Categories
Lege

Nordlandssykehuset – Lege MED Leger Nyre, Endo, R-L-SSO 4377817474

Senter for sykelig overvekt og diabetespoliklinikk

Vi tilbyr nå en veldig spennende stilling med mange varierte oppgaver og lærerikt utbytte, særlig for allmennleger som kan tenke seg å være hos oss under spesialiseringstiden.

Vi søker nå lege.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

MED Leger Nyre, Endo, R-L-SSO, Nordlandssykehuset

Nordlandssykehuset i Bodø har regionsfunksjon for vektreduserende kirurgi i Helse Nord med hele Nord-Norge som nedslagsfelt. Tilbudet har eksistert siden høsten 2004 og det opereres ca. 100 pasienter i året.

Les hva kommuneoverlege i Gildeskål, Laila Didriksen som for tiden jobber hos oss sier: Jeg har blitt tatt imot på en flott måte, får lære nye og spennende ting og jeg ser virkelig frem til et år der jeg kan gå i dybden på disse fagfeltene.

Behandlingstilbudet for pasienter med sykelig overvekt består av en lokal del (Lokalt senter for sykelig overvekt, LSSO) og en regional del (Regionalt senter for sykelig overvekt, RSSO). L-og RSSO er samlokalisert i nye lokaler og består av medisinske leger, gastrokirurger, spesialsykepleiere, ernæringsfysiolog, helsesekretærer og enhetsleder.
Vi tilbyr behandling for sykelig overvekt i form av livsstilsendring som basis og videre vektreduserende kirurgi eller konservativt forløp med opphold ved rehabiliteringssenter ved slutten av oppfølgingen.

Antall pasienter med fedme og diabetes er stadig økende og det skjer stadig spennende utvikling faglig i begge feltene. De siste siste 2 årene har det kommet medikamentelle alternativer til fedmekirurgi som passer for enkelte pasienter og det kommer stadig nye medikamenter mot diabetes type 2. Poliklinikken har i tillegg opplæring av nye hjelpemidler (glukosesensor og insulinpumpe) til pasienter med diabetes, særlig type 1 diabetes.

Diabetespoliklinikken ivaretar diabetikere fra vårt lokalsykehusområde med behov for oppfølging i spesialisthelsetjenesten.

Lege søkes til senter for sykelig overvekt og diabetespoliklinikk

Vi tilbyr nå en veldig spennende stilling med mange varierte oppgaver og lærerikt utbytte, særlig for allmennleger som kan tenke seg å være hos oss under spesialiseringstiden. Allmennleger/fastleger vil sitte igjen med økt kompetanse til å ivareta en voksende andel av pasientpopulasjonen der det trengs mest, nemlig i primærhelsetjenesten.

Vi har ledig 100% vikariat som lege av 1 års varighet ved seksjon for sykelig overvekt og diabetespoliklinikk. Oppstart august/september 2021

Vikariatet vil også være aktuelt som institusjonstjeneste for spesialistkandidater i allmenmedisin.

2 stillinger
Arbeidsoppgaver
  • Vurdering og behandling av henvisninger
  • Medisinsk utredning, veiledning og undervisning av pasienter med sykelig overvekt
  • Oppfølging og kontroller etter vektreduserende kirurgi
  • Jobbe tett i tverrfaglige team
  • Undervisning internt og av samarbeidspartnere
  • Møtevirksomhet
  • Utredning, behandling og kontroller av pasienter med diabetes mellitus, i nært samarbeid med diabetessykepleiere
  • Tilsynsvirksomhet på inneliggende pasienter med problemstillinger knyttet til diabetes
  • Arbeidstid: Dagtid. Stillingen er ikke tilknyttet vaktordning.
Kvalifikasjoner
  • Norsk autorisasjon som lege
  • Spesialist i indremedisin eller allmenmedisin, alternativt i utdanningsforløp til en av disse spesialitetene
Personlige egenskaper
  • Interesse for fagfeltet
  • Gode evner til tverrfaglig samarbeid
  • Personlig egnethet, og konkret erfaring med denne typen arbeid, vil bli vektlagt
Vi tilbyr
  • Godt kollegialt miljø
  • Muligheter for forskning
  • Vi tilbyr en veldig spennende stilling med mange varierte oppgaver og lærerikt utbytte, særlig for allmennleger som kan tenke seg å være hos oss under spesialiseringstiden. Allmennleger/fastleger vil sitte igjen med økt kompetanse til å ivareta en voksende andel av pasientpopulasjonen der det trengs mest, nemlig i primærhelsetjenesten. 
  • Nordlandssykehuset HF har gunstige pensjons- og forsikringsordninger gjennom KLP
  • Vi kan være behjelpelig med bolig

Arbeidssted
Bodø

Kontakt
Camilla Madsen, Avdelingsoverlege, 917 98 862, camilla.madsen@nordlandssykehuset.no

Søknadsfrist: 31. mai 2021


Categories
Ledere av helsetjenester

Nordlandssykehuset – Klinikksjef Medisinsk klinikk

Klinikksjef - Medisinsk klinikk

Klinikksjefen har hovedarbeidssted i Bodø og utgjør sammen med direktører og øvrige klinikksjefer foretakets sentrale ledergruppe.

Klinikksjefen vil være delaktig i å utøve et helhetlig ansvar for den samlede virksomhet innen foretakets mål, rammer og verdigrunnlag. Foretakets ledelsesmodell skal ivareta et helhetsperspektiv, et godt og sammenhengende pasienttilbud, faglig robusthet, godt arbeidsmiljø og evne til å finne løsninger innenfor avtalte økonomiske rammer.

OM MEDISINSK KLINIKK

Medisinsk klinikk er lokalisert ved sykehusene i Bodø, Lofoten og Vesterålen. Virksomheten omfatter indremedisinsk avdeling og avdeling for kliniske servicefunksjoner, fysikalsk medisin og habilitering ved alle tre somatiske sykehus. I tillegg har klinikken avdeling for reumatologi og nevrologi samt en kreftenhet og hudpoliklinikk i Bodø.

Medisinsk klinikk har rundt 700 medarbeidere med et brutto budsjett på om lag 700 millioner.

Klinikksjefen har det totale resultatansvar for egen klinikk og som ledelsesmodell legges til grunn prinsippet om enhetlig gjennomgående ledelse. Klinikksjefen skal forene fagmiljøene innenfor foretakets ulike geografiske enheter og være synlig innad i egen klinikk.
Nordlandssykehuset søker en samlende og tydelig leder med stor gjennomføringsevne og relevant ledererfaring.

KVALIFIKASJONER

  • Utdanning fra universitets/høgskole
  • Innsikt i de aktuelle fagområder
  • Lederutdanning og ledererfaring hvor ledererfaring fra helsevesenet vil bli foretrukket
  • Eventuelt forskerkompetanse

PERSONLIGE EGENSKAPER
Nordlandssykehuset HF ønsker søkere som vil ta en aktiv rolle i vår gjennomgripende satsing på pasientsikkerhet og kvalitet. Dette gjelder først og fremst i egen klinikk, men også for hele organisasjonen.
Som klinikksjef må du ha et kunnskapsmessig og erfaringsmessig fundament som sammen med dine personlige egenskaper gjør at du kan ivareta de strategiske, faglige, mellommenneskelige, administrative og ledelsesmessige oppgaver som ligger i klinikksjefstillingen.

VI TILBYR

  • En utfordrende og spennende lederstilling i Nord-Norges nest største foretak
  • En organisasjon i endring og utvikling som du kan være en del av
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Betingelser for stillingen fastsette i avtale med foretakets direktør

Ta gjerne kontakt for en uformell prat om stillingen
Paul Martin Strand
Direktør/adm.sjef
905 53 234
Paul.Martin.Strand@nordlandssykehuset.no

Kari Brumoen Råstad
HR-sjef
990 00 887
Kari.Rastad@nordlandssykehuset.no

Søknadsfrist: 20.05.2021


OM NORDLANDSSYKEHUSET HF

Nordlandssykehuset HF har over 4000 medarbeidere med lokalisasjoner i Bodø, Lofoten og Vesterålen. Vi har sykehusfunksjoner på lokalt og regionalt nivå. Nordlandssykehuset er også en stor utdanningsinstitusjon for leger, psykologer, sykepleiere, bioingeniører og andre faggrupper i spesialisthelsetjenesten. Vi har et voksende forskningsmiljø.

Nordlandssykehuset HF skal være et sykehus preget av kvalitet, trygghet og respekt. Alle våre tjenester og alle våre valg skal ha pasientenes beste som øverste målsetting og vi vil arbeide kontinuerlig for å forbedre våre tjenester.

Les mer om Nordlandssykehuset her!

Hva noen av våre ansatte forteller om å arbeide i Nordlandssykehuset:

Bodø er en av Norges raskest voksende byer. Vi har fantastisk natur med både fjell, hav og strender og i tillegg et yrende kulturliv. Man kan bo i byen å ha kulturelle opplevelser i det nye kulturhuset Stormen, eller spise på en av byens fantastiske restauranter og likevel være midt i fantastisk natur med kort vei til spektakulære fjelltopper eller båtturer rundt i skjærgården. 

Vi har heller aldri kjedelig vær, og vi opplever ofte både vintervær og vårvær på samme dag. Om vinteren danser nordlyset og om sommeren har vi lyse netter med fantastisk midnattssol. 

Bodø kan by på en rekke aktiviteter for en hver smak. Fantastiske skimuligheter med både slalåmbakker og lysløyper, toppturer, klatring, kajakk, golf eller seiling. I tillegg er det gode muligheter for shopping og storbyliv for de som liker det.  

Flyplassen er lokalisert midt i byen, og det samme gjør sykehuset vårt som vi synes er passe stort. Stort nok til å gi varierte og interessante oppgaver, lite nok til at det er lett å be om samarbeid og kort vei til hjelp.

Stine Skog, avdelingsleder dagbehandling og poliklinikk Bodø

Les mer om Bodø her www.bodo.no

Å ankomme Lofoten fra havet eller lufta gir en uforglemmelig opplevelse, det er rett og slett magisk.

Og her ligger sykehuset, midt i Lofoten på øya Vestvågøy. Sykehuset er lokalsykehus for de fire Lofot-kommunene Moskenes, Flakstad, Vestvågøy og Vågan, med til sammen ca. 24.000 innbyggere.

Å bo og jobbe i Lofoten betyr kort vei til jobb, skole, butikk og barnehage. Om du må ta bussen, så stopper den like ved sykehuset. I Lofoten blomstrer kulturen. Vi har musikk-, kunst og teaterfestivaler og kunstnere med gallerier innenfor mange sjangre. Her hos oss møter fjellet havet, her kan du klatre og surfe, kjøre ski, kite og padle kajakk. Vi har kino og svømmehall, treningssenter og butikker. Og selvfølgelig – kort vei til flyplassen.

Sissel Juliussen, avdelingsleder kirurgisk avdeling Lofoten

«Vesterålen har alt man trenger og kan ønske seg både i arbeidstid og ikke minst på fritiden.

Livet i nord er en herlig blanding av vill, vakker og storslått natur, et frisinnet og inkluderende folkeslag, fravær av rushtrafikk og storbylivets mas og stress. Jeg savner tidvis det urbane bylivet i Oslo, men det går fort over, når man ser ut vinduet enten hjemmefra eller på kontoret – til praktfulle fjelltopper som bader i sollyset man bare har her nord for polarsirkelen.

Flere av mine tilflyttende kolleger blir værende i Vesterålen, slik som jeg; selv om planen i utgangspunktet kanskje bare var å jobbe her i et år. Det er til og med de som velger å komme tilbake etter å ha flyttet sørpå igjen Det er veldig godt å være ansatt og tilflytter i Vesterålen. Arbeidsmiljøet på sykehuset i Stokmarknes er godt og vi har spennende og varierende arbeidsdager. Noen dager er roligere enn andre og som på andre steder har vi også hektiske perioder. Vi har gode kolleger og ledere som faglig utfordrer og løfter samtidig som man føler seg ivaretatt. Fritiden her i Vesterålen er preget et svært aktivt turnuslegemiljø som både er kulturinteresserte og friluftsmennesker. Vi kan gå majestetiske fjellturer rett etter jobb, eller drive med klatring, padle i kajakk, gå på konserter ved Hurtigrutens Hus eller på Sortland og teater, møtes for et treff hvor vi nyter reker og øl på den lokale puben Rødbrygga m.m. Det er kort oppsummert svært enkelt å leve det gode liv i Vesterålen. Kom selv – du vil raskt skjønne hva jeg mener.»

Geir Brokstad, avdelingsleder Kirurgisk avdeling Vesterålen

Categories
Lege overlege

Avdeling for kreft og lindrende behandling – Overleger

Avdeling for kreft og lindrende behandling

Vi søker nå nye dyktige kollegaer med på laget.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Avdeling for kreft og lindrende behandling ved Nordlandssykehuset HF

Avdelingen består av 4 enheter; Enhet for blodsykdommer og kreft, Enhet for stråleterapi, Palliativt team og Vardesenteret. Avdelingen skal i samarbeid med kreftavdelingen ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) ivareta ikke-kirurgisk kreftbehandling og gi omsorg til kreftpasienter i Nordland. 

Dette skal skje gjennom egen virksomhet og i samhandling med de øvrige avdelingene på Nordlandssykehuset og Helgelandssykehuset. Utredning, behandling og pleie skal bygge på oppdaterte og vitenskapelige prinsipper og nasjonale retningslinjer. Avdelingen har ikke egen sengepost, slik at all behandling foregår på dagtid. Ved behov for innleggelse benyttes andre sengeposter. Dersom behandlingen går over flere dager, benyttes ofte pasienthotellet. Vardesenteret har noen tilbud på kveld.

Ledige stillinger

Overleger

Avd.overlege/enh.leder leger

Vil du være med på å forme vår avdeling framover?  Vi trenger en ny leder-/legekollega! 

 

 

Overlege onkologi

Det kommer stadig nye muligheter for kreftbehandling, som også medfører behov for flere onkologer. Vi ønsker derfor å forsterke vårt team med en fast 100 % overlegestilling ved Avdeling for kreft og lindrende behandling. 

Categories
Lege

Overlege i ortopedi – NLSH

Overlege i ortopedi

Avdeling leger i Kirurgisk klinikk har ledig vikariat for overlege i Ortopedisk kirurgi med oppstart snarest eller etter avtale. 

Kirurgisk klinikk består av 13 fagområder, herunder anestesi, bariatrisk kirurgi, bryst –endokrin kirurgi, gastrokirurgi, generellkirurgi, gynekologi, urologi, karkirurgi, ortopedi, plastikk kirurgi, thorax kirurgi, øre-nese-hals og øyespesialiteter.

Klinikken behandler pasienter på ulike omsorgsnivå og har virksomhet i Bodø , Lofoten og Vesterålen. Klinikken har ca. 800 ansatte fordelt på leger, sykepleiere, spesialsykepleiere, helsefagarbeidere / hjelpepleier og merkantilt personell.

Arbeidsoppgaver
  • Arbeidsoppgaver som spesialist i ortopedisk kirurgi
  • Behandle og følge opp pasienter på alle omsorgsnivå, dvs. både polikliniske, dagkirurgiske og inneliggende pasienter
  • Stillingsinnehaveren kan bli pålagt fellesoppgaver i avdelingen / klinikken.
Kvalifikasjoner
  • Norsk autorisasjon som lege
  • Spesialist i ortopedisk kirurgi med godkjent norsk autorisasjon (LIS med snarlig avsluttet utdanningsforløp kan også søke) 
  • Du må beherske norsk skriftlig og muntlig
  • Erfaring med bruk av DIPS journalsystemer er en fordel.

 

  • Vennligst oppgi 2 referanser
Personlige egenskaper
  • Det stilles krav til gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper
  • Motivasjon, personlig egnethet, gode samarbeidsevner, samt gode evner til kommunikasjon med pasienter og kollegaer blir vektlagt
  • Interesse og erfaring med fagutviklingsarbeid, undervisning og forskning 
  • Være engasjert og med evne til å arbeide selvstendig.
Vi tilbyr
  • Lønn etter gjeldende lover og avtaler
  • Gunstig pensjons- og forsikringsordninger gjennom KLP
  • Moderne lokaler og utstyr 
  • I Bodø er det unik natur med utallige muligheter for turer og fritidsaktiviteter, se www.visitbodo.no
Informasjon
Kontakt:
Bjørn Håvard Bendiksen Wold
Avdelingsoverlege
40221077
Bjorn.Havard.Wold@nordlandssykehuset.no
 
Lars Hoem
Cecilie Bendiksen
Avdelingsoverlege
97545442
 
Arbeidssted: Bodø
 
Søknadfrist: 02.05.2021
 
Categories
Lege

Overlege i Urologi – NLSH

Overlege i Urologi

Vi er eneste avdeling for urologi i Nordland fylke, med en befolkning på i underkant av 250 000, noe som gir en variert arbeidshverdag med et fullt spekter urologiske problemstillinger. I Bodø bedriver vi alle former for urologisk kirurgi, både åpen kirurgi, laparoskopisk kirurgi og robotkirurgi med DaVinci robot. Vi har egen 5- delt seksjonert bakvaktlinje for urologi hos oss, med tilstedevakt for LiS 1 og 2 på sykehuset.

Ved Avdeling leger i Kirurgisk klinikk har vi ledige stilling for spesialist i Urologi, med tiltredelse snarest.

Vi søker en ny urolog hos oss ved Nordlandssykehuset i Bodø!

Nordlandssykehuset i Bodø er et moderne sykehus, og har nylig gjennomført en total ombyggingsprosess som har gitt oss et nytt sykehus med alle muligheter til å kunne bedrive helsetjenester på høyeste nivå. Det siste året er det også blitt startet opp PCI ved sykehuset, og vi kan tilby totalt sett et bredt helsetilbud for våre pasienter. Vi tilbyr alle former for kirurgi, med unntak av kardiell thorakkirurgi og nevrokirurgi som i Helse Nord er funksjonsfordelt til UNN. Klinikken har ca. 800 ansatte fordelt på leger, sykepleiere, spesialsykepleiere, helsefagarbeidere / hjelpepleier og merkantilt personell.

Vi er eneste avdeling for urologi i Nordland fylke, med en befolkning på i underkant av 250 000, noe som gir en variert arbeidshverdag med et fullt spekter urologiske problemstillinger. I Bodø bedriver vi alle former for urologisk kirurgi, både åpen kirurgi, laparoskopisk kirurgi og robotkirurgi med DaVinci robot. Vi har egen 5- delt seksjonert bakvaktlinje for urologi hos oss, med tilstedevakt for LiS 1 og 2 på sykehuset.

Vi vektlegger samarbeidsevne og personlig egnethet høyt i vår rekruttering. Kirurgisk klinikk består av 13 fagområder, herunder anestesi, urologi, bariatrisk kirurgi, bryst –endokrin kirurgi, gastrokirurgi, generellkirurgi, gynekologi, karkirurgi, ortopedi, plastikk kirurgi, thoraks kirurgi, øre-nese-hals og øyespesialiteter. Klinikken behandler pasienter på ulike omsorgsnivå og har virksomhet i Bodø, Lofoten og Vesterålen. Klinikken legger til rette for fagutvikling og samarbeid på tvers av lokasjonene for å sikre god kvalitet, og det er gode muligheter for ambulering. Vi har også et tett samarbeid med Universitetet i Nord Norge som innebærer utdanning for en stor andel medisinstudenter de to siste årene av studiet (Bodø-pakken) inkludert embedseksamen. Vi er opptatt av forskning og har per tiden flere Ph.D kandidater i vår klinikk. Vi har et spennende miljø på avdelingen, og ønsker å tilby en moderne behandling for pasientene i Nordland.

Vi håper du har lyst til å bli del av vårt team!

Arbeidsoppgaver
  • Arbeidsoppgaver som spesialist i urologi
  • Behandle og følge opp pasienter på alle omsorgsnivå, dvs. både polikliniske, dagkirurgiske og inneliggende pasienter
  • Stillingsinnehaveren kan bli pålagt fellesoppgaver i avdelingen / klinikken.
Kvalifikasjoner
  • Spesialist i urologi med godkjent norsk autorisasjon
  • Du må beherske norsk skriftlig og muntlig
  • Erfaring med bruk av DIPS journalsystemer er en fordel
  • Vennligst oppgi 2 referanse
Personlige egenskaper
  • Det stilles krav til gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper
  • Motivasjon, personlig egnethet, gode samarbeidsevner, samt gode evner til kommunikasjon med pasienter og kollegaer blir vektlagt
  • Interesse og erfaring med fagutviklingsarbeid, undervisning og forskning 
  • Være engasjert og med evne til å arbeide selvstendig.
Vi tilbyr
  • Moderne lokaler og utstyr 
  • Et spennende og godt arbeidsmiljø 
  • Lønn etter gjeldende lover og avtaler
  • Gunstig pensjons- og forsikringsordninger gjennom KLP
  • I Bodø er em by i stor utvikling. Vi er kåret til Europeisk kulturhovedstad i 2024 og er omringet av flott og unik natur med utallige muligheter for turer og fritidsaktiviteter. For mer info og inspirasjon se www.bodo.no
Informasjon
Kontakt:
Bjørn Håvard Bendiksen Wold
Avdelingsoverlege
40221077
Bjorn.Havard.Wold@nordlandssykehuset.no
 
Lars Hoem
Seksjonsoverlege
+4791562325
Lars.Hoem@nordlandssykehuset.no
 
Arbeidssted: Bodø
 
Søknadfrist: 02.05.2021
 
Categories
Lege

Lege i spesialisering ved Kirurgisk klinikk – NLSH

Lege i spesialisering ved Kirurgisk klinikk

Generell kirurgi

Kirurgisk klinikk har generell kirurgisk virksomhet, både elektivt og akutt, ved avdelinger i Bodø, Lofoten og Vesterålen. De ulike fagene i vår bløtdelskirurgiske virksomhet er delt inn i bryst- og endokrinkirurgi, gastroenterologisk kirurgi, urologi og kar-thorax-kirurgi. Klinikken kan tilby komplett utdanning i generell kirurgi i Bodø, mens LIS i Lofoten og Vesterålen må gjennomføre en del av sin spesialiseringsperiode i Bodø. 

Du kan gjennomføre LIS-tjenesten ved alle lokasjoner i Kirurgisk klinikk. Som LIS deltar du i klinisk tjeneste som innebærer blant annet postarbeid, vaktarbeid og deltakelse på operasjonsstuen og poliklinikk slik at alle læringsmålene i planen kan nås. I Bodø vil du rotere mellom de ulike fagene. Vi tilstreber at rotasjonene skal foregå etter et strukturert mønster, der vi imidlertid må ta hensyn til både utdanningskandidatenes og seksjonene behov. Utdanningskandidaten er mellom 6–12 mnd. ved hver rotasjon, med individuelle justering er etter behov.

Fordypningsdager er lagt inn i arbeidsplanen til LIS.

Noen av læringsaktivitetene kan oppnås ved alle lokasjonene, men for at du skal få fullført utdanningsforløpet mot generell kirurgi må du gjennomføre en del av din spesialiseringsperiode i Bodø. Vi tilstreber at rotasjonene skal foregå etter et strukturert mønster, der vi imidlertid må ta hensyn til både utdanningskandidatenes og seksjonene behov. Utdanningskandidaten er mellom 6 – 12 mnd. hver rotasjon, med individuelle justering er etter behov.

For mere info om utdanningen se utdanningsplanen her 

Karkirurgi

For karkirurgi kan utdanningskandidatene gjennomføre alle læringsmålene ved Nordlandsykehuset, Kirurgisk klinikk Bodø. Klinikken behandler alle karkirurgiske problemstillinger inkludert abdominal aortakirurgi og carotiskirurgi og gjør perkutane prosedyrer inkludert stentgraft.

Lege i spesialisering i utdanningsforløp mot kar kirurgi vil få utarbeidet en individuell gjennomføringsplan som beskriver hva som skal gjennomføres basert på legens bakgrunn og erfaring.

Fordypningsdager er lagt inn i arbeidsplanen til LIS.

For mere info om utdanningen se utdanningsplanen her 

Nordlandssykehuset HF, Kirurgisk klinikk avdeling har ledig vikariater i faget generell kirurgi og kar kirurgi.

Kirurgisk klinikk består av 13 fagområder herunder anestesi, bariatrisk kirurgi, bryst –endokrin kirurgi, gastrokirurgi, generellkirurgi, urologi, gynekologi, karkirurgi, ortopedi, plastikk kirurgi, thorax kirurgi, øre-nese-hals og øyespesialiteter. Klinikken behandler pasienter på ulike omsorgsnivå og har virksomhet i Bodø , Lofoten og Vesterålen.

Klinikken har ca 800 ansatte fordelt på leger, sykepleiere, spesialsykepleiere, helsefagarbeidere / hjelpepleier og merkantilt personell. Ved avd. leger har i dag 13 Leger i spesialisering i bløtdelsfagene.

Vi har ledig følgende stillinger:                                             Periode:

 3 vikariat i forløp mot Generell kirurgi                             01.09.21 – 31.08.22

 1 vikariat i forløp mot Kar kirurgi                                       01.09.21 – 31.08.22

Ved intern ansettelse i stillingene vil dette kunne generere ytterligere ledighet for vikariat.

Ved vår avdeling tilbyr vi hele spesialistutdanningsløpet i generell kirurgi og store deler av spesialiseringsløpet til kar kirurgi. For mer info om utdanningsløpet ved Nordlandssykehuset HF, se våre utdanningsplaner her.

 Tentativ plan for  gjennomføring av utdanningsløpet utarbeides ved tiltredelse av stillingen. 

Informasjon
Kontakt:
Cecilie Bendiksen
Gunn-Hege Valøy
Assisterende klinikksjef
92661483
Gunn.Hege.Valoy@nordlandssykehuset.no
 
Bjørn Håvard Bendiksen Wold
Avdelingsoverlege
40221077
 
Arbeidssted: Bodø
 
Søknadfrist: 02.05.2021
 
Categories
Lege

LIS ved Kirurgisk klinikk med forløp mot Fødselshjelp og kvinnesykdommer – NLSH

LIS ved Kirurgisk klinikk med forløp mot Fødselshjelp og kvinnesykdommer

Spesialistutdanningen av leger er svært viktig for Nordlandssykehuset HF og vi tilbyr spesialisering i Fødselshjelp og kvinnesykdommer i Bodø og på Stokmarknes. Ved Nordlandssykehuset kan du gjennomføre hovedvekten av læringsmålene i Fødselshjelp og kvinnesykdommer. På Stokmarknes kan deler av læringsmålene oppnås, og resterende gjennomføres i Bodø eller ved annet sykehus. Læringsmål innen gynekologisk onkologi, infertilitet og fostermedisin må gjennomføres ved annet sykehus. Det beregnes 12–18 måneder av spesialiseringen må foregå ved universitetssykehus. Vi har per i dag samarbeidsavtale med UNN, St. Olavs og OUS. Dette er gjort for å sikre at kandidatene får oppfylt sine læringsmål, samt få nye impulser, bidra til nettverksbygging og sikre LIS`ene et større pasientvolum enn det vi kan tilby i Nordlandssykehuset. Tjeneste ved universitetssykehus bør skje midt i/mot slutten av utdanningsforløpet.

Ved Nordlandssykehuset kan du gjennomføre hovedvekten av læringsmålene i Fødselshjelp og kvinnesykdommer. På Stokmarknes kan deler av læringsmålene oppnås, og resterende gjennomføres i Bodø eller ved annet sykehus. Læringsmål innen gynekologisk onkologi, infertilitet og fostermedisin må gjennomføres ved annet sykehus. Det beregnes at 12–18 mnd. av spesialiseringen må foregå ved universitetssykehus. Vi har per i dag samarbeidsavtale med UNN, St. Olavs og OUS.
Du kan gjennomføre din generell kirurgiske tjeneste i Bodø eller i Vesterålen.
Fordypningsdager er lagt inn i arbeidsplanen til LIS.

Les hele utdanningsplanen her

Nordlandssykehuset HF, Kirurgisk klinikk, avdeling leger Bodø har ledig vikariat for lege i spesialisering med forløp mot Fødselshjelp og kvinnesykdommer.

Vi har ledig vikariat i forløp mot Fødselshjelp og kvinnesykdommer med  oppstart snarest og med varighet til 30.09.21, med mulighet for forlengelse.

Kirurgisk klinikk består av 13 fagområder, herunder anestesi, bariatrisk kirurgi, bryst– og endokrin kirurgi, gastrokirurgi, generell kirurgi, urologi, gynekologi, karkirurgi, ortopedi, plastikkirurgi, thoraxkirurgi, øre-nese-hals og øyespesialiteter. Klinikken behandler pasienter på ulike omsorgsnivå og har virksomhet i Bodø , Lofoten og Vesterålen.

Klinikken har ca 800 ansatte fordelt på leger, sykepleiere, spesialsykepleiere, helsefagarbeidere / hjelpepleiere og merkantilt personell. Ved avd. leger har vi i dag 8 leger i spesialisering med forløp mot .

Arbeidsoppgaver

  • 8-delt tilstedevakt med bakvakt tilstede.
  • Varierte arbeidsoppgaver innen fagfeltet kvinnesykdommer og fødselshjelp.
Kvalifikasjoner
  • Norsk autorisasjon som lege og godkjent LIS1
  • Erfaring fra fagfeltet vil bli vektlagt.
  • Søker må beherske norsk både muntlig og skriftlig (Bergenstest). 
Personlige egenskaper
  • Positiv og lærevillig.
  • Gode samarbeidsevner.
Vi tilbyr
  • Gode opplærings- og arbeidsforhold.
  • Vi har et sterkt fokus på supervisjon og veiledning av leger i spesialisering og at supervisjon fra erfaren lege skal være lett tilgjengelig.                                                              
    hjelp 
  • Lønn etter gjeldende lover og avtaler
  • Gunstig pensjons- og forsikringsordninger gjennom KLP
  • Muligheten til å arbeide i et spennende og godt fag- og arbeidsmiljø.
  • I Bodø er det unik natur med utallige muligheter for turer og fritidsaktiviteter, se www.visitbodo.no  
    https://nordlandssykehuset.no/om-oss/jobb-nordlandssykehuset#leve-og-bo-i-bodo  
Informasjon
Kontakt:
Cecilie Bendiksen
Avdelingsoverlege
99382121
Stine.Andreasen@nordlandssykehuset.no
 
Arbeidssted: Bodø
 
Søknadfrist: 02.05.2021
 
Categories
Lege

Lege i spesialisering med forløp mot ortopedisk kirurgi – NLSH

Lege i spesialisering med forløp mot ortopedisk kirurgi

Ortopedisk kirurgi er et stort og meget variert fagfelt. Spesialiseringen skal gi fremtidige spesialister solid basis for atraumatisk bløtvevsbehandling, håndtering av benvev og artroskopiske teknikker. Faget omfatter håndtering av skader og lidelser i muskel og skjelett. Mer spesifikt innebærer dette forebygging, diagnostikk, konservativ- og operativ behandling med etterbehandling, samt mestring av komplikasjoner. Faget innebærer fagutvikling og forskning, utdanning av spesialister og kontinuerlig etterutdanning av ferdige spesialister. Dette omfatter også feltene holdninger, profesjonalitet og etikk, samt forebygging og bedømmelse av følgetilstander etter ortopediske skader og sykdommer i samarbeid med andre spesialiteter og yrkesgrupper.

Etter endt utdanning skal spesialisten kunne løse legespesialist oppgaver ved en generell og gjennomsnittlig norsk ortopedisk avdeling og inneha vaktkompetanse. En nyutdannet spesialist er ikke forventet å kunne ivareta høyspesialiserte ortopediske prosedyrer.

For ortopedisk kirurgi kan utdanningskandidaten få store deler av sitt utdanningsforløp i Bodø og / eller Vesterålen, men for å oppnå enkelte læringsmål er det nødvendig med en spesialiseringsperiode ved et samarbeidsforetak. Det beregnes at ca. 18 mnd. av spesialiseringen må foregå ved et universitetssykehus. Vi har per i dag samarbeidsavtale med UNN, St. Olavs og OUS. Dette er gjort for å sikre kandidatene nye impulser, bidrar til nettverksbygging og sikrer kandidaten et helt annet pasientvolum enn det vi kan tilby i NLSH. Tjeneste ved universitetssykehus bør skje mot slutten av utdanningsforløpet.

Lege i spesialisering i utdanningsforløp mot ortopedisk kirurgi vil få utarbeidet en individuell gjennomføringsplan som beskriver hva som skal gjennomføres basert på legens bakgrunn og erfaring.

Fordypningsdager er lagt inn i arbeidsplanen til LIS.

Les hele utdanningsplanen her

Ved Avdeling leger i Kirurgisk klinikk har vi umiddelbart ledig:

Vikariater for Lege i spesialisering med utdanningsforløp mot Ortopedisk kirurgi fra og med dags dato / etter avtale – til og med 31.12.21 og med mulighet til forlengelse.

Kirurgisk klinikk består av 13 fagområder, herunder anestesi, bariatrisk kirurgi, bryst –endokrin kirurgi, gastrokirurgi, generellkirurgi, urologi, gynekologi, karkirurgi, ortopedi, plastikk kirurgi, thorax kirurgi, øre-nese-hals og øyespesialiteter. Klinikken behandler pasienter på ulike omsorgsnivå og har virksomhet i Bodø , Lofoten og Vesterålen. Klinikken har ca 800 ansatte fordelt på leger, sykepleiere, spesialsykepleiere, helsefagarbeidere / hjelpepleier og merkantilt personell. Vi har i dag 8 Leger i spesialisering i vår avdeling, 

Ortopedisk kirurgi er et stort og meget variert fagfelt. Spesialiseringen skal gi fremtidige spesialister solid basis for atraumatisk bløtvevsbehandling, håndtering av benvev og artroskopiske teknikker. Faget omfatter håndtering av skader og lidelser i muskel/skjellettapparatet. Mer spesifikt innebærer dette forebygging, diagnostikk, konservativ- og operativ behandling med etterbehandling, samt mestring av komplikasjoner. Dette omfatter kvalitetssikring innenfor samme område, både for enkeltpasienter og ved etablering av standarder lokalt, regionalt eller nasjonalt. Faget innebærer fagutvikling og forskning, utdanning av spesialister og kontinuerlig etterutdanning av ferdige spesialister.

Supervisjonen vil foregå ved at lege i spesialisering løpende følges opp av spesialist eller erfaren LIS. God tid på morgenmøter til å drøfte spesielle kasus. Alltid rom for å spørre om råd og hjelp stort sett til enhver tid og alltid per telefon eller via annen elektronisk kommunikasjon. Overlegene er tilgjengelig på telefon hvis det tilkommer spørsmål under pre visitt / visitt. I starten av spesialiseringen, og når lege i spesialisering har lite erfaring eller stort behov for supervisjon, vil en mer erfaren
kollega i større grad være til stede sammen med legen som er i spesialisering. Deltakelse på operasjon under supervisjon. LIS har 4 timers fordypning /uke, lagt til dagtid.
Månedlig veiledning, dels individuelt, dels i gruppe. Du vil ved oppstart få oppnevnt en klinisk veileder i avdelingen (spesialist) som følger deg over tid. Du skal også delta i en veiledningsgruppe med LIS fra ulike spesialiteter.

Ved vår avdeling tilbyr vi store deler av spesialistutdanningsløpet i ortopedisk kirurgi. For oppnåelse av enkelte læringsmål er det aktuelt med spesialiseringsperiode ved et samarbeidsforetak i 18 måneder, slik beskrevet i utdanningsplan for fagområdet, les denne her

Arbeidsoppgaver
  • Arbeidsoppgaver som lege i spesialisering med forløp mot ortopedisk kirurgi.
  • Behandle og følge opp pasienter på alle omsorgsnivå, dvs. både polikliniske, dagkirurgiske og inneliggende pasienter.
  • Stillingsinnehaveren kan bli pålagt fellesoppgaver i avdelingen / klinikken.
Kvalifikasjoner
  • Norsk autorisasjon som lege
  • Norsk godkjenning av LIS 1 tjeneste 
  • Det stilles krav til gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper
  • Vennligst oppgi 2 referanser  
Personlige egenskaper

 Vi ser etter en person som:

  • Er motivert
  • Har gode samarbeidsevner
  • Har god evne til å kommunisere både med pasienter og kollegaer. 
Vi tilbyr
Informasjon
Kontakt:
Cecilie Bendiksen
Avdelingsoverlege
97545442
Cecilie.Bendiksen.Wold@nordlandssykehuset.no
 
Arbeidssted: Bodø
 
Søknadfrist: 02.05.2021
 
Categories
Personal- og karriererådgivere

Nordlandssykehuset – Rådgiver/seniorrådgiver i HR-sjefens stab

Rådgiver/seniorrådgiver i HR-sjefens stab

HR-avdelingen ledes av HR-sjefen og har tilsammen 35 medarbeidere. Avdelingen består av seksjonene HR-HMS, HR-Personal, HR-Bemanningssenteret og HR–Ressursstyring og arbeidsgiverpolitikk. I tillegg har vi HR-rådgiver i Lofoten og Vesterålen samt HR-sjefens stab som består av 3 medarbeidere.

 
HR-avdelingen har ledig stilling som rådgiver/seniorrådgiver i HR-sjefens stab
Vi søker en rådgiver som har erfaring innenfor relevante fagfelt og som har høy personlig og faglig integritet. Som rådgiver i HR-sjefens stab har du et selvstendig ansvar for igangsetting, gjennomføring og sluttføring av ulike administrative oppgaver, utredninger, rapporteringer og saksbehandling innenfor det HR-faglige området. Oppgavene er variert og du må trives med å jobbe på tvers av fagområdene innenfor HR-feltet.  Ofte initieres våre oppgaver av andre som trenger støtte og oppfølging, noe som medfører at vi må være fleksible og håndtere til dels hurtige endringer i oppgaver og oppgavemengde. 

Hovedarbeidsoppgaver

  • Utvikle og bidra aktivt i gjennomføring av lederopplæring og lederutvikling i foretaket
  • Deltakelse i og oppfølging av strategisk utviklingsarbeid
  • Ha oversikt over personalstatistikk og bidra i utarbeidelse av HR-data
  • Rapportering og kartlegging
  • Ansvar for ivaretakelse av og saksbehandling i enkeltsaker
  • Oppfølging og koordinering av interne aktiviteter i HR- avdelingen som er tillagt HR-sjefen
  • Andre oppgaver kan bli prioritert basert på behov og kompetanse. Dette kan eksempelvis være oppgaver innenfor omstillingsprosesser, varslings- og personalsaker og gjennomføring av medarbeiderundersøkelser

Kvalifikasjoner

  • Relevant høyere utdanning på masternivå fra universitet eller høyskole
  • Solid erfaring fra sammenlignbar stilling/arbeidsoppgaver kan kompensere for deler av utdanningskravet
  • Erfaring fra strategisk og operativt HR arbeid
  • God kunnskap om relevant lov og avtaleverk
  • Meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne for saksutredning, saksfremlegg, presentasjoner og informasjon
  • Erfaring med gjennomføring av lederopplæring og -utvikling, prosess/prosjektledelse og/eller ledererfaring
  • Erfaring fra større og komplekse organisasjoner er en fordel
  • Det vil være en fordel om du har erfaring med bruk av kartleggingsverktøy (eksempelvis Questback)

Personlige egenskaper

  • Du er en igangsetter med god gjennomføringsevne
  • Du kan jobbe selvstendig og vet at vi blir målt på resultat
  • Du samarbeider godt og skaper tillitsfulle relasjoner til de du samarbeider med
  • Du evner å jobbe systematisk og har med deg en helhetstenkning
  • Du er endringsvillig, utviklingsorientert og tenker strategisk
  • Du har en grunnleggende serviceinnstilling og godt humør

Vi tilbyr

  • Et spennende og utfordrende fagmiljø i Nord Norges nest største foretak
  • En organisasjon i endring og utvikling
  • Gode faglige utviklingsmuligheter
  • Avtalt onboardingprogram
  • Lønn etter avtale
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger

Oppgi minst to referansepersoner i søknaden.

Offentlig søkerliste blir utarbeidet. Dersom du ønsker å reservere deg fra søkerlisten må dette begrunnes. Søkeren varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge

Tilsetting skjer iht de til enhver tid gjeldende lover og avtaler

Medlemskap i KLP følger tilsettingen

Vi minner om et totalforbud for ansatte i om å røyke i arbeidstiden og på sykehuset geografiske område

Kontakt
Kari Brumoen Råstad
Konst. HR-sjef, 990 00 887, Kari.Rastad@nordlandssykehuset.no

Arbeidssted
Bodø

Søknadsfrist: 30. april 2021

Categories
Lege

Kirurgisk klinikk – LIS og Overleger

Kirurgisk klinikk

I Kirurgisk klinikk har våre medarbeidere kunnskap og holdninger som gjør at vi skaper gode, trygge og tilgjengelige helsetjenester.

Vi søker nå nye dyktige kollegaer med på laget.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Kirurgisk klinikk ved Nordlandssykehuset HF

I Kirurgisk klinikk har våre medarbeidere kunnskap og holdninger som gjør at vi skaper gode, trygge og tilgjengelige helsetjenester. Vi sikrer høy standard på tjenestene ved kontinuerlig kvalitetsforbedring. Derfor legger vi til rette for at ansatte med interesse og engasjement for forbedringsarbeid gis opplæring, ansvar og støtte. I kirurgisk klinikk deler vi gode erfaringer, bidrar til forbedring og lærer av våre feil.  Vi planlegger og samhandler på tvers av avdelinger, klinikker og lokasjoner til det beste for pasienten, og møter alle pasienter og medarbeidere med høflighet og respekt, og spør: “Hva er viktigst for deg?”

Vi vektlegger samarbeidsevne og personlig egnethet høyt i vår rekruttering. Kirurgisk klinikk består av 13 fagområder, herunder anestesi, urologi, bariatrisk kirurgi, bryst–endokrin kirurgi, gastrokirurgi, generellkirurgi, gynekologi, karkirurgi, ortopedi, plastikk kirurgi, thoraxkirurgi, øre-nese-hals og øyespesialiteter. Klinikken behandler pasienter på ulike omsorgsnivå og har virksomhet i Bodø, Lofoten og Vesterålen. Klinikken legger til rette for fagutvikling og samarbeid på tvers av lokasjonene for å sikre god kvalitet, og det er gode muligheter for ambulering. Vi har også et tett samarbeid med Universitetet i Nord Norge, som innebærer utdanning for en stor andel medisinstudenter de to siste årene av studiet (Bodø-pakken), inkludert embedseksamen. 

Vi er opptatt av forskning og har per tiden flere Ph.D kandidater i vår klinikk. Vi har et spennende miljø på avdelingen, og ønsker å tilby en moderne behandling for pasientene i Nordland.

Ansatte ved våre lokasjoner har dette å si om livet der de bor:

Bodø er en av Norges raskest voksende byer. Vi har fantastisk natur med både fjell, hav og strender og i tillegg et yrende kulturliv. Man kan bo i byen å ha kulturelle opplevelser i det nye kulturhuset Stormen, eller spise på en av byens fantastiske restauranter og likevel være midt i fantastisk natur med kort vei til spektakulære fjelltopper eller båtturer rundt i skjærgården. 

Vi har heller aldri kjedelig vær, og vi opplever ofte både vintervær og vårvær på samme dag. Om vinteren danser nordlyset og om sommeren har vi lyse netter med fantastisk midnattssol. 

Bodø kan by på en rekke aktiviteter for en hver smak. Fantastiske skimuligheter med både slalåmbakker og lysløyper, toppturer, klatring, kajakk, golf eller seiling. I tillegg er det gode muligheter for shopping og storbyliv for de som liker det.  

Flyplassen er lokalisert midt i byen, og det samme gjør sykehuset vårt som vi synes er passe stort. Stort nok til å gi varierte og interessante oppgaver, lite nok til at det er lett å be om samarbeid og kort vei til hjelp.

Stine Skog, avdelingsleder dagbehandling og poliklinikk Bodø

Les mer om Bodø her www.bodo.no

Å ankomme Lofoten fra havet eller lufta gir en uforglemmelig opplevelse, det er rett og slett magisk.

Og her ligger sykehuset, midt i Lofoten på øya Vestvågøy. Sykehuset er lokalsykehus for de fire Lofot-kommunene Moskenes, Flakstad, Vestvågøy og Vågan, med til sammen ca. 24.000 innbyggere.

Å bo og jobbe i Lofoten betyr kort vei til jobb, skole, butikk og barnehage. Om du må ta bussen, så stopper den like ved sykehuset. I Lofoten blomstrer kulturen. Vi har musikk-, kunst og teaterfestivaler og kunstnere med gallerier innenfor mange sjangre. Her hos oss møter fjellet havet, her kan du klatre og surfe, kjøre ski, kite og padle kajakk. Vi har kino og svømmehall, treningssenter og butikker. Og selvfølgelig – kort vei til flyplassen.

Sissel Juliussen, avdelingsleder kirurgisk avdeling Lofoten

«Vesterålen har alt man trenger og kan ønske seg både i arbeidstid og ikke minst på fritiden.

Livet i nord er en herlig blanding av vill, vakker og storslått natur, et frisinnet og inkluderende folkeslag, fravær av rushtrafikk og storbylivets mas og stress. Jeg savner tidvis det urbane bylivet i Oslo, men det går fort over, når man ser ut vinduet enten hjemmefra eller på kontoret – til praktfulle fjelltopper som bader i sollyset man bare har her nord for polarsirkelen.

Flere av mine tilflyttende kolleger blir værende i Vesterålen, slik som jeg; selv om planen i utgangspunktet kanskje bare var å jobbe her i et år. Det er til og med de som velger å komme tilbake etter å ha flyttet sørpå igjen Det er veldig godt å være ansatt og tilflytter i Vesterålen. Arbeidsmiljøet på sykehuset i Stokmarknes er godt og vi har spennende og varierende arbeidsdager. Noen dager er roligere enn andre og som på andre steder har vi også hektiske perioder. Vi har gode kolleger og ledere som faglig utfordrer og løfter samtidig som man føler seg ivaretatt. Fritiden her i Vesterålen er preget et svært aktivt turnuslegemiljø som både er kulturinteresserte og friluftsmennesker. Vi kan gå majestetiske fjellturer rett etter jobb, eller drive med klatring, padle i kajakk, gå på konserter ved Hurtigrutens Hus eller på Sortland og teater, møtes for et treff hvor vi nyter reker og øl på den lokale puben Rødbrygga m.m. Det er kort oppsummert svært enkelt å leve det gode liv i Vesterålen. Kom selv – du vil raskt skjønne hva jeg mener.»

Geir Brokstad, avdelingsleder Kirurgisk avdeling Vesterålen

Ledige stillinger ved Kirurgisk klinikk

Leger i spesialisering

LIS ved Kirurgisk klinikk med forløp mot Fødselshjelp og kvinnesykdommer

Nordlandssykehuset HF, Kirurgisk klinikk, avdeling leger Bodø har ledig vikariat for lege i spesialisering med forløp mot Fødselshjelp og kvinnesykdommer.

Lege i spesialisering ved Kirurgisk klinikk

Nordlandssykehuset HF, Kirurgisk klinikk avdeling har ledig vikariater i faget generell kirurgi og kar kirurgi.

Lege i spesialisering med forløp mot ortopedisk kirurgi

Vikariater for Lege i spesialisering med utdanningsforløp mot Ortopedisk kirurgi fra og med dags dato / etter avtale – til og med 31.12.21 og med mulighet til forlengelse.

Overleger

Overlege i Urologi

Ved Avdeling leger i Kirurgisk klinikk har vi ledige stilling for spesialist i Urologi, med tiltredelse snarest.