Vi søker ferievikarer til Bodø

Bodø

«Bodø er en av Norges raskest voksende byer. Vi har fantastisk natur med både fjell, hav og strender og i tillegg et yrende kulturliv. Man kan bo i byen å ha kulturelle opplevelser i det nye kulturhuset Stormen, eller spise på en av byens fantastiske restauranter og likevel være midt i fantastisk natur med kort vei til spektakulære fjelltopper eller båtturer rundt i skjærgården.

Vi har heller aldri kjedelig vær, og vi opplever ofte både vintervær og vårvær på samme dag. Om vinteren danser nordlyset og om sommeren har vi lyse netter med fantastisk midnattssol. Bodø kan by på en rekke aktiviteter for en hver smak. Fantastiske skimuligheter med både slalåmbakker og lysløyper, toppturer, klatring, kajakk, golf eller seiling. I tillegg er det gode muligheter for shopping og storbyliv for de som liker det.

Flyplassen er lokalisert midt i byen, og det samme gjør sykehuset vårt som vi synes er passe stort. stort nok til å gi varierte og interessante oppgaver, lite nok til at det er lett å be om samarbeid og kort vei til hjelp.»

Stine Skog, Konstituert avdelingsleder Kirurgisk avdeling dagbehandling og poliklinikk.

Lurer du på hva du kan bruke fritiden til i Bodø? klikk her for å se en videosnutt av noe av det Bodø har å by på. 
Les mer om sykehuset i Bodø her

Vi ansetter fortløpende, så ikke nøl med å søke!

Nordlandssykehuset Bodø søker ferievikarer

Medisinsk enhet A4

  • Sykepleiere

Medisinsk enhet B3

  • Sykepleiere
  • Helsefagarbeidere

Medisinsk enhet B4

  • Sykepleiere
  • Helsefagarbeidere

Kirurgisk sengepost ortopedisk og Øre-Nese-Hals

  • Sykepleiere

Kirurgisk enhet for kirurgisk mottak og postoperativ

  • Sykepleiere

Kirurgisk enhet for kar/thorax/urologi

  • Sykepleiere

Kirurgiske enhet Gastro/Gyn/Bryst og endo

  • Sykepleiere

Kvinneklinikken

  • Jordmor

Medisinsk sengepost A4-Nyre/gastro/stråle

Lyst på en spennende sommer sammen med oss på A4? 

Vi behandler pasienter med nyre og fordøyelsessykdommer og har i tillegg 2 strålesenger. Vi har fokus på at det skal være trygt å være ny og at alle skal bli inkludert i gjengen med en gang. Som sommervikar hos oss får du spennende og varierende arbeidsoppgaver, et godt arbeidsmiljø og høyt tempo. I tillegg får du også mulighet til å være med på vårt turprosjekt «A4 til topps» For de som er glad i fjellturer, kan vi love mange utrolig flotte steder å dra til i Bodøområdet.

Arbeidsoppgaver til sykepleier vil være medikamenthåndtering, sykepleierprosedyrer, visittarbeid, ernæring/stell/pleie av pasienter, veiledning, mobilisering, observasjoner NEWS, bruk av medanets. Dokumentere/kommunikasjon med kommuner (PLO) via Dips Arena, gjennomføre PD skift/ nattmaskin (peritonealdialyse), ta EKG, m.m.

Vi søker sykepleiere til ferievikariat.

 

Medisinsk klinikk B3- Hjerteovervåkning

Velkommen som kollega her hos oss på B3.  Vi ønsker oss nye kollegaer som vil delta aktivt i arbeidsmiljøet vårt. Hjelpe oss med å gi pasientene pleie og omsorg som de sårt trenger. Kunnskapsdeling mellom profesjoner og fag og kvalitet står sterkt hos oss. Vi er en stor avdeling delt inn i sengepost, overvåkning, og elektivt rom hvor vi klargjør og observerer pasienter som skal og har vært til angiografi. Sengeposten har 13 senger, Overvåkningen 6 senger og angio 4. Vi er 70 ansatte

Helsefagarbeidere: Arbeidsoppgaver med ivaretakelse av pasienter stell og observasjoner etter kompetanse til den enkelte. For eksempel prosedyrearbeid som News, blodsukker, pvk-stell, osv hvis opplært i det. Kjøkken og skyllerom; fordeler vi til en / vakt. Matservering, forefallende.


Sykepleiere: vi har primær sykepleie her på B3, slik at vi ivaretar hele pasienten fra observasjoner til pleie og omsorg. Avdelingen har både sengepost, overvåkning og dagpost med elektive pasienter som er til observasjon pre og post etter coronar angio. Sykepleieren har mange og varierte oppgaver med hoved fokus og ivareta hele pasienten.

 

Vi søker sykepleiere og helsefagarbeidere til ferievikariat.

 

Medisinsk sengepost B4 Lunge/infeksjon og Hematologi:

Velkommen til oss på B4. Vi er en gjeng i alle aldergrupper og med godt humør. Kompetansen er bred og du vil få lære mye på posten vår.

B4 er en post med høy aktivitet der du ikke vil kjede deg. Vi har et eget mentorprogram for nyansatte slik at du skal føle deg trygg og godt ivaretatt.

Vi har 21 senger fordelt på 3 fagseksjoner, i tillegg har vi mye kompetanse på kreft og smittevern. Du vil få opparbeidet deg mye kompetanse og erfaring på disse fagfeltene.

Sykepleiere, helsefagarbeidere og assistenter jobber tett sammen i team for å ivareta pasientene.

Sykepleiernes arbeidsoppgaver er pasienthåndtering, visitt, legemiddelhåndtering, samhandling med kommunene og andre tverrfaglige samarbeidspartnere.

Som helsefagarbeider eller assistent hos oss deltar du i pleie, oppfølging av ernæring, mobilisering og øvrige pasientoppgaver.

B4 en fantastisk plass å være ny på, både på jobb og sosialt. Vi har et flott og inkluderende arbeidsmiljø der det er lov å være ny og spørrende, og der man er i trygge omgivelser. Vil du jobbe i et høy-kompetent og utviklende miljø, med fantastiske kollegaer så oppfordres du til å søke hos oss.

Vi søker sykepleiere og helsefagarbeidere til ferievikariat.

 

Kirurgisk sengepost ortopedisk og Øre-Nese-Hals

Ortopedisk og Øre-Nese-Hals sengeenhet A9 er en sengepost med 28 senger i Kirurgisk klinikk. Her behandler vi pasienter innen ortopedi og øre-nese-hals-kjeve-øye tilknyttet Kirurgisk klinikk Bodø.  

-Vi er engasjerte og fleksible med korte beslutningslinjer, og gjennom trygghet, pålitelighet og glimt i øyet skaper vi gode muligheter for faglig utvikling og opplæring
-På vår arbeidsplass ser vi og oppmuntrer hverandre.
-Hos oss får du kollegaer som vil at du skal trives og en jobb du kan føle deg trygg i.

-Hverdagen består av utfordringer og variasjon, og sykepleieren hos oss tåler uforutsigbarhet og er løsningsorientert.

Vi søker sykepleiere til ferievikariat.

 

Kirurgisk klinikk-enhet for kirurgisk mottak og postoperativ

Kirurgisk mottak og postoperativ har 16 senger beregnet for preoperative forberedelser og postoperativ overvåkning av pasienter som har vært til elektive inngrep. Vi har barn og voksne pasienter fra flere ulike kirurgiske fagområder. De fleste pasientene skrives ut samme dag, mens noen overflyttes til sengepost.

Sykepleieroppgaver vil være preoperative forberedelser og postoperativ overvåking, deriblant medikamenthåndtering, i et til tider hektisk miljø.

Vi søker sykepleiere til ferievikariat.

 

Kirurgisk klinikk- enhet for Kar/thorax/urologi

Velkommen som søker til oss på B7 kar/thorax og urologi.
Hos oss vil vi sørge for god opplæring og du blir tatt godt vare på av våre erfarne kollegaer.
Her møter du pasienter med kirurgiske problemstillinger tilknyttet kar-thorax og urologi, vi følger også opp pasienter under onkologisk behandling.
Hos oss kommer pleierne på jobb med en faglig nysgjerrighet, er opptatt av kvalitet i jobben og setter pasienten i fokus. Hverdagen består av utfordringer og variasjon og til tider høyt tempo.


Vi søker sykepleiere til ferievikariat.

 

Kirurgisk klinikk- enhet for Gastro/Gyn/ Bryst og endo

Gastro/Gyn/Bryst og endokrin sengepost A7 er en sengepost med 23 senger i Kirurgisk klinikk. Her behandler vi pasienter innen gastro, gynekologi, bryst og endokrinologi, og en stor del av våre pasienter er kreftpasienter. Hos oss vil du oppleve gode rutiner for opplæring og et spennende miljø. Sykepleieroppgaver vil være blant annet prosedyrearbeid og medikamentadministrering etter opplæring. Vi ønsker akkurat DEG velkommen inn i vårt fine arbeidsmiljø!

Vi søker sykepleiere til ferievikariat.

Kvinneklinikken

Fødeavdelingen er en Mor-Barn vennlig kombinert føde/ barselavdeling med observasjonspost. Fødeavdelingen har fire fødestuer. Vi tilbyr samtaler i forkant av fødsel med kvinner med fødselsangst og ammepoliklinikk to dager i uken. Risikofødende fra hele Nordlandfylke er selektert til å føde hos oss.

Vårt felles mål er å gi den nybakte familien en best mulig start i livet.

Fødeavdelingen og Poliklinikken (Gynekologi og obstetrikk) søker etter jordmødre

Søknadsfrist: Snarest

Ta gjerne kontakt for en uformell prat om stillingen og mulighetene – eller meld din interesse.
Kontaktinformasjon
Sofie Fure
Rådgiver
 75 57 16 30
 sofie.fure@nordlandssykehuset.no