Vil du jobbe på lag med oss i moderne lokaler med morgendagens metoder og instrumenter?

Vi har ledige stillinger for bioingeniører. 

Bioingeniører ved Laboratoriemedisinsk avdeling, Diagnostisk klinikk

Om diagonistisk klinikk

Diagnostisk klinikken yter tjenester til alle ledd i helsevesenet. Vi utfører medisinske laboratorietjenester herunder også patologi og obduksjoner, samt radiologiske og nukleærmedisinske undersøkelser for primær- og spesialisthelsetjenesten. Klinikken er lokalisert i Bodø, Lofoten og Vesterålen.

Klinikken er stor nok til å ha spesialiserte tjenester, men vi er små nok til at man som ansatt kan prøve ulike fagfelt hvis det er ønskelig. Vi legger til rette for at de av våre ansatte som ønsker det gis mulighet til å utøve eller delta i forskning innenfor sine fagfelt.  

Det er en godt sammensveiset klinikk hvor vi samarbeider på tvers av fag, avdelinger og yrker. Klinikken består av Bildediagnostisk avdeling, Laboratoriemedisinsk avdeling, Patologisk avdeling og har ca. 300 ansatte. Hos oss jobber det bioingeniører, laboratorieleger, molekylærbiologer, helsesekretærer, radiografer, radiologer, patologer og rådgivere. 

Vi er en høyteknologisk klinikk, som er langt framme når det kommer til teknologi og utstyr. Kontinuerlig arbeider vi med å forbedre kvalitetssystemet vårt, holde personalet faglig oppdatert og utvikle utstyrsparken med ny teknologi. Pasientene skal være trygg på at vi leverer rett tjeneste til rett tid. 

Ved NLSH jobber vi systematisk og målrettet på tvers av klinikkene for å trene på samhandling mellom profesjonene med pasienten i fokus. Diagnostisk klinikk er en viktig brikke i dette arbeidet. Klinikken er akkreditert i henhold til NS-EN ISO15189. I 2019 vant vi forbedringsprisen til Helse Nord for Team Slagalarm. Les her og se video her

Om Laboratoriemedisinsk avdeling

Her sørger kyndige bioingeniørhender for at analysering og svarutgivelse av pasientprøver blir korrekt. Bioingeniørene hos oss er faglig sterke og mestrer en hverdag i høyt tempo, og har alltid fokus på kvalitet på våre tjenester. Til det beste for våre pasienter. Vi søker nå nye hender til å bidra i dette arbeidet – og kanskje er du en av dem!?

Våre kjennetegn:

Vi har en arbeidshverdag i turnus med stor variasjon i arbeidet, hvor vi har fokus på faglig utvikling. Hos oss blir du opplært i alle fagområder, noe som gir en bred og god erfaring. Du blir en del av en mangfoldig, vennlig, raus og inkluderende gjeng. I tillegg har vi et godt samarbeide med andre enheter og faggrupper som gjør arbeidsdagen ytterligere interessant. Vi har fokus på kvalitet i alle ledd; fra prøvetaking til analyse og svarutgivelse. Vi har akkurat satt i drift en flunkende ny og moderne ny automasjonslinje.

Se hva bioingeniør Åse Kristin Hopen synes om jobben på diagonistisk klinikk​:

«Det aller beste med å jobbe på sentrallaboratoriet syns jeg er at vi har så varierte arbeidsoppgaver og dager. Man får jobbe med så mange ulike fagområder.»
Åse Kristin Hopen

Bioingeniør

«Man har mye pasientkontakt, da vi har hovedansvaret for blodprøvetaking på sykehuset. Det å møte mennesker i alle livets faser syns jeg er givende, og det er noe jeg liker veldig godt i jobben min.»
Åse Kristin Hopen

Bioingeniør

«For tiden er vi inne i en veldig spennende fase med ny automasjon og nye analyseinstrumenter»
Åse Kristin Hopen

Bioingeniør

«I tillegg til jobben på sentrallaboratoriet ønsket jeg å flytte til Bodø blant annet på grunn av den fantastiske naturen som omgir byen.»
Åse Kristin Hopen

Bioingeniør

«Bodø er en spennende og urban by i utvikling, som samtidig har kort vei til det meste av turmuligheter»
Åse Kristin Hopen

Bioingeniør

Previous
Next

Spektakulære og vakre Lofoten søker Bioingeniør

Laboratoriet i Nordlandssykehuset Lofoten er en enhet i Diagnostisk klinikk, Laboratoriemedisinsk avdeling som har laboratorier i Bodø, Vesterålen og Lofoten. Enheten i Lofoten har 12 stillinger og aktiv vakt hele døgnet. Det er en arbeidsplass med varierte oppgaver i et svært godt arbeidsmiljø. 

Hva ser vi etter hos deg?

Vi søker en vaktgående bioingeniør med autorisasjon som bioingeniør. Siste års bioingeniørstudenter oppfordres også til å søke. Du må beherskes norsk godt, både muntlig og skriftlig

Vi ser etter deg som er effektiv, strukturert, fleksibel og selvstendig. Du er god til å samarbeid, har gode kommunikasjonsevner, lærer raskt og takler å håndtere flere ting samtidig.

Ellers håper vi du har godt humør og er omgjengelig.

Dette kan vi tilby deg

Vi har gunstige pensjons- og forsikringsordning og lønn etter gjeldende overenskomster og avtaler. Vi har også gode vaktkompensasjoner for stillinger i turnus. 

I Lofoten har vi et stort tilbud av natur- og friluftsaktiviteter både på land, til fjells og til havs i midnattssol og under nordlyset. Vi har også gode og varierte kulturtilbud i regionen vår.

Hos oss vil du få spennende muligheter og utfordrende oppgaver. Disse skal du løse i samarbeide med veldig hyggelige kollegaer i et spennende arbeidsmiljø som er opptatt av forbedringsarbeid og det beste for pasienten. Her vil du få lærings- og utviklingsmuligheter med god støtte på veien! 

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram og se hva våre ansatte gjør på fritiden #NLSHfrititid

Bioingeniør

Diagnostisk laboratoriet Stokmarknes, Nordlandssykehuset

Er du bioingeniør og ønsker spennende og varierte arbeidsoppgaver vil vi at du søker på jobb hos oss i vakre Vesterålen!

Vi kan tilby et flott moderne sykehus, med lyse trivelige lokaler og et godt arbeidsmiljø med faglige engasjerte medarbeidere.

Vi har kort vei til naturopplevelser i alle retninger både sommer og vinter!

Nordlandssykehuset Vesterålen flyttet i Mai 2014 inn i helt nytt sykehus. Vi har nå et nytt og moderne lokalsykehus med generelle funksjoner innenfor akuttberedskap, indremedisin og kirurgi, føde, medisinsk servicefunksjoner og pasienthotell. Sykehuset er lokalisert i Stokmarknes, kommunesenteret til Hadsel kommune. -En kommune omringet storslått natur! Her finner du blant annet kjente landemerker som Trollfjorden, Brottøya og Møysalen. Flyplassen ligger nært med flyplassen nært dermed er det god samferdsel og forbindelse til resten av landet.

 Arbeidsoppgaver

Hos oss vil du få varierte arbeidsoppgaver innen blodbank, hematologi, koagulasjon og medisinsk biokjemi. Arbeidsoppgavene rulleres kontinuerlig slik at du får variasjon, og vi har aktiv vakt døgnet rundt

Hva ser vi etter hos deg?

Vi søker en vaktgående bioingeniør med autorisasjon som bioingeniør. Siste års bioingeniørstudenter oppfordres også til å søke. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig godt for kommunikasjon internt med kolleger, med rekvirenter og med pasienter

Vi ser etter en person som er strukturert og nøyaktig i din arbeidsform og som har god evne til å jobbe konsentrert og systematisk ved høy arbeidsmengde. Du må ha gode kommunikasjonsevner og trives med pasientkontakt

Dette kan vi tilby deg

Her vil du få jobbe i et godt arbeidsmiljø med faglig engasjerte medarbeidere som deler kompetanse. Vi har en arbeidsplass hvor vi ser og bryr oss om hverandre. Du vil få utfordrende og varierte arbeidsoppgaver og samarbeid godt mellom ulike yrkesgrupper.

Vi har gunstige pensjons- og forsikringsordning og lønn etter gjeldende overenskomster og avtaler. Vi har også gode vaktkompensasjoner for stillinger i turnus. 

I Lofoten har vi et stort tilbud av natur- og friluftsaktiviteter både på land, til fjells og til havs i midnattssol og under nordlyset. Vi har også gode og varierte kulturtilbud i regionen vår.

Hos oss vil du få spennende muligheter og utfordrende oppgaver. Disse skal du løse i samarbeide med veldig hyggelige kollegaer i et spennende arbeidsmiljø som er opptatt av forbedringsarbeid og det beste for pasienten. Her vil du få lærings- og utviklingsmuligheter med god støtte på veien! 

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram og se hva våre ansatte gjør på fritiden #NLSHfrititid

Ved Blodbankenheten Bodø har vi ledig 2 faste stillinger som vaktgående bioingeniør

Til sammen jobber 130 ansatte i avdelingen, fordelt på Blodbankenheten, Sentrallaboratoriet, Preanalytisk enhet, og Mikrobiologisk enhet. Blodbankenheten har ca.16 ansatte fordelt på bioingeniører, helsesekretærer og sekretær.

Enhetene samarbeider mye på tvers og noen oppgaver er definert som fellesansvar, eksempelvis prøvetaking, poliklinikk og prøvemottak. Blodbankenheten og Sentrallaboratoriet har felles vaktsamarbeid.

Hva ser vi etter hos deg?

Du er motivert, viser initiativ og bidrar til godt samarbeid og faglig utvikling?
Vi ønsker at du er aktiv i den faglige og organisatoriske utviklingen som skjer i faget. Ny maskinpark og nye metoder fordrer fleksibilitet og endringsvillighet.
Vi har svært gode individuelle opplæringsprogram, og hos oss er trygghet og arbeidsglede noe vi har fokus på.

I god pasientomsorg, og i et godt arbeidsmiljø, er begreper som serviceorientert og å ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner egenskaper som er viktig for oss.

Arbeider du godt både selvstendig og i team og at det å håndtere flere ting samtidig, sortere og prioritere faller naturlig for deg er det kanskje akkurat deg vi ønsker som vår nye kollega.

Arbeidsoppgaver her hos oss

Stillingen innebærer helkontinuerlig vaktturnus og deltakelse i avdelingens fellesoppgaver, herunder:

  • Tapping av blodgivere
  • Aferese
  • Blodkomponentframstilling
  • Typing, screening og antistoffutredning av blodgivere, pasienter og gravide
  • Klargjøring og utlevering av blodprodukter
  • Stillingen innebærer helkontinuerlig vaktturnus og deltakelse i avdelingens fellesoppgaver

Kvalifikasjoner

  • Norsk autorisasjon som bioingeniør
  • Ønskelig med bioingeniør som nylig har erfaring fra vaktgående, selvstendig arbeid i blodbank, både innenfor fagområdene tapping, komponent og transfusjonsimmunologi. Dette vil vektlegges.
  • Gode norsk kunnskaper, både muntlig og skriftlig

Vi tilbyr 

Vi har gunstige pensjons- og forsikringsordning og lønn etter gjeldende overenskomster og avtaler. Vi har også gode vaktkompensasjoner for stillinger i turnus. 

Hos oss vil du få spennende muligheter og utfordrende oppgaver. Disse skal du løse i samarbeide med veldig hyggelige kollegaer i et spennende arbeidsmiljø som er opptatt av forbedringsarbeid og det beste for pasienten. Her vil du få lærings- og utviklingsmuligheter med god støtte på veien! 

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram og se hva våre ansatte gjør på fritiden #NLSHfrititid