Vil du jobbe på lag med oss i Enhet for kognitiv terapi, med
4-dagersbehandling for angstlidelser?

Vi har ledig stilling for psykolog og psykolog/psykologspesialist 

Om klinikken

Enheten er lokalisert i Svolvær. Teamet består av fagpersoner fra ulike profesjoner, oghar 4 behandlerstillinger som alle er sertifisert innen B4DT-behandling. Tilbudet er fundert på kognitiv terapi, og gir individuell behandling i gruppe innenfor B4DT (Bergen 4 day treatment) for de spesifikke lidelsene panikkangst og sosial fobi.

Ansatte ved våre lokasjoner har dette å si om livet der de bor:

Å ankomme Lofoten fra havet eller lufta gir en uforglemmelig opplevelse, det er rett og slett magisk.

Og her ligger sykehuset, midt i Lofoten på øya Vestvågøy. Sykehuset er lokalsykehus for de fire Lofot-kommunene Moskenes, Flakstad, Vestvågøy og Vågan, med til sammen ca. 24.000 innbyggere.

Å bo og jobbe i Lofoten betyr kort vei til jobb, skole, butikk og barnehage. Om du må ta bussen, så stopper den like ved sykehuset. I Lofoten blomstrer kulturen. Vi har musikk-, kunst og teaterfestivaler og kunstnere med gallerier innenfor mange sjangre. Her hos oss møter fjellet havet, her kan du klatre og surfe, kjøre ski, kite og padle kajakk. Vi har kino og svømmehall, treningssenter og butikker. Og selvfølgelig – kort vei til flyplassen.

Sissel Juliussen, avdelingsleder kirurgisk avdeling Lofoten

«Vesterålen har alt man trenger og kan ønske seg både i arbeidstid og ikke minst på fritiden.

Livet i nord er en herlig blanding av vill, vakker og storslått natur, et frisinnet og inkluderende folkeslag, fravær av rushtrafikk og storbylivets mas og stress. Jeg savner tidvis det urbane bylivet i Oslo, men det går fort over, når man ser ut vinduet enten hjemmefra eller på kontoret – til praktfulle fjelltopper som bader i sollyset man bare har her nord for polarsirkelen.

Flere av mine tilflyttende kolleger blir værende i Vesterålen, slik som jeg; selv om planen i utgangspunktet kanskje bare var å jobbe her i et år. Det er til og med de som velger å komme tilbake etter å ha flyttet sørpå igjen Det er veldig godt å være ansatt og tilflytter i Vesterålen. Arbeidsmiljøet på sykehuset i Stokmarknes er godt og vi har spennende og varierende arbeidsdager. Noen dager er roligere enn andre og som på andre steder har vi også hektiske perioder. Vi har gode kolleger og ledere som faglig utfordrer og løfter samtidig som man føler seg ivaretatt. Fritiden her i Vesterålen er preget et svært aktivt turnuslegemiljø som både er kulturinteresserte og friluftsmennesker. Vi kan gå majestetiske fjellturer rett etter jobb, eller drive med klatring, padle i kajakk, gå på konserter ved Hurtigrutens Hus eller på Sortland og teater, møtes for et treff hvor vi nyter reker og øl på den lokale puben Rødbrygga m.m. Det er kort oppsummert svært enkelt å leve det gode liv i Vesterålen. Kom selv – du vil raskt skjønne hva jeg mener.»

Geir Brokstad, avdelingsleder Kirurgisk avdeling Vesterålen

Ledige stillinger

Psykolog

Vi ønsker nå å få en ny psykolog inn i vårt trivelige og kompetente team, med oppstartsdato 1. mai 2022.

Psykologspesialist / psykolog

Vi ønsker nå å få en ny psykologspesialist/psykolog inn i vårt trivelige og kompetente team.

Les mer om hva våre ansatte og livet i Nordlandssykehuset her:

Livet i Nordlandssykehuset – Nordlandssykehuset

Les også om livet utenfor jobb her #NLSHfritid – Nordlandssykehuset

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

For mer info om livet i Bodø se Bodø i Vinden (www.bodo.no) og følg #NLSHfritid – Nordlandssykehuset på Instagram.