Categories
Ledere av helsetjenester

Nordlandssykehuset – Klinikksjef Kirurgisk klinikk

Nordlandssykehuset HF søker

Klinikksjef til Kirurgisk klinikk

Nordlandssykehuset søker en samlende og tydelig leder med stor gjennomføringsevne og relevant ledererfaring, også innenfor endringsprosesser.

OM KIRURGISK KLINIKK 

Kirurgisk klinikk består av 13 fagområder, herunder anestesi, bariatrisk kirurgi, bryst –endokrin kirurgi, gastrokirurgi, generellkirurgi, gynekologi, karkirurgi, ortopedi, plastikk kirurgi, thorax kirurgi, øre-nese-hals og øye. Klinikken behandler pasienter på ulike omsorgsnivå og har virksomhet i Bodø, Lofoten og Vesterålen.
Klinikken har ca. 800 ansatte fordelt på leger, sykepleiere, spesialsykepleiere, helsefagarbeidere / hjelpepleier og merkantilt personell, og har et brutto budsjett på om lag 800 millioner kroner.

KLINIKKSJEFENS ARBEIDSOPPGAVER

Klinikksjefen har hovedarbeidssted i Bodø og utgjør sammen med direktører og øvrige klinikksjefer foretakets sentrale ledergruppe. Klinikksjefen skal være en god lagspiller og være delaktig i å utøve et helhetlig ansvar for den samlede virksomhet innen foretakets mål, rammer og verdigrunnlag. Foretakets ledelsesmodell skal ivareta et helhetsperspektiv, et godt og sammenhengende pasienttilbud, faglig robusthet, godt arbeidsmiljø og evne til å finne løsninger innenfor avtalte økonomiske rammer.
 Klinikksjefen har det totale resultatansvar for egen klinikk og som ledelsesmodell legges til grunn prinsippet om enhetlig gjennomgående ledelse. Klinikksjefen skal forene fagmiljøene innenfor foretakets ulike geografiske enheter og være synlig innad i egen klinikk.

Nordlandssykehuset søker en samlende og tydelig leder med stor gjennomføringsevne og relevant ledererfaring, også innenfor endringsprosesser

KVALIFIKASJONER

  • Utdanning fra universitets/høgskole på masternivå
  • Relevant lederutdanning
  • Ledererfaring fra helsevesenet vil bli foretrukket
  • Lang relevant erfaring kan kompensere for deler av utdanningskravet
  • Erfaring med endringsledelse og/eller omstillings- og kvalitetsforbedringsarbeid

PERSONLIGE EGENSKAPER 

Nordlandssykehuset HF ønsker søkere som vil ta en aktiv rolle i vår gjennomgripende satsing på pasientsikkerhet og kvalitetsforbedring. Dette gjelder først og fremst i egen klinikk, men også for organisasjonen som helhet. Som klinikksjef må du ha et kunnskapsmessig og erfaringsmessig fundament som sammen med dine personlige egenskaper gjør at du kan ivareta de strategiske, faglige, mellommenneskelige, administrative og ledelsesmessige oppgaver som ligger i klinikksjefstillingen.

Vi vil legge vekt på at du:

  • Er en lagspiller med en samlende lederstil og gode samarbeidsevne
  • Har strategiske evner, og at du ser sammenhenger og helheten
  • Er beslutningssterk og drivende med høy grad av gjennomføringsevne
  • Er utfordringssøkende og endringsvillig
  • Vil være en synlig, trygg og tillitsvekkende leder i Kirurgisk klinikk
VI TILBYR
    • En utfordrende og spennende lederstilling i Nord Norges nest største helseforetak
    • En organisasjon i endring og utvikling som du kan være en del av
    • Gode pensjons- og forsikringsordninger
    • Betingelser for stillingen fastsette i avtale med direktøren

Ta gjerne kontakt for en uformell prat om stillingen med:

Beate Sørslett
Viseadm. direktør, 907 90 710, Beate.Sorslett@nlsh.no
eller
Kari Brumoen Rastad
HR Sjef, 990 00 887, Kari.Rastad@nordlandssykehuset.no
 
Søknadsfrist: 14. november 2021
Hva noen av våre ansatte forteller om å arbeide i Nordlandssykehuset:

Bodø er en av Norges raskest voksende byer. Vi har fantastisk natur med både fjell, hav og strender og i tillegg et yrende kulturliv. Man kan bo i byen å ha kulturelle opplevelser i det nye kulturhuset Stormen, eller spise på en av byens fantastiske restauranter og likevel være midt i fantastisk natur med kort vei til spektakulære fjelltopper eller båtturer rundt i skjærgården. 

Vi har heller aldri kjedelig vær, og vi opplever ofte både vintervær og vårvær på samme dag. Om vinteren danser nordlyset og om sommeren har vi lyse netter med fantastisk midnattssol. 

Bodø kan by på en rekke aktiviteter for en hver smak. Fantastiske skimuligheter med både slalåmbakker og lysløyper, toppturer, klatring, kajakk, golf eller seiling. I tillegg er det gode muligheter for shopping og storbyliv for de som liker det.  

Flyplassen er lokalisert midt i byen, og det samme gjør sykehuset vårt som vi synes er passe stort. Stort nok til å gi varierte og interessante oppgaver, lite nok til at det er lett å be om samarbeid og kort vei til hjelp.

Stine Skog, avdelingsleder dagbehandling og poliklinikk Bodø

Les mer om Bodø her www.bodo.no

Å ankomme Lofoten fra havet eller lufta gir en uforglemmelig opplevelse, det er rett og slett magisk.

Og her ligger sykehuset, midt i Lofoten på øya Vestvågøy. Sykehuset er lokalsykehus for de fire Lofot-kommunene Moskenes, Flakstad, Vestvågøy og Vågan, med til sammen ca. 24.000 innbyggere.

Å bo og jobbe i Lofoten betyr kort vei til jobb, skole, butikk og barnehage. Om du må ta bussen, så stopper den like ved sykehuset. I Lofoten blomstrer kulturen. Vi har musikk-, kunst og teaterfestivaler og kunstnere med gallerier innenfor mange sjangre. Her hos oss møter fjellet havet, her kan du klatre og surfe, kjøre ski, kite og padle kajakk. Vi har kino og svømmehall, treningssenter og butikker. Og selvfølgelig – kort vei til flyplassen.

Sissel Juliussen, avdelingsleder kirurgisk avdeling Lofoten

«Vesterålen har alt man trenger og kan ønske seg både i arbeidstid og ikke minst på fritiden.

Livet i nord er en herlig blanding av vill, vakker og storslått natur, et frisinnet og inkluderende folkeslag, fravær av rushtrafikk og storbylivets mas og stress. Jeg savner tidvis det urbane bylivet i Oslo, men det går fort over, når man ser ut vinduet enten hjemmefra eller på kontoret – til praktfulle fjelltopper som bader i sollyset man bare har her nord for polarsirkelen.

Flere av mine tilflyttende kolleger blir værende i Vesterålen, slik som jeg; selv om planen i utgangspunktet kanskje bare var å jobbe her i et år. Det er til og med de som velger å komme tilbake etter å ha flyttet sørpå igjen Det er veldig godt å være ansatt og tilflytter i Vesterålen. Arbeidsmiljøet på sykehuset i Stokmarknes er godt og vi har spennende og varierende arbeidsdager. Noen dager er roligere enn andre og som på andre steder har vi også hektiske perioder. Vi har gode kolleger og ledere som faglig utfordrer og løfter samtidig som man føler seg ivaretatt. Fritiden her i Vesterålen er preget et svært aktivt turnuslegemiljø som både er kulturinteresserte og friluftsmennesker. Vi kan gå majestetiske fjellturer rett etter jobb, eller drive med klatring, padle i kajakk, gå på konserter ved Hurtigrutens Hus eller på Sortland og teater, møtes for et treff hvor vi nyter reker og øl på den lokale puben Rødbrygga m.m. Det er kort oppsummert svært enkelt å leve det gode liv i Vesterålen. Kom selv – du vil raskt skjønne hva jeg mener.»

Geir Brokstad, avdelingsleder Kirurgisk avdeling Vesterålen

OM NORDLANDSSYKEHUSET HF

Nordlandssykehuset HF har over 4000 medarbeidere med lokalisasjoner i Bodø, Lofoten og Vesterålen. Vi har sykehusfunksjoner på lokalt og regionalt nivå. Nordlandssykehuset er også en stor utdanningsinstitusjon for leger, psykologer, sykepleiere, bioingeniører og andre faggrupper i spesialisthelsetjenesten. Vi har et voksende forskningsmiljø.

Nordlandssykehuset HF skal være et sykehus preget av kvalitet, trygghet og respekt. Alle våre tjenester og alle våre valg skal ha pasientenes beste som øverste målsetting og vi vil arbeide kontinuerlig for å forbedre våre tjenester.

Les mer om Nordlandssykehuset her!

Categories
Ledere av helsetjenester

Nordlandssykehuset – Enhetsleder Dialysen

Enhetsleder Dialysen

Medisinsk avdeling nyre, endokrinologi og regionalt senter for sykelig overvekt, Nordlandssykehuset

Vi søker etter en dyktig og engasjert Enhetsleder ved Dialysen ved Nordlandsykehuset, Bodø

Dialysen er en del av Medisinsk klinikk og holder til i nye lokaler i H3.  Dialysen har 16 behandlingsplasser og utfører Hemodialyse, plasmaferese og periotonealdilayse. Dialysen har akuttfunksjon for hele Nordland og all oppstart av dialysebehandling, øyeblikkelig hjelp og utredning til transplantasjon starter ved dialysen i Bodø. 

Dialysen har nært samarbeide og faglig oppfølging/veiledning av 8 dialysesatellitter i Nordland.

Åpningstider ved dialysen:

  • Mandag, onsdag og fredag har vi behandling fra 0730 – 2200 (2 skift)
  • Tirsdag og torsdag har vi behandling fra 0730 – 1530
  • Lørdag har vi behandling 0730 – 1530
  • I og med at vi har akuttfunksjon for Nordland er dialysen bemannet med hjemmevakter utenfor dialysens åpningstider
Arbeidsoppgaver

Som enhetsleder

  • har du det økonomiske, faglige og administrative ansvaret i din enhet
  • er du ansvarlig for at det driftes ut fra de rammer som er satt
  • er du ansvarlig for at enheten driftes i henhold til lov og avtaleverk
  • har du personalansvar og ansvar for arbeidstidsplanlegging i enheten
  • er du ansvarlig for HMS arbeidet i enheten
  • skal du sørge for at Dialysen alltid er i utvikling og bidra til godt samarbeid med alle våre samarbeidspartnere
  • skal du være med å motivere og inspirere dyktige ansatte ved dialysen
  • er du en del av avdelingens ledergruppe
  • noe reisevirksomhet må påregnes
Kvalifikasjoner
  • Offentlig godkjent sykepleier
  • Lederutdanning er ønskelig, men ikke et krav
  • Erfaring fra arbeid med nyresyke og dialyse er en fordel, men ikke et krav.
  • Erfaring fra lederstillinger er ønskelig
  • Det kreves gode IKT kunnskaper og evne til å tilegne seg nye digitale verktøy
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Behersker norsk godt muntlig og skriftlig
Personlige egenskaper
  • Evne til å arbeide selvstendig og systematisk i et hektisk miljø
  • Være tydelig og ha beslutningsevne
  • Ha gode kommunikasjonsevner
  • Ha gode samarbeidsevner og være løsningsorientert
  • Være en pådriver for det gode arbeidsmiljø
  • God arbeidskapasitet
  • Ha engasjement for faget og fagutvikling
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt
Vi tilbyr
  • En spennende og utfordrende jobb i et godt fagmiljø
  • Flotte og dyktige arbeidskollegaer
  • Nye moderne lokaler
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • En by i vekst, med storslått natur rett utenfor døren

Kontakt
Cecilie Vasset, Avdelingsleder, 996 02 738, cecilie.vasset@nordlandssykehuset.no

Søknadsfrist: 25. oktober 2021

Cecilie Vasset
Avdelingsleder
996 02 738
Søknadsfrist: 25.10.2021
 

Arbeidssted: Parkveien 95, 8007 Bodø, Norge

Categories
Seniorrådgivere

Nordlandssykehuset – Seniorrådgiver/ risikostyring

Seniorrådgiver med ansvar for risikostyringsfunksjon

Avdeling for kvalitet og E-helse, Nordlandssykehuset

Har du lyst til å jobbe med risikostyring i Nordlandssykehuset HF?

For å styrke sykehuset sitt arbeid innen risikostyring utlyses det 100 % fast stilling som seniorrådgiver med ansvar for risikostyring. Stillingen vil være knyttet til Avdeling for kvalitet og e-helse.

Stilingen omfatter oppgaver knyttet til oppfølging og utvikling av foretaket sitt arbeid innen risikostyring og ledelsessystem.

Som rådgiver hos oss vil du være en pådriver i arbeid med risikostyring. Du vil samarbeide nært med kollegaer i Avdeling for kvalitet og e-helse, ledere og ansatte i sykehuset. 

Arbeidsoppgaver
  • Risikostyring og vurderinger i forbindelse med strategifastsettelse og målformulering
  • Ansvar for planlegging, gjennomføring, kontroll og oppfølging av Nordlandsykehuset HF sine risikostyringsprosesser
  • Rapportering til ledelse og styret innen fagområdet
  • Videreutvikle og vedlikeholde krav, metodikk, systemer og rutiner knyttet til risikostyring og risikovurderinger
  • Fremme risikostyringskompetansen i sykehuset gjennom informasjon og faglig støtte
  • Gi råd, følge opp, gi opplæring og veilede foretakets ansatte og ledere innen risikostyring og risikovurdering
  • Utarbeide risikovurderinger
Kvalifikasjoner

Stillingen krever erfaring fra arbeid med virksomhetsstyring- og ledelsessystem, samt praktisk erfaring med arbeid med risikostyring og risikovurderinger.  

  • Relevant utdanning fra høyskole/universitet på masternivå (bachelor og realkompetanse kan kompensere for krav om master)
  • Kjennskap til og erfaring til ISO 31000 og COSO rammeverk
  • Analytisk og evne til å se helhet og samspill mellom prosesser
  • Like å bistå andre i en tilretteleggerrolle og arbeide i team
  • Du må beherske norsk skriftlig og muntlig
Personlige egenskaper
  • Jobber strukturert, systematisk og analytisk
  • Være en pådriver med evne til å bygge relasjoner og nettverk i organisasjonen gjennom samarbeid
  • Operasjonell, med sterk gjennomføringsevne for å skape løsninger og verdi for sykehuset
  • Liker å presentere ideer og resultater til ulike interessenter, både skriftlig og muntlig.
  • Gode datakunnskaper
Vi tilbyr
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • Lønn iht. gjeldende overenskomster og avtaler
Asbjørn Jørgensen
Avdelingsleder
 994 43 000
 asbjorn.jorgensen@nordlandssykehuset.no
 
Terje Svendsen
Kvalitetsleder
 957 67 534
 terje.svendsen@nordlandssykehuset.no
Søknadsfrist: 01.11.2021
 

Arbeidssted: Parkveien 95, 8007 Bodø, Norge

Categories
Ambulansepersonell

Nordlandssykehuset – Ambulanseavdelingen

Å jobbe i ambulansen...

Å jobbe i ambulansen

… innbefatter en rekke daglige gjøremål for å sikre at vi er klare og holder god beredskap. I tillegg til bil og utstyr, må vi vedlikeholde egne kunnskaper og ferdigheter. Vi må alltid være klare til å rykke ut med riktig utstyr og kompetanse. Dette reguleres av eksterne krav og interne systemer. Vi er alltid i beredskap når vi er på vakt og arbeidstaker må innfri fastsatte krav til utrykningstid i sin vaktperiode.

Hver enkelt må ha nødvendige kunnskaper og ferdigheter til å kunne undersøke og treffe livreddende tiltak. Så må vi alltid være medmennesker og trygge i møte med pasienter som ofte står i en krise. Vi har mulighet til å hjelpe dem som trenger det som mest – og med det følger et stort ansvar. Det krever en egnethet og en kompetanse som vi vektlegger tungt ved ansettelse og videre opplæring.

Ledige stillinger

Område 1- Salten sør:

  • For tiden ingen ledige stillinger

Område 2- Salten midt

Bodø:

  • 100% vikariat i perioden 01.01.2022 til 30.08.2022 med mulighet for forlengelse.
    Søknadsfrist 08.12.2021

 

Område 3- Salten nord

  • For tiden ingen ledige stillinger

 Område 4- Lofoten

  • For tiden ingen ledige stillinger

Område 5- Vesterålen

  • For tiden ingen ledige stillinger

Område 6- Salten indre

  • For tiden ingen ledige stillinger

 

Dette er ledige stillinger per dags dato. Ved intern tilsetning eller andre særlige behov ved den enkelte stasjon/område vil behovet kunne endres, søkere vil da kunne tilbys andre stillinger.

Videre vurdering:

  • Kvalifisert søkere vil bli kalt inn til en helhetlig vurdering av sin utdanning, erfaring og personlige egnethet iht lov/avtaleverk og denne utlysning. Tester som gjennomføres i forkant vil være nettbaserte
  • Skriv en kortfattet søknad, ta utgangspunkt i utlysningsteksten
  • Oppgi 2 referanser med deres telefonnummer og mailadresse
  • For spørsmål om selve søknadsprosess kontakt Karl Christian Nordal Kviseth – kakv@nlsh.no
  • For øvrige spørsmål om arbeidet eller andre forhold i det enkelte område, kontakt enhetsleder for området

Du innehar disse kvalifikasjonene

  • Autorisasjon som ambulansearbeider
  • Ønskelig med utdanning i paramedic eventuelt paramedisin
  • Unntaksvis kan andre med annen helsefaglig autorisasjon vurderes. Da blir prehospital erfaring, kunnskap og ferdigheter særlig vektlagt og du må ha skaffet deg autorisasjon som ambulansearbeider senest innen 1 år
  • Førerkort klasse B
  • Uttrykningssertifikat kode 160 eller du må ha skaffet deg denne senest innen 3 mnd. etter oppstart
  • Ved innfasing av nye utrykningskjøretøy må det påregnes å ta klasse C1
  • Opprettholde krav til medisinske sertifiseringen
  • Kjennskap til og erfaring med dataverktøy

For tilkallingsvikarer og vikariater inntil 6. måneder kreves

  • Relevant autorisasjon som helsepersonell.
  • Førerkort kl B
  • Øvrige krav som beskrevet for faste stillinger er ønskelig

Aktuelle som ekstrahjelp kan også være:

  • Paramedisin studenter som har fullført 2 av 3 år på fulltid eller 3 av 4 år på deltid
  • Medisinerstudenter som har fullført 4. år av studie1

Personlig egnethet

  • Du er/har:
    • pågangsmot
    • lagspiller
    • god kommunikator
    • problemløser
    • lærevillig
  • Du er robust
  • Du evner å ta raske og gode beslutninger i operative situasjoner, alene og som en del av en gruppe
  • Du har kunnskap, ferdigheter og generell kompetanse innen ambulansemedisin og ambulanseoperative emner
  • Du har en fysisk styrke og utholdenhet samt bevegelighet til å kunne utføre oppgaver som må kunne forventes i operativ ambulansetjeneste på en trygg og effektiv måte

Dette vil bli vurdert og vektlagt, i tillegg til utdanning og erfaring.

Vi tilbyr

  • Varierte og spennende arbeidsoppgaver som vil utfordre deg
  • Moderne bilpark og utstyr
  • Et tverrfaglig miljø
  • Faglig og personlig utvikling
  • Dyktige kollegaer
  • Jobb på ulike stasjoner rundt i Nordland
  • Medlemskap i landets kanskje beste pensjonsordning
  • Lønn i henhold til gjeldende overenskomster.

 

Ambulanseavdelingen

Ambulanseavdelingen er en del av Prehospital klinikk som er delt inn i 3 ulike avdelinger Portøravdelingen, Akuttmottaket/AMK/Observasjonsposten og Avdeling for bilambulansetjeneste.

Ambulanseavdelingen er lokalisert i Lofoten, Vesterålen og Salten, fordelt på seks områder med 20 ambulansestasjoner. Klinikken har også det medisinskfaglige ansvaret for sykehusets luftambulansetjeneste. Totalt hadde ambulanseavdelingen i 18 642 oppdrag i 2020.

Ambulanseområde 1 Salten Sør

Som er Meløy og Gildeskål kommune og har stasjoner på Ørnes, Inndyr og Engavågen. Har i alt fire ambulanser, 3 døgn biler og en dagbil som er aktiv i ukedager.
Område 1 utfører totalt ca.1240 (2019tall) oppdrag pr år. For tiden har vi 22 stillingshjemler i 100% på ambulansebil, + 2 lærlinger og 1 stiling administrativt/opplæring, og vi har et godt faglig og sosialt miljø med fantastiske kolleger.

Området ledes av enhetsleder Jan Grytvik, tlf. 95 98 69 12
Jan.Grytvik@nordlandssykehuset.no

Ambulanseområde 2 Salten Midt

Som er Bodø Kommune og har stasjonene i Bodø og på Tverlandet. Område benytter 2 operative Mercedes Sprinter ambulanse plassert i Bodø og en Volvo XC90 ambulanse plassert på Tverlandet. I tillegg har Bodø 1 reserve Wolksvagen Caravelle ambulanse.

I 2020 hadde stasjonene 6.694 oppdrag i Bodø kommune har ca. 53.000 innbyggere.

I Bodø har vi for det meste oppdrag i bykjernen, mens Tverlandet har oppdrag som strekker seg ut i distriktene. På Bodøstasjonen går man 12 timers aktivt skift dagvakt eller nattevakt mens man på Tverlandet jobber døgnvakter i en kombinasjon av aktiv og passivt hvilende vakt. I Bodø har vi 18 ansatte og 1 lærling, samt 6 ansatte i 50% stilling. På Tverlandet har vi 7 ansatte.

Området ledes av enhetsleder Thomas Følvik, tlf. 90 66 38 65
Thomas.Folvik@nordlandssykehuset.no

Ambulanseområde 3 Salten Nord

Som er kommunene Steigen og Hamarøy, har i alt fire ambulanser. Pr tiden har vi stasjon på Oppeid, Innhavet og 2 stasjoner i Leinesfjord.
Område 3 utfører totalt ca. 800 oppdrag og kjører ca. 200 000 km pr år. For tiden er vi 24 ansatte, og vi har et godt faglig og sosialt miljø.

Området ledes av enhetsleder Mathilde Marhaug tlf. 991 54 393
Mathilde.Marhaug@nordlandssykehuset.no

Ambulanseområde 4 Lofoten

Som er Vågan, Vestvågøy og Moskenes kommune og har stasjoner i Svolvær, på Gravdal og Reine. I Svolvær er det 14 ansatte og 2 lærlinger. To døgnbiler med ca 1500 oppdrag pr år.  Gravdal har 14 ansatte og 2 lærlinger. To døgnbiler med ca 2000 oppdrag pr år. Reine har pt tiden 6 ansatte og inngår i en rulleringsturnus med Gravdal. En døgnbil med ca 300 oppdrag pr år. Vårt lokalsykehus i Lofoten ligger på Gravdal. Vi kan tilby et faglig og godt arbeidsmiljø med gode kolleger. I tillegg kan vi blant annet friste med en vill og vakker natur med eks toppturer, fjellklatring surfing, rafting, fisking.

Området ledes av enhetsleder Britt Ragna Rønning 95 09 00 84 Britt.Ragna.Ronning@nordlandssykehuset.no

Ambulanseområde 5 Vesterålen

Som er Sortland, Hadsel, Andøy, Øksnes og Bø kommune og har stasjoner på Sortland, Andenes, Åse, Stokmarknes, Myre og Bø.

Vi har følgende ressurser; Stokmarknes 1 døgn og en dagbil, Sortland døgnbil, Andenes døgnbil, Myre døgnbil, Straume døgnbil og Åse døgnbil.

I 2020 hadde vi 4179 oppdrag i området 5 som i snitt blir mellom 11-12 oppdrag i døgnet. Pr tiden skal det være 55 ansatte inklusiv ledelse og lærlinger.

For øvrig er Vesterålen verdens flottest område på alle mulige måter.

Området ledes av enhetsleder Alf Ivan Pettersen tlf. 95 19 27 78
Alf.Ivan.Pettersen@nordlandssykehuset.no

Ambulanseområde 6 Salten Indre

Som er Fauske,Sørfold, Saltdal og Beiarn Kommune og har stasjoner på Fauske med 2 ambulanser, Saltdal med 2 ambulanser og Beiarn med 1 ambulanse

Vi utfører ca. 1900 oppdrag pr år og er ca 40 ansatte med operative, administrative og lærlinger.

Området ledes av enhetsleder Karl Christian Kviseth tlf. 93 62 84 64 Karl.Christian.Kviseth@nordlandssykehuset.no