Vi søker ferievikarer til Lofoten

Lofoten

Lofoten er et fantastisk skue – med storslåtte og varierte natur.
Om sommeren kan man vandre langs sandstrender, oppleve spektakulære fjellturer og nyte midnattssolen i nydelige omgivelser.
Vårt vakre øyrike byr på et bredt spekter av aktiviteter knyttet til friluftsliv og idrett, kunst og kulturtilbud (www.lofoten.info). Vestvågøy er den største kommunen i Lofoten, men ca.11.500 innbyggere.
Vi har gode reiseforbindelser både med båt og fly.
Ønsker du en kombinere Lofotmagien og sommerjobb, søk hos oss!

Nordlandssykehuset Lofoten søker ferievikarer.

Vi har behov for:

  • Sykepleiere
  • Sykepleierstudenter
  • Spesialsykepleier / Sykepleier med erfaring fra Overvåkning/mottak/dagkirurg
  • Operasjonssykepleiere
  • Anestesisykepleiere 
  • Jordmor 

Se hva visitlofoten foreslår til alt du kan gjøre på fritiden. 
Les mer om sykehuset på Gravdal her

Vi tilsetter løpende så ikke nøl med å søk!

Overvåking/Akuttmottak:

Overvåkningsenheten og akuttmottaket er en spennende og hektisk arbeidsplass med interessante problemstillinger. Vi står ofte ovenfor komplekse problemstillinger og får brynt oss på tverrfaglige utfordringer.

Vi har et nært samarbeid med både medisinske og kirurgiske leger, i tillegg til anestesitjenesten, operasjonsenheten og øvrige fagpersoner på sykehuset.

Arbeidsoppgaver her er varierte. Vi driver sykepleie og behandling til akutte og kritisk syke pasienter, herunder blant annet respiratorbehandling, både invasiv og non-invasiv, og telemetriovervåkning. Vi har også postoperativ sykepleie. I tillegg koordinerer vi pasientforløp og samarbeider tett med andre enheter i sykehuset.

På Overvåking/Akuttmottaket har vi behov for vikarer spesielt fra midten av juli og hele august. Vi dekker bolig og reise.

Anestesisykepleiere:

Anestesisykepleier med erfaring innen: akuttkirurgi, dagkirurgi, keisersnitt, barneanestesi, tci, traumemottak, medisinsk mottak. Hjemmevakt ordning fra kl 1800 hverdager og helg.

Operasjonssykepleiere:

Vi søker oprerasjonsykepleier med bred erfaring til et spennende miljø i Lofoten. Vi har oprerasjoner innen ortopedi, gyn, gastro og øre-nese-hals. Du vil få egen kontakt i avdelingen som vil gi evt opplæring og følge deg opp. Operasjonsykepleier inngår i traume og sectio team. Du må kunne stå i utfordrende situasjoner og ha gode samarbeidsevner.

For operasjonssykepleierne kan også sykepleier med bred erfaring være aktuelle, men de er bare med i sectio og traumeteam.

Sykepleiere:

Vi tilbyr varierende, spennende og utfordrende oppgaver innen kirurgi, ortopedi og palliasjon. Vi jobber i team med hjelpepleiere, kirurger og fysioterapeuter, samt kommunene. Du vil få opplæring i medisinteknisk utstyr. Vi jobber tre-delt turnus

Autorisasjon som sykepleier
Du må beherske norsk muntlig og skriftlig
Du må beherske digitale verktøy

Vi ser etter egenskaper som:
-Er fleksibel
-Er arbeidsom og takler en arbeidshverdag med høyt tempo
-Er handlekraftig
-Har gode samarbeidsevner

Jordmødre:

Vi ønsker jordmødre velkommen til Fødestua i ferievikariater. Vi ivaretar den gravide og hennes partner gjennom svangerskap, fødsel og barseltid. Vi har svangerskap-gynekologisk-og ultralyd poliklinikk. Vi har enkelte gynekologiske inngrep, og innleggelser i forbindelse med dette. Hjemmevakter må påberegnes, og det er tredelt turnus, evt med flere helger.

Søknadsfrist: Snarest

Ta gjerne kontakt for en uformell prat om stillingen og mulighetene – eller meld din interesse.
Kontaktinformasjon
May-Brith Bech
HR-Rådgiver
+47 75 57 12 27
mbe028@nlsh.no