhet i Bodø, Lofoten og her i Vesterålen. Klinikken har ca 800 ansatte for delt på leger, sykepleiere, spesialsykepleiere, helsefagarbeidere / hjelpepleier og merkantilt personell.   

Ytterst i verden, ytterst i vest....

Vårt sykehus er «akkurat passe stort» og er et nytt og moderne lokalsykehus med generelle funksjoner innenfor akuttberedskap, indremedisin og kirurgi, føde, medisinske servicefunksjoner og pasienthotell. 

Sykehuset er lokalisert i Stokmarknes, kommunesenteret til Hadsel kommune – en kommune omringet storslått natur! Her finner du blant annet kjente landemerker som Trollfjorden, Brottøya og Møysalen. Flyplassen ligger nært, dermed er det god samferdsel og forbindelse til resten av landet. 

Livet i Vesterålen er enkelt! Her er det ingen rushtrafikk, det er lite eller ingen ventelister når du ønsker å delta arrangementer, det er korte avstander, barnehageplass og ro. Samtidig har vi alt vi trenger og det er mange muligheter. Vi har klatrehall, idrettslag og flere kor. Vi har handelssentrumet Sortland, kulturhus hvor riksteateret har stoppested, kaféer og restauranter av høy kvalitet, i tillegg til musikkforening og korps. 

Her har vi et godt arbeidsmiljø hvor vi vektlegger at pasienter møtes med kvalitet, trygghet og respekt. Alle yrkesgrupper jobber tatt sammen på tvers av fag og avdelinger. Det er høyt under taket, vi tar vare på hverandre og er opptatt av at alle skal bli sett og at nye skal få bli kjent og inkludert! 

Fotocred: våre egne ansatte på tur

Arbeidsdagene her hos oss

Hos oss får du jobbe med elektiv kirurgi innenfor ortopedi, gynekologi, generellkirurgi, gastro/coloscopi og urologi. Her er det Akuttkirurgi, dagkirurgi, barneanestesi, obstetrikk, tci. Du vil delta i traumemottak, medisinsk mottak, dårlig barn og være en del av stansteamet. Anestesisykepleier har også anestesi poliklinikk. Vaktene er fordelt slik: 

Dagtid fra 08:00 – 15:30

Aftenvakt fra 15:00 – 18:00 med Hjemmevakt fra 18:00 – 08:00 på hverdager. 

Hjemmevakt i helger fra fredag 18:00. Overtidsbetaling ved utrykning på vakt. 

Jobb hver fjerde helg

Hva ser vi etter hos deg?

  • Norsk autorisasjon som sykepleier
  • Videreutdanning i anestesisykepleie
  • Du må beherske skandinavisk språk, muntlig og skrift

Vi ser etter deg som

  • er en engasjert medarbeider som kan jobbe selvstendig og i team i en hektisk hverdag.
  • har stor interesse for anestesi. 
  • kan omstille deg raskt da endringer i arbeidshverdagen skjer hurtig. 
  • har evner til å stå i utfordrende situasjoner 
  • har gode samarbeidsevner
  • er faglig dyktig
  • er fleksibel og tilpasningsdyktig
  • er effektiv og løsningsorientert
  • er positiv og sosial og som kan bidra til et godt arbeidsmiljø

Hos oss får du

Du vil få spennende muligheter, bred, faglig erfaring og utfordrende oppgaver, i et trygt og godt arbeidsmiljø.  Disse skal du løse i samarbeide med gode kollegaer i et spennende fagmiljø som er opptatt av forbedringsarbeid og metodikk. Du vil få god opplæring, støtte og veiledning fra erfarne kolleger, som ønsker å inkludere deg. Vi har også et veldig godt tverrfaglig samarbeide der vi utfyller hverandre på tvers av fag og kompetanse. En av mange fordeler med å jobbe på et mindre sykehus er at du blir fort kjent med “alle” og vi tar vare på hverandre på tvers av avdelinger og yrkesgrupper. I tillegg har vi som nevnt et nytt moderne sykehus og utstyr.

Det er også gode muligheter for kompetanseutvikling og vi har blant annet forbedringsutdanning og lederutdanning, Les mer om vår kompetanseutvikling her. Vi har også et spennende og aktivt forskningsmiljø.

Lønn fastsettes etter gjeldende kriterier for stillinger og vi har gode pensjons og forsikringsordninger.

Vi har hytter til utleie m.m. Les mer om dette her

Følg oss gjerne på FacebookInstagram og se hva våre ansatte gjør på fritiden #NLSHfrititid og Velkommen til Vesterålen (visitvesteralen.com)

Har du spørsmål eller er nysgjerrig? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi slår gjerne av en uformell prat og forteller deg mer om oss!

Categories
Elektronikkingeniører

Avdelingsingeniør- Nordlandssykehuset HF

Medisinsk teknisk avdeling søker Avdelingsingeniør

Avdelingsleder Malvin Gismervik ønsker å komme i kontakt med deg.

Ta gjerne kontakt for en uformell prat om stillingen og mulighetene
– eller meld din interesse, helt uforpliktende og konfidensielt.

Medisinsk teknisk  avdeling ved Nordlandssykehuset (MTA) har ansvar for teknisk service, vedlikehold og forvaltning av det medisinsk tekniske utstyret (MTU) på sykehuset. I tillegg har vi en egen seksjon med ansvar for behandlingshjelpemidler (BHM), det vil si medisinsk utstyr og forbruksmateriell som brukes i hjemmet eller på institusjoner.

MTA  har 10 tilsatte i Bodø,   2 i Vesterålen og  2 i Lofoten.  BHM har 4  stillinger.

Vi søker etter en Avdelingsingeniør i fast 100% stilling på MTA i Vesterålen

Arbeidsoppgaver

  • Arbeidsområdet omfatter service, reparasjoner, vedlikehold og forvaltning av MTU og tilhørende systemløsninger ved  Nordlandssykehuset. 
  • Deltagelse i anskaffelsesprosesser og implementering av nytt MTU.
  • Deltagelse i prosjekter knyttet til MTU og samhandling med våre leverandører av IKT tjenester
  • Opplæring gjennom kurs i inn og utland må påregnes.

Kvalifikasjoner

  • Det søkes primært etter person med ingeniør/bachelor utdanning innen Medisinsk teknikk / elektronikk / IKT / automasjon / mekatronikk / kybernetikk .    Annen relevant utdanning som f.eks teknikisk fagskole innenfor elektronikk, avionikk, flyteknikk, automasjon kan komme i betraktning. 
  • Erfaring med feilsøking og feilretting av medisinsk teknisk utstyr og/eller laboratorieutstyr vil bli vektlagt.
  • Praktisk erfaring fra vedlikeholdsarbeid av elektronikk/mekanikk / el. installasjoner er en fordel.
  • Mange MTU-systemer er basert på IKT teknologi og er tilknyttet sykehusets IKT løsninger. Derfor ønsker vi søkere med god teknisk forståelse innen PC, server, nettverk, databaser, datasikkerhet.
  • Det er ønskelig at den som tilsettes har offentlig godkjenning (DSB samtykke) for selvstendig å kunne utføre reparasjon på elektromedisinsk utstyr i henhold til forskrift om bruk og vedlikehold av elektromedisinsk utstyr

Personlige egenskaper

  • Evne til systematisk, strukturert og selvstendig arbeid.
  • Evne til å løse både praktiske (verktøybaserte) og teoretiske arbeidsoppgaver
  • Gode samarbeidsevner og positiv holdning til ditt arbeid.
  • Evne til å organisere, prioritere og til å ta initiativ.
  • Takler stressituasjoner og en hektisk arbeidshverdag.
  • Trives med å arbeide i et tverrfaglig miljø.
  • Gode kommunikasjonsferdigheter, både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk.
  • Bidra til godt og positivt arbeidsmiljø.
  • Man jobber tett opp mot det kliniske miljøet og også mot pasienter. Personlig egnethet vil derfor vektlegges høyt.

Vi tilbyr

  • Tilsetting skjer i henhold til de enhver tid gjeldende lover og reglement.
  • Gunstige pensjons/- og forsikringsordninger.
  • Lønn etter avtale.

Søknadsfrist: 31. mars 2022

Ta gjerne kontakt for en uformell prat om stillingen og mulighetene – eller meld din interesse.
Kontaktinformasjon
Malvin Gismervik
Categories
LIS

Lege i spesialisering 2/3

Lege i spesialisering 2/3

Lofoten og Vesterålen distriktspsykiatriske senter, Voksenpsykiatrisk enhet

Lofoten og Vesterålen Distriktspsykiatriske senter (DPS) er et moderne DPS. Våre enheter er lokalisert ved Stokmarknes, Svolvær, Leknes og Gravdal. 

Vårt mål er at Lofoten og Vesterålen DPS skal være ledende på kvalitet og pasientsikkerhet, vi skal tilby utredning og behandling i tråd med nasjonale faglige retningslinjer. Vi legger vekt på å tilby gode og faglig oppdaterte behandlingstilbud. Tverrfaglig arbeid, kollegial støtte og veiledning er satt i system og en viktig del av arbeidshverdagen. Mulighet for faglig oppdatering og kompetanseheving prioriteres høyt hos oss. 

I vårt DPS har vi en god blanding av nyansatte og ansatte med lang erfaring og vi tenker at det styrker teamet vårt!

Voksenpsykiatrisk enhet (poliklinikk) i Lofoten har ledig fast stilling for lege i spesialisering, med fullføring til psykiater.

Voksenpsykiatrisk enhet Lofoten driver poliklinisk behandling og er lokalisert på Gravdal og i Svolvær. Vi er tverrfaglig sammensatt med til sammen 15 behandlerstillinger på Gravdal og 4 i Svolvær, bestående av psykiatere, psykologer, psykologspesialister, leger i spesialisering, psykiatriske sykepleiere, spesialsosionomer og vernepleier. Enheten er samlokalisert med BUP, Ambulant akutteam og FACT. Enhet for kognitiv terapi er lokalisert i Svolvær og Leknes, der det drives gruppeterapier og tilpassede behandlingsforløp. Egen døgnenhet er lokalisert på Stokmarknes, ellers benyttes døgnenheter hovedsakelig i Bodø.

Tentativ plan for gjennomføring av utdanningsløpet utarbeides ved tiltredelse av stillingen. For mer informasjon om utdanningsløpet, se informasjon om LIS-utdanning ved Nordlandssykehuset her.

Hvorfor jobbe hos oss?

Ved Voksenpsykiatrisk enhet Lofoten får du en unik mulighet for å kombinere spesialistutdanning og faglig utvikling, med uforglemmelige naturopplevelser og idylliske fiskevær i verdens vakreste øyrike!

Lofoten ligger som en vegg i det turbulente Norskehavet nord for polarsirkelen. Her kan du padle havkajakk mellom øyene, fange en ekte lofottorsk eller speide etter havørn som svever over himmelen. Den ville utposten har majestetiske fjell, dype fjorder, skrikende sjøfuglkolonier og lange, hvite strender der bare de tøffeste bader. I øygruppens varierende landskap kan du spille golf, vandre, fiske, dra på havrafting eller dykke. Fjelltoppene frister både offpiste-kjørere og klatrere i verdensklasse. Lofoten er også et av Norges beste, og verdens nordligste, områder for surfing.

Vinterfisket har vært, og er, en bærebjelke for regionen. Her kan du oppleve spenningen og atmosfæren om bord i en fiskebåt. Tørrfisk er hovedingrediens i mange av de smakfulle rettene som serveres på de lokale restaurantene, og fås også som snacks i de fleste butikkene. Øyene er også kjent for sine mange fiskevær, der du kan leie en rorbu og nyte den vakre naturen fra «fjærsteinan». Fra mai til midten av juli kan du oppleve midnattssol, mens nordlyset ofte gnistrer mellom september og midten av april.

Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe i Nordlandssykehuset? 

For mer informasjon og innsikt i livet som ansatt ved Nordlandssykehuset følg oss gjerne på Instagram eller se #nlshfritid.

Du kan lese mer om livet i og utenfor Nordlandssykehuset her eller følge vår Facebook side.

Arbeidsoppgaver
Bidra til helhetlige og faglig forsvarlige pasientforløp gjennom:

  • Utredning, diagnostisering og behandling av psykisk lidelse innenfor pakkeforløp psykisk helse – voksne og TSB
  • Medikamentelle vurderinger og behandling
  • Somatiske vurderinger
  • Veiledning/undervisning internt og eksternt
  • Bidra til tverrfaglig samarbeid og faglig utvikling

Kvalifikasjoner

  • Norsk autorisasjon som lege
  • Gjennomført LIS 1 tjeneste/turnus i Norge
  • Gode kunnskaper i norsk, både muntlig og skriftlig
  • Erfaring fra psykisk helse og poliklinisk arbeid er ønskelig

Hvem er du?

  • Du har gode kommunikasjonsferdigheter
  • Du er selvstendig og ansvarsfull, og har gode ferdigheter når det gjelder organisering av eget arbeid
  • Du holder deg faglig oppdatert og er interessert
  • Du har gode samarbeidsevner og verdsetter gjensidig veiledning
  • Du er fleksibel og positiv

Personlig egnethet og gode relasjonelle egenskaper vektlegges

Vi tilbyr

  • Ved Voksenpsykiatrisk enhet har vi et godt arbeidsmiljø med hyggelige, engasjerte og løsningsorienterte kollegaer
  • Vi har implementert pakkeforløp, og etablert FACT og B4DT i vår region, og samarbeider tverrfaglig omkring våre pasienter
  • Det legges til rette for individuell og faglig utvikling gjennom deltakelse i Helse Nords utviklingsprogram for leger i spesialisering
  • Det gis klinisk veiledning og opplæring i relevante behandlings- og utredningsmetoder. Her kan du få psykoterapiveiledning fra første dag!  
  • Lønn etter gjeldende lover og avtaler. Rekrutteringstillegg psykiatri kr. 75.000,-
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger gjennom KLP

Arbeidssted: Gravdal

Søknadsfrist: 27.03.2022

Kontaktinformasjon: 
Elin Anita Pettersen
Enhetsleder
 41443839
 Elin.Anita.pettersen@nordlandssykehuset.no