Vi søker sykepleiere

Kan vi friste med faste 100% stillinger som sykepleier ved en av sengepostene våre, og hvor du blir tatt godt imot og blir gitt god opplæring?

På kjøpet får du bo i en by som stadig er i utvikling og i naturskjønne omgivelser.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Ledige sykepleierstillinger

Medisinsk sengepost for nyre og fordøyelsessykdommer - A4

Sykepleier A4 - 100% stilling

Vi er en engasjert gjeng sykepleiere og hjelpepleiere/helsefagarbeidere som søker nye kolleger.  Vår enhet består av totalt 23 sengeplasser hvor vi utreder og behandler elektive og akutte medisinske problemstillinger. 

Nevrologisk og revmatologisk sengeenhet - A6

Sykepleier

Hos oss møter du pasienter med ulike nevrologiske og revmatologiske problemstillinger.  Våre sykepleiere holder et høyt faglig nivå og er opptatt av at både pasienten, pårørende, studenter og kolleger skal føle seg trygg, respektert og godt ivaretatt. 

Medisinsk sengepost - Lunge, Hematologi og Infeksjonssykdommer - B4

Sykepleier

Vi er en engasjert og sporty gjeng sykepleiere og hjelpepleiere som søker nye kollegaer. Hos oss er det en hektisk og lærerik hverdag hvor det også er gode utviklingsmuligheter for deg som sykepleier

Medisinsk sengepost for nyre og fordøyelsessykdommer – A4

  • Vess du lika å ha daglige latterkrampe
  • Vess du lika blide å sosiale folk
  • Vess du lika utfordringe
  • Vess du e opptatt a å vær trygg på jobb (aldri aleina spl å lægan kjæm fort)
  • Vess du lika å ha det gøy på jobb samtidig som at du lær mykje nytt
  • Vess du lika god mat (særlig kake og pizza)
  • Vess du lika å beveg d

Da e A4 rette plassn førr d! 

Nevrologisk og revmaologisk sengeenhet – A6

Medisinsk klinikk Sengeenhet – B4

B4 er en medisinsk sengepost med fagfeltene Lunge, Hematologi og Infeksjonssykdommer.

Vår enhet består av totalt 21 sengeplasser hvor vi utreder og behandler elektive og akutte medisinske problemstillinger. 

Vi er en engasjert og sporty gjeng sykepleiere og hjelpepleiere som søker nye kollegaer. Hos oss er det en hektisk og lærerik hverdag hvor det også er gode utviklingsmuligheter for deg som sykepleier.
Vi har et godt læringsmiljø både for oss som jobber fast og for studenter. Vi har to fagsykepleiere innenfor fagområdet hematologi og lunge, og egen opplæringsplan for alle. Du jobber i team, og du vil ha en forutsigbar arbeidsplan. 

En stilling hos oss på B4 vil gi deg et solid grunnlag for videre karrieremuligheter!  

Som sykepleier Sarah Warpe sier:   Jeg startet min sykepleiekarriere senere enn andre og ønsket en bratt læringskurve, ler hun 💉

Sommeren 2020 fikk hun derfor jobb i B4, ved lunge, hematologi og infeksjon 🫁

– Dette er en kjempefin avdeling, og jeg fikk alle behovene mine dekket. Det er en spennende avdeling med tre fagfelt på en plass. Det er kanskje en klisjé, men man lærer noe nytt hver dag ☀