Vil du jobbe på lag med oss i moderne lokaler med morgendagens metoder og instrumenter?

Vi har ledig stilling for Fagansvarlig for prøvemottak og kundesenter og Fagansvarlig kvalitet

 

Bioingeniører ved Sentrallaboratoriet, Diagnostisk klinikk avd Bodø

Om diagonistisk klinikk

Diagnostisk klinikken yter tjenester til alle ledd i helsevesenet. Vi utfører medisinske laboratorietjenester herunder også patologi og obduksjoner, samt radiologiske og nukleærmedisinske undersøkelser for primær- og spesialisthelsetjenesten. Klinikken er lokalisert i Bodø, Lofoten og Vesterålen.

Klinikken er stor nok til å ha spesialiserte tjenester, men vi er små nok til at man som ansatt kan prøve ulike fagfelt hvis det er ønskelig. Vi legger til rette for at de av våre ansatte som ønsker det gis mulighet til å utøve eller delta i forskning innenfor sine fagfelt.  

Det er en godt sammensveiset klinikk hvor vi samarbeide på tvers av fag, avdelinger og yrker. Klinikken består av Bildediagnostisk avdeling, Laboratoriemedisinsk avdeling, Patologisk avdeling og har ca. 300 ansatte. Hos oss jobber det bioingeniører, laboratorieleger, molekylærbiologer, helsesekretærer, radiografer, radiologer, patologer og rådgivere. 

Vi er en høyteknologisk klinikk, som er langt framme når det kommer til teknologi og utstyr. Kontinuerlig arbeider vi med å forbedre kvalitetssystemet vårt, holde personalet faglig oppdatert og utvikle utstyrsparken med ny teknologi. Pasientene skal være trygg på at vi leverer rett tjeneste til rett tid. 

Ved NLSH jobber vi systematisk og målrettet på tvers av klinikkene for å trene på samhandling mellom profesjonene med pasienten i fokus. Diagnostisk klinikk er en viktig brikke i dette arbeidet. Klinikken er akkreditert i henhold til NS-EN ISO15189. I 2019 vant vi forbedringsprisen til Helse Nord for Team Slagalarm. Les her og se video her

Om Sentrallaboratoriet

På Sentrallaboratoriet sørger kyndige bioingeniørhender for at analysering og svarutgivelse av pasientprøver blir korrekt. Bioingeniørene hos oss er faglig sterke og mestrer en hverdag i høyt tempo, og har alltid fokus på kvalitet på våre tjenester. Til det beste for våre pasienter. Vi søker nå nye hender til å bidra i dette arbeidet – og kanskje er du en av dem!?

Våre kjennetegn:

Vi har en arbeidshverdag i turnus med stor variasjon i arbeidet, hvor vi har fokus på faglig utvikling. Hos oss blir du opplært i alle fagområder, noe som gir en bred og god erfaring. Du blir en del av en mangfoldig, vennlig, raus og inkluderende gjeng. I tillegg har vi et godt samarbeide med andre enheter og faggrupper som gjør arbeidsdagen ytterligere interessant. Vi har fokus på kvalitet i alle ledd; fra blodprøvetaking til analyse og svarutgivelse. I disse dager holder vi på å verifisere instrumentene i en flunkende ny og moderne ny automasjonslinje. Dette er en av landets mest moderne automasjonslinjer, og vil være i drift på nyåret. 

Se hva bioingeniør Åse Kristin Hopen synes om jobben på diagonistisk klinikk​:

«Det aller beste med å jobbe på sentrallaboratoriet syns jeg er at vi har så varierte arbeidsoppgaver og dager. Man får jobbe med så mange ulike fagområder.»
Åse Kristin Hopen

Bioingeniør

«Man har mye pasientkontakt, da vi har hovedansvaret for blodprøvetaking på sykehuset. Det å møte mennesker i alle livets faser syns jeg er givende, og det er noe jeg liker veldig godt i jobben min.»
Åse Kristin Hopen

Bioingeniør

«For tiden er vi inne i en veldig spennende fase med ny automasjon og nye analyseinstrumenter»
Åse Kristin Hopen

Bioingeniør

«I tillegg til jobben på sentrallaboratoriet ønsket jeg å flytte til Bodø blant annet på grunn av den fantastiske naturen som omgir byen.»
Åse Kristin Hopen

Bioingeniør

«Bodø er en spennende og urban by i utvikling, som samtidig har kort vei til det meste av turmuligheter»
Åse Kristin Hopen

Bioingeniør

Previous
Next