Categories
Ambulansepersonell

Nordlandssykehuset – Ambulansearbeidere – Desember 2022

Å jobbe i ambulansen...

Å jobbe i ambulansen...

…innbefatter en rekke daglige gjøremål for å sikre at vi er klare og holder god beredskap. I tillegg til bil og utstyr, må vi vedlikeholde egne kunnskaper og ferdigheter. Vi må alltid være klare til å rykke ut med riktig utstyr og kompetanse. Dette reguleres av eksterne krav og interne systemer. På vakt er vi alltid på beredskap og klar for uttrykning.

Vi har døgnvakter med aktiv vakt på dagtid og «vakt på vaktrom» på kveld/natt. I tillegg kommer kurs, personalmøter o.l.

Hver enkelt må ha nødvendige kunnskaper og ferdigheter til å kunne undersøke og treffe livreddende tiltak. Vi må alltid være medmennesker og trygge i møte med pasienter som ofte står i en krise. Vi har mulighet til å hjelpe dem som trenger det som mest – og med det følger et stort ansvar. Det krever en egnethet og en kompetanse som vi vektlegger tungt ved ansettelse og videre opplæring.

Ledige stillinger

Område 6 – Indre Salten

  • Ambulansearbeider/Paramedisiner
    • 3 stillinger fast i 100 % i Beiarn
    • 2 stillinger fast i 100 % i Saltdal

Vi ønsker primært å ansette i fulle stillinger, men 50 % kan vurderes hvis ønskelig og mulig. Angi klart i din søknad hva du søker på med prioritet.

  • Tilkallingsvikarer i hele område 6 (Fauske, Saltdal, Beiarn)

Søknadsfrist: 8. januar 2023

Du innehar disse kvalifikasjonene

Utdanning:

Det er krav/ønske om følgende:

  • Autorisasjon som ambulansearbeider eller paramedisiner
    • Unntaksvis kan andre med annen helsefaglig utdanning og autorisasjon, som sykepleier, vurderes. Da blir prehospital erfaring, kunnskap og ferdigheter særlig vektlagt. Man må da kunne erverve seg autorisasjon for ambulansefaget innen 2 år. Vi oppfordrer til at man tar fagprøven i ambulansefaget. Dette gjelder kun for de faste stillingene, ikke tilkallingsvikariat. Disse må igjennom vår vikaropplæring for å få nødvendig ambulansefaglig kompetanse
  • Ønskelig med relevant videreutdanning, som paramedic, farmakologi, operative emner o.l.
  • Førerkort B
  • Førerkort utrykning (160)
    • Unntaksvis kan personell uten førerkort utrykning (160) vurderes, men man må da kunne ta dette innen avtalt tid for egen regning. Dette gjelder kun for de faste stillingene, ikke tilkallingsvikariat – men det er ønskelig

Erfaring:

Vi ønsker følgende erfaring fra medisinsk tjeneste:

  • Ambulansetjeneste
  • Annen prehospital/akuttmedisinsk tjeneste
  • Annen helsetjeneste

Vi ønsker også at du har erfaring fra operativ tjeneste i nødetat (helst ambulanse) eller annen del av redningstjenesten.

Personlig egnethet:

Vi ønsker at du er/har:

  • Pågangsmot
  • Lagspiller
  • God kommunikator
  • Problemløser
  • Lærevillig

Du evner å ta raske og gode beslutninger i operative situasjoner, alene og som del av en gruppe.

Du har kunnskap, ferdigheter og generell kompetanse innen ambulansemedisin og ambulanseoperative emner. 

Du har en fysisk styrke og utholdenhet samt bevegelighet til å kunne utføre de oppgaver som må kunne forventes i operativ ambulansetjeneste, trygt og effektivt.

Vi tilbyr:

  • Dyktige kollegaer som vil lære deg mye
  • Varierte og spennende arbeidsoppgaver som vil utfordre deg og et arbeid hvor du får hjelpe de som trenger det mest
  • Moderne bilpark og utstyr
  • Lønn i henhold til gjeldende overenskomster

Søknad og videre vurdering

For å kunne vurdere alle søkere likt, saklig og rettferdig ber vi alle beskrive seg selv i forhold til denne utlysningsteksten, og dokumentere sin utdanning, erfaring og personlige egnethet ved en samlet CV med attester, bekreftelser o.l. vedlagt.

Vi ber om at tidligere og nåværende arbeidsforhold dokumenteres/attesteres og om referanser fra tidligere arbeidsgivere (jf. Hdir/Veileder ansettelse og Helsetilsynet/Rutiner ved ansettelse av helsepersonell)

Vi ønsker å gjøre en sammenliknende vurdering av alle søkernes kompetanse basert på: 

  • Søknad med CV, attester, bekreftelser o.l.
  • Referanser
  • Intervju i løpet av januar

De som får tilbud om stilling må kunne fremlegge utvidet politiattest for utstedelse av ID-kort til flyplass (jf. Luftfartstilsynet og BSL A 2-1 § 25-26)

Ambulanseavdelingen

Ambulansetjenesten er en del av Prehospital klinikk i Nordlandssykehuset HF. Klinikken er delt inn i 4 ulike avdelinger med Ambulansetjenesten, Akuttmottaket/Observasjonspost, Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral (AMK) og Portørtjenesten. 

Ambulansetjenesten er lokalisert i Lofoten, Vesterålen og Saltenområdet, fordelt på seks områder med 20 ambulansestasjoner. Klinikken har også det medisinskfaglige ansvaret for sykehusets luftambulansetjeneste. 

Ambulanseområde 1 – Salten Sør

Som er Meløy og Gildeskål kommune og har stasjoner på Ørnes, Inndyr og Engavågen. Har i alt fire ambulanser, tre døgnbiler og én dagbil som er aktiv i ukedager.

Område 1 utfører totalt ca.1240 (2019-tall) oppdrag pr. år. For tiden har vi 22 stillingshjemler i 100% på ambulansebil, to lærlinger og én stiling administrativt/opplæring, og vi har et godt faglig og sosialt miljø med fantastiske kolleger.

Området ledes for tiden av assisterende enhetsleder Wenche Winje.
Tlf. 48 04 63 61
Wenche.Winje@nordlandssykehuset.no

Ambulanseområde 2 – Salten Midt

Som er Bodø Kommune og har stasjonene i Bodø og på Tverlandet. Område benytter 2 operative Mercedes Sprinter ambulanse plassert i Bodø og en Volvo XC90 ambulanse plassert på Tverlandet. I tillegg har Bodø 1 reserve Wolksvagen Caravelle ambulanse.

I 2020 hadde stasjonene 6.694 oppdrag i Bodø kommune har ca. 53.000 innbyggere.

I Bodø har vi for det meste oppdrag i bykjernen, mens Tverlandet har oppdrag som strekker seg ut i distriktene. På Bodøstasjonen går man 12 timers aktivt skift dagvakt eller nattevakt mens man på Tverlandet jobber døgnvakter i en kombinasjon av aktiv og passivt hvilende vakt. I Bodø har vi 18 ansatte og 1 lærling, samt 6 ansatte i 50% stilling. På Tverlandet har vi 7 ansatte.

Området ledes av enhetsleder Thomas Følvik.
Tlf. 90 66 38 65
Thomas.Folvik@nordlandssykehuset.no

Ambulanseområde 3 – Salten Nord

Som er kommunene Steigen og Hamarøy, har i alt fire ambulanser. Per tiden har vi stasjon på Oppeid, Innhavet og to stasjoner i Leinesfjord.

Område 3 utfører totalt ca. 800 oppdrag og kjører ca. 200 000 km pr år. For tiden er vi 24 ansatte, og vi har et godt faglig og sosialt miljø.

Området ledes av enhetsleder Magnar Marhaug.
Tlf. 97 69 38 09
Magnar.Johan.Marhaug@nordlandssykehuset.no

Ambulanseområde 4 – Lofoten

Som er Vågan, Vestvågøy og Moskenes kommune og har stasjoner i Svolvær, på Gravdal og Reine.

I Svolvær er det 14 ansatte og to lærlinger. To døgnbiler med ca. 1500 oppdrag pr år.

Gravdal har 14 ansatte og to lærlinger. To døgnbiler med ca. 2000 oppdrag pr år.

Reine har per tiden seks ansatte, og inngår i en rulleringsturnus med Gravdal. Én døgnbil med ca. 300 oppdrag pr år.

Vårt lokalsykehus i Lofoten ligger på Gravdal. Vi kan tilby et faglig og godt arbeidsmiljø med gode kolleger. I tillegg kan vi blant annet friste med en vill og vakker natur med eks toppturer, fjellklatring surfing, rafting, fisking.

Området ledes av enhetsleder Britt Ragna Rønning.
Tlf. 95 09 00 84
Britt.Ragna.Ronning@nordlandssykehuset.no

Ambulanseområde 5 – Vesterålen

Som er Sortland, Hadsel, Andøy, Øksnes og Bø kommune og har stasjoner på Sortland, Andenes, Åse, Stokmarknes, Myre og Bø.

Vi har følgende ressurser; Stokmarknes en døgn og en dagbil, Sortland døgnbil, Andenes døgnbil, Myre døgnbil, Straume døgnbil og Åse døgnbil.

I 2020 hadde vi 4179 oppdrag i området 5 som i snitt blir mellom 11-12 oppdrag i døgnet. Pr. tiden skal det være 55 ansatte inklusiv ledelse og lærlinger.

For øvrig er Vesterålen verdens flottest område på alle mulige måter.

Området ledes av enhetsleder Alf Ivan Pettersen.
Tlf. 95 19 27 78
Alf.Ivan.Pettersen@nordlandssykehuset.no

Ambulanseområde 6 – Salten Indre

Som er Fauske, Sørfold, Saltdal og Beiarn Kommune og har stasjoner på Fauske med to ambulanser, Saltdal med to ambulanser og Beiarn med én ambulanse

Vi utfører ca. 1900 oppdrag pr. år og er ca. 40 ansatte med operative, administrative og lærlinger.

Området ledes av enhetsleder Karl Christian Kviseth.
Tlf. 93 62 84 64
Karl.Christian.Kviseth@nordlandssykehuset.no

Liker du en variert og utfordrende arbeidshverdag, og er motivert for å gjøre en god jobb sammen med faglig motiverte medarbeidere? Vi søker ambulansearbeidere i Beiarn og Saltdal.

Categories
Ledere innenfor helsetjenester

Nordlandssykehuset – Seksjonsleder

Seksjonsleder

Ved Nordlandssykehuset HF Bodø har vi ledig stilling som Seksjonsleder for renhold og tekstilservice.

Vår seksjonsleder gjennom mange år ønsker nå å tre inn i pensjonistenes rekker, og vi søker derfor hennes etterfølger. Vi søker deg som har evnen til å lede og motivere, deg som vil være med på å skape engasjerte medarbeidere som virkelig setter service i framsetet og deg som setter pris på en variert og innholdsrik arbeidshverdag. Per tiden består seksjonen av  totalt 60 ansatte. 

Som seksjonsleder er du lokasjonens utøvende ansvarlig for å sikre at alle lokalene er renholdt innenfor INSTA -800. Samt sørge for etterlevelse av kvalitet, og at gjeldende smitteregler følges. Du vil være en del av Driftservice sin ledergruppe som rapporterer til senter for Drift og eiendom. 

Renhold og tekstilservice er en spennende og hektisk arbeidsplass med svært varierende arbeidsoppgaver, med mange muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi jobber daglig i tett  samarbeid med øvrige avdelinger og seksjoner i sykehuset. 
Seksjonslederen har ansvar for å delegere arbeidsoppgaver i renholdsteamet i samarbeid med enhetslederne. Organisering og gjennomføring av det daglige og periodiske renholdet ved sykehusets lokaler her i sentrum, Rønvik i tillegg til operasjonsrenhold.
 
Er du nysgjerrig på stillingen, og tenker at nettopp dette kan passe deg, ikke nøl med å ta kontakt.

Arbeidsoppgaver:
  • Ansvar for driften av seksjonen, herunder økonomi og personalhåndtering
  • Fagansvar og oppfølging ihht Insta 800, renholdsprosedyrer og retningslinjer i sykehuset
  • Administrerer tøylogisikken – arbeidstøy og tekstiler
  • Teamledelse og bygge et godt arbeidsmiljø
  • Skape godt samarbeid mellom enhetslederen og medarbeiderne i seksjonen
  • Organisere arbeidsoppgaver
  • Utvikle renholdstjenesten
  • Bidra innenfor satsningen med digitale og teknologiske løsninger

Kvalifikasjoner:

  • Minimum 5 års ledererfaring
  • Fagbrev innenfor renholdsfaget, lang erfaring innenfor renhold kan kompensere for manglende fagbrev
  • Formell lederutdanning vektlegges
  • Er innstilt på å arbeide med effektive og fremtidsrettende metoder og utstyr
  • Gode datakunnskaper – mestre grunnleggende IKT, herunder word, excel og outlook
  • Ha evnen til å lede andre, og kan legge planer for det periodiske renholdet og for hovedrenholdet
  • Førerkort klasse B

Personlige egenskaper:

  • Engasjert og med gode lederegenskaper
  • Utadvendt og gode samarbeidsegenskaper
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne i norsk
  • Serviceinnstilt og systematisk
  • Ryddig og representativ adferd
  • Evne til å sette seg inn i problemer og kunne komme med forslag til løsninger
Vi tilbyr:
 

Vi tilbyr en spennende arbeidshverdag med utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et åpent og godt arbeidsmiljø, med mange gode kollegaer. En arbeidsplass som er IA-virksomhet (Inkluderende Arbeidsliv i samarbeid med NAV.) 

Hos oss får du gode pensjons- og forsikringsordninger, og lønn i henhold til gjeldende overenskomster.

Kontakt:

Vibeke Djupvik Mikalsen, Avdelingsleder, +47 916 86 175, vdj@nlsh.no

Bernt Toldnes, Drift og eiendomssjef, +47 915 93 800, btol@nlsn.no

Søknadsfrist: 9. januar 2023

Categories
Lege

Radiolog – Overlege og LIS – Nordlandssykehuset

Kom og jobb hos oss!

Nordlandssykehuset bygger opp fagmiljøet i radiologi i Bodø, Lofoten og Vesterålen. Vi er en stor enhet som jobber tett sammen i et godt arbeidsmiljø. Det gjøres en formidabel innsats av alle våre kolleger, men for å kunne løse de oppgavene vi er tildelt trenger vi enda flere med på laget. 

​Velg lekre Lofoten eller vakre Vesterålen hvis du foretrekker et lite, men engasjerende fagmiljø. Velg bemerkelsesverdige Bodø hvis det frister med et større fagmiljø og nordnorsk bypuls. Høres det spennende ut å pendle mellom de ulike lokalisasjonene? Vi kan legge til rette for det. Har du behov for fleksibilitet i arbeidslivet? Ta kontakt med oss så finner vi ut av det sammen.

Som radiolog i Nordlandssykehuset kan du velge din subspesialisering. Utstyrsparken vår er moderne og lokalene er nyrenoverte. Forskningsmiljøet er engasjerende og involverende. Arbeidsmiljøet er forankret i faglig nysgjerrighet, rom for utvikling og masse humør. Her bygger man hverandre opp på tvers av profesjoner.

Overlege 

Vi har jobb til deg

Bildediagnostisk avdeling er fordelt på alle våre lokasjoner. I Lofoten og Vesterålen er det to flotte røntgenavdelinger, som tilbyr konvensjonell røntgen, ultralyd, CT og MR. I Bodø tilbys det samme som Lofoten og Vesterålen, men det er i tillegg angio og intervensjon, samt enhet for brystdiagnostikk og nukleærmedisin.

– Vi har et fantastisk godt arbeidsmiljø, som alle fremhever og setter pris på. Arbeidsmiljøet og det faglige engasjementet er noe av det de ansatte trekker frem når man spør om hva som er best med å jobbe hos oss. Vi har god takhøyde for spørsmål, vi er fleksible i hverdagen og vi stiller opp for hverandre når det er behov for det, sier Jeanette Kjerpeseth, seksjonsleder for radiologi stab i Bodø.

Send gjerne e-post til Jeanette Kjerpeseth hvis du lurer på noe.

Overlege radiologi

Diagnostisk klinikk – Nordlandssykehuset HF

Vi har ledige stillinger som overlege i radiologi ved Diagnostisk klinikk, Nordlandssykehuset.

Hvem er vi?

Klinikken er lokalisert i Bodø, Lofoten og Vesterålen og de som tilsettes har  mulighet til å velge arbeidssted. Stillingen innebærer dagarbeid mandag til fredag, samt deltakelse i avdelingens bakvaktsjikt som for tiden deles av 6 overleger. 

Her utføres det et bredt spekter av undersøkelser, med røntgen, ultralyd, CT og MR på alle tre lokasjonene, samt karintervensjon, SPECT/scintigrafier og mammografi i Bodø.

Avdelingen har en ny og moderne maskinpark, med nye skjelettlaber, ny high-end UL-maskin og to nye Dual Energy CT. På MR-siden har vi en ny 3T-maskin i tillegg til ny 1,5T-maskin både i Bodø og Lofoten. Avdelingen deltar i undervisningen av medisinstudenter fra Universitetet i Tromsø, som er ved Nordlandssykehuset 5. og 6. studieår. Vi har en ung overlegestab med jevn alders- og kjønnsfordeling. Det er en forholdsvis flat ledelsesstruktur, der man kan være med å påvirke avdelingens utvikling.

Vi er en del av Diagnostisk klinikk. Klinikken yter tjenester til alle ledd i helsevesenet. Vi utfører medisinske laboratorietjenester herunder også patologi og obduksjoner, samt radiologiske og nukleærmedisinske undersøkelser for primær- og spesialisthelsetjenesten. Klinikken er lokalisert i Bodø, Lofoten og Vesterålen.

Klinikken er stor nok til å ha spesialiserte tjenester, men vi er små nok til at man som ansatt kan prøve ulike fagfelt hvis det er ønskelig. Vi legger til rette for at de av våre ansatte som ønsker det gis mulighet til å utøve eller delta i forskning innenfor sine fagfelt. Det er en godt sammensveiset klinikk hvor vi samarbeide på tvers av fag, avdelinger og yrker. Klinikken består av Bildediagnostisk avdeling, Laboratoriemedisinsk avdeling, Patologisk avdeling og har ca. 300 ansatte. Hos oss jobber det bioingeniører, laboratorieleger, molekylærbiologer, helsesekretærer, radiografer, radiologer, patologer og rådgivere.

Vi er en høyteknologisk klinikk, som er langt framme når det kommer til teknologi og utstyr. Kontinuerlig arbeider vi med å forbedre kvalitetssystemet vårt, og jobber for å holde personalet faglig oppdatert og utvikle utstyrsparken med ny teknologi. Pasientene skal være trygg på at vi leverer rett tjeneste til rett tid.

Ved Nordlandssykehuset jobber vi systematisk og målrettet på tvers av klinikkene for å trene på samhandling mellom profesjonene med pasienten i fokus. Bildediagnostikk avdeling er en viktig brikke i dette arbeidet. I 2019 og 2021 vant vi forbedringsprisen til Helse Nord for prosjektene Team Slagalarm (2019) og Optimalisering av stråledose for kontroll av hjertefunksjon (2021). Se også video om Team slagalarm her.

Arbeidsoppgaver

Arbeidet vil primært bestå i beskrivelse og kontrasignering av undersøkelser innen alle modalitetene rtg, UL, CT og MR. Du vil ha oppfølging og veiledning av LIS. Du vil også være med på demonstrasjoner for klinikere, både i form av morgendemonstrasjoner og tverrfaglige møter. Vi er en avdeling med stort volum av undersøkelser med et bredt spekter av både undersøkelsestyper og patologi. Vi ønsker på sikt å jobbe mer organfokusert istedenfor modalitetsfokusert, og som overlege her vil man kunne jobbe med og utvikle områder der man har spesiell interesse. Les mer om oss her, og les hva en av våre egne LIS forteller om arbeidshverdagen som LIS og vårt samarbeide.

Kvalifikasjoner

Du må ha norsk autorisasjon og spesialistgodkjenning på tilsettingstidspunkt. God kommunikasjon internt og i samarbeide med andre  avdelinger og fagfelt i sykehuset er viktig. Du må derfor beherske norsk/skandinavisk muntlig og skriftlig, og ha gode kommunikasjonsevner. Du må ha en faglig interesse og engasjement og ønske om å bidra inn i det sterke fagmiljøet vårt. Som nevnt er samhandling, arbeidsmiljø og faglig utvikling viktig her. Du må derfor være motivert til å bidra inn i dette og være samarbeidsvillig.

Personlige egenskaper
  • Samarbeidsorientert 
  • Stor arbeidskapasitet
  • Trives med veiledning
  • Effektiv og fleksibel
Vi tilbyr

Her vil du få spennende muligheter og utfordrende oppgaver. Disse skal du løse i samarbeid med gode kollegaer i et spennende, trivelig arbeidsmiljø som har et høyt faglig fokus. Her vil du få lærings- og utviklingsmuligheter og god støtte på veien! 

Det er også gode muligheter for kompetanseutvikling og vi har et aktivt forskningsmiljø. Les mer om vår kompetanseutvikling her

Vi tilbyr lønn etter avtale,  gode pensjons og forsikringsordninger, kor, bedriftsidrettslag, hytter til utleie m.m. Les mer om dette her.

Følg oss gjerne på FacebookInstagram og se hva våre ansatte gjør på fritiden #NLSHfrititid. Bodø er en by med mange natur- og kulturopplevelser. Les mer om byen vår og livet her  på www.bodo.no. Hvis du ønsker kan vi være behjelpelig med bolig.

Søknadsfrist: 8. januar 2023
Stillinger: 5
Heltid/Deltid: Heltid
Ansettelsesform: Fast
Stillingsprosent: 100 %

Kontaktinformasjon:

Jeanette Kjerpeseth
Seksjonsleder
 +47 952 32 441
 Jeanette.Kjerpeseth@nordlandssykehuset.no
 
Hans Kristian Bø
Medisinskfaglig rådgiver
 +47 996 43 356
 Hans.Kristian.Bo@nordlandssykehuset.no
 

Radiologi – Lege i spesialisering

Diagnostisk klinikk – Nordlandssykehuset HF

To av våre flotte LIS’er har nå tatt veien videre i spesialiseringen sin og vi har derfor 2 ledige, faste stillinger som lege i spesialisering radiologi, med arbeidssted Bodø.

Tiltredelse januar 2023, eventuelt etter avtale.

Avdelingen har nye og moderne lokaler, ny maskinpark med nye skjelettlaber, ny Dual Energy CT og nye intervensjonslaber. På MR-siden har vi en ny 3T-maskin og ny 1,5T-maskin både i Bodø og Lofoten. Det er også investert i en ny high-end UL-maskin.

I samarbeid med Universitetssykehuset i Tromsø  utdanner Nordlandssykehuset medisinstudenter på 5. og 6. studieår ved bildediagnostisk avdeling. Det jobbes også aktivt med forskning i avdelingen. BDS mammografisenter, nukleærmedisinsk enhet og de radiologiske enhetene i Bodø, Lofoten og Vesterålen utgjør til sammen bildediagnostisk avdeling. Avdelingen har en forholdsvis ung overlegestab med jevn alders- og kjønnsfordeling. Vi har flat ledelsesstruktur, med påvirkning og involvering av de ansatte. Avdelingen har 9 LIS-stillinger og søker vil inngå i primærvakt. 

Ved vår avdeling tilbyr vi store deler av spesialistutdanningsløpet i radiologi. Rotasjon mellom ulike modaliteter/fagområder inngår i tjenesten. For oppnåelse av enkelte læringsmål er det aktuelt med spesialiseringsperiode ved et samarbeidsforetak i 9 måneder, slik beskrevet i utdanningsplan for fagområdet, denne finner du her.

Tentativ plan for gjennomføring av utdanningsløpet utarbeides ved tiltredelse av stillingen.  

Du kan lese litt om hvordan det er å jobbe som LIS hos oss her. 

Arbeidsoppgaver
Avdelingen har 9 LIS-stillinger og søker vil inngå i primærvakt. LIS roterer mellom rtg, ultralyd, CT, MR og angio/intervensjon, med mulighet for tid på BDS.
Kvalifikasjoner
  • Norsk autorisasjon som lege
  • Fullført og godkjent LIS del 1/turnustjeneste
  • Du må beherske norsk skriftlig og muntlig
Personlige egenskaper
  • lærevillighet
  • samarbeidsvilje med kolleger på alle nivåer i organisasjonen
  • faglig interesse og engasjement
  • grundighet og interesse for radiologi
Vi tilbyr
  • En variert og spennende arbeidsplass, der du vil bli en del av et effektivt arbeidsmiljø, med faglige kompetente kollegaer.
  • Ny og moderne maskinpark 
  • Fantastisk natur med mange turmuligheter og en by med et mangfoldig kulturliv 
  • Lønn etter gjeldende lover og avtale
  • Gunstig pensjons- og forsikringsordninger gjennom KLP
  • I Bodø er det unik natur med utallige muligheter for turer og fritidsaktiviteter, se www.bodo.no 
  • https://nordlandssykehuset.no/om-oss/jobb-nordlandssykehuset#leve-og-bo-i-bodo

Søknadsfrist: 8. januar 2023
Stillinger: 2
Heltid/Deltid: Heltid
Ansettelsesform: Fast
Stillingsprosent: 100 %

Kontaktinformasjon:

Jeanette Kjerpeseth
Seksjonsleder
 +47 952 32 441
 Jeanette.Kjerpeseth@nordlandssykehuset.no
 
Hans Kristian Bø
Medisinskfaglig rådgiver
 +47 996 43 356
 Hans.Kristian.Bo@nordlandssykehuset.no
 
Categories
HR

IA-rådgiver – HR-HMS & OU, Nordlandssykehuset

IA-rådgiver

Nordlandssykehuset HF skal være et sykehus preget av kvalitet, trygghet og respekt. Alle våre tjenester og alle våre valg skal ha pasientenes beste som øverste målsetting og vi vil arbeide kontinuerlig for å forbedre våre tjenester.

HR-avdelingen har rundt 35 medarbeidere, og er inndelt i fire seksjoner; HR–HMS, HR-Personal, HR–Ressursstyring og arbeidsgiverpolitikk og HR-Bemanningssenter.

HMS & OU-seksjonens hovedoppgaver består av:
  • Koordinere foretakets arbeid med utvikling og drift av HMS-systemet
  • Sørge for utvikling av mål, HMS-strategi og styrende dokument
  • Kartlegging, risikovurdering og løpende oppfølging av arbeidsmiljø
  • Utvikling og oppfølging av HMS-handlingsplan
  • Ivareta eierskap og administrasjon av stoffkartotek/HMS-datablad
  • Bidra i organisasjons-, medarbeider- og lederutvikling
  • Avviksoppfølging, konflikthåndtering og varsling
  • Sykefraværsoppfølging og Inkluderende Arbeidsliv, IA
  • AKAN rådgiving, veiledning og oppfølging
  • Helsefremmende arbeid i samarbeid med bedriftshelsetjenesten (BHT)

Stillingen vil ha kontorsted Bodø, det må påberegnes litt reiseaktivitet

Arbeidsoppgaver for stillingene
  • IA-rådgivning og bistand til ledere i oppfølging av sykmeldte
  • Delta i IA-teamet
  • Utviklingsarbeid når det gjelder retningslinjer og rutiner innenfor HMS –området
  • Bidra i forebyggende arbeid
  • Gjennomføre opplæring/kurs/presentasjoner
  • Gjennomføre arbeidsmiljøkartlegginger
  • Veilede ihht. lov og avtaleverk innenfor området
  • Fokus på Inkluderingsdugnaden
  • Kontakt/ samarbeid med NAV
  • Kontakt mot fastleger/behandlere
  • Kontakt og bestiller hos BHT 
Kvalifikasjoner
  • Relevant utdanning på høgskole/universitetsnivå på bachelornivå.
  • God kunnskap om lov og avtaleverk, spesielt innenfor folketrygdloven, arbeidsmiljøloven mv. er en fordel Relevant erfaring innenfor arbeidsområdet vektlegges, og kan kompensere for utdanningskravet.
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt
Personlige egenskaper
  • Selvstendighet og evne til å arbeide i team
  • Evne til systematisk arbeid og helhetstenkning
  • Autoritet og integritet
  • God i kommunikasjonen, lyttende, rådgivende og formidlende både skriftlig og muntlig ut fra krav i de ulike oppgaver
  • Evne til å samarbeide og bygge relasjoner, koordinere, og være bindeledd mellom ledere, HR-avdelingen, tillitsvalgte, vernetjenesten og andre samarbeidspartnere lokalt og mellom foretakets lokalisasjoner
  • Endrings- og utviklingsorientert, og at du lett tilpasser deg fremtidige endringer og behov
  • Vant med å håndtere mange ting samtidig og tåle pressede situasjoner
Vi tilbyr
  • 100 % fast stilling
  • Et inkluderende arbeidsmiljø
  • Et spennende og utfordrende fagmiljø i et stort helseforetak
  • Varierte og selvstendige arbeidsoppgaver
  • En organisasjon i endring og utvikling
  • Engasjerte og dyktige kolleger med lang arbeidserfaring, godt humør og stor takhøyde
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger 

Kontakt:

Kjell Roger Magnus Storø
Seksjonsleder

95331632

Liss Janne Eberg
HR-sjef
95879490

 

Søknadsfrist: 15. januar 2023

Categories
Bioingeniører

Nordlandssykehuset – Bioingeniør – Sentrallaboratoriet- Diagnostisk klinikk – [#7599]

Bioingeniør

Sentrallaboratoriet tilhører Laboratoriemedisinsk avdeling. Totalt jobber ca 130 ansatte på avdelingen, fordelt på sentrallaboratoriet, blodbankenheten, preanalytisk enhet og mikrobiologisk enhet. Sentrallaboratoriet har det nyeste innen automasjon og analyseinstrumenter. På Sentrallaboratoriet er det ca 40 ansatte, og vaktgående rullerer mellom flere arbeidsstasjoner. Enheten har ansatte fra flere nasjoner og det medfører at det er “Høyt under taket” hos oss. Deler av Sentrallaboratoriets analyser ar akkreditert etter ISO 15189. Vi jobber mot utvidelse av akkreditering.

Ved Sentrallaboratoriet har vi følgende ledige bioingeniør-stillinger:

3 faste stillinger som vaktgående bioingeniør. Stillingene innebærer turnusarbeid (dag, kveld, natt og helg) 35.5 timer pr.uke.
Tiltredelse etter avtale. Ved eventuell intern rekruttering vil annen stilling bli ledig.

Arbeidsoppgaver
  • Følgende fagområder inngår: hematologi, klinisk kjemi, hormon/immunkjemi, koagulasjon, PNA-analyser og urinanalyser.
  • Delta i rutineproduksjonen på alle fagområder nevnt ovenfor
  • Utføre arbeidet i henhold til avdelingens kvalitetssystem og enhetens prosedyrer og retningslinjer.
  • Oppstart, analysering  og vedlikehold av analyseinstrument
  • Blodprøvetaking både av polikliniske og innlagte pasienter
  • Delta i avdelingens fellesoppgaver
  • Delta i opplæring av studenter og nyansatte
  • Bidra aktivt til forbedringsarbeid
Kvalifikasjoner
  • Autorisert bioingeniør.
  • Søkere utenfor Skandinavia må dokumentere god kunnskap i skriftlig og muntlig norsk.
  • Erfaring og praksis fra fagområdene og lignende vaktarbeid vil være en fordel.
Personlige egenskaper
    • Du liker å jobbe etter rutiner og prosedyrer
    • Du bidrar til et godt arbeidsmiljø.
    • Har evne til å jobbe både selvstendig og i team.
    • Du tar de riktige prioriteringene i en travel arbeidshverdag.
    • Kommuniserer godt med andre både i enheten og mot kliniske avdelinger

    Personlig egnethet vil bli vektlagt.

 Vi tilbyr
  • Godt sosialt miljø i avdelingen.
  • Opplæring av nyansatte etter en individuell opplæringsplan.
  • Utfordrende og variert arbeid.
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • Enheten er lokalisert ved Nordlandssykehuset avdeling Bodø. En spennende, urban by i utvikling, som er omringet av storslått natur.
    Byen har vært kåret til Norges mest attraktive by og ble nylig kåret til Europas kulturhovedstad 2024.  www.bodo.no 
  • Bodø ligger gunstig til med anløp fra Hurtigruten, endestasjon for tog og har flyplassen 2 km fra sentrum. Byen har utallige lag og foreninger både innen sport, kunst og musikk- det finnes et tilbud for alle.

Kontakt:

William Normann
Enhetsleder
404 98 015
William.Normann@nordlandssykehuset.no
 

Søknadsfrist: 19. desember 2022