Frantz er en norskutviklet teknologi for målrettet stillingsmarkedsføring. Teknologien sørger for at du som kandidat får presentert annonser som er relevante for deg. Ved å akseptere sporing fra oss, øker du sannsynligheten for at du mottar informasjon som er relevant for deg - og indirekte fjerner du støy i din netthverdag. Formålet med våre målinger er å gi våre kunder relevant informasjon om relevans og effekt av annonseringen.
Godta alle informasjonskapsler eller endre innstillinger?
Klinikken er sykehusets akuttmedisinske spydspiss og har aktivitet spredt over hele Nordlandssykehusets ansvarsområde.
Prehospital klinikk er lokalisert ved sykehusene i Bodø, Gravdal og Stokmarknes, i tillegg til 20 ambulansestasjoner spredt utover hele Nordlandssykehusets ansvarsområde. Virksomheten omfatter bil- og båtambulansetjeneste, luftambulansetjeneste, AMK-sentral, akuttmottak, observasjonsenhet og portørtjeneste.
Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral (AMK) i Bodø betjener alle 113-henvendelser i Salten, Lofoten og Vesterålen. Operasjonsområdet omfatter en variert geografi og demografi, med en populasjon på om lag 136 000 innbyggere fordelt på 20 kommuner. Til disse områdene styrer og koordinerer AMK Bodø ambulanseressurser (ambulansebiler, ambulansebåter og luftambulanse) i det daglige. AMK Bodø er samlokalisert med 110 Nordland (Brann) og 112 Nordland (Politi) og samarbeider tett med disse og HRS Nord ved hendelser som ulykker, brann, skred og andre større hendelser som har behov for hjelp av alle etater.
Primæroppgavene til AMK-sentralen er mottak og håndtering av nødtelefon 113 fra publikum. Gi profesjonell veiledning, fastsette hastegrad og iverksette utrykning og koordinering av ressurser og innsats.
Ambulansetjenesten har stor geografisk spredning og utøver akuttmedisin og ambulansetransport til vanns og langs landeveien for 136 000 mennesker i Nordland. Dette ansvaret hviler på avdelingens 180 flotte medarbeidere. Nordlandssykehusets ansvarsområde er delt inn i fem ambulanseområder med hver sin enhetsleder. Ambulansetjenesten utfører i snitt omlag 19 500 ambulanseoppdrag og kjører rundt 1,3 millioner kilometer pr år.
Akuttmottaket vurderer og prioriterer undersøkelse og behandling av pasienter som kommer til sykehuset med behov for øyeblikkelig hjelp. Bemanningen er i hovedsak sykepleier og spesialsykepleier med merkantil støtte.
Observasjonsenheten er en forlengelse av akuttmottaket. Pasientene har kort liggetid og avklares raskt ved undersøkelser og behandling. Observasjonsposten bemannes av sykepleiere og spesialsykepleiere.
Nordlandssykehuset jobber aktivt for å komme fremtidens behov for helsepersonell i møte. Bemanningssenteret har vært en viktig del av dette arbeidet siden etableringen i 2018, og jobber for å fremme heltidskultur i sykehuset ved å tilby 100 %-stillinger i ulike modeller. Vi er godt etablert ved NLSH Bodø, og samarbeider tett med de ulike klinikkene om heltidsstillinger i flere varianter.
Bemanningssenteret består av omtrent 60 medarbeidere med helsefaglig bakgrunn – og innbefatter sykepleiere, spesialsykepleiere, jordmødre, helsefagarbeidere samt ambulansefagarbeidere. Medarbeiderne jobber i ulike stillingsbrøker tilknyttet Bemanningssenteret, og er tilknyttet mange ulike enheter både innen somatikk og psykiatri.
På utkikk etter nye utfordringer?
I prehospital klinikk samarbeider vi på tvers av mange ulike fagområder. Hovedvekten av sykepleierressursene i Prehospital klinikk jobber i Akuttmottaket og ved Observasjonsposten, men vi har også sykepleiere som jobber i ambulansetjenesten og AMK. Som sykepleier i prehospital klinikk finnes det derfor mange muligheter for deg som ønsker å jobbe innenfor det akuttmedisinske feltet.
Hos oss jobber det sykepleiere i alle aldre og med mange ulike bakgrunner. Nettopp dette gjør oss til en arbeidsplass med allsidige medarbeidere som utfyller hverandre.
Vi er opptatt av å levere faglig kvalitet og jobber kontinuerlig for å opprettholde og videreutvikle kompetansen vår. Til tider har vi det hektisk og kan stå i krevende situasjoner, men vi er gode på å ta vare på hverandre. Vi er en uhøytidelig gjeng som er opptatt av å ha det fint sammen og latteren sitter løst når vi samles.
Akuttmottak og Observasjonsposten er en todelt avdeling.
Akuttmottaket håndterer øyeblikkelig hjelp-pasienter med medisinsk, kirurgisk, ortopedisk, nevrologisk og gynekologiske problemstillinger. Akuttmottaket tar imot alvorlig syke eller skadde pasienter med team som traumeteam, akutt mottaksteam og slagteam.
Observasjonsposten har 12 senger, og er en forlengelse av akuttmottaket for pasienter hvor det forventes et kort pasientforløp. Pasienten skal i hovedsak utredes og behandles innen 24 timer før de skrives ut eller flyttes på sengepost i sykehuset.
Hos oss arbeider det sykepleiere, spesialsykepleiere og merkantilt personell. Vi er ca. 50 ansatte fordelt på akuttmottak og observasjonsposten. Det er engasjerte medarbeidere med høy faglig kompetanse og interesse. Vi er opptatt av å gjøre hverandre gode og fungere godt som et team sammen på jobb.
Ansattegruppen består av en god blanding av damer og menn i alle aldre og med ulik erfaring. Her er det trygt og godt å komme som nytilsatt. Vi ønsker at du har erfaring fra yrket som sykepleier når du starter i akuttmottaket. På observasjonsposten ansetter vi på sommeren nyutdannede sykepleiere som sommervikarer. Ved forlengelse av arbeidsforholdet får de fleste etter hvert mulighet til å arbeide i akuttmottaket. Dette kan gi en myk tilnærming til akuttmottaket.
Her får du en spennende arbeidshverdag i tredelt turnus. Vi har kalenderplan på seks måneder, og ansatte rullerer som hovedregel mellom akuttmottak og observasjonspost.
Som sykepleier i akuttmottaket og observasjonsposten får du varierte arbeidsoppgaver som består av blant annet:
Akuttmottaket ble renovert i 2018 og observasjonsposten i 2020, og avdelingen har moderne og lyse lokaler. Akuttmottaket består av seks mottaksrom, en traumestue med kapasitet til to pasienter, ventesone og triageringsområder.
Observasjonsposten består av tre tomannsrom og et seksmannsrom. Vi har også egne rom til både el-konvertering av pasienter og AKG sykkelbelastning. Vi bruker Dräger monitorsystem på alle våre pasienter, også i observasjonsenheten.
Du skal begynne å arbeide i akuttmottaket og observasjonsposten fordi du er en faglig dyktig sykepleier eller spesialsykepleier som ønsker å være en del av et godt arbeidsmiljø, med fokus på høy faglig kvalitet på tjenestene og god pasientsikkerhet. I tillegg er du motivert og engasjert som sykepleier.
Som nyansatt hos oss vil du få god opplæring, støtte og veiledning fra erfarne kolleger, som ønsker å inkludere deg. Vi har internundervisning på morgenen flere ganger i uken og jevnlig faglig oppdatering med fagdager i kalenderplanen.
En av de mange fordeler med å jobbe her hos oss er at du blir fort kjent med “alle” og vi tar vare på hverandre på tvers av yrkesgrupper. Hos oss er ingen spørsmål dumme og vi er opptatt av at du skal bli en del av laget vårt. Det er stor takhøyde for å spørre og vi vil du skal føle deg trygg på jobb og glede deg til hver dag. Vi får tilbakemelding på at arbeidsmiljøet er godt og at nye blir godt tatt imot.
Livet i Nordlandssykehuset – Nordlandssykehuset
Les også om livet utenfor jobb her #NLSHfritid – Nordlandssykehuset
Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.
Oversikt over ledige stillinger innenfor alle våre yrkesgrupper finner du her: Les mer