Sykepleierstudent - fast helge- og feriestilling

HR Bemanningssenteret, Nordlandssykehuset

Ønsker du deg en spennende arbeidshverdag i et miljø med høy faglig kompetanse?

Nordlandssykehuset HF har 10 ledige helge- og feriestillinger. Er du 2.- eller 3.års student og ønsker deg en forutsigbar og trygg innføring i din fremtidige sykepleierjobb kan dette kanskje være noe for deg.

Som sykepleierstudent i helge- og feriestilling ved Bemanningssenteret, vil du jobbe turnus med arbeid per tiden hver 3. helg og fem uker innenfor sykehusets hovedferieavvikling, ukene 25-33.
Her er det mulighet for individuelle ønsker og tilpasninger. De faste helgestillingene tilpasses innenfor en stillingsandel på intervall 12 – 20 %.
 
I en studentstilling i Nordlandssykehuset vil du få muligheten til å lære mer om fagområder innen somatikk og/eller psykiatri. Vi vektlegger god opplæring slik at du kan føle deg trygg på jobb og oppleve faglig utvikling.
 
Etter endt sommerjobb tredje studieår vil det være muligheter for fast heltidsstilling som sykepleier. Enten via Bemanningssenteret eller i en kombinasjon med enheter som har behov. I stilling tilknyttet Bemanningssenteret vil du jobbe opp mot enheter og fagområder i en begrenset rullering. Her vil din kompetanse, dine interesser og sykehusets behov bli vektlagt. Ved å jobbe på ulike enheter får du med deg verdifull erfaring fra flere fagfelt som vil være nyttig i din karriere som sykepleier.
 
Her kan du lese mer om Bemanningssenteret og om noen av våre flotte medarbeidere.
 
Vi søker deg som ønsker å utvikle deg som sykepleierstudent og som vil bidra med din kompetanse og ditt engasjement til det beste for vårt fagmiljø. Hvis du liker å jobbe i en hektisk og meningsfull hverdag, med fokus på pasienten og det tverrfaglige samarbeidet, kan dette være jobben for deg.

Arbeidsoppgaver
Som sykepleierstudent i Bemanningssenteret vil du bidra til god og effektiv pasientbehandling i nært samarbeid med andre faggrupper. 
Kvalifikasjoner
  • Påbegynt 2. eller 3. år bachelor i sykepleie
  • Beherske norsk skriftlig og muntlig
Personlige egenskaper
  • Ha gode kommunikasjonsevner
  • Være en god lagspiller med positiv innstilling og godt humør
  • Være løsningsorientert og fleksibel
  • Personlig egnethet blir vektlagt
Vi tilbyr
  • Bemanningssenteret vektlegger grundig opplæring og tett oppfølging av våre medarbeidere.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • Oppstart etter avtale.
  • Mulighet for heltid etter endt utdannelse
Søknadsfrist: 31.05.2022
 
Irene Flatvoll-Pedersen
Seksjonsleder
 415 83 184
 Irene.Flatvoll-Pedersen@nordlandssykehuset.no
 
Maria Støver Knutsen
Rådgiver
 75 57 02 99
 Maria.Knutsen@nordlandssykehuset.no
 
Greta Ingrid Hovde
Rådgiver
 75 57 01 90
 Greta.Ingrid.Hovde@nordlandssykehuset.no

Bemanningssenteret i Nordlandssykehuset

Bemanningssenteret jobber for å fremme heltidskultur i sykehuset og tilbyr 100 %-stillinger i ulike modeller. Noen jobber hele sin stilling i Bemanningssenteret, mens andre kombinerer deltidsstilling på moderpost med stilling i Bemanningssenteret, slik at de totalt jobber heltid. I begge variantene får du din egen arbeidsplan som sikrer deg forutsigbarhet.