Kom og jobb hos oss!

Nordlandssykehuset bygger opp fagmiljøet i radiologi i Bodø, Lofoten og Vesterålen. Vi er en stor enhet som jobber tett sammen i et godt arbeidsmiljø. Det gjøres en formidabel innsats av alle våre kolleger, men for å kunne løse de oppgavene vi er tildelt trenger vi enda flere med på laget. 

​Velg lekre Lofoten eller vakre Vesterålen hvis du foretrekker et lite, men engasjerende fagmiljø. Velg bemerkelsesverdige Bodø hvis det frister med et større fagmiljø og nordnorsk bypuls. Høres det spennende ut å pendle mellom de ulike lokalisasjonene? Vi kan legge til rette for det. Har du behov for fleksibilitet i arbeidslivet? Ta kontakt med oss så finner vi ut av det sammen.

Som radiolog i Nordlandssykehuset kan du velge din subspesialisering. Utstyrsparken vår er moderne og lokalene er nyrenoverte. Forskningsmiljøet er engasjerende og involverende. Arbeidsmiljøet er forankret i faglig nysgjerrighet, rom for utvikling og masse humør. Her bygger man hverandre opp på tvers av profesjoner.

Overlege 

Vi har jobb til deg

Bildediagnostisk avdeling er fordelt på alle våre lokasjoner. I Lofoten og Vesterålen er det to flotte røntgenavdelinger, som tilbyr konvensjonell røntgen, ultralyd, CT og MR. I Bodø tilbys det samme som Lofoten og Vesterålen, men det er i tillegg angio og intervensjon, samt enhet for brystdiagnostikk og nukleærmedisin.

– Vi har et fantastisk godt arbeidsmiljø, som alle fremhever og setter pris på. Arbeidsmiljøet og det faglige engasjementet er noe av det de ansatte trekker frem når man spør om hva som er best med å jobbe hos oss. Vi har god takhøyde for spørsmål, vi er fleksible i hverdagen og vi stiller opp for hverandre når det er behov for det, sier Jeanette Kjerpeseth, seksjonsleder for radiologi stab i Bodø.

Send gjerne e-post til Jeanette Kjerpeseth hvis du lurer på noe.

Overlege radiologi

Diagnostisk klinikk – Nordlandssykehuset HF

Vi har ledige stillinger som overlege i radiologi ved Diagnostisk klinikk, Nordlandssykehuset.

Hvem er vi?

Klinikken er lokalisert i Bodø, Lofoten og Vesterålen og de som tilsettes har  mulighet til å velge arbeidssted. Stillingen innebærer dagarbeid mandag til fredag, samt deltakelse i avdelingens bakvaktsjikt som for tiden deles av 6 overleger. 

Her utføres det et bredt spekter av undersøkelser, med røntgen, ultralyd, CT og MR på alle tre lokasjonene, samt karintervensjon, SPECT/scintigrafier og mammografi i Bodø.

Avdelingen har en ny og moderne maskinpark, med nye skjelettlaber, ny high-end UL-maskin og to nye Dual Energy CT. På MR-siden har vi en ny 3T-maskin i tillegg til ny 1,5T-maskin både i Bodø og Lofoten. Avdelingen deltar i undervisningen av medisinstudenter fra Universitetet i Tromsø, som er ved Nordlandssykehuset 5. og 6. studieår. Vi har en ung overlegestab med jevn alders- og kjønnsfordeling. Det er en forholdsvis flat ledelsesstruktur, der man kan være med å påvirke avdelingens utvikling.

Vi er en del av Diagnostisk klinikk. Klinikken yter tjenester til alle ledd i helsevesenet. Vi utfører medisinske laboratorietjenester herunder også patologi og obduksjoner, samt radiologiske og nukleærmedisinske undersøkelser for primær- og spesialisthelsetjenesten. Klinikken er lokalisert i Bodø, Lofoten og Vesterålen.

Klinikken er stor nok til å ha spesialiserte tjenester, men vi er små nok til at man som ansatt kan prøve ulike fagfelt hvis det er ønskelig. Vi legger til rette for at de av våre ansatte som ønsker det gis mulighet til å utøve eller delta i forskning innenfor sine fagfelt. Det er en godt sammensveiset klinikk hvor vi samarbeide på tvers av fag, avdelinger og yrker. Klinikken består av Bildediagnostisk avdeling, Laboratoriemedisinsk avdeling, Patologisk avdeling og har ca. 300 ansatte. Hos oss jobber det bioingeniører, laboratorieleger, molekylærbiologer, helsesekretærer, radiografer, radiologer, patologer og rådgivere.

Vi er en høyteknologisk klinikk, som er langt framme når det kommer til teknologi og utstyr. Kontinuerlig arbeider vi med å forbedre kvalitetssystemet vårt, og jobber for å holde personalet faglig oppdatert og utvikle utstyrsparken med ny teknologi. Pasientene skal være trygg på at vi leverer rett tjeneste til rett tid.

Ved Nordlandssykehuset jobber vi systematisk og målrettet på tvers av klinikkene for å trene på samhandling mellom profesjonene med pasienten i fokus. Bildediagnostikk avdeling er en viktig brikke i dette arbeidet. I 2019 og 2021 vant vi forbedringsprisen til Helse Nord for prosjektene Team Slagalarm (2019) og Optimalisering av stråledose for kontroll av hjertefunksjon (2021). Se også video om Team slagalarm her.

Arbeidsoppgaver

Arbeidet vil primært bestå i beskrivelse og kontrasignering av undersøkelser innen alle modalitetene rtg, UL, CT og MR. Du vil ha oppfølging og veiledning av LIS. Du vil også være med på demonstrasjoner for klinikere, både i form av morgendemonstrasjoner og tverrfaglige møter. Vi er en avdeling med stort volum av undersøkelser med et bredt spekter av både undersøkelsestyper og patologi. Vi ønsker på sikt å jobbe mer organfokusert istedenfor modalitetsfokusert, og som overlege her vil man kunne jobbe med og utvikle områder der man har spesiell interesse. Les mer om oss her, og les hva en av våre egne LIS forteller om arbeidshverdagen som LIS og vårt samarbeide.

Kvalifikasjoner

Du må ha norsk autorisasjon og spesialistgodkjenning på tilsettingstidspunkt. God kommunikasjon internt og i samarbeide med andre  avdelinger og fagfelt i sykehuset er viktig. Du må derfor beherske norsk/skandinavisk muntlig og skriftlig, og ha gode kommunikasjonsevner. Du må ha en faglig interesse og engasjement og ønske om å bidra inn i det sterke fagmiljøet vårt. Som nevnt er samhandling, arbeidsmiljø og faglig utvikling viktig her. Du må derfor være motivert til å bidra inn i dette og være samarbeidsvillig.

Personlige egenskaper
  • Samarbeidsorientert 
  • Stor arbeidskapasitet
  • Trives med veiledning
  • Effektiv og fleksibel
Vi tilbyr

Her vil du få spennende muligheter og utfordrende oppgaver. Disse skal du løse i samarbeid med gode kollegaer i et spennende, trivelig arbeidsmiljø som har et høyt faglig fokus. Her vil du få lærings- og utviklingsmuligheter og god støtte på veien! 

Det er også gode muligheter for kompetanseutvikling og vi har et aktivt forskningsmiljø. Les mer om vår kompetanseutvikling her

Vi tilbyr lønn etter avtale,  gode pensjons og forsikringsordninger, kor, bedriftsidrettslag, hytter til utleie m.m. Les mer om dette her.

Følg oss gjerne på FacebookInstagram og se hva våre ansatte gjør på fritiden #NLSHfrititid. Bodø er en by med mange natur- og kulturopplevelser. Les mer om byen vår og livet her  på www.bodo.no. Hvis du ønsker kan vi være behjelpelig med bolig.

Søknadsfrist: 8. januar 2023
Stillinger: 5
Heltid/Deltid: Heltid
Ansettelsesform: Fast
Stillingsprosent: 100 %

Kontaktinformasjon:

Jeanette Kjerpeseth
Seksjonsleder
 +47 952 32 441
 Jeanette.Kjerpeseth@nordlandssykehuset.no
 
Hans Kristian Bø
Medisinskfaglig rådgiver
 +47 996 43 356
 Hans.Kristian.Bo@nordlandssykehuset.no
 

Radiologi – Lege i spesialisering

Diagnostisk klinikk – Nordlandssykehuset HF

To av våre flotte LIS’er har nå tatt veien videre i spesialiseringen sin og vi har derfor 2 ledige, faste stillinger som lege i spesialisering radiologi, med arbeidssted Bodø.

Tiltredelse januar 2023, eventuelt etter avtale.

Avdelingen har nye og moderne lokaler, ny maskinpark med nye skjelettlaber, ny Dual Energy CT og nye intervensjonslaber. På MR-siden har vi en ny 3T-maskin og ny 1,5T-maskin både i Bodø og Lofoten. Det er også investert i en ny high-end UL-maskin.

I samarbeid med Universitetssykehuset i Tromsø  utdanner Nordlandssykehuset medisinstudenter på 5. og 6. studieår ved bildediagnostisk avdeling. Det jobbes også aktivt med forskning i avdelingen. BDS mammografisenter, nukleærmedisinsk enhet og de radiologiske enhetene i Bodø, Lofoten og Vesterålen utgjør til sammen bildediagnostisk avdeling. Avdelingen har en forholdsvis ung overlegestab med jevn alders- og kjønnsfordeling. Vi har flat ledelsesstruktur, med påvirkning og involvering av de ansatte. Avdelingen har 9 LIS-stillinger og søker vil inngå i primærvakt. 

Ved vår avdeling tilbyr vi store deler av spesialistutdanningsløpet i radiologi. Rotasjon mellom ulike modaliteter/fagområder inngår i tjenesten. For oppnåelse av enkelte læringsmål er det aktuelt med spesialiseringsperiode ved et samarbeidsforetak i 9 måneder, slik beskrevet i utdanningsplan for fagområdet, denne finner du her.

Tentativ plan for gjennomføring av utdanningsløpet utarbeides ved tiltredelse av stillingen.  

Du kan lese litt om hvordan det er å jobbe som LIS hos oss her. 

Arbeidsoppgaver
Avdelingen har 9 LIS-stillinger og søker vil inngå i primærvakt. LIS roterer mellom rtg, ultralyd, CT, MR og angio/intervensjon, med mulighet for tid på BDS.
Kvalifikasjoner
  • Norsk autorisasjon som lege
  • Fullført og godkjent LIS del 1/turnustjeneste
  • Du må beherske norsk skriftlig og muntlig
Personlige egenskaper
  • lærevillighet
  • samarbeidsvilje med kolleger på alle nivåer i organisasjonen
  • faglig interesse og engasjement
  • grundighet og interesse for radiologi
Vi tilbyr
  • En variert og spennende arbeidsplass, der du vil bli en del av et effektivt arbeidsmiljø, med faglige kompetente kollegaer.
  • Ny og moderne maskinpark 
  • Fantastisk natur med mange turmuligheter og en by med et mangfoldig kulturliv 
  • Lønn etter gjeldende lover og avtale
  • Gunstig pensjons- og forsikringsordninger gjennom KLP
  • I Bodø er det unik natur med utallige muligheter for turer og fritidsaktiviteter, se www.bodo.no 
  • https://nordlandssykehuset.no/om-oss/jobb-nordlandssykehuset#leve-og-bo-i-bodo

Søknadsfrist: 8. januar 2023
Stillinger: 2
Heltid/Deltid: Heltid
Ansettelsesform: Fast
Stillingsprosent: 100 %

Kontaktinformasjon:

Jeanette Kjerpeseth
Seksjonsleder
 +47 952 32 441
 Jeanette.Kjerpeseth@nordlandssykehuset.no
 
Hans Kristian Bø
Medisinskfaglig rådgiver
 +47 996 43 356
 Hans.Kristian.Bo@nordlandssykehuset.no