Vi søker ferievikarer til Vesterålen

Vesterålen

«Vesterålen har alt man trenger og kan ønske seg både i arbeidstid og ikke minst på fritiden.

Livet i nord er en herlig blanding av vill, vakker og storslått natur, et frisinnet og inkluderende folkeslag, fravær av rushtrafikk og storbylivets mas og stress. Jeg savner tidvis det urbane bylivet i Oslo, men det går fort over, når man ser ut vinduet enten hjemmefra eller på kontoret – til praktfulle fjelltopper som bader i sollyset man bare har her nord for polarsirkelen.

Flere av mine tilflyttende kolleger blir værende i Vesterålen, slik som jeg; selv om planen i utgangspunktet kanskje bare var å jobbe her i et år. Det er til og med de som velger å komme tilbake etter å ha flyttet sørpå igjen Det er veldig godt å være ansatt og tilflytter i Vesterålen. Arbeidsmiljøet på sykehuset i Stokmarknes er godt og vi har spennende og varierende arbeidsdager. Noen dager er roligere enn andre og som på andre steder har vi også hektiske perioder. Vi har gode kolleger og ledere som faglig utfordrer og løfter samtidig som man føler seg ivaretatt. Fritiden her i Vesterålen er preget et svært aktivt turnuslegemiljø som både er kulturinteresserte og friluftsmennesker. Vi går majestetiske fjellturer rett etter jobb, drive med klatring, padler i kajakk, gå på konserter ved Hurtigrutens Hus eller på Sortland og teater, møtes for et treff hvor vi nyter reker og øl på den lokale puben Rødbrygga m.m. Det er kort oppsummert svært enkelt å leve det gode liv i Vesterålen. Kom selv – du vil raskt skjønne hva jeg mener.»

Geir Brokstad, avdelingsleder Kirurgisk avdeling Vesterålen

Nordlandssykehuset Vesterålen søker ferievikarer innen sykepleie.

Vårt sykehus i Vesterålen er nytt og moderne. Vi er akkurat “passe stort” slik at du som sykepleier vil få en bred og god erfaring som vi er stolte av å kunne gi deg. Vi får ofte tilbakemeldinger fra større sykehus om at “våre” sykepleiere kan mye og har vært innom det meste innenfor kirurgisegmentet. Her er en nærmere beskrivelse av sykehuset.

I tillegg ligger vi sentralt plassert i vakre Vesterålen omringet av naturperler som gir et hav av tur og fritidsmuligheter, og med flyplassen nært er det god samferdsel og forbindelse til resten av landet. Les hva Visit Vesterålen beskriver om området.


Vi har behov for:

  • Sykepleiere
  • Intensivsykepleiere
  • Jordmødre

Vi tilsetter løpende så ikke nøl med å søk!

Intensivsykepleiere:

Felles Intensiv/Akuttmottak/Dagkirurgi søker engasjerte og kvalifiserte Intensivsykepleiere/Sykepleiere for våre områder. Vi kan tilby en spennende hverdag sammen med trivelige kollegaer, hvor tempoet til tider kan være høyt, men hvor godt arbeidsmiljø, teamarbeid og faglighet er i fokus.

Sykepleiere:

Sykepleie til kirurgiske, ortopediske, urologiske og gynekologiske pasienter. 

Jordmødre:

Avdelingen er organisert under kvinne/barn klinikken og er en kombinert føde og barselavdeling, med i overkant av 300 fødsler pr år. Vi har fulldøgns gynekologberedskap, og samarbeider tett med fødestua i Lofoten, fødeavdelingen/kvinneklinikken og nyfødt intensiv i Bodø. Hos oss vil du få jobbe i ei trivelig avdeling med både svangerskapsomsorg, med fødsler og i barsel.

Kvalifikasjoner

Norsk autorisasjon

Beherske norsk skriftlig og muntlig

 

Søknadsfrist: Snarest

Ta gjerne kontakt for en uformell prat om stillingen og mulighetene – eller meld din interesse.
Kontaktinformasjon
May-Brith Bech
Rådgiver
+47 75 57 12 27
mbe028@nlsh.no