Vi søker anestesisykepleiere til vakre Vesterålen!

– Ønsker du å jobbe i et allsidig fagmiljø som er opptatt av faglig utvikling og å levere god faglig kvalitet og samtidig være omringet av fjell og hav?

Nordlandssykehuset Vesterålen har ledig to 100 % stilling (èn fast og et vikariat) som anestesisykepleier i enhet for operasjon / anestesi og sterilsentral.

Tiltredelse snarlig og etter avtale.

Vi er en del av Kirurgisk klinikk ved Nordlandssykehuset HF som består av 13 fagområder, herunder anestesi, bariatrisk kirurgi, bryst –endokrin kirurgi, gastrokirurgi, generellkirurgi, gynekologi, karkirurgi, ortopedi, plastikk kirurgi, thorax kirurgi, øre-nese-hals og øyespesialiteter. Klinikken behandler pasienter på ulike omsorgsnivå og har virksomhet i Bodø, Lofoten og her i Vesterålen. Klinikken har ca 800 ansatte for delt på leger, sykepleiere, spesialsykepleiere, helsefagarbeidere / hjelpepleier og merkantilt personell.   

Ytterst i verden, ytterst i vest....

Vårt sykehus er «akkurat passe stort» og er et nytt og moderne lokalsykehus med generelle funksjoner innenfor akuttberedskap, indremedisin og kirurgi, føde, medisinske servicefunksjoner og pasienthotell. 

Sykehuset er lokalisert i Stokmarknes, kommunesenteret til Hadsel kommune – en kommune omringet storslått natur! Her finner du blant annet kjente landemerker som Trollfjorden, Brottøya og Møysalen. Flyplassen ligger nært, dermed er det god samferdsel og forbindelse til resten av landet. 

Livet i Vesterålen er enkelt! Her er det ingen rushtrafikk, det er lite eller ingen ventelister når du ønsker å delta arrangementer, det er korte avstander, barnehageplass og ro. Samtidig har vi alt vi trenger og det er mange muligheter. Vi har klatrehall, idrettslag og flere kor. Vi har handelssentrumet Sortland, kulturhus hvor riksteateret har stoppested, kaféer og restauranter av høy kvalitet, i tillegg til musikkforening og korps. 

Her har vi et godt arbeidsmiljø hvor vi vektlegger at pasienter møtes med kvalitet, trygghet og respekt. Alle yrkesgrupper jobber tatt sammen på tvers av fag og avdelinger. Det er høyt under taket, vi tar vare på hverandre og er opptatt av at alle skal bli sett og at nye skal få bli kjent og inkludert! 

Fotocred: våre egne ansatte på tur

Arbeidsdagene her hos oss

Hos oss får du jobbe med elektiv kirurgi innenfor ortopedi, gynekologi, generellkirurgi, gastro/coloscopi og urologi. Her er det Akuttkirurgi, dagkirurgi, barneanestesi, obstetrikk, tci. Du vil delta i traumemottak, medisinsk mottak, dårlig barn og være en del av stansteamet. Anestesisykepleier har også anestesi poliklinikk. Vaktene er fordelt slik: 

Dagtid fra 08:00 – 15:30

Aftenvakt fra 15:00 – 18:00 med Hjemmevakt fra 18:00 – 08:00 på hverdager. 

Hjemmevakt i helger fra fredag 18:00. Overtidsbetaling ved utrykning på vakt. 

Jobb hver fjerde helg

Hva ser vi etter hos deg?

  • Norsk autorisasjon som sykepleier
  • Videreutdanning i anestesisykepleie
  • Du må beherske skandinavisk språk, muntlig og skrift

Vi ser etter deg som

  • er en engasjert medarbeider som kan jobbe selvstendig og i team i en hektisk hverdag.
  • har stor interesse for anestesi. 
  • kan omstille deg raskt da endringer i arbeidshverdagen skjer hurtig. 
  • har evner til å stå i utfordrende situasjoner 
  • har gode samarbeidsevner
  • er faglig dyktig
  • er fleksibel og tilpasningsdyktig
  • er effektiv og løsningsorientert
  • er positiv og sosial og som kan bidra til et godt arbeidsmiljø

Hos oss får du

Du vil få spennende muligheter, bred, faglig erfaring og utfordrende oppgaver, i et trygt og godt arbeidsmiljø.  Disse skal du løse i samarbeide med gode kollegaer i et spennende fagmiljø som er opptatt av forbedringsarbeid og metodikk. Du vil få god opplæring, støtte og veiledning fra erfarne kolleger, som ønsker å inkludere deg. Vi har også et veldig godt tverrfaglig samarbeide der vi utfyller hverandre på tvers av fag og kompetanse. En av mange fordeler med å jobbe på et mindre sykehus er at du blir fort kjent med “alle” og vi tar vare på hverandre på tvers av avdelinger og yrkesgrupper. I tillegg har vi som nevnt et nytt moderne sykehus og utstyr.

Det er også gode muligheter for kompetanseutvikling og vi har blant annet forbedringsutdanning og lederutdanning, Les mer om vår kompetanseutvikling her. Vi har også et spennende og aktivt forskningsmiljø.

Lønn fastsettes etter gjeldende kriterier for stillinger og vi har gode pensjons og forsikringsordninger.

Vi har hytter til utleie m.m. Les mer om dette her

Følg oss gjerne på FacebookInstagram og se hva våre ansatte gjør på fritiden #NLSHfrititid og Velkommen til Vesterålen (visitvesteralen.com)

Har du spørsmål eller er nysgjerrig? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi slår gjerne av en uformell prat og forteller deg mer om oss!