Nordlandssykehuset Vesterålen flyttet i mai 2014 inn i et helt nytt sykehusbygg. Vi har nå et nytt og moderne lokalsykehus med generelle funksjoner innenfor akuttberedskap, indremedisin og kirurgi, føde, medisinske servicefunksjoner og pasienthotell. Vårt sykehus i Vesterålen er nytt og moderne. Vi er akkurat "passe stort" slik at du som sykepleier vil få en bred og god erfaring som vi er stolte av å kunne gi deg. I tillegg ligger vi sentralt plassert i vakre Vesterålen omringet av naturperler som gir et hav av tur og fritidsmuligheter, og med flyplassen nært er det god samferdsel og forbindelse til resten av landet.

Sykehuset er lokalisert i Stokmarknes, kommunesenteret til Hadsel kommune – en kommune omringet storslått natur! Her finner du blant annet kjente landemerker som Trollfjorden, Brottøya og Møysalen. Flyplassen ligger nært, dermed er det god samferdsel og forbindelse til resten av landet.

Livet i Vesterålen er enkelt! Her er det ingen rushtrafikk, det er lite eller ingen ventelister når du ønsker å delta arrangementer, det er korte avstander, barnehageplass og ro. Samtidig har vi alt vi trenger og det er mange muligheter. Vi har klatrehall, idrettslag og flere kor. Vi har handelssentrumet Sortland, kulturhus hvor riksteateret har stoppested, kaféer og restauranter av høy kvalitet, i tillegg til musikkforening og korps.

Her har vi et godt arbeidsmiljø hvor vi vektlegger at pasienter møtes med kvalitet, trygghet og respekt. Alle yrkesgrupper jobber tatt sammen på tvers av fag og avdelinger. Det er høyt under taket, vi tar vare på hverandre og er opptatt av at alle skal bli sett og at nye skal få bli kjent og inkludert!

Nordlandssykehuset HF har over 4000 medarbeidere med lokalisasjoner i Bodø, Lofoten og Vesterålen. Vi har sykehusfunksjoner på lokalt og regionalt nivå. Nordlandssykehuset er også en stor utdanningsinstitusjon for leger, psykologer, sykepleiere, bioingeniører og andre faggrupper i spesialisthelsetjenesten. Vi har et voksende forskningsmiljø.

Nordlandssykehuset ser verdien av mangfold i et godt arbeidsmiljø, og oppfordrer kvalifiserte kandidater med nedsatt funksjonsevne, hull i CV-en, innvandrerbakgrunn og ellers ulik livserfaring til å søke stilling hos oss.

Les mer om oss og jobbmulighetene på jobb-nordlandssykehuset.no.
Følg eller kontakt oss på: Facebook, LinkedIn, YouTube eller Twitter

Sykepleier/Intensivsykepleiere

Felles intensiv, Akuttmottak og Dagkirurgi, Nordlandssykehuset avdeling Vesterålen

Vil du være med å utvikle fremtidens helsevesen og samtidig få en solid og bred erfaring hvor du får jobbe innenfor flere ulike fagfelt?
– Vi søker nå etter flere kollegaer!

Hos oss kommer sykepleierne på jobb med en faglig nysgjerrighet, er opptatt av kvalitet i jobben, setter pasienten i fokus og spør -hva er viktig for deg?

Hvem er vi?

Vi er en del av Kirurgisk klinikk ved Nordlandssykehuset HF som består av 13 fagområder. Klinikken behandler pasienter på ulike omsorgsnivå og har virksomhet i Bodø , Lofoten og her i Vesterålen. Klinikken har ca 800 ansatte for delt på leger, sykepleiere, spesialsykepleiere, helsefagarbeidere / hjelpepleier og merkantilt personell.  

Vi jobber tatt sammen med andre yrkesgrupper og avdelinger. Det er høyt under taket, vi tar vare på hverandre og er opptatt av at alle skal bli sett og nye skal få bli kjent og inkludert!

Vårt sykehuset i Vesterålen er nytt og moderne. Vi er akkurat “passe stort” slik at du som sykepleier vil få en bred og god erfaring som vi er stolte av å kunne gi deg. Vi får ofte tilbakemeldinger fra større sykehus om at “våre” sykepleiere kan mye og har vært innom det meste innenfor kirurgisegmentet. I tillegg ligger vi sentralt plassert i vakre Vesterålen omringet av naturperler som gir et hav av tur og fritidsmuligheter, og med flyplassen nært er det god samferdsel og forbindelse til resten av landet. 

Arbeidsoppgaver her hos oss
Stilling som sykepleier/spesialsykepleier ved enheten innebærer å ivareta arbeidsoppgaver relatert til tre driftsområder: Intensiv, Akuttmottak samt postoperativ/dagpasienter. Oppgavene vil være faglig og administrative oppgaver i forhold til sykepleie og behandling av pasientene som ligger i enhetens driftsområder.

Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon!

Hva ser vi etter hos deg?

Vi ser etter personer med norsk autorisasjon som sykepleier samt sykepleier med videreutdanning innenfor intensivsykepleie. God kommunikasjon er viktig her og du må ha gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig. Vi ser etter deg som er faglig engasjert!. Hvis du har relevant praksis innenfor fagområdet vil du bli prioritert. Her får du samarbeide med mange dyktige, faglig dyktige kollegaer og det er viktig at du evner å tenke helhetlig, trives med å jobbe i team . Vi ser etter personer som ønsker å bil med på den gode jobben vi gjør med å bygge et robust og kvalitativt fagmiljø. Gjennom dette vil du bidra med å møte pasienter og pårørende med kvalitet, omsorg og respekt!

Hva kan vi tilby deg?

Her kan du vente deg god opplæring og imøtekommende kollegaer som ønsker å inkludere deg. Du vil jevnlig få faglig oppdatering med fagdager. Vi kan tilby deg et spennende arbeidsmiljø hvor tempoet til tider vil være høyt – men hvor godt arbeidsmiljø og faglighet vil være i fokus. Det er også gode muligheter for kompetanseutvikling og vi har et aktivt forskningsmiljø.

Vi har et veldig godt tverrfaglig samarbeide der vi utfyller hverandre på tvers av fag og kompetanse. Du vil få jobbe i et mindre sykehus der du blir fort kjent med “alle” og hvor vi tar vare på hverandre på tvers av avdelinger og yrkesgrupper. Dette gir deg en bred faglig erfaring. I tillegg har vi et nytt moderne sykehus og utstyr, gode pensjons og forsikringsordninger, kor, bedriftsidrettslag, hytter til utleie m.m. Les mer om dette her. Og på fritiden er det uante muligheter for tur og fritidsliv rett utenfor “dørstokken”! Følg oss gjerne på FacebookInstagram å se hva våre ansatte gjør på fritiden #NLSHfrititid

Bli en del av oss og søk på en av våre ledige stillinger:
Stilling nr 1:    75% vikariat fra 04. januar2022  –  2. oktober.2022
Stilling nr 2:    90% vikariat fra 11. januar 2022 –  1. september 2023
Stilling nr 3:    75% vikariat 11. januar 2022 –  1. september 2023
Stilling nr 4:   100% vikariat 11. januar 2022  – 1. september 2023
Stilling nr 5:     70% vikariat fra snarest – 1. september 2022
Stilling nr 6:     85% vikariat fra snarest til 1. oktober 2022

Vennligst oppgi i søknad hvilken stilling de søker på, evt ønsker mest.

Ved intern rokkering vil det bli kunne bli ledig andre stillinger i tredelt turnus.

Bente Hansen
Enhetsleder
 40201299
 Bente.hansen@nordlandssykehuset.no
 
Søknadsfrist: 03.01.2022
 

Arbeidssted: Stokmarknes

Sykepleiere, helsefagarbeider og studenter

Medisinsk klinikk Vesterålen, Nordlandssykehuset HF

Vi søker etter dyktige og engasjerte sykepleiere, helsefagarbeider og studenter til Nordlandssykehuset Vesterålen. Både i fast stilling, vikariat og tilkalling/timebasis.

Nordlandssykehuset HF skal være et sykehus preget av kvalitet, trygghet og respekt. Alle våre tjenester og alle våre valg skal ha pasientens beste som målsetting og vi jobber kontinuerlig for å forbedre våre tjenester.

Vi ivaretar pasienter med alle indremedisinske tilstander, fra barn til eldre. De ansatte på enheten består av flotte sykepleiere, leger, hjelpepleiere/helsefagarbeidere, helsesekretær, assistenter og lærlinger.

Medisinsk avdeling har følgende driftsområder: Poliklinikk, dagbehandling/kjemoterapienhet, dialyse og sengepost med 25 enkeltrom inkl. slagenhet og rehabilitering, i tillegg til barnerom. Siden medisinsk avdeling er en avdeling med samarbeid på tvers av flere driftsområder, ønsker vi medarbeidere som er lærings- og endringsvillige, samt fleksible.

St.nr 1: Sykepleier 75% fast stilling.

St. nr 2: Sykepleier 90% vikariat, fra 14.02.22 til 14.02.23 med mulighet for fast ansettelse.

St. nr 3: Helsepersonell, også studenter, er velkommen som søkere som tilkallingsvikarer.

St. nr 4: Helsefagarbeider 50 %  (natt), vikariat frem til  02.01.23 med mulighet for forlengelse.

Stillingen inngår i turnusarbeid, inkludert helgearbeid og arbeid i en eller flere av driftsområdene.

I tillegg kan det ved interne opprykk bli ledige andre stillinger – Faste og vikariater på en eller flere av driftsområdene.
Referanser MÅ oppgis i søknaden.

Arbeidsoppgaver
  • Pasientrettet arbeid med oppfølging i nært samarbeid med andre faggrupper
  • Sykepleieprosedyrer
  • Samarbeid med kommunene
  • Veiledning av studenter 
Kvalifikasjoner
  • Autorisert sykepleier til stilling 1 og 2
  • Erfaring fra helsesektoren
  • Erfaring fra poliklinikk er ønskelig men ikke et krav
  • Du må beherske norsk muntlig og skriftlig
Personlige egenskaper

Personlig egnethet vil bli vektlagt, herunder: 

  • At du liker å arbeide selvstendig og i team
  • Trives med å jobbe i et hektisk miljø
  • Gode samarbeidsevner og kommunikasjonsferdigheter
  • At du er faglig dyktig.
Vi tilbyr
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger 
  • En arbeidsplass med interessante oppgaver og utfordringer
  • Et åpent og godt arbeidsmiljø med gode kollegaer

Nordlandssykehuset skal uttrykke kvalitettrygghet og respekt gjennom gode og velfungerende systemer. Våre kunnskapsrike medarbeidere skal vise holdninger som er forankret i disse tre kjerneverdiene. Vi ønsker og arbeide på en slik måte at vi hjelper hverandre til å lykkes sammen.

Nordlandssykehuset Vesterålen flyttet i Mai 2014 inn i helt nytt sykehus. Vi har nå et nytt og moderne lokalsykehus med generelle funksjoner innenfor akuttberedskap, indremedisin og kirurgi, føde, medisinske servicefunksjoner og pasienthotell.  

Enhetsleder sengepost
 901 06 273
 christina.ulriksen@nordlandssykehuset.no
 
Stine Selstø
Enhetsleder poliklinikk
 970 97 781
 stine.selsto@nordlandssykehuset.no
 
Søknadsfrist: 03.01.2022
 

Arbeidssted: Ivar Bergsmogate 3, 8450 Stokmarknes