Ønsker du en spennende hverdag med mange varierte og utfordrende arbeidsoppgaver og læringsmuligheter, samt være med å videreføre det gode miljøet og den faglige kompetansen vi har;
er det deg vi er ute etter!

Medisinsk avdeling Hjerte B3 søker

Sykepleiere/intensivsykepleiere

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Sykepleiere/intensivsykepleiere

- ved Medisinsk hjerteovervåking - B3, Medisinsk klinikk

B3 er en sengeenhet som består av 21 senger. Enheten er inndelt i 8 overvåkningssenger for akutt og kritisk syke medisinske pasienter, og 13 senger, primært for pasienter med hjerterelaterte problemstillinger. Vi bemanner sykehusets scop/ telemetrisentral 24 timer i døgnet og er sammen med anestesiavdelingen tilknyttet stansteamet internt på sykehuset. Vi har egne AHLR instruktører.
Fra februar 2020 har avdelingen hatt ansvar for pasienter som skal til coronar angio og PCI, både elektivt og ø-hjelp. 
Enheten har egen fagsykepleier.
Våre ansatte er vår viktigste ressurs. Vi ønsker å knytte til oss de beste fagfolkene. Vi jobber derfor kontinuerlig med tilrettelegging for økt trivsel og godt arbeidsmiljø.

Sykepleier Pauline: – Som sykepleier ved Hjerteovervåkningen er man der for pasientene som er i en sårbar
situasjon. Det er veldig givende, og jeg liker pasientgruppen godt

Bærer du på tanker om en fremtid som intensivsykepleier, eller har ønske om å utvikle deg og spesialisere deg innen kardiologi, er en utdanningsstilling hos oss et godt utgangspunkt. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om denne muligheten:

Du kan også lese mer om stillingene her:

Om klinikken

Medisinsk klinikk består av ni avdelinger fordelt mellom våre lokalisasjoner i Bodø, Lofoten og Vesterålen. Medisinsk klinikk har totalt 750 ansatte og innehar spesialister i de fleste indremedisinske spesialitetene samt akutt og mottaksmedisin, nevrologi, hud, onkologi, reumatologi og fysikalsk medisin og rehabilitering. Medisinsk klinikk har i tillegg til sin funksjon som lokalsykehus, en rekke fylkesfunksjoner (gammel sentralsykehusfunksjon) og noen regionale funksjoner som utredning og behandling av sykelig overvekt.

Medisinsk klinikk Bodø

Ved medisinsk klinikks lokalisasjon i Bodø er det fire sengeposter med til sammen 76 senger og en medisinsk overvåkning. I tillegg disponerer klinikken senger i observasjonsenheten som ligger i tilknytning til akuttmottaket. For de indremedisinske fagene er det tilstedevakt hele døgnet for LIS, hvor LIS 2 og 3 utgjør mellomvaktssjiktet. Overlegevakt for generell indremedisin betjenes av grenspesialister fra flere fagområder. Overlegevakten har tilstedevakt til kl. 21.00 og går deretter over på hjemmevakt. Det er etablert egne bakvaktordninger for nyresykdommer og for hjertesykdommer. Det er eget nevrologisk vaktordning som ivaretar mottak av slagalarm. På dagtid er det etablert lege i front i akuttmottaket.

Les mer om hva våre ansatte og livet i Nordlandssykehuset her:

Livet i Nordlandssykehuset – Nordlandssykehuset

Les også om livet utenfor jobb her #NLSHfritid – Nordlandssykehuset

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

For mer info om livet i Bodø se Bodø i Vinden (www.bodo.no) og følg #NLSHfritid – Nordlandssykehuset på Instagram.