Categories
Bioingeniører

Nordlandssykehuset – Bioingeniør – DIAG Mikrobiologisk enhet

Bioingeniør

Ved Mikrobiologisk enhet er det ledig fast stilling som  bioingeniør med snarlig tiltredelse. Mikrobiologisk enhet har for tiden ca 30 ansatte, og vi arbeider med fagområdene bakteriologi, PCR og serologi. Hos oss vil du komme inn i et trivelig arbeidsmiljø, og vi vil tilby god opplæring. Nyutdannede oppfordres til å søke.
Vi har fokus på kvalitet, og er opptatt av stadig å gjøre forbedringer. De fleste analysene er akkreditert etter ISO 15189.

Enheten er organisert under Laboratoriemedisinsk avdeling som består av Blodbankenheten, Sentrallaboratoriet, Preanalytisk enhet og Mikrobiologisk enhet lokalisert i Bodø. Du kan også lese her om hvordan vi har det i Bodø

Laboratoriemedisinsk avdeling har moderne og godt utstyrte laboratorier i flotte lokaler.
Mikrobiologisk enhet har for tiden arbeid på dagtid alle dager.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil bli rutinearbeid innenfor dyrkning, serologi og/eller PCR avhengig av enhetens behov.
Det forventes at man utfører arbeidet i henhold til klinikkens kvalitetssystem og enhetens prosedyrer. 

Kvalifikasjoner

Autorisert bioingeniør (Norsk godkjenning).
Søkere utenfor Skandinavia må dokumentere god kunnskap i skriftlig og muntlig norsk.

Nyere erfaring mikrobiologi vil bli vektlagt, men er ikke et krav.

Personlige egenskaper
  • Du liker å jobbe etter rutiner og prosedyrer
  • Du bidrar til et godt arbeidsmiljø
  • Du har evne til å jobbe både selvstendig og i team
  • Du tar de riktige prioriteringene i en travel arbeidshverdag.
  • Du kommuniserer godt med andre både i enheten og i avdelingen
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt
 Vi tilbyr
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • Lønn iht. gjeldende overenskomster og avtaler
  • Godt arbeidsmiljø
  • Utfordrende og variert arbeid

Kontakt:

Margaret Frøseth Li
Enhetsleder
970 93 911
 

Søknadsfrist: 16. desember 2022

Categories
Jordmødre

Jordmor i Vesterålen Nordlandssykehuset

Jordmor

Vil du jobbe som jordmor i en kombinert føde- og barselavdeling midt i hjertet av Nord-Norge?

Fødeavdelingen i Vesterålen er organisert under Kvinneklinikken, og er en kombinert føde- og barselavdeling med i overkant av 300 fødsler pr. år.

Avdelingen har fulldøgns gynekologberedskap, og samarbeider tett med fødestua i Lofoten, føde- og barselavdelingen og nyfødt intensiv i Bodø.

Hos oss vil du få jobbe i ei trivelig avdeling med både svangerskapsomsorg, med fødsler og i barsel. Vi tilbyr kommunejordmortjenester til flere kommuner i Vesterålen, og om dette er noe du syns virker interessant kan det vurderes at større eller mindre deler av stillingen er knyttet til kommunehelsetjenesten i tillegg. Du vil derfor få en variert og allsidig jordmor-hverdag om du velger å jobbe hos oss!

Du vil jobbe i tredelt turnus, med arbeid hver tredje helg. Noen bakvakter vil være innbakt i arbeidsplanen din.

 

Vi har ledig 100 % fast stilling samt et svangerskapsvikariat med oppstart snarest. Flere vikariater fremover vil høyst sannsynligvis komme. 
Vi hører også gjerne fra deg som er ferdig utdannet jordmor til våren.

Ønsker du mindre stillingsprosent kan dette oppgis i søknaden.

Arbeidsoppgaver

Du vil jobbe som jordmor i en kombinert føde- og barselavdeling midt i indrefileten av Nord-Norge.

Vår avdeling har både kompliserte og ukompliserte fødsler og forløp, og du vil få en allsidig og spennende arbeidshverdag der du kan ha fokus på trygghet og kvalitet til den fødende.

Kvalifikasjoner
  • Norsk autorisasjon som jordmor
  • Behov for datakunnskaper, og gjerne med erfaring fra dataprogrammene Partus og DIPS
  • Spesielt interessert om søkeren har videreutdanning som ultralydjordmor
Personlige egenskaper
  • Det er en fordel om du har bred erfaring fra lignende avdelinger, men nyutdannede er også hjertelig velkommen til å søke
  • Den vi søker bør være trygg og kunne jobbe både selvstendig og i team
  • Søker må kunne snakke norsk eller andre nordiske språk
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt
Hos oss får du

Mulighet til å jobbe ved et av Norges nyeste sykehus, i trivelige, moderne lokaler. Vi tilbyr utfordrende og varierte arbeidsoppgaver på en mindre avdeling der du også får mer ansvar. Hos oss er det et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer og et tverrfaglig samarbeid med flere avdelinger og på tvers av helseforetaket. Vi er en avdeling som har fokus på kvalitet- og forbedringsarbeid.
 
Vi dekker inntil kr. 5000,- pr. måned i husleie for vikariater i 1 år, og kan ved fast ansettelse tilby flyttegodtgjørelse iht. gjeldende rutiner. Ved behov er det mulig å leie personalbolig.
 
I Vesterålen er det gode muligheter for tur- og fritidsaktiviteter, med fjord, fjell og vakker natur rett utenfor døren.
 
Vi tilbyr gode pensjons- og forsikringsordninger, og lønn i henhold til gjeldende overenskomster.

Generell informasjon:
  • Kun søknader elektronisk via WebCruiter vil bli vurdert
  • Attester og vitnemål samt to referanser legges ved søknaden
  • Originalpapirer etterspørres ved innkalling til intervju
  • Det må leveres politiattest, jfr. Helsepersonelloven §20a
  • I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.
  • Nordlandssykehuset ønsker ikke kontakt med selgere

Søknader blir vurdert fortløpende.

Søknadsfrist: 08.01.2023
 
Lisa Jakobsen, enhetsleder
Tlf. 982 58 738
E-post lisa.jakobsen@nordlandssykehuset.no
Categories
Sykepleiere

Avdelingsleder -intensivavdelingen Nordlandssykehuset

Vi søker avdelingsleder til intensivavdelingen i Bodø

Kirurgisk klinikk består av 13 fagområder, herunder anestesi, bariatrisk kirurgi, bryst–endokrin kirurgi, gastrokirurgi, urologi, generellkirurgi, gynekologi, karkirurgi, ortopedi, plastikk kirurgi, thorax kirurgi, øre-nese-hals og øyespesialiteter. Klinikken behandler pasienter på ulike omsorgsnivå og har virksomhet i Bodø, Lofoten og Vesterålen. Klinikken har ca. 900 ansatte fordelt på ulike faggrupper.

Klinikken er organisert med 8 avdelinger: seks avdelinger i Bodø , en avdeling i Lofoten og en avdeling i Vesterålen. Vi søker nå etter avdelingsleder for avdeling Intensiv da vår nåværende leder går av med pensjon 28. februar 2023 etter lang tjenestetid. 

Avdelingsleder skal bidra til at avdelingens drift og at virksomheten skjer i henhold til lover, forskrifter og reglement, og skal bidra til å utvikle god medisinsk praksis og gode pasientforløp ved alle lokasjoner. Avdelingsleder skal videre legge til rette for klinikkens kontinuerlige forbedringsarbeid og bidra aktivt til at vi oppnår klinikkens visjoner og mål, samt sørge for at egen avdeling jobber systematisk med kvalitet, HMS, fagutvikling og økonomistyring.

Avdeling Intensiv er satt opp med fire underliggende enheter:

  • Enhet for Kirurgisk mottak og postoperativ (K2)
  • Enhet for Intensiv A
  • Enhet for Intensiv B
  • Enhet for Luftambulanse

I Kirurgisk klinikk har våre medarbeidere kunnskap og holdninger som gjør at vi skaper gode, trygge og tilgjengelige helsetjenester. Vi sikrer høy standard på tjenestene ved kontinuerlig kvalitetsforbedring. Derfor legger vi til rette for at ansatte med interesse og engasjement for forbedringsarbeid gis opplæring, ansvar og støtte. I kirurgisk klinikk deler vi gode erfaringer, bidrar til forbedring og lærer av våre feil.  Vi planlegger og samhandler på tvers av avdelinger, klinikker og lokasjoner til det beste for pasienten, og møter alle pasienter og medarbeidere med høflighet og respekt, og spør: “Hva er viktigst for deg?”

Vi vektlegger samarbeidsevne og personlig egnethet høyt i vår rekruttering. Kirurgisk klinikk består av 13 fagområder, herunder anestesi, urologi, bariatrisk kirurgi, bryst–endokrin kirurgi, gastrokirurgi, generellkirurgi, gynekologi, karkirurgi, ortopedi, plastikk kirurgi, thoraxkirurgi, øre-nese-hals og øyespesialiteter. Klinikken behandler pasienter på ulike omsorgsnivå og har virksomhet i Bodø, Lofoten og Vesterålen. Klinikken legger til rette for fagutvikling og samarbeid på tvers av lokasjonene for å sikre god kvalitet, og det er gode muligheter for ambulering. Vi har også et tett samarbeid med Universitetet i Nord Norge, som innebærer utdanning for en stor andel medisinstudenter de to siste årene av studiet (Bodø-pakken), inkludert embedseksamen. 

Vi er opptatt av forskning og har per tiden flere Ph.D kandidater i vår klinikk. Vi har et spennende miljø på avdelingen, og ønsker å tilby en moderne behandling for pasientene i Nordland.

Intensiv avdelingene er en del av Kirurgisk klinikken. Enheten flyttet inn i flotte nye lokaler i februar 2020. Her har vi har det topp moderne lokaler, utstyr og det vi liker å kalle vår «Terapeutiske utsikt». Intensivenheten har 10 intensivsenger, og 15 senger for overvåkning av pasienter som har gjennomgått kirurgiske inngrep eller radiologisk intervensjon. Vi behandler alle kategorier intensivpasienter, med unntak av kardiologi og nevrokirurgi. Vi er nå i gang med et utviklingsarbeid der vi har valgt å dele avdelingen i to enheter, Intensiv A og Intensiv B. Avdelingen vil få et lederteam som vil bestå av to enhetsledere og to assisterende enhetsledere. Disse vil jobbe tett sammen og samarbeide rundt den daglige driften. Intensiv A og B har en stabil personalgruppe med totalt ca. 70 ansatte hvorav 90 % av disse er intensivsykepleiere. Vi ansetter også sykepleiere og bidrar til at disse får videreutdanning i intensivsykepleie.

Om stillingen
Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

Avdelingsleder har ansvar for avdelingens drift, og arbeidsoppgavene vil blant annet innebære å:

  • Bidra til at klinikken, sammen med interne og eksterne behandlingsinstanser, utvikler gode og helhetlige pasientforløp
  • Bidra til å utvikle godt arbeidsmiljø og god samhandling i avdelingen, klinikken og i foretaket forøvrig
  • Legge til rette for klinikkens kontinuerlige forbedringsarbeid og bidra aktivt til å oppnå klinikkens visjoner og mål
  • Sørge for at egen avdeling jobber systematisk med kvalitet, HMS og fagutvikling. Herunder:
    • sørge for at avdelingens dokumentasjonssystemer og rutiner er i samsvar med gjeldende lover og forskrifter
    • drive fortløpende avviksbehandling med fokus på læring og forebygging av nye uønskede hendelser
    • utarbeide eller koordinere svar på vegne av avdelingen i forbindelse med tilsynssaker, klagesaker, forsikringssaker, høringer, årlig melding etc.
  • Ivareta budsjett- og økonomirapportering, og delta i klinikkens møtefora hvor økonomiplanlegging og styring utøves
  • Følge opp forpliktelser som fremgår av Helse Nords oppdragsdokument
  • Utøve personalledelse, inkludert tilsetting, oppsigelse, permisjoner og medarbeidersamtaler
  • Bidra i strategiarbeid og langsiktig planlegging i samarbeid med involverte aktører
Kvalifikasjoner

Du har minimum tre års helsefaglig utdanning og relevant helsefaglig tjenesteerfaring. I tillegg har du relevant lederutdanning og ledererfaring.

Personlige egenskaper

Vi søker en avdelingsleder som har helhetsoversikt, gode samarbeidsevner og selvstendighet. Du har motivasjon for stillingen, gode kommunikasjonsferdigheter, samt evne til å motivere andre. Personlig egnethet vil vektlegges.

Det stilles også krav til gode muntlige og skriftlige språkkunnskaper.

Vi tilbyr

Nordlandssykehuset HF kan tilby en utfordrende og spennende lederstilling i Nord-Norges nest største helseforetak. Her vil du få et bredt spekter av faglige utfordringer i en organisasjon i endring og utvikling. 

Dersom stillingen ønskes å kombinere med klinisk arbeid kan det inngås avtale om hvor mye tid pr. uke som settes av til å ivareta lederoppgaver.

Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger gjennom KLP, og lønn etter gjeldende avtaler.

Har du spørsmål eller vil du vite mer om stillingen? 

Ta gjerne kontakt med oss for en uformell samtale.

Kontaktpersoner:

Gunn Hege Valøy
Klinikksjef
 92661483
Gunn.Hege.Valoy@nordlandssykehuset.no
 
Øystein Reksen Johansen
Assisterende klinikksjef
 95495872

Oystein.Reksen.Johansen@nordlandssykehuset.no