VELKOMMEN TIL BEMANNINGSSENTERET

Bemanningssenteret

Hvem er vi?

Bemanningssenteret består av omtrent 60 medarbeidere med helsefaglig bakgrunn – og innbefatter sykepleiere, spesialsykepleiere, jordmødre, helsefagarbeidere samt ambulansefagarbeidere. Medarbeiderne jobber i ulike stillingsbrøker tilknyttet Bemanningssenteret, og er tilknyttet mange ulike enheter både innen somatikk og psykiatri. Vi er godt etablert ved NLSH Bodø, og samarbeider tett med de ulike klinikkene om heltidsstillinger i flere varianter. Nå ser vi frem til å videreutvikle dette samarbeidet med vårt sykehus i Vesterålen.

På utkikk etter nye utfordringer?

 

Nordlandssykehuset HF satser på heltidskultur, og i den forbindelse er det etablert et bemanningssenter som skal bidra til dette. Som sykepleier i heltidsstilling ved Bemanningssenteret, vil du jobbe tre-delt turnus med arbeid per tiden hver tredje helg. Hos oss vil du kunne kombinere somatikk og/eller psykiatri. 

Bemanningssenteret er opptatt av at du skal oppleve faglig utvikling og trygghet. Du vil derfor jobbe opp mot enheter og fagområder i en begrenset rullering, hvor din kompetanse, dine interesser og sykehusets behov vil bli vektlagt. Ved å jobbe på ulike enheter vil du få verdifull erfaring fra flere fagfelt. Er du nyutdannet sykepleier, eller ny på Nordlandssykehuset, vil du den første tiden jobbe ved ett sted, slik at du får en fin introduksjon til sykehuset vårt.

 «Selv om man sjonglerer mellom to plasser, er turnusen lagt opp slik at det ikke blir lenge mellom hver gang, og at man får en viss kontinuitet. De er flinke til å følge opp og har sagt at jeg kan få mer opplæring hvis jeg ønsker det. De har hele tiden vært på tilbudssiden».              

Sitat sykepleier ved Bemanningssenteret

Jobber du deltid, men ønsker å jobbe heltid? I den forbindelse tilbyr vi deg som jobber redusert i fast stilling ved Nordlandssykehuset Bodø å søke på 100% stilling. Brøken du allerede har tilknyttet moderpost vil kombineres med en brøk i Bemanningssenteret, slik at du til sammen har en 100 % stilling i en tilpasset arbeidsplan.

I en studentstilling i Nordlandssykehuset vil du få muligheten til å lære mer om fagområder innen somatikk og/eller psykiatri. Vi vektlegger god opplæring slik at du kan føle deg trygg på jobb og oppleve faglig utvikling. 

Som sykepleierstudent i helge- og feriestilling ved Bemanningssenteret, vil du jobbe turnus med arbeid per tiden hver tredje helg og fem uker innenfor sykehusets hovedferieavvikling. Her er det mulighet for individuelle ønsker og tilpasninger. 

De faste helgestillingene tilpasses innenfor en stillingsandel på intervall 12 – 20 %.

Hos oss får du jobbe med...

Som ansatt i Bemanningssenteret vil du ha daglig oppfølging av pasienter i enhetene du jobber, i nært samarbeid med andre faggrupper. Du vil jobbe både selvstendig og i team. Vi søker deg som ønsker å utvikle deg faglig og som vil bidra med engasjement og stå på vilje til det beste for vårt fagmiljø. Hvis du liker å jobbe i en hektisk og meningsfull hverdag, med fokus på pasienten og det tverrfaglige samarbeidet, kan dette være jobben for deg.

Intensivsykepleier Magne Kvavik – kombinerer Hjerteovervåkningen og Barnemedisin.

Hvorfor komme til oss?

Ved ansettelse gjennom Bemanningssenteret får du forutsigbarhet i jobbhverdagen: 

  • heltidsstilling
  • bred og allsidig kompetanse
  • begrenset rullering
  • forutsigbar arbeidsplan
  • god opplæring

Sykepleier Pernille på jobb ved Hjerteovervåkningen 

Vi trenger deg som...

  • har autorisasjon eller fagbrev som helsepersonell
  • behersker norsk skriftlig og muntlig
  • har grunnleggende datakunnskap
  • kan bidra inn i et godt miljø både faglig og sosialt
  • liker å jobbe i team og kan være en god teamleder
  • har gode kommunikasjonsevner
  • har evnen til å omstille deg
  • er løsningsorientert

Intensivsykepleier Magne Kvavik

Ledelse

Hei, jeg heter Irene Flatvoll-Pedersen og er seksjonsleder for Bemanningssenteret i Nordlandssykehuset. I Bemanningssenteret har jeg vært siden etableringen høsten 2018.

Fra tidligere har jeg jobbet både som sykepleier og deretter leder i foretaket siden 2005. Som nyutdannet sykepleier begynte jeg på det som den gang het R4 medisinsk gastro/nyre. I tillegg tok jeg ekstravakter ved det som nå heter A7 gastrokirurgen. Jeg har alltid likt å jobbe med kreft og palliasjon og tenkte det var i den retningen jeg skulle gå. Tilfeldigheter gjorde at jeg havnet i Akuttmottaket i stedet. Fra 2008 har jeg vært der, først som sykepleier i Akuttmottaket og AMK, og deretter som leder.

Det å jobbe som leder kom litt tilfeldig på meg. Jeg ble spurt om å bistå i forbindelse med kortvarig fravær i ledelsen ved Akuttmottaket. Noen uker som stedfortreder ble til åtte år. Etter 11 år som leder ser jeg tilbake på utallige og fine møter med medarbeidere, endringsarbeid for å forbedre hverdagen både for pasienter og ansatte, og den viktige oppgaven vi som ledere har i å oversette målet vi alle må jobbe mot – altså benytte rammene vi har på en klok og rettferdig måte til sykehusets felles beste.

Med meg på laget har jeg rådgiverne Caroline Engmark-Scobie og Greta Hovde. Vi har alle bakgrunn som sykepleiere, og har i tillegg med oss variert erfaring fra en rekke felt både innenfor og utenfor foretaket. Sammen utgjør vi et team som kjenner sykehuset, dets ledere, og enhetene svært godt. Dette har vi med oss på alle arenaene vi opererer.

Vi er veldig stolte av Bemanningssenteret og medarbeiderne våre. De jobber på tvers av enheter, og bidrar med sin kompetanse på ulike fagfelt. Nettopp det at flere av sykehusets medarbeidere kan jobbe noe fleksibelt gjør oss bedre rustet for å benytte en ressurs vi vil ha mangel på i fremtiden, på en god måte.

Bemanningssenteret er i tillegg til å ha en viktig servicefunksjon, også en arbeidsplass, og vi i teamet deres arbeidsgiver. Det betyr for oss, at alle våre medarbeidere skal ha en trygg arbeidshverdag, med forutsigbarhet og god opplæring i arbeidet de skal utføre. Dette jobber vi hardt for hver dag og det finnes ikke noe mer motiverende enn tilbakemeldinger på at medarbeiderne våre opplever at vi ivaretar de på en god måte.

Dersom du har lyst til vite mer om Bemanningssenteret og hvilke muligheter vi kan tilby deg, så er det bare å kontakte oss for en hyggelig prat.

Seksjonsleder for Bemanningssenteret – Irene Flatvoll-Pedersen

Seksjonsleder for Bemanningssenteret
Irene Flatvoll-Pedersen

Rådgiver ved Bemanningssenteret
Siri Sandbakk

Rådgiver ved Bemanningssenteret
Caroline Engmark-Scobie (bilde ikke tilgjengelig)

Link til artikkel om noen av Bemanningssenterets flotte medarbeidere:

https://nordlandssykehuset.no/om-oss/livet-i-nordlandssykehuset/fa-heltidsstilling-i-nordlandssykehuset

Våre lokasjoner

Bodø er en av Norges raskest voksende byer. Vi har fantastisk natur med både fjell, hav og strender og i tillegg et yrende kulturliv. Man kan bo i byen å ha kulturelle opplevelser i det nye kulturhuset Stormen, eller spise på en av byens fantastiske restauranter og likevel være midt i fantastisk natur med kort vei til spektakulære fjelltopper eller båtturer rundt i skjærgården. 

Vi har heller aldri kjedelig vær, og vi opplever ofte både vintervær og vårvær på samme dag. Om vinteren danser nordlyset og om sommeren har vi lyse netter med fantastisk midnattssol. 

Bodø kan by på en rekke aktiviteter for en hver smak. Fantastiske skimuligheter med både slalåmbakker og lysløyper, toppturer, klatring, kajakk, golf eller seiling. I tillegg er det gode muligheter for shopping og storbyliv for de som liker det.  

Flyplassen er lokalisert midt i byen, og det samme gjør sykehuset vårt som vi synes er passe stort. Stort nok til å gi varierte og interessante oppgaver, lite nok til at det er lett å be om samarbeid og kort vei til hjelp.

Stine Skog, avdelingsleder dagbehandling og poliklinikk Bodø

 

Les mer om klinikkene i Bodø:

Les mer om Bodø:

Å ankomme Lofoten fra havet eller lufta gir en uforglemmelig opplevelse, det er rett og slett magisk.

Og her ligger sykehuset, midt i Lofoten på øya Vestvågøy. Sykehuset er lokalsykehus for de fire Lofot-kommunene Moskenes, Flakstad, Vestvågøy og Vågan, med til sammen ca. 24.000 innbyggere.

Å bo og jobbe i Lofoten betyr kort vei til jobb, skole, butikk og barnehage. Om du må ta bussen, så stopper den like ved sykehuset. I Lofoten blomstrer kulturen. Vi har musikk-, kunst og teaterfestivaler og kunstnere med gallerier innenfor mange sjangre. Her hos oss møter fjellet havet, her kan du klatre og surfe, kjøre ski, kite og padle kajakk. Vi har kino og svømmehall, treningssenter og butikker. Og selvfølgelig – kort vei til flyplassen.

Sissel Juliussen, avdelingsleder kirurgisk avdeling Lofoten

Les mer om klinikkene i Lofoten:

«Vesterålen har alt man trenger og kan ønske seg både i arbeidstid og ikke minst på fritiden.

Livet i nord er en herlig blanding av vill, vakker og storslått natur, et frisinnet og inkluderende folkeslag, fravær av rushtrafikk og storbylivets mas og stress. Jeg savner tidvis det urbane bylivet i Oslo, men det går fort over, når man ser ut vinduet enten hjemmefra eller på kontoret – til praktfulle fjelltopper som bader i sollyset man bare har her nord for polarsirkelen.

Flere av mine tilflyttende kolleger blir værende i Vesterålen, slik som jeg; selv om planen i utgangspunktet kanskje bare var å jobbe her i et år. Det er til og med de som velger å komme tilbake etter å ha flyttet sørpå igjen Det er veldig godt å være ansatt og tilflytter i Vesterålen. Arbeidsmiljøet på sykehuset i Stokmarknes er godt og vi har spennende og varierende arbeidsdager. Noen dager er roligere enn andre og som på andre steder har vi også hektiske perioder. Vi har gode kolleger og ledere som faglig utfordrer og løfter samtidig som man føler seg ivaretatt. Fritiden her i Vesterålen er preget et svært aktivt turnuslegemiljø som både er kulturinteresserte og friluftsmennesker. Vi kan gå majestetiske fjellturer rett etter jobb, eller drive med klatring, padle i kajakk, gå på konserter ved Hurtigrutens Hus eller på Sortland og teater, møtes for et treff hvor vi nyter reker og øl på den lokale puben Rødbrygga m.m. Det er kort oppsummert svært enkelt å leve det gode liv i Vesterålen. Kom selv – du vil raskt skjønne hva jeg mener.»

Geir Brokstad, avdelingsleder Kirurgisk avdeling Vesterålen

Previous
Next
Les mer om våre ansatte og livet i Nordlandssykehuset her:

Livet i Nordlandssykehuset – Nordlandssykehuset

Les også om livet utenfor jobb her #NLSHfritid – Nordlandssykehuset

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Oversikt over ledige stillinger innenfor alle våre yrkesgrupper finner du her: Les mer